Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszi a névnapi jó kívánságokat!
Votiv, Curse, nagyon köszönöm a válaszotokat, sokat segített.
Én minél természetesebben szeretnék szülni, az előző szülésemnél volt gátmetszés, nem volt olyan szörnyű, de ha lehetne, elkerülném, ezért is intimtornázom már 3 hónapja. Számomra fekve szülni nem volt valami jó, mert a kitolási szakasz nekem 2 óráig tartott, ami kicsit sok, akárkinek mondtam eddig, senki sem értette. Lehet, hogy az a sok oxytocin, vagy nem tudom, mi, hogy már akkor tolófájásaim voltak, amikor még nem kellett volna lenniük, Szóval ebben a 2 órában az utolsó negyed órát kivéve csak a férjemmel voltunk ketten, a dokim néha bejött és mondta, hogy csak nyomjak, ahogy bírok, mikor jön a fájás. Ez 2 órán át picit fárasztó volt, szegény férjemmel kiabáltam, hogy csináljon valamit, szóljon nekik, de mivel többen szültünk egyszerre, nem értek rá. Fura, de ettől még a szülés számomra egy katartikus élmény volt.
Mindez a János kórházban volt, ahol van egy egy ágyas (szerencsére mivel elsőnek érkeztünk ide kerültünk), meg egy terem, ahol függönyökkel elválasztott 5-6 szülőágy van. Nem bírnék ott szülni. Ezért nem ajánlom senkinek, hogy a Jánosban szüljön.
Szóval visszatérve a dokira, járnék magánrendelésre, de arra gondoltam, előbb meg nézném magamnak a szakrendelésen, vagy valahol, ahol nem kell fizetni, mielőtt még elkötelezném magam, de ha ez nem jön össze, magánrendelésén is megismerkednék vele.
Ennyi. Kicsit hosszú volt, a beszámolóm, de tanulságos, azt hiszem.


Kép

Kép
sargarepa
 
 


Jajj, most ébredtem rá, hogy hordhatok nyári, meg tavaszi kismamaruhákat. Ez olyan jóóó!
sargarepa
 
 


Sziasztok!

Verának és Rékának sok-sok boldogságot!!!

A változatosság kedvéért tegnap éjjel Grétikém hányt :twisted: , úgyhogy Gabi azt hiszem nálunk is oda-vissza megy ez a fránya kórság. De mára kutya baja, ahogyan a mellékelt képek is tanúsítják :)
Bajnim a szemcsepp mellé kapott szemkrémet is, már csak valami erőembert kellett volna receptre kiváltani, aki lefogja őt, míg mindezeke naponta többször aszemébe teszem :wink:

Curse! Pont ma néztem a tesco-ban ezeket a marcipánokat. Volt több színben is, natúr is, és mellette ételszínező, azt hiszem azzal ezt is lehet színezni.
A ruci miatt csörögj, ha erre jártok, a héten nincs semmi programunk (torna se, ilyen szemmel nem viszem oda Bajnit, pedig gyanús, hogy ő pont ott szedte össze ...)

Ma ovis fényképezkedés volt, úgyhogy csini ruciba kellett menni, ki is készítettük Grétivel tegnap a kiszemelt rózsaszín-lila ruhácskát, errefel reggel egy zöld csíkos harisnyát húzott elő, hogy ő abban akar menni :roll: . Nem hatott semmi meggyőzés, úgyhogy rózsaszín-lila ruci helyett olyat kellett keresni, ami illik a zöld csíkoshoz ..., gombhoz a kabátot ...

