Új privát üzeneted érkezett!

Toncsi! Én Norbinak 1 éves kora elött vettem egy 0-18kg ülés, fejszűkítős, és ha elalszik akkor tudom benne majdnem fektetni is, szoval akkor már tényleg nem billeg benne a feje sem, én nagyon szeretem. Szerintem hasonlokat nézzetek!

Cseppek! nekem volt rossz Norbival az AFP, végül kiderült laborhiba volt, meg ismétlést kértek.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló!

Köszi a gratulációkat a z öcsihez! :)

Cseppek!
Remélem már jól vagytok! :) Az a AFP-d pedig teljesen jó, a ref. tartomány nem 0,7-2,5 MOM, hanem 0,027-2,7. :) És ug/l-ben 8-80 ug/l. Az mennyi lett?

Stella! Én a 3. védőnőt fogyasztom körzetváltások és cserék miatt, nyugodtan mondhatom, nem hallottam még 2 egyforma véleményt szopiról. Ha nagyon szívózik, közöld vele, hogy a WHO ajánlása, hogy 2 éves korig legyen szoptatva a gyerek, utána meg érzés szerint. :) És 4 gyerekorvos véleményét hallottam már a szopiról, ebből 1-nek volt a véleménye, hogy 1 éves kor után felesleges (de csak tápanyag szempontból, az érzelmi hátteréről nem volt szó), a többi azt mondta, minél tovább, annál jobb. Persze ameddig neked sem teher. :) A sötét széklet a Maltofertől pedig normális.

A gyerekek nagyon szépek! :) Málnán látszik, hogy élvezi a vizet, az ablakban olvasó tesók pedig nagyon édesek! Teo és Lali pedig nagyon helyes pasik! :)

Enikő! Enyim pasi értékeli! 8) De ha találok másik példányt is, feltétlenül értesítelek! :lol: :lol: :lol: Ami meg az otthoni melót illeti, +3 gyereket, teljesítés terén te a felső határnak számítasz, irigyellek is rendesen. :) Majd meglátjuk mire megyek majd én 3 gyerekkel! Bár még csak a 2. prücsökre edzek... :lol:
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Cseppek!
Privi ment.:)
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Gyorsan végigolvastam a lemaradásom!

Mó!
Üdv és gratula az ikrekhez!

Zsuzsi!
Gratula a második fiúhoz!!!!!! :lol:

Karácsony:tavaly Gábort igazából nem hatotta meg mit kapott ajándékba, nem fogta fel mi ez valójában, szóval olyan dolgot kapott amire szüksége volt, cipő, kabát, de természetesen vettünk neki játékot is!
Viszont idén már biztos nagyon fog tetszeni neki, viszont szerintem még most sem fogja érteni, hogy az ajándék az meglepi, meg ilyenek...de ez szerény véleményem.
Szerintem a mese/dia nézése gyerekfüggő, ki kell próbálni.Gábort egyáltalán nem köti le, próbáltam most, hogy betegek vagyunk, hogy feküdjön, ne ugráljon, gyere nézzünk mesét, de a főcím után otthagyott és hozta a játékát, hogy játszunk.

Én férjem értékeli, sőt rengeteget segít amellett, hogy tengernyi a munkája.... nagyon büszke vagyok rá.

Karmen!
Gyógyulgatunk!Köszi! :)
Azt hiszem nem válaszoltam arra a kérdésedre, hogyan csinálta anyukám a zselét a tortára.Egyszerű, hidegen készíthető zselét vettünk és azt raktuk rá.

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Edit, nem kaptam meg a prividet. :(

Zitus???

Cseppek, jó, hogy végre meggyógyultatok. :wink: Ez az epegörcs nagyon durván hangzik! :shock: AFP-vel próbálj meg ne törődni, tényleg csak az anyukák riogatására jó, nyugaton sok országban nincs is ilyen vizsgálat. :o

Karmen, balesetügyben van fejlemény?

Zsuzsi, szóval hármat terveztek? Bátor vagy! :lol: (Enikő nekem is a felső határ, alig-alig teljesíthető, amit ő végigcsinál, le a kalappal előtte.) Köszi a Lalidicsit. Szép és különleges neve lesz a pocakbabátoknak! :wink:

Kép
szilcsi

Szicsi!
Mostmár biztosan megkapod.:)
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!!

Két napja irtam, de elszállt... :evil: :evil: :evil:

KÖszi mindenkinek a tanácsokat!!!!!

Nem akarok cumisüvegezni, mert nagyon rafinált a fiam és akkor annyi lenne a szopinak.

Nagyon nehéz két gyerekkel. Ábel féltékeny, próbálja magára vonni a figyelmet, de sajna rosszalkodásal. A bölcsi továbbra sem jöhet szóba, betegségek, beszoktatás miatt.
Ábel szereti a tesót, de nehezen érti meg, h már nem egyke. Próbálok minnél többet vele lenni, de ha rosszalkodik , nem hagyja aludni Konstit, akkor nincs időm rá.

NAGYON ÉDESEK A BABÁK!!!!!!!!!

JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!!!!!

Karácsony: Ábinak ezt gondoltuk:

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... cts_id=219

Konstinak is játék, de még nem tudom.

Van esetleg valakinek eladó zenélő forgója??????? Igazából az állvány kéne, mert a mienk eltört...

