Sziasztok!
Macs, Álmos csodaszép!
És annyira édesek lehetnek együtt Fülivel, főleg, hogy ennyire szereti.
Lindi
Gréti és Bajnika is nagyon helyesek, Gréti igazi egyéniség öltözködés terén.
Néha Bendi is szokott válogatni.
Votiv
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, szívesen elmegyünk, hogy szakemberek is megnézzék a Bendit, a mi gyerekorvosunk szerint semmi baja sincs, az oviban viszont nyaggatnak vele... És utánanézegettem a témának és azt találtam, hogy korai fejlesztés csak addig lehetséges, addig támogatja az állam, amíg a gyermek nem jár óvodába, szóval nekünk esetleg a Nevelési tanácsadó jöhet szóba, mint állami intézmény, (az van óvodásoknak, iskolásoknak) de a gyerekorvosunk szerint ott sok segítséget nem fogunk kapni...de mondta, hogy esetleg próbáljuk meg, ő is kíváncsi, hogy fognak-e ott foglalkozni Bendivel, mert szerinte nem fognak.
Syracruz
Ahogy a többiek is mondták, az EDA akkor a legbiztosabb, ha olyan a dokid, aki beadhatja, bár gyors szülésnél nincs sok értelme. Nálam úgy volt, hogy az én dokim odahívott valakit, hogy adja be, de pont délelőtt volt és éppen ráért az, aki beadta, de nem tudom, hogy mi lett volna például éjjel, igazából én se úgy készültem, hogy kérni fogok, úgyhogy lehet, hogy csak épp mázlim volt, hogy tudtak adni, amikor már nagyon kivoltam fáradva és tágulás meg sehol, csak a fájások. Aztán EDA+Oxi és be is indult a tágulás szerencsére és mondjuk én azért nem féltem az EDA-tól, mert akkor kb. már mindenbe beleegyeztem volna, csak valamit csináljanak amitől jobb lesz, akkor már nagyon kivoltam, de így az oxitól tágultam az EDA miatt meg nem éreztem semmit így ki tudtam pihenni magam a végén a nagy menetre, úgy adagolták, hogy a végén már ne hasson, hogy a tolófájásokat érezzem.
Szrek
Gratulálok!! Hirtelen én se tudtam, hogy ez a csík honnan került elő, csak én maradtam-e le valamiről...
A végén tényleg csak mi maradunk Neet-el egy gyerekesek.
ruz