Délután meg lementünk a Camponába vásárolni, és már karácsonyi dekoráció van, aminek Gréti annyira de annyira megörült, hónapok óta állandóan a karácsonyról beszél. Mondjuk nekem kicsiit kiábárndító november elején karácsonyfák és karácsonyi dalok mellett vásárolni :shock:

KépKép
KépKép
lindicita
 
 

 
 

Kinézem belőle, hogy az oviban is csak ilyen képeket engedett magáról csinálni:
Kép

pedig ilyen kis édi is tud lenni:

Kép

egy kis karácsonyi hangulat:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést :D
Verának innen is boldogat! :D :D :D

Syracruz,
Urbán Márta is adhat edát, nekem volt, igazából elég sok minden homályba vész így 3év távlatából, mindenesetre vákuum lett a vége, bár nem hiszem, hogy az eda miatt

Gréti nagyon csini :D Bajninak bulást!

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


És Marciknak is boldogot! :D

Voltunk tegnap UM-nél, minden rendben volt :D
Viszont szülésznőre nincs ötletem, kit érdemes megkeresni?

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Hajrá Szrek!
még sok sok szép babát!!!! :lol:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Szrek: először nem vágtam, hogy miért talált mindent rendben UM, aztán leesett. :lol: :lol: :lol: Gratula!!!! (ja, az esküvőhöz is, csak mindig elfelejtettem írni :oops: )

Syracruz: csak a negyed órás várakozásról jutott eszembe, hogy a múltkor kis családkámmal egyetemben a magánrendelésén laza 2 órát várakoztunk. :evil: Cserébe Tünci kakkantott egyet, úgyhogy Gizikének (az asszisztens) biztos élmény volt levinni a szemetet. :mrgreen: (Hű de szemét vagyok, mert amúgy UM tök kedves, meg jó, meg minden, csak egy még nem 2 éves gyerekkel és egy majdnem elalvó férjjel 2 órát várni nem volt egy leányálom.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Syracruz,
Két bnőm szült eda-val és nagyon jókat meséltek!!! Semmi hátrány stb stb...
(Én sose mernék belevágni, mert főleg, már van két gyerekem és nem lesz több - így nagy a szám!!! Másrészt fel se merült a dokimmal (BZs) és jobban félnék a szúrástól mint 5 szüléstől!) De te tapasztalatokat kérdeztél és ha már nekem nincs akkor se jövök zavarba és írok a barátaimról 8) Mostani Kismamában is írtak róla...

Zsanci,
Vedd ki néha a kullancsocskát és simizd meg!!! Ha már aggódsz a kicsi bogárkáért :twisted:

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Zsanci,
köszi :mrgreen: :lol:

Tinu,
tegnap csak 1 óra csúszás volt, meg is voltam lepődve :lol:

Szülésznő kapcsán:
Ábel Fantha Zsuzsával született, de akkor ő ügyeletes volt egyrészt, másrészt az egész olyan zavaros volt, így nem nagyon emlékszem, hogy ő milyen szülésznő vagy hogy mi a profilja. Igazából azt sem tudom, milyen típust szeretnék, a lényeg, hogy gátvédelemben jó legyen meg homeóbogyóban előtte-utána; azt nem tudom, hogy illóóolajokat el fogok-e viselni, tekintve, hogy alapban sem nagyon kultiválom őket.

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Ja, az fontos szülésznőnél, hogy határozott és talpraesett legyen, tehát mondjuk csempéssze be nekem Janit majd ;) vagy ha lehet, akkor nyomuljon rá az IKEA szobára ;) :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


SZrek,
akkor Újvári Bori!


Moni,
jaj, még nem néztem meg, de most megijedtem, mi van ha megfulladt szegény???? :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Zsan,
ő homeózik is meg kicsit alteros? Azt hallottam róla, hogy határozott, csak nehogy 2 dudás legyen egy csárdában UM-val :lol: vagy mondjuk velem :lol: bár ez utóbbit nem tartom valószínűnek.
Szívesen megkérném Fantha Zsuzsát is, de tényleg nem tudok róla sokat. Te?