TI HOGYAN FEGYELMEZTEK???????????????

képek:

Kép kukucska

Kép Vagány kissrác

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok! :)

Megvagyunk mi is! Minden rendben, Noéminek nem lett semmi baja szerencsére! :)

Hétvégén apa elvitt minket a Szalajka-völgybe kirándulni! Nagyon szuper volt!! :D :D
Nem is tudom megmondani, mikor voltunk így utoljára együtt, hogy csak mi és a gyerekek!
Ismét meg kell jegyeznem, hogy gyönyörű helyek vannak magyarországon belül is! :D
Azért nem volt felhőtlen a pihenés, mert vasárnap hajnalban Boti hányt, majd délutánra a láza is felment.. :(
Persze mindig patikával közlekedem, kivéve most... :evil: Se egy lázcsillapító,, se egy hőmérő..semmi... Vasárnap délután faluban nyitva levő gyógyszertárt találni esélytelen, úgyhogy autóba ültünk, és irány Ózd, ügyeletes patika.
Botinak 39,2 volt a láza, de szerencsére a lázcsillapító lehúzta, és el is bírt aludni. Éjjel még felment Neki, de a lázcsillapítóval vissza tudtuk szorítani.
Másnap reggel meg hasmenése lett :roll:
De szerencsére nem volt komoly, a láza lement.
Azért tudtunk kirándulni, mert az Apja nyakában jól elvolt, igaz, nem evett 2 napig egy falatot sem, de ivott.
Mostmár jobban van. Igazából nem tudom, hogy csak elrontotta a gyomrát (szombaton délben hihetetlenül bekajált), vagy átszaladt rajta vmi vírus.
Noéminek kutyabaja, remélem nem kapott el semmit.

Ma jön a doktornéni hozzánk, elvileg kapják a Prevenart... Kicsit izgulok miatta...

Zsuzsi :)
A múltkor kimaradt: Hatalmas a pocid!! :D
Gratulálok az öcsihez!! :D :D Tök jó lehet két kiskrapekkel is! :D

Zsuzsu :)
cumisüveget én sem adnék, akkor már inkább kispohár....
Sajnálom, hogy Ábi féltékeny, biztos nagyon nehéz lehet velük egyedül...
Nekünk van egy körforgónk, vadiúj JANE. Már terveztem a Vaterára feltenni, csak még nem fényképeztem le.

Na közben itt volt a doktornéni, Boti nem kapta meg a Prevenart, mert piros kicsit a torka. Majd jövőhéten.
Noémi megkapta, kíváncsi leszek, belázasodik-e....

Mindjárt teszek képeket... :)

Kép
Kép
zituska28

Ja, nagyon helyesek a lurkók!! :D :D

Dini nagyon nagyfiú már! :D
Lalinak ez a komoly láblógatás...édes :lol:
Málnus még mindíg nagyon szép csajszi! :D
Konsti cuki, Ábel pedigg...hááát a szeme sem áll jól! :lol: :lol: De nagyon jóképű! :D

képek (bocs, kicsit sok leszek...):

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Nagyon szépek vagytok! :D
A kiságyas, álldogálos kép ott készült?A végére ráteritve az paplan, vagy hálózsák? Ilyen mintájú hálózsákot láttam, azért kérdezem. :wink:

Szilcsi, Anett!
Bébik nagyon édik!! :lol:

Csajok!
Van 3 db Avent újszülött etetőcumim ha kell valakinek, olcsón odaadom. Kettő teljesen új, egyet kipróbáltunk, de nem fogadta el Szandi. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi! Igen, hivott minket egy biztositó, szerencsére van biztositásunk, hétfön volt a kárfelmérés, most várjuk hogy megint keressenek, szóval ki fogják fizetni a kárt. A csaj meg meguszta agyrázkodással. Na de én ebböl tanultam. Ha nem gyerek, akkor (elég durván hangzik de ezt fogom tenni) akár gyalogos, akár bringás kijön elém én átmegyek rajta. Nem fogom ahogy a sok más soför elkapni a kormányt, hogy aztán még én is megsérüljek, na meg a kocsiban is nagyobb kár legyen. Szóval én tuti átmegyek rajta, persze a féket tövig nyomva, de elrántani kormányt azt nem fogok!

Zituska! Ez merre van? Nagyon szép hely! Sajnálom Boti beteg lett:(

Zsuzsi! A Corában a forgó most csak 2e ft körül van, ugy rémlik. De lehet 3e volt. Szerintem Ábelnek meg most pont hogy nagyon jó lenne a bölcsi (neked meg pláne, de elsösorban neki tennétek jót)
Betegség. Ha ovival kezdi majd, ugyanugy beteg lesz az elején többször és ha már közösséget kell kezdeni akkor inkább összel mint télen, ahogy mi is tettük, na akkor tényleg nem lehet meguszni betegségek nélkül. Oviban is rendszeres hogy beteg gyereket visz a szülö, én is látom mert meloznia kell, hova tegye:( Amugy azzal hogy betegségekkel találkozik szerintem még erösödik is az immunrendszere

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitus!
NAgyon szép helyen voltatok,és a gyerekek nagyon cukik! :D
Remélem Boti gyors gyógyul.Nekünk nem volt gond a Prevenartol!
Akartam már írni,hogy Te írtad,hogy nem volt időpont a Hári KOvács-hoz,de a Madách utcába is rendel és ott is fogad gyerkőcöket és ott még lehet hely,és csak 1 évre megy el,szóval ha kezelni kell Noncsit később még szóba jöhet!

