Új privát üzeneted érkezett!

Csajok titeket se került el a piri?

timejka
 
 


Nem!!!A fene esne bele már piribe!Elmehetne a búsba! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Timejka: NEM! Hogy vinné már el az ördög valahova! Biztosan vannak olyanok is akik nagyon várják! :twisted: Csak keserít itt bennünket :!: :cry:
misszike
 
 

 
 

Majd jönnek a krampuszok nemsokára és odaadjuk nekik, jó?

timejka
 
 


De édesek vagytok.

[quote]M írta:ajd jönnek a krampuszok nemsokára és odaadjuk nekik, jó?



Szorítok nektek.
És majd hamarosan valóra válik az álmotok.
Akkor épp, amikor nem is gondoltok rá!!!


Gabi1! Szilvia80! Hogy vagytok?
Puszedli, te jól vagy??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Hát bízom benne, hogy most tényleg mi következünk Misszike.
Nekem egyre jobban fáj a hasam, remélem tüsző is van, nem csak a szervezetem játszik velem. Tegnap hazaértem, megvacsiztam és apával megittunk egy üveg pezsgőt, utána pedig munkára fel :oops: bár apának voltak kétségei hogy így pezső után nem kellene, de mondtam neki, hogy eddig annyira odafigyeltem mindenre és mostantól nem görcsölök így rá. Nekem akkor és így esett jól. Hozzáteszem, hogy még spicces sem voltam. Csak egyszerűen jólesett. Ebben a hónapban spontánkodunk, megcsináltatom a vérvételeket és a következő hónapban szedem a clostit.
Képzeljétek, a kolleganőm ajánlott egy természetgyógyászt, ugyan ezzel a gonddal küzd mint én. Több inszemje volt már, de sikertelenül és azt mondták neki, hogy természetes úton nem lehet gyereke. Most besokalt az orvosoktól és elment ehhez a természetgyógyászhoz és egyből mondta, hogy milyen bajai vannak, amikről tud. Valamint mondta neki, hogy gond van a hormonokkal és felírt egy csomó természetes dolgot amit szednie kell. Állítólag már 51 babát sikerült összehozni az ő segítségével.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: na remélem akkor te leszel az 52 dik ha elmész hozzá:)

Kép
csucsu05
 
 


Köszi Csucsu, de egyenlőre maradok a dokinál. Úgy döntöttem, hogy minden egyes együttlétet megpróbálok kicsit "mássá" tenni, nem úgy hozzáállni, hogy most aztán ebből gyereknek kell lennie, hanem nem is gondolva erre, hanem csak az élvezetre. Szerintem már ez sokat fog segíteni, mert ez a görcsösen akarás nem hiszem hogy jót tesz.
Ma találtam egy jó kis mikuláshétvégét a neten három nap, két éjszaka a balcsinál egy wellness hotelben és már fel is hívtam a férjemet, hogy mit szólna hozzá. Kicsit kikapcsolódnánk, feltöltődnénk.

KépKép
csige-bige
 
 


Na fránya piri monnyon le!

Csige!
Ez tök jó!Én is akartam elmenn vmi hosszú hétvégére addig amíg lehet,de végül az lett belőle h lementünk Szolnokra 4 napr,most meg Karvagra megyünk 4 napra.Már ez is jó!Legalább főznek ránk,nem kell semmit csinálni,jó levegő stb.

Na ma pizza lesz a menü,mennem kell boltba!
Meg varrattam megint nadrágot,azért is el kell menjek!Így már lesz 2 gatyám amit fel tudok venni :wink:

annus11
 
 


Csucsu:Ma lenne esedékes ,ugye?De nem lesz?
Tesztért voltál már?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Syl,
melyik topikban van az a lány, akiről írtál? Elolvasnám.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita:Nem a baba neten van,hanem a Babatervezők .hu-n!
Be vagy regisztrálva oda?

Amúgy mizus veled?Lett barnázásod?Hanyadik napon vagy?

Kép

Kép
syl100
 
 


Nem, oda nem.