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Én még ilyen kullnacs bevizsgálásról nem is hallottam, de tök jó, mert anno én nem vizsgáltattam viszont járkáltam Lakos dokihoz, mert olyan kétesélyes volt a pír, hogy most Lyme vagy sem, de aztán kiderült, hogy nem. Viszont ezeknek már nem kéne aludni? :twisted: Igaz, szúnyogot is lehetett látni valamelyik nap. Szóval éljen a meleg ősz, csak a kullancsok ne.
szrekuc
 
 


Szreeeeeeeek, micsoda jo hirek :D :D :D gratula :D
Fantha Zsuzsa szerintem jo lenne Neked, Ábelt ö segitette világra, gátvédelemben profi, és talpraesett is, kedves is :) elintézte hogy ne kelljen éjjelre leadnom Á-t a csecsemösökhöz és hogy 1 ágyasba mehessek :D

KépKép
fibi
 
 


Szrek,
Most lett publikus? Vagy lemaradtam? (Na jó, olyan sokkal nem maradhattam le!) Gratulálok!

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Szrek: wow... hatalmas gratula Babócádhoz. :lol:

Rájli: de gáz ha igaz amit irsz, tényleg rá fogok kérdezni, szülésznőmet nem sikerült elérni, de mindenképpen informálódok, át is mentem a másik fórumba.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Szrek :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
akata
 
 


Szrek,
jut eszembe: VASS GABI, VASS GABI, VASS GABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ő álmaid szülésznője! komolyan.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Szrek!!!! Éljen :D :D :D és hajráááááá :) :)

Köszöntéseket köszönöm mindenkinek, ma már közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz :mrgreen: Viszont volt egy fantasztikus szülinapom, ilyenből lehetne még néhány :D 8)
kisün
 
 


Szrek :) Hatalmas gratula!!! :D :D :D ezért "hallgattál" az utóbbi időben? :lol:

Lindi :) Bulást a gyerkőknek továbbra is +++++++ Nagyon jók a képek!!! édesek a gyerkők :D :D :D :D

Vera :) Éljen a szuper szülinap! :D

Kép
Kép
denizsa
 
 


Úgy emlékszem vki itt is ismert vkit, aki tud falra festeni figurákat gyerekszobába. (Persze én autókat akarok... Karácsonyra). Nem emlékszetek ki volt az, aki tud erről?

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Rylie,
Éljen Kamilla alvása!!! :D Borkának legalább jó dolga van :wink: 8)

Syracruz,
Edával én is úgy vagyok, mint Móni. A szúritól jobban félek, de csak is azért, mert a gerincbe megy :oops: amúgy lehet, h kipróbálnám. És sajna tényleg csak néhány doki tudja beadni, pl. amikor én vasárnap szültem, akkor már az elején közölték, h ohne fájdalomcsillapítás, mert nincs aki beadja.
És szerintem nincs is olyan doki, akinél max negyedórát kell várni :lol: Nekem időnként összejön a dokimnál, de ritka mint a fehér holló.

Votiv,
Igen, őt akarom megcsinálni, de ez egyenlőre csak egy könnyelmű kijelentés volt :lol: Majd meglátjuk ma mire jutok. Piskótatésztából azért bebiztosítottam magamat 8)

Deni,
Köszi a marcipános útmutatót :D Remélem ezek alapján nem fogom elszúrni. Végülis sajnos auchanban nem sikerült vennem, összesen két db piros masszájuk volt :shock: :evil: Nekem meg kék kellett volna még, de nem sikerült beszereznem, úgyhogy módosítok egy picit Fifin :wink:

Sárgarépa,
Nekem a János kórház eddig sem volt szimpi, hát most meg ezek után pláne nem :roll:

Lindi,
Jobbulást a kőcöknek, most már csak békén hagy Benneteket egy fránya kórság. És köszi Neked is a marcipános tippet :) Ruci ügyben majd csörgök.
Grétid igazi csaj, nagyon csini :wink:

Szrek,
:D :D :D Babonából nem gratulálok csak egyenlőre. Fantha Zsuzsa ügyben írok Neked privit.