Én sulizok a héten, így már nem jövök a héten ,most is tűzök vissza,csak ebédelni jöttem,hulla vagyok amúgy,fáj a fogam,zh-t írunk ááááá :x

Zsuzsu!
Édeses a pasijaid,Ábel tényleg egy huncut csibész!Nemsokára ovis lesz és könnyebb lesz!
20140113113746

Anett :)
Köszi az infót!! Telószámot nem tudsz véletlen??

Karmen :)
A Bükkben van, Szilvásvárad, Szalajka-völgy!
Na szerencse, hogy kifizetik a károtokat!!

Zita :)
Igen, ott készült az a kép is! Az paplanhuzat! :wink:

Ja! Energia néha nekem is jól jönne, de nem panaszkodom, mert az én gyerekeim legalább éjjel alszanak!
Bár Boti mostanában hajnalban jön át mindíg vmi nyavalyával.. :?
Engem inkább az idegesít, hogy eddig Boti nagyon jó evő volt, most meg 1-2 hónapja alig eszik.. :( Ma pl. a kakaón kívül egy falatot sem, pedig nagyon finom marhahusi levest főztem, teli zöldséggel, amit eddig imádott..direkt Neki csináltam... De ez megy mondom, már régóta... Nem is hízik, csak nyúlik, kezd gizdásodni...
Emellé meg ollllyan nyávogós lett, hogy néha már délre kihegyezi az idegeimet...Mindenért nyávog. Tipikusan ha van rajtad sapka azért, ha nincs azért! :shock: :roll:
Ma Noémire is ráragasztrotta ezt a jó hangulatot, mert délelőtt, míg főztem, sztereóban nyomták...De nem hagyhattam abba a főzést, mert ma Apának időben kellett a kaja, mert meccse van...
Na, most kipanaszkodtam magam, jóóó volt!! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zitus, lehet valami a levegőben, Lali is hipernyűg ma. Jön az eső asszem... lehet, ettől olyan feszültek ők is (meg én is). Még mindig nincs kész az ebédem, dél óta főzök. :? De állandóan Lali sarkában kellett lennem, nem tudtam otthagyni, akkor ordított. :roll:
Nagyon irigykedek a szép hétvégtek miatt, sajnálom, hogy Boti beteg lett. :(
Prevenartól nálunk sem volt semmi gond.

Anett, sok sikert a zh-khoz!

Karmen, párom is mindig ezt mondja, hogy nem kapja el a kormányt, akkor legalább a mi autónk és utasaink kevésbé sérülnek. Jó, hogy fizet a biztosító!

Edit, köszi megkaptam, fel is hívom majd őket. :wink:

Zsuzsu, szépek a kölkincek, Konstantin még mindig kis husigombóc, ne aggódj, nem úgy néz ki, mint aki éhen akarna halni! Ábelnek meg a szemén látszik a rosszaság, nagy huncut! :wink: Bölcsi sztem is jót tenne neki és neked is.

Csajok, a Vitéz utcai bölcsibe jár valakinek a gyereke? Kérnék szépen véleményeket, tapasztalatokat róla! Úgy döntöttem, jövő nyáron megpróbálom a beszoktatást, nem várom meg a 2 éves kort, képtelen lennék addig itthon maradni, meghülyülök így egyedül. :( Lehet érte megkövezni, másfél évesen szeretném beadni és visszamenni dolgozni. Persze ha nagyon nem fog neki menni, akkor nem erőltetem, de jó lenne-...
A Vitéz utcai meg közel van mindkettőnk munkahelyéhez, ideális lenne hozni-vinni oda Lalit.

Kép
szilcsi

Csajok!
van valakinek Teletubbies dvd-je? :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Sajnos telefonszámot nem tudok!
20140113113746

Szilcsi! Igen jár, Lindi. :D Lotti is oda járt. :D

Megvagyunk, csak nehéz néha a mókuskerék- Munka, ovi, bölcsi, háztartás, házasság fenntartása békességben, szeretetben.

Suli ügyben agyalok hetek óta.
Rókusi I. -ének zene, Madách -2tannyelvű, esetleg Zrínyi jöhet szóba.
Véleményeket kérek szépen. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilcsi,elhiszem hogy tele a hócipőd........................ :roll:
Ezek a pasik nem egyszerű esetek..!!!!

Zsuzsi,mi lesz a pici neve????

Zsuzsu,nagyon nehéz lehet neked!!!!!
Nem is tudok ,mit írní..........
Én pont ezért nem akartam ,egyenlőre másik gyerkőcöt,mert attól félek ,ha sztereóban nyomnák a hisztit,nem volna hozzá türelmem........ :roll:
A fegyelmezéssel,mi is hadi lábon állunk!!!

Barni beteg,folyik az orra,meg be is pirosodott a torka,de AAAAAAAAAAAAAnyira pipa vagyok rá,mert nem akarja bevenni az antibiotikumot!!! :evil: :evil:
Öklendezik tőle,és addig hergeli magát,míg ki nem hányja............
Holnap viszem vissza a doktorőnőhőz,azt mondta,ha nem veszi be Barnabás a gyógyszert ,szurit kell neki adni!!

