Hát bízom benne, hogy most tényleg mi következünk Misszike.
Nekem egyre jobban fáj a hasam, remélem tüsző is van, nem csak a szervezetem játszik velem. Tegnap hazaértem, megvacsiztam és apával megittunk egy üveg pezsgőt, utána pedig munkára fel
bár apának voltak kétségei hogy így pezső után nem kellene, de mondtam neki, hogy eddig annyira odafigyeltem mindenre és mostantól nem görcsölök így rá. Nekem akkor és így esett jól. Hozzáteszem, hogy még spicces sem voltam. Csak egyszerűen jólesett. Ebben a hónapban spontánkodunk, megcsináltatom a vérvételeket és a következő hónapban szedem a clostit.
Képzeljétek, a kolleganőm ajánlott egy természetgyógyászt, ugyan ezzel a gonddal küzd mint én. Több inszemje volt már, de sikertelenül és azt mondták neki, hogy természetes úton nem lehet gyereke. Most besokalt az orvosoktól és elment ehhez a természetgyógyászhoz és egyből mondta, hogy milyen bajai vannak, amikről tud. Valamint mondta neki, hogy gond van a hormonokkal és felírt egy csomó természetes dolgot amit szednie kell. Állítólag már 51 babát sikerült összehozni az ő segítségével.