MÁRTONOKAT ISTEN ÉLTESSE!!!! :D :D

Móni,
Emlékeim szerint Zuzi férje készít ilyen rajzokat a falra :?

Kép Kép
curse
 
 


Móni,
Mr Zuzi készít képeket a falra.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Rékákat, Mártonokat és Sünöket Isten éltesse soká :D


Szrekuc,

nagy gratullllla és drukkok :D :D :D :D Váradiné Ica is megfelel a kritériumaidnak. Nekem úgy csinálta a gátvédelmet, hogy 2 órával a szülés után NEM ÉREZTEM SEMMIT!!!!! és azóta sem. Mintha nem is szültem volna....

Dokimat már nem ajánlgatom senkinek, mert nem vállal már szülést... :(

csókjaimmal hintem mindőtöket!

macska[/url]
macskanyu
 
 


Macs: akkor Ica még vállal szülést? Zuzi azt írta a múltkor, hogy nyugdíjba megy.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szrek!!!!!
:D:D:D:D:D Gratulálok!!! Róka-koma? Fáradékonyság? Hm? Mesélj!

Még jövök ;)

Deni,
Neked e-maillel lógok.... :oops:

Vica, remélem most megkaptad a pü-met.

Szép estét mindenkinek!

Mása
szmagdi
 
 


Szerk, boldog és gondtalan pocakosodást kívánok Neked!!! :D :D :D :D

és a szívem mélyén remélem, hogy Nuk jön a következő jó hírrel :) najó, jöhet más is, de neki külön is drukkolok :)

éljenek a Mártonok!!! :D

Szerintem Újvári Bori nem illene igazán Szrekhez, de ez csak az én véleményem :) Vass Gabi sokkalta jobb lenne :wink: vagy Nyulas Jolánt tudnám még elképzelni, ő is nagy homeós tudor, és szuperul tudja képviselni/érvényesíteni az anyuka érdekeit! :)

Lindi, én is frászt kapok a novemberi karácsonytól, már a Premier Outletet is kidiszítették HÓPELYKEHHEL (gondolom a zenét is lecserélték már), röhögtem is, mikor eljöttem mellette. hihetetlen, hogy ha már most el kell kezdjük a karácsonyi vásárlást, vajon mi marad decemberre? addigra már hányni fognunk a Jingle Bellstől is.. :roll:
Gyerkőcök helyesek, Gréti nagyon csinos és már most hogy tudja, mi áll jól neki :D (én még mindig nem.. :roll: :lol:) irtóra irigylem a szépséges loknijait! Barninak jobbulást! homeopátiás szernek a szemvidítófüvet szokták javasolni mindenféle szemproblémára, nekünk szerencsére csak egyszer kellett és nagyon bevált. szemcseppben is van.

voltunk ma waldorf óviban, és Reccának már egész szépen gömbölyödik a pocakja :) Benke pedig olyan cserfes lett! nem is hinnétek :lol: :mrgreen:

mindenkinek boldog Márton-napot, puszi!

votiv 8)
votiv
 
 


Köszi a jókívánságokat! :D Rókakoma nincs (kopp-kopp), viszont iszonyú fáradt vagyok - Ábelnél nem emlékszem ilyen mértékű k. o-ra, igaz, vele meg tök sokat rókáztam

Mon,
igen, eddig nem mondtam :)

Szülésznős hsz-eket köszi, még kigondolom, de azért decemberben már szerintem megkörnyékezem őket ;) Vass Gabit kórházban érem utol?

Mikulás és karácsonyi vásárlás:
az a jó, ha nem veszed meg okt végén vagy novemberben pl a Mikulásokat, december elején, neadjisten, 5-én este már sehol nem találsz..... :shock:

Kata,
:lol: :lol:

Curse,
nagyon köszi a levelet, mindjárt válaszolok! :D

Vot,
köszi :D Újvári Borit sem nagyon ismerem, bár látásból biztos; a rendelőben egy lány nagyon ajánlgatta, hogy neki mennyire bejött mindhárom gyereknél az Urbán Márta-Újvári Bori páros. UM-t még nem kérdeztem, hogy ő kit ajánl vagy kivel dolgozna szívesebben, de majd még őt is faggatom.