Zituska,a Szalajka völgyében,mi is nagyon szeretünk kirándulni!!!
:wink: :lol:
Remélem Botival minden oké!!!

Kép
bibi226

Zituska!

Igeeeeen, érzem a feelinget :lol: a sztereoban odító gyerekek főzés közben - feelingjét :) Olyankor főként azért akadok ki, mert sajnálom magam, de így hogy ezt leírtad, már nem is tűnik olyan szörnyűnek... nemcsak én küzdök ezzel :wink:

Szilcsi!

Amikor csak Réka volt, én is iszonyat egyedül éreztem magam - megzavarodás érzés. Aztán Hajna megszületése után lényegesen jobb lett, amióta Enéh is megvan, azóta meg egyáltalán nem érzem ezt, annyira sokszínű lett az élet... :wink: Na jó, nem akarlak rábeszélni, vannak hátrányok is 8)
Vendég

Lányok! :lol:
Mennyivel nagyobb hálózsákot érdemes venni?

Dancsi! :lol:
Ti hálózsákoztok, ugye? Te mekkorát veszel? Nektek nincs teletubbitok?

Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

AT Zita, mi is hálózsákozunk, én mindig egy számmal nagyobbat adok rá, mint amekkorát ruhában hord. Ha sokkal nagyobb a zsák, belegabalyodik és felébred rá, de az eggyel nagyobb pont bevált. Most 80-as van éppen,mert 74-80-as rucikat hord, meg van egy 86-os is, azt is szeretem.
A tescoban a cherokeenak van jó meleg vastag zsákja, nekünk abból van 2 is, az úgy van, hogy 9-12 hónapos korig a méretezése.

Gira, háááááááááát egyelőre nem vagyok elég kipihent még egy babához. Apa is belátta végre, azt mondta, majd lesz tesó, ha mindketten azt érezzük, eljött az ideje.

Bibi jobbulást Barninak, remélem, nem kell neki szurit adni!!!

Kép
szilcsi

Zita! én több számmal nagyobbat adok rá (igaz mi kaptuk, de imádom én is, Orsinak nem volt zsákja), mert éjjel nem szokott forgolódni Norbi. Hasra lefekszik, esetleg az oldalára fordul majd vissza ugyanabba az irányba, mi sosem gabalyodunk bele.
Ami tavaly télen is jó volt rá, az most is jó, ebben a szezonban még nem növi ki. Jövöre az már kicsi lesz.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Én meg azt szerettem volna már megkérdezni hogy akik 1 Ft-ért nyernek aukciót azok mit csinálnak amikor átveszik a terméket. Csak átadják és megköszönitek v. adtok egy jelképes (mennyi?) összeget mégis érte? Hogyan szokás?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Hát én még nem nyertem 1-ft-os aukción, mindig felverik az árakat. :cry:
Szerintem attól függ mit nyertél igy. Mármint, hogy adsz e érte még valamit. :wink:

Zituska!
Viszed Noémit a Délmagyar fotozásra? Én akartam Szandit, de most olvastam, hogy nem nyomtatott, hanem virtuális formában akarják megjeleniteni a képeket. Vagyis csak a neten. :?
Én pont azt szerettem, hogy lehet azt a mellékletet nézegetni, eltenni emlékbe. :wink:

Szilcsi!
Köszi a hálózsák infót!
Olyat szeretnék amit még jövő télen is tudnánk használni, mert azért elég drágák. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, ha nem forgolódós Szandi, akkor sztem vehetsz neki jóval nagyobbat, mint Karmen is írta. Lali úgy pörög álmában, bebarangolja az egész kiságyat, hasról hátra, hátról hasra, oldalra, mindenfelé mocorog, neki nem tudok sokkal nagyobbat ráadni.
Most a Kenguru Kidben láttunk jó zsákokat, csak drágák nagyon, de praktikusak, sokéle méretben, vastagságban kaphatók, a nagyobbaknak van lábkidugós is, sztem szuperek, csak drága. :(

Karmen, én nem tudom, nálunk csak apa Vaterázik.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Márknak kellene a hálózsák, Ő viszont pörög ezerrel.
kenguruba tegnap volt apa Márkkal, nem találtak megfelelőt. meg 6000 ft volt. tesz veszen van 3500-4000 ft-ért, nyilván onnan lesz.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kérdeztétek a múltkor a karácsonyi ajándékot.
Én Rékának ezt http://www.tudatosszulo.hu/?p=productsMore&iProduct=31 néztem ki. Először magam akartam megvarrni, hogy a mi családunk legyen, de fájó... nincs időm rá :(
Vendég

Zita! Én is Kenguruban találtam nagyobb zsákot, aztán rájöttem nem kell annyira vastag nekünk mégsem. Igy annyi hogy télen kap a pizsi alá egy trikót is. Tavaly volt egy időszak amikor Norbi is forgolodott az ágyban, amikor megtanult ugye forogni, akkor volt éjjel (ugyis szopizott) bementem és megigazitottam rajta a zsákot szopi elött v. ha aludt csak ugy körberángattam rajta, néha ébredt rá kicsit, de már vissza is aludt. De most már joideje szépen alszik, meg sem moccan, marad végig hason, csak a fejét tekergeti néha.
Én is néztem árveréseken, végül vettem ott, jo áron, igaz nem ujakat. Mert tarcsi is kell ha ez pisis lesz

Karira én Orsinak könyveket vettem (Stop közlekedj okosan, meg egy mesekönyv), Norbinak még semmit. Orsinak még lesz szülinapra majd Kresz dominó, mert ujabban folyton ezeket kérdezi az utcán, tanulja mi a nevük, mit jelentenek. Szerintem hasznos is mert jövöre már egyedül szeretném ha bringával hazajönne az ovibol.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló!

