Először is köszönöm a Bogi discéreteket!
És tényleg senkit ne tévesszen meg, hogy Bogi áll. Megáll, de még nem magától áll fel...
Felülni már próbál és ma is sikerült neki....
Ma teljesen jól van. evett szépen. igaz ma még csak kétszer...meg egyszer hajnalban.
de szép adagokat. most játszik...
Klárka!
csinálj majd baba várós vonalzót!
Katavirág!
De jó, hogy jöttél!
Olivér szép nagy baba. Nagyon édes! Bizony itt van a Marci baba és ő is ilyen férfias méretekkel rendelkezik!
Marcianya!
Az én anyósom is, ha jön (hála Istennek egy hónapban egyszer kétszer, pedig két utcányira lakik...)
szóval akkor általában hét óra körül, amikor már jön a fürcsi lassan meg a vacsi meg a nyügi (nem mindig)
és persze ott áll a fürdetésnél..jaj ne így csináljuk...múltkor beszólt, hogy miért így etetem....stb
és persze, hogy nem eszik a gyerek, ha valaki ott van és magyaráz közben....meg a szülő is ingerültebb...
Celesztina!
jobbulást a gyerekeknek!
Kisfruzsi!
Alma baba bizony nagyon megnőtt!!! gyönyörü!