Rylie,
neked ki volt a szülésznőd?

Macs,
szióóóóóó! :D
Milyen a csapat? Ki viszi reggel Fülit, hogy vagytok, Füli hogy reagál, mesélj! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


például Moose is ennél a párosnál (UM-UB) szült 2x...

votiv 8)
votiv
 
 


És állandóan banánt tudnék enni :shock:


Vot,
köszi; Vass Gabit szerinted kórházban vagy hol tudom megkeresni? Majd nézek előadást is, mert arcról pár szülésznőt ismerek, de azért ez kevés; tényleg köszi a tanácsokat! :D
szrekuc
 
 


Vass Gabival én mindig Mona Lisa csoporton találkoztam, szerdánként 9-től a H-ban a Ferkó Sándor teremben. Bálint Sándortól tanult :wink:
de az iwiwen is fent van, Zsanci vagy az én ismerőseim között megtalálod, írhatsz neki ott is és az email címére is.

banán :lol:

votiv 8)
votiv
 
 


(sőt, elkérheted zsancitól a telefonszámát is.)
asszem
zsancikant
 
 


Szrek:
gratulálok :D Gondtalan pocakosságot kívánok :D

Utólag is minden szépet az ünnepelteknek :D

petergabi
 
 


Tinu,

vacillál a nyugdíjba-menetelen és a mérleg hol erre, hol arra billeg. De most még marad egy darabig. :)


Szrek,
Fülit én viszem reggel és hozom este, most még itt van a nagyi. Jövő héttől sajnos kénytelen leszek magammal vinni Álmost is, akár mennyire nem szeretném ráncigálni szegényt :( de nincs más megoldás... :(
Füles imádja a Tesót és a tesó érkezéséből adódó feszkót fokozottan rapszodikus viselkedéssel és néhány extra-hisztivel kompenzálja, de sosem Álmossal kapcsolatosak a hisztik. Sokat javult egy hét alatt a helyzet, Füli pedig mindenben benne van, pelusozáskor keni Álmos fenekét a krémmel, szopi-tájmkor a másik oldalamhoz bújik, simizi a tesót, meg össze is bújnak és mondogatja, hogy "naaagyon szeletlek Tesóóó!" . Odaadja neki a játékait és sikítva nevet, ha Álmos babapuszit ad neki.
Az oviban ha nem akar valamit megcsinálni, akkor az ovónénik annyit mondanak, hogy Álmos szomorú lesz és abban a pillanatban már csinálja is...
Szóval alakulnak a dolgok, ha lassan is.... :)
macskanyu
 
 


Sziasztok!

Macs, Álmos csodaszép! :) És annyira édesek lehetnek együtt Fülivel, főleg, hogy ennyire szereti. :)

Lindi

Gréti és Bajnika is nagyon helyesek, Gréti igazi egyéniség öltözködés terén. :D Néha Bendi is szokott válogatni.

Votiv

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, szívesen elmegyünk, hogy szakemberek is megnézzék a Bendit, a mi gyerekorvosunk szerint semmi baja sincs, az oviban viszont nyaggatnak vele... És utánanézegettem a témának és azt találtam, hogy korai fejlesztés csak addig lehetséges, addig támogatja az állam, amíg a gyermek nem jár óvodába, szóval nekünk esetleg a Nevelési tanácsadó jöhet szóba, mint állami intézmény, (az van óvodásoknak, iskolásoknak) de a gyerekorvosunk szerint ott sok segítséget nem fogunk kapni...de mondta, hogy esetleg próbáljuk meg, ő is kíváncsi, hogy fognak-e ott foglalkozni Bendivel, mert szerinte nem fognak.