Bibi! Mátyás lesz az öcsi neve. :)
A kihányós antibiotikum hiszti ismerős, Dénes is csinálta tavaly ősszel... Mi végül 3-4 adagban adtuk be neki az 1 fecskendőnyit, az adagok között kapott valamit inni, amit szeret. Nem mondom, hogy mindig bement minden csepp, de legalább nem öklendezte ki.

Szilcsi! Dénes is Vitéz utcába jár. Ha be akarod adni, már most menj érdeklődni, várólistára felírni. Van pici csoport, még kisebbek is lesznek, mint a másfél éves Lali.
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok Lanyok!

Nem tuntunk el, csak lebetegedtunk a het vegen 39 fokos lazzal rohantunk az ugyeletre, no meg mert annyira kohogott, hogy nem kapott levegot. Szerencsere a tudonkkel nincs gond, ellenben a fule es a torka szpen be van gyulladva. Mara mar jobban van, vasarnapig szedjuk az antibacit...szerencsere hosiesen nyeli a malna izu (illatu) szirupot...olyan kis edi, mintha valami edesseg lenne...szinte varja. Mara mar az orrocskaja is kevesbe csopog, eddig egy jo kover eti csigara hasonlitott...csak ugy huzta maga utan a csikot!
Kepzeljetek: ha mondom neki, hogy ,,tapsi tapsi" boldogan csapja ossze kicsi mancsait, es a simi simire megcirogat....hat nem eeedi.....Ja...es tancizik, nemre csovalja a fejet, es ha zoknit szagolgat, vigyorogva jelzi, hogy budi!

Szilcsi: assziem mi nagyon hasonlo gondokkal kuszkodunk...enyim apa is elvarja, hogy fozzek mossak takaritsak, gyerek ellatas..ja napi ketszeri fozocske, es, ha a lakas nem ragyog...es eppen menstrual....
Szerintem nem a mi nevelesunktol fugg a parunk..hanem az anyjaetol! Nagyon edi a pici fiad.....

klzsuzsi: nagyon edi a Matyi nev!

Zituska: nagyon szep helyen voltatok, a gyerkocok meg mindig nagyon szepek. Remelem Boti jobban van es a csaj sem lazasodott be!

Zsuzsi: Konstantin tenyleg nem latszik ehezo gyerkocnek....es olyan ediii, nagyon hasonlit a huncut batyokara....csak ugy sut a szemebol az elevenseg!!!!

Toncsi: Te meg mindig a csuuuucs vagy!!!!

Eniko: Neked Duraceled van....????!!!!

Anett: nagyon ugyi a Malna a viz alatt....!!!!

Norus: Nagyon szepek a lanyok!

Dugulok, felebredt a kis bajkevero!!!!

pusza

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Csajok, nagyon köszönöm az infókat a bölcsiről! :D Tetszik nekünk, bár belülről még nem láttuk. Holnap megyünk be a városba, én bemehetek csak úgy az utcáról is, hogy meg szeretném nézni a bölcsit és felíratni, vagy ez hogy megy? Melyik napszakbab szabad bemenni, hogy pl ne zavarjam a napirendet? Vagy az mindegy, bármikor lehet menni?

Kép
szilcsi

Szilcsi!
1/412-fél12 között van a bölcsiben ebéd, utána alvás, 2-3 között ébrednek a gyerekek. Ha rendesen körül akarsz nézni, ez előtt az időszak előtt menj, vagy utána. A helyekről érdeklődni az igazgatónőnél kell. Ha bemész a kék kapun, van egy bejárat az ajtóval szemben, és van egy jobbra tőle, az épület végén. Ha a messzebb lévő bejáraton mész be, rögtön az igazgatói szobához érsz (jobb első ajtó), itt érdeklődj. Jut eszembe, holnap péntek van, inkább délelőtt menj, du. nem tuti, hogy a vezetőség még ott van. :)

Zsuzsu! Konsti szépen tartja már a fejétt! :) Szépek a srácok!

Zituska! Tényleg szép helyen voltatok! Remélem Boti meggyógyult! Ahogy olvasom, Boti is rendesen benne van a dackorszakban. :wink:

Melinda! Valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy már 3. gyereked van, és a 3. fiú. Hogy honnan szedek ilyeneket? Vagy a jövőbe látok? :lol: :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szilcsi!
Privi ment.
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Nem tudom, érdekel-e valakit, de a Gyöngyvirág utcában van egy cipőbolt, én most vettem észre... Prücsök cipő vagy mi a neve, és van Asso és Punto Rosso lábbelijük, és a téli, talpbetétes bakancsok most akciósak.

Mi megvagyunk, Peti bölcsizik, ma viszem a Délmagyar fotózásra.

És egy kép, tegnap készült a ővigyoriságáról.