Most az van velem, hogy pénteken kellene megjönnie. Hétfőn reggel volt egy nagyon kevés barnázás, egész nap semmi. Tegnap ugyanez, este meg volt egy pici ilyen rózsaszínezés :roll: . Aztán ma reggel megint egy pici barna-rózsaszínes valami, azóta megint semmi. De a hasamnak eléggé ilyen megjövős érzése van. Úgyhogy nemtom. Még tisztasáőgi betétet se kell raknom, mert csak akkor veszem ezt észre, ha elmegyek pisilni :oops: :oops: :oops: .
Úgyhogy valamit azért mégiscsak ér ez a barátcserje. Remélem.
De én azon gondolkodtam, hogy ez ugye növeli a prolaktinszintet. És ezek szerint akkor ezzel lehet baj. De gondolom erre lehet valami gyógyszer is. Szeinted :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita:Hát gyógyszerről nem tudok!
A barnázásra van homeopátiás szer a babatervezők.hu -n találsz!
Én is most lehet kifogom próbálni,a peteéréstől kell szedni!

De neked itt még nyugodtan lehet baba!Nagyon szorítok érted! :wink:

Kép

Kép
syl100
 
 


Megnézem.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita:Itt van ez az:

Bryophyllum D6

80 tabletta

Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D6-ot. Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

A ciklus második felében, a pé után a mens kezdetéig kell szedni: 2x1 tablettát naponta (reggel 1 és este 1)

Összetétele: csak Bryophyllumot tartalmaz

80 tabletta 2,5 ciklusra elég.

Kép

Kép
syl100
 
 


Köszi, nem tudtam megnézni. Én rég voltam ezen az oldalon, de most felhasználónevet meg jelszót kér.
Pedig ez nagyon jól hangzik.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szi mindenkinek!
Csige:szerintem tök jó ötlet a kikapcsolódás! De hiába nem akar az ember erre gondolni,azért sokat segíthet a görcsösség oldásában! Utazzatok el!
Annus,hogy szalad az idő,már 15 hetes is elmúltál! :wink:
Ranita: talán a progi szinttel lesz a gond nem? Ha alacsony,akkor szokott ilyeneket művelni,hogy barnázás stb...De a barátcserje erre is jó,csak azthiszem 2-3 hónap alatt éri el a hatását legjobban!
Timejka: szóltál már az ördögnek?
misszike
 
 


Igen Misszike!

Elkaptam az ördögöt, elintéztem mindent. Mindenkinek baba lesz a pocijába legkésőbb decemberbe.

timejka
 
 


Hát úgy legyen Timejka. Annál szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphatnánk és adhatnánk a párunknak. Én titkon reménykedem benne, mert a férjem szülinapja január 31.-én van és Szilveszternek hívják, így nagyon méltó ajándék lenne neki és pont jókor.

KépKép
csige-bige
 
 


Timejka: köszi! :wink: Azt hiszem ez a része letudva a dolognak!
[quote] írta::D
misszike
 
 


Misszike,
ja, igen, lehet a progi szint, nem is a prolaktin :D :oops: .
Én is olvastam, hogy 2-3 hónap, amíg használ valamit. Most kezdtem el a 3. hónapot és már ez is javulás, hogy csak néha- néha pecsételget, mert előtte sokkal durvább volt. De még van 2 nap, még behozhatja :D . De remélem nem.

Lányok, én annyira drukkolok mindenkinek :!: :!: :!: Aki még csak várja, hgy beköltözzön a baba és annak is, akinek már a pocakban van :D .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


ranita!
Ha beakarsz lépni ezen a linken lépj be!

http://babatervezok.otthona.net/

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: teszt negativ tehát vároma pirit. valószinű ezért fáj igy ahasam. Ez van:(

Kép
csucsu05
 
 


Fel a fejjel! :wink:
Amúgy ma lett volna esedékes neked,igaz?