Syracruz

Ahogy a többiek is mondták, az EDA akkor a legbiztosabb, ha olyan a dokid, aki beadhatja, bár gyors szülésnél nincs sok értelme. Nálam úgy volt, hogy az én dokim odahívott valakit, hogy adja be, de pont délelőtt volt és éppen ráért az, aki beadta, de nem tudom, hogy mi lett volna például éjjel, igazából én se úgy készültem, hogy kérni fogok, úgyhogy lehet, hogy csak épp mázlim volt, hogy tudtak adni, amikor már nagyon kivoltam fáradva és tágulás meg sehol, csak a fájások. Aztán EDA+Oxi és be is indult a tágulás szerencsére és mondjuk én azért nem féltem az EDA-tól, mert akkor kb. már mindenbe beleegyeztem volna, csak valamit csináljanak amitől jobb lesz, akkor már nagyon kivoltam, de így az oxitól tágultam az EDA miatt meg nem éreztem semmit így ki tudtam pihenni magam a végén a nagy menetre, úgy adagolták, hogy a végén már ne hasson, hogy a tolófájásokat érezzem.

Szrek

Gratulálok!! Hirtelen én se tudtam, hogy ez a csík honnan került elő, csak én maradtam-e le valamiről... :D A végén tényleg csak mi maradunk Neet-el egy gyerekesek. 8)

ruz
ruzicsky
 
 


Szrek!
Gratula a babócához :) Eszméletlen, minden hónapban (héten?) új és persze jobbnál jobb hírekkel jössz :) A ráadás majd az lesz, mikor beteszed az uh-s képet, ahol majd lesz egy A baba és egy B baba :) Vagy ezzel ne vicceljek?

Az Alexandra honlapján a héten 40%-os vásár van, és pont most adtam le a rendelést. Annyit beszéltetek az Anna és Peti sorozatról, hogy megrendeltem az összes megrendelhetőt, aztánmajd szép sorjában megkapják őket.
Tesóm Balázskájának meg ilyet vettem karácsonyra, ezt ajánlom mindenkinek, Grétinek ez volt a kedvence, kis pici tenyérnyi könyvecskék, igaz jól lebutított mesék, de hát 4 oldalon 1-1 mondatban foglalják össze a mesét. Még most is előveszi, Bajni is nagyon szereti, ha nem olvassák, akkor meg ki-be pakolgatják a kis dobozból.

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


lindicita
 
 


Megvan a Mom-os fotózás időpontja:

Csinibaba 2008. gyermekfotó-szépségverseny
2008.november 24-30.

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Macs,
ezek jo hirek :)
szivesen olvasnék szüléstörténetet is, ha lesz idöd leirni :)


ui: más is kapott iwiw-en olyan levelet hogy munkát ajánlanak, jogdijjal kapcs. dolog? :?

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Adélnak boldog szülinapot!!!!!!

Szrek!
Gratula, ám én már tudtam róla valakitől :wink: :wink:

Köszönjük a köszöntéseket!

Hétvégén lent voltunk Kunhegyesen a messzi-mamáéknál, tök jó volt. Bár kicsit kiborító, hogy 2 szobás házat garázzsal, fészerrel, pincével, padlással ólokkal a sógornőmék 3,5 milláért vettek :shock: :shock: ok, hogy nem nagyon van munkalehetőség, de azért ennyire áron alul mennének a dolgok??????????
Most sógorom piacozik, csinálok pár kézűves cuccot, hátha elmennek és az is kis plussz mani 8)

Sajna Réka hétfő estére belázasodott, felment egészen 40,1-ig :roll: :roll: :roll: Kapunk antibigyót, meg Votív-nadit, meg én is kezelem, meg homeóst is adok neki, ma már semmi baja, csak kicsit bágyadtabb.

Na mék, mer Zoli most zárta be a kaput :lol: tesóprojekt 8)

nukada
 
 


Nuk :)))))))))))))))))))))))))))))

Szrek: GRATULA!!!!

ennyire futotta..