Kép

Szép napot!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Először is: gyerekek gyönyörűek!!! :D

szilcsi: Szorulás: már mindent próbáltatok? (szilva, sárgabarack, sütőtök- ezek nyersen vagy bébiételben, lekvárban, Laevolac szirup, kamillatea, aszalt szilva és főzete?) Apa elvárásaira inkább nem mondok semmit, nehogy csúnyát mondjak… De az ilyen elvárásoktól feláll a hátamon a szőr!!! :evil: Ha ezért vagy otthon GYED-en, akkor vajon miért kell még dolgoznod mellé?? Teljesen egyetértek klzsuzsival. :!:

Háztartás: én nem tudom, ti hogy csináljátok, én se nagyon tudok semmit se csinálni, pl. ha vasalok, Dóri azonnal a vasalódeszka alatt mászik, a zsinóron akarja áttolni a babakocsit stb, és ha Marcsinak kell valami közben, nem merem otthagyni Dóri a vasalóval... Takarítani a nagyobb melókat hétvégén, kisebbeket negyedórás bontásban, amikor sikerül, főzni én se főzök, szinte egyáltalán. Bár, ha úgy főztök, ahogy írjátok, hogy ordítanak a háttérben, na úgy én is tudnék, de azt már nem...

Ébredés: mint Karmenéknél, Marcsi még mindig sokszor kel. Dórit akkor akartuk áttelepíteni hozzá, amikor megtanul aludni éjjel, megtanult, de Marcsi miatt nem tesszük át, hogy ne ébressze fel a kiabálásával. A legszebb az volt, amikor sírt, átment apa, kérdezte, mi baj, válasz: „Lelóg a kezem az ágyról.”

toncsi: Maxi Cosi Priori, tudok neked rendelni a bolti árnál olcsóbban (attól a lánytól, akitől mi is vettük, új), és kipróbálhatjátok Hédivel a mienket egyik délután! A Trimaxot is, de azt nem tudom teljes gőzzel ajánlani, bár Marcsinak bevált. :roll:

Enikő: Köszi a szervezést fellépő-ügyben! Marcsi és Dóri apukájának bemutathatlak, rá igaz, amit írtál, csak hát ő foglalt, tudod… :wink: Szóval, igen, vannak ilyen pasik szerencsére.

zsuzsu: nekünk van egy forgó-állványunk, odaadom szívesen, nálunk a forgót törte el Marcsi, meg már egyébként se használjuk, lefotózzam neked?

zituska: tényleg szép helyen voltatok, megérdemlitek ti si a zavartalan családos együttlétet!

AT Zita: nekünk van kettő is, mármint tabi-dvd. És hálózsákban alszanak mindketten, lemérem neked, ha gondolod, hogy hány cm. (Marcsié 24-36 hós, illetve a Brendonosból most 122-est, a legnagyobbat vettem meg, mert így 2 telet tudja használni, Dórié 12-18 hós méretezésű.)

Karmen: én oda szoktam adni fizetés nélkül, ha adnak érte pénzt, akkor megpróbálom nem elfogadni. :) Ha én veszem meg, akkor meg megpróbálom kifizetni. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

2 dologban kérnék tanácsot::

A szülésznőt mennyivel előbb érdemes felkérni? A dokim szerint úgy néz ki a dolog, hogy hagyományos :) szülésre készülünk, de mivel császáros voltam bármikor alakulhat úgy a dolog, hogy megint császár lesz. Olyankor mi a helyzet, ha felfogadtam és mégis császár? Gondolom olyankor is tud valamit segíteni, hacsak nem program császárról van szó, akkor mennyit szoktak fizetni neki, ugyanannyit? Tud valaki jó szülésznőt ajánlani? Elérhetőség?

Az ovi a másik problémám. :roll: Jól tudom, hogy az ovikban nem lehet várólistára feliratni, mint a bölcsiben? Csak a kiírt napon lehet menni beiratkozni, és csak 1 oviba irathatom be, ugye? De mi van, ha nem kerül be a kiválasztott helyre? Mi alapján helyezik el másik oviban? Vagy automatikusan a körzeti oviba teszik? (Azt nem szeretnénk...)

Köszönöm előre is!

Exi, hatalmas fiú már Peti is! :lol: :lol:
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

sziasztok

mindig el vagyok maradva :? olvasok, de írni ritkán tudok, mert egész nap a gyerekseggében vagyok.

szilcsi
Lalika nagyon cúúúki, ahogy várja, hogy kivegyék a zárkából.gondolom tanulsz, csak szólok, hogy jővőhét szerdán nem lesz Falovacska

exdeus
Peti meg olyan nagyfiú.(én is fürdős képpel készültem :D )

zituska
mintha csak a mi szalajkavölgyes(pár éve) képeinket látnám. örülök, hogy jól éreztétek magatokat. már rádfért a kikapcsolódás!gyerekek szépek, te is jól nézel ki(és apa sem rossz :wink: :lol: 8) )

bibi
Barninak jobbulást!

gira
jó ajándék szerintem. igen, ha te varrtad volna, akkor még testreszabottabb lett volna.

karmen
köszi az ülés infót. én csak azon agyalok, hogy pont nemtom milyen legyen, mert nem egy éves és nem 9kiló a gyerek.(amúgy én valószínűleg rutinból félrekapnám a kormányt, nem tudnék semmit "direkt" elütni. sokat vezettem és madarak kopantak a szélvédőmön, hááát én mindegyiket megsírattam)

A.T.Zita
én is most szerettem volna hálózsákozni a Minivel, de már a bnne alatatás sem ment. így marad a takargatás. és kérek Szandibogyó fotót! és eszik már rendesen?