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: igen ma.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu :(
majd akkor köv honapba sikerűl!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt mindenkinek.
Hát látom kissé nehézkesen megy ez a babásodás. Nekem iszonyatosan fáj a hasam, szerintem ma vagy holnap lesz pém. Az pont jó, mert apa otthon van és ma meg holnap is tudunk dolgozni az ügy érdekében :lol: Nem tudom, hogy ez a hasfájás pénél normális e, de szerintem nem. Nekem a fogamzásgátló előtt soha nem fájt a hasam. Ez azóta van, mióta abbahagytam a gyógyszert. De pé előtt már annyira fáj, hogy ahogy a busz ráz, már majd meghalok. Kíváncsi vagyok mit mutat majd ki a vérvétel, mert lehet hogy nincs is pém és csak a szervezetem játszik velem??! Nem tudom.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Csige-bige!
Pé-kor én is ugyanazt érzem, mint Te. Sokszor már csillagokat látok, annyira fáj, még menni is alig tudok. De az UH szerint van pé, a doki legalábbis mindig látja ott a bevérzett tüszőt.

Elkezdtem reggelre rendesen barnázni :evil: Tegnap este már azt hittem megjön, mert véreztem, erre most meg barna. Annyira elegem van ebből :evil: . Így nem is tudom az elmúlt 3 napot minek vegyem, mikor csak néha-néha barnáztam.

Syl,
van egy pro vera nevű gyógyszer. Az progeszteron tartalmú. Nekem úgy rémlik, hogy egyszer azt valamiért szedtem és nem volt barnázás. De most majd megyek a dokihoz és rácsapok az asztalra :x .


Csucsu,
sajnálom a negatív tesztet :cry: .

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Köszi Ranita, akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen érdekes szervezetem. Mondjuk nekem még soha nem nézték ciklus közben, hogy van e ilyenkor pé és meg is reped e.
Minden esetre akkor rágyúrunk a dologra, mert ma már ülni alig tudok, így ilyenkor tudom, hogy már nem sok van hátra. Csak az a fura, hogy nekem csak a 18-20. nap környékén szokott ilyen lenni, most pedig még csak a 14. napon vagyok. Ki érti ezt???!! Lehet hogy egyszer az életben a helyes időben lesz pém??! :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok,

no, tegnap nálam is megjött a mensi, úgyhogy csatlakozom Hozzátok.
Anyukám rábeszélésére keddre bejeltkeztem egy pécsi dokihoz, akit nagyon dícsérnek, meg van egy kis protekciónk is (az sosem árt, ugye). Bár nagyon bízom a szigetvári orvosomban, az zavar, hogy utoljára másfél éve néztek nálam hormon szintet és a mai napig az alapján adja a gyógyszert...szóval valami nem stimmel szerintem és szeretnék egy másik véleményt is.
Közben pedig megy a drukk mindenkinek!! :lol:
kexi
 
 


ranita:Majd onnan számold az első napot mikor már vérzel is rendesen!Majd azért ha valamit megtudsz a dokidtól írd meg!

Én ma voltam 3.napi vérvételen!Nem tudjátok,hogy kb.mennyi idő mire meglesz az eredmény?

Szerintetek középidős uh-ra hanyadik napon jó menni?
Mert nekem most a 12.-13.napom pont hétvégére esik úgyhogy kilőve! :?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 34400_.png

Kép

Kép
syl100
 
 


Kexi: énis Pécsre járok dokihoz! :wink: Kihez mész?
misszike
 
 


Misszike: Dr. Borsai Péter, a Megyei Kórházban dolgozik. És Te?
kexi
 
 


Én Dr.Wilhelm Ferenchez. Nagyon rendes doki! Legközelebb 2 hét múlva kell majd mennem.
Hú csajok,nemis gondoltam,hogy ilyen erős fájdalmaitok vannak pé-kor!
Én sosem érzem meg! Akkor éreztem egyedül,amikor sikerült a baba! Abban a hónapban a Merionál után furcsa érzésem volt,pláne mikor beadtam a Choragont! Na akkor éreztem! Egyébként nem!
misszike
 
 


lányok nagyon sajnálom piriket......küldjük el őket a busba!!!!!!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Syl: nekem 2nap volt a vérvétel eredménye mig meg lett.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu: :shock: Az igen!Itt van olyan is hogy 2-3 hét!Nekem most 1 hetet mondtak!
Fogsz ebben a hónapban is Lh-t csinálni?
Nekem még van 5db azt megcsinálom,de nem tudom hanyadik naptól kezdjem majd!