R
rylie
 
 


Lindi,
:lol: ezzel mi is viccelődtünk meg anyuék is meg mindenki, de a hétfői uh alapján egy baba van ;)

Nuk,
bulást Rékának és milyen kis ügyes vagy ezzel a kézműveskedéssel - miket fogsz csinálni?

megyek banánt falni :shock: :lol:

Ruz,
no, soha se mondd, hogy soha ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


ISTEN ÉLTESSE ADÉLT, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!
Kép

Mártonoknak innen is nagyon boldogot!!

Móni :) Én is Zuzi férjéről tudom, hogy csinál ilyen rajzokat, sőt még láttam is és nagggyon profi :wink:

Curse :) Adélnak valszeg más színben is tetszeni fog Fifi :wink:

Mása :) BIzony és vááárom! :wink:

Macs :) Édes tesó Füli!! :D :D

Nuk :) Rékának bulást!! ++++ Hű, milyen kézműves cuccokat csinálsz?

Kár, hogy Váradi Ica nálam nem domborított ilyen jól :( Bálint születésénél ő volt a sz.nő, igaz hogy nem volt fogadott hanem ügyeletes, remélem nem az elmaradt zsé miatt nem volt jó gátvédő... :?

Kép
Kép
denizsa
 
 


Adél, Isten éltessen!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
akata
 
 


és éltessen még minden ünnepeltet!!!!! Rékákat, Verákat és Marcikat is!!!

Kép
akata
 
 


Adélnak boldog születénapot!

Macs: jó olvasni a tesós dolgokat! És remélem, Ica még lesz, mikor nálunk születik a tesóka.

Nuk: drukk-drukk! :wink: :wink:

Ruz: melyik nevtanba is tartoztok? Csak azért, mert nekem eddig csak jó tapasztalatom volt a nevtanosok segítőkészségével. Persze biztos nem mindegyik ilyen. Lehet, hogy nagy sokan várnak fejlesztésre, de egy vizsgálatot biztos megcsinálnak és tudnak tanácsot is adni.

Kép
Kép
tinu
 
 


ADÉLNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
szrekuc
 
 


Mindenkinek utólagosan is BOLDOG-ot!

Adélnak is sok-sok boldogságot!!! Hú, de hamar kétéves lett ;-) !

Szrek!
Hurrá! Gratu!!!!!!!! :lol: :lol:


Votív,
köszi a belladonnás hsz-t, én is az általad leírtakat tudtam (főként Tőletek okosodtam meg ennyire homeóban ;-) ) És ezért is nem értettem,h lázra/torokgyulladásra miért is nem javasolták?! :roll: :? Óbudán volt vhol...

Rólunk:
Elég ritkán kukkantok be, annyira nincs energiám semmire...
Nehezen hisszük,h olyan papírokat kér a bank a hitelhez (amit okt.20-ra már beígértek anno),aminek semmi köze az építkezéshez stb :evil: :roll: Szóval kicsit elkeseredtünk,h milyen lassan megy.

És a hab a tortán: tesóm (15 hetes terhes) és a pasija szakítottak :shock: :shock: Kemény menet jön mind tesilteg mind lelkileg a családunkra :? De a gyerekek jól csak igazi ördögök :P

Kép
Kép
szelloke
 
 


Macs: de jó, hogy Füles igy szereti tesót, remélem nálunk is hasonló lesz a helyzet. Majd kérhetünk közös képet róluk. :-)

Nuk: tesóprojekthez hajrá. Szedtél azokból amiket mondtam, nálam nagyon bejöttek. Szívesen leírom még egysző... Rékának bulást.

ADÉLNAK boldogságos szülinapot kívánunk.

SZellőke: hát tesódnak kitartást, remélem minden rendben lesz Velük. +++

Holnap terheléses cukorvizsgálat, boááááááá. Jó éjszakát mindenkinek... még annyi mindent akartam, de elfelejtettem. :-(

Kép
Kép
johanna1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?