Kriszta
jobbulást Teókának. azért a táncit meg a büdizoknisat megnézném :wink: :lol:

zsuzsu
Ábel cúúúki és Konstantin is cúúúúki kishusibaba!

szilde
mi volna, ha nem csak priviket küldenél, hanem raknál fel Hanna meg Kevincifotókat is!!! :D 8) vagy küldj nekem is privit!!!! 8) :lol: :wink:

enikő
hogy áll alakás? rég láttam Zaza meg csajok fotót!!! kérek szépen

nórus
köszi, élni fogok a lehetőséggel, hogy megnézem az ülést. ha már egyszer "szomszédok " vagyunk :wink: még lehet, hogy integthetnénk is egymásnak mindennap?! 8)

Hédimaci jól van, csak iszonyat aktív és akaratos(én meg hagyom). mostanában éjjel ő sem alszik olyan jól. napi 2× eszik mást. voltunk tanácsadáson 7250gram volt(hízott 1 hó alatt 400grammot) . védőnő szerint ennie kéne Sinlacot is. ti eszitek(zituskáék asszem igen)? és azt magában vagy gyümivel? és attól jólakottabb lesz? rakok képet is. szerintem látszik, hogy nagy rosszaság ez a kölök :lol: :lol:
Kép Kép
ja, és magától felül a Minim. és kb szeretne is úgy maradni pelenka csere meg egyéb vízszintesben végzendő feladatok alatt :roll: . szóval nehéz egyhelyben tartani

puszipá
toncsi

toncsi80

Toncsi!
Szandi szerencsére benne marad a hálózsákba, igy csak a cumi miatt kelek hozzá. :roll:
Márk se maradt benne régen, most elviseli. :wink:
Szandi evése so-so. de hizott ez a lényeg. Sinlac mehet magába is, gyümivel is. :wink:
Hédi nagyon ügyike, és cukker! :lol:

Norus!+
REndeltem végül 110-116-os hálózsákokot a tesz-veszen. Teletubbiból a Karácsonyozz velünk kellene! :wink:

Exi!
Petike nagyon szép, és sokat nőtt! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Toncsi! Nekünk ez van. EZ kisebbnek is jo mert ha elalszik is le tudod benne fektetni annyira hogy tök stabil benne a gyerek, nem inog a fejecskéje sem. Én nagyon szeretem, sajna Orsinak egyböl a Trimax lett a hordozó után, ami szintén dönthetö, de közel sem ennyire, ö is mindig bealudt aztán himbálodzott rendesen a kis buksi, rossz volt nézni
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Norbi nagy, ö sem volt 1 éves amikor le kellett neki erre cserélni.
Hédi szép kerek, nem értem miért kellene még Sinlac is neki?? :o

A Lidl-ben most vannak akcios pelusok, nagyon jó áron, én nem probáltam de vettek nekem is, tesomnak nagyon bevált. Sevena v. mi a neve

Nóri! Nekünk is mindig mondja Orsi aludhasson Norbival, de pont ezért mi sem tudjuk öket összerakni.
Köszi, akkor megkérdem mindig hogy mivel tartozok, aztán v. kér valamit v. nem. Én van hogy valamit azért veszek meg mert nagy szükség nincs rá de elfér még egy ruha ha csak 1 ft. Amugy fogtam ki most olyat hogy elettem Jézuskának annyira szép, újszerü és ünneplős. Néha nem is értem miért nem kell másnak amit kinézek, lehet nekem van izlésficamom :lol: :lol:
Nekem mindkettö nagyon szerette a háziminkát, Norbi is nézi ahogy takaritok, ha befejeztem ö is probálkozik, a vasalohoz mindig mondom ne álljon közel, elzavarom, ha meg befejezem akkor elteszem, igy nem lehet baj. De megszokta, nem zavar közben.

Ági! Milyen nagyfiú már Petike! Szerintem nagyon csini neki ez a séró, sokkal pasisabb mint a hosszú hajjal volt (jaj de ciki amugy amikor valakit más nemünek néznek, rám néhány anyuka nézett már igen mérgesen hogy ha mondtam a gyerekemnek add oda a kisfiúnak stb. aztán lány volt, v. forditva:).

Zsuzsi! Igen, oviban nekem is mondta vezetönö hogy összeolvassák a listát, igy kiderül ki az aki több helyre is feliratta a gyerekét. AZt én sem tudom hogy akkor hova veszik fel ha oda nem ahova akartuk. Én most a Pick, Boross J és Gyertyámos között vacillálok, probálok én is érdeklődni másoktól

Bibi! Barninak jobbulást!