Kép

Kép
syl100
 
 


nekem is két hetet mondtak a vérvétel eredményre és 1 hét alatt meglet.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ha érdekel valakit a ma esti kész átverésbe leszek benne!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita:És mikor fogunk látni?
mit fogsz csinálni?

Kép

Kép
syl100
 
 


21:50-kor..a közönségbe tapsoltam és amit kellett még... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


melyik résznél?fogsz látszani?

Kép

Kép
syl100
 
 


a kozma orsi átverésénél leszek ot..szerintem fogok látszani..ha állva nem is de ülve tuti..a 4.sorba ülök a bal szélen... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csucsu ez a fránya mensi!

Csajok én szerintem azért nem jön már a baba nálunk, mert annyira akarjuk. Laziítani kell. Kicsit kikapcsolni. Én tudom, hogy nehéz. Én megmondom őszintén, hogy most járok lelki dokihoz, még csak 2x voltam, meglátjuk milyen lesz. Nem várok csodát semmitől és senkitől. Próba szerencse.

timejka
 
 


Timejka: igazad van próba szerencse. hátha a lelki részével tud a doki mit kezdeni és jön a baba is akkor:)

Kép
csucsu05
 
 


Hát lányok bizti, hogy van benne valami. Nekünk is akkor sikerült a baba, amikor teljesen mással voltunk elfoglalva.
Nekem mára teljesne elmult a hasfájásom. Lehet hogy tegnap volt pém??! Minden esetre együtt voltunk az urammal. Szerintetek ma is érdemes még együtt lenni?
Mi megtettük az első lépést a kikapcsolódásért. Megyünk dec. 5-6-7-re balcsira egy kellemes kis wellness szállodába. Remélem jó lesz, mert nem vagyok egy nagy wellness lady és a férjem sem egy wellness pali, de pihenésnek megéri. Együtt leszünk, pihenünk, romantikázunk. Bár benne van a pakliban, hogy ha ebben a hónapban babás leszek, akkor necces lesz menni. De erre egyenlőre nem is gondolok. A nyáron is az volt, hogy mi van ha babás vagyok és ennek köszönhetően sehova nem mentünk. Most nem szeretnék ismét ebbe a csapdába esni.

KépKép
csige-bige
 
 


Nita:Néztem tegnap este,de nem láttalak! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok,

jó régen nem köszöntem be. Mi jól vagyunk, szerdán voltunk UH, 2,5 cm és tündéri, kezes-lábas, babaformájú baba!!!

Olvasgatlak titeket, és szurkolok ezerrel, de vmit nem jól csinálok.

Sajnálom azoknak akiknek megjött:(.

Az igaz, hogy a baba tényleg akkor jön mikor nem számítasz rá.

pusz nektek!!
Vendég
 


puszedli gratula a kis pöttömhöz:) Én hétfőn megyek dokihoz, már alig várom, és annyira hihetetlen hogy már a hetedik hetet kezdtem tegnap. Rohan az idő.

Csige szerintem is enjetek el nyugodtan, jól fogjátok magatokat érezni, max ha még is baba van akkor legfeljebb nem mész a vízbe, attól még lehet jókat pihenni. Én is szeretnék elmenni a gyerekekkel valahova kikapcsolódni. Ti Balcsin hova mentek? Én imádom Balatont. Szerintem ma még lehetettek együtt az a tuti.

Nagyon nagyon sajnálom azokat akiknek megjön. De tényleg új hónap új remények, és én is bizonyíthatom hogy akkor jön a baba mikor nem is foglalkozunk vele. Tudjátok én is simán leírtam a mi hónapunkat mert hogy pont aznap nem voltunk együtt, csak előtte való nap meg utána, legalább is én azt hittem hogy lemaradunk róla, Erre meg Grazban volt a peteérés, de nem is gondoltam rá, csak jól éreztük magunkat, pihiztünk rengeteget gyalogoltunk. És akkor fogant.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?