Szilcsi! én direkt váratlanul mentem az ovikba, bölcsibe, és nem is mentem egyböl a vezetöhöz hanem ha tudtam lesekedtem a szobákba hogy milyenek a foglalkozások, a gondozok stb.
Amugy mindig örömmel körbevezettek aztán a vezetök is, meg leültek velem mindent végigbeszélni. De én jobb szeretem ha nem számitanak rám

Kép

Kép

Karmen
karmen

klzsuzsi: igen, nincs várólista, csak a beiratkozáskor iratkozhatsz. Be lehet írni második helyre másik ovit, csak nem javasolják, mert ez állítólag egyenlő azzal, hogy az elsőbe nem vesznek fel, ha ott túljelentkezés van. A körzeti ovik valamelyikébe kötelesek felvenni, oda irányítják át, ha nem veszik fel a kiszemeltbe. Az „összeolvasás” egyértelmű, hiszen egy helyen (önkormányzat) futnak össze a listák.

toncsi: Apa holnap Pestre megy :cry: , az ülések a garázsban vannak, eljöhettek holnap, csak egyeztessünk telefonon, küldöm a számom. De ha nem jó a holnap, akkor a kedd vagy szerda du.-este lenne jó, 5 után. Dórié ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=9
Ez 8 hónapos kortól használható, 9 kilótól.
Sinlacot Marcsi gyümölccsel ette, de főzelékbe is mehet sűrítőnek. Rizsből meg szentjánoskenyérmagból van, magyarul gabona glutén nélkül. Dórinál valahogy nem került rá sor, Holle rizspépet vettem neki, nagyon szerette.

AT Zita: az nekünk nincs meg. :(

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Visszaolvasni nemtok, csak egy gyors közérdekű:

A Micimackó bababolt elköltözik a Kisteleki Ede- Rókusi krt sarkáról, ezért 50-70%-os akciók vannak! Tessék benézni :wink: Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Esetleg van valakinek Brendon kuponja nov-i a Graco ülésmagasítóra, akinek felesleges lenne? Köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Kármen!
Nekem van kuponom, szívesen odaadom.

Nyithatnánk egy topicot, ahová mindenki feltehetné ami neki felesleges, eladó és lehetne üzletelni....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu! Jó ölet! Én eddig csak kidobtam a kuponokat, gondolván senkinek sem kell. Kivéve a Pampers-t amit kérdeztem és Zita le is csapott rá:) Irok emailt mindjárt:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hahó sehol senki? :(

Exi, Peti nagyon nagy fiú már, és helyes kispasi!!! :D A csajok körülrajongják már?

Zsuzsu, jó ötlet ez az adok-veszek topikolás, én is benne lennék, van pár felesleges cuccunk (melltartóbetét pl vagy 3 dobozzal). Tényleg, nem kell valakinek? Fixies, 500 ft/doboz áron odaadom, eredetileg majdnem 700 ft/doboz az ára. :D

Lalinak kötőhártyagyulladása van. :( Az egyik szeme piros, kaptunk rá antibiotikus szemcseppet, péntekig, ha nem javul, pénteken kell visszavinnem. Marha jó, holnap mentünk volna a bölcsibe intézni a papírokat meg szétnézni családilag apával együtt, de így nem viszem gyerekek közé. :? Csak hát azt mondta pénteken a gondozónő, hogy a héten intézzem a papírokat. :roll:
Hja és rájött, hogy kell sikítani, egész hétvégén mintha egy kismalacot vágnának nálunk, visítozik, nem tudom, mit gondolhatnak a szomszédok... :roll: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Szegény Lali, már megint valamit összeszedett:( Látom megint van SZÉF, mikor lesztek, tudod már?

Zsuzsi! nagyon köszönjük a kupont, vettem is már ülést!

Norbi is nagyon rosszul van, irtóra köhög több napja, most már az orra is folyik. Emiatt rosszul alszik, sokat felsirt éjjel. Egyelőre nem kell antib. elég lesz reméljük a Bioparox.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita,
igen, hálózsákaznak a fiúk, én mindkettőre nagyot adok, legutóbb a vaterán vettem, egy lány varrja őket, so so olcsó, de nem olyan jó minőség (túl kemény)

jókat leht kapni a brendonban, a nagyáruház emeletén és a faktumban

már nem hányósak a fiúk, így 2-2 darab elég nekik, most már egy a mérete mind a kettőnek

a legjobb az tollal van töltve, mi ajándékba kaptuk, itthon amit láttam, horror árban volt, de az jó meleg és gépben is mosható
Vendég

Zita,
teletubbies-ra mire gondolták? dvd-nk van, de sajna eredeti, így nem másolható...

van 2 teletubbies hálózsákom is, de nem szeretem, mert patentos a teteje és Boldi forgolódva alszik és leesik róla, Jozsónál sokat használtuk
Vendég

Dancsi!
Köszi a választ!
Én valami Piroska nevű férjes asszonytól veszem most a zsákot, de volt azt hiszem egy Heni nevű csaj is, azt hiszem schvarczerh vagy mi volt a felhasználóneve. Nem attól vetted? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Képzeljétek, ma megrendeltem a karácsonyi ajándékok 80%-át (mi csak a gyerekeknek veszünk, összesen unokatesó van, szóval nem egyszerű a Karácsony.... ).

Zsuzsi,
cicivel hogy álltok? Bobi csütörtökön lesz 3 hete, hogy nem szopizik, sztem ha nem akarsz tandem szopit, ne várd ki a 3 éves korát...... Mert még nem értünk a végére, minden nap kéri.... Nem is kéri, könyörög érte, de már nincs sírás.

Én leragasztottam, és azt mondtam neki, hogy beteg lett a cici és a doktor néni leragsztotta (gézzel, mintha komoly lenne....). Az első napot és éjszakát végigüvöltötte, utána jobb lett, a 3-4. naptól kezdve pedig sokkal jobb. 2 hétig kellett ragasztani, utána elfogadta simán, hogy még mindig beteg és egyre kevesebbet kell megmutatni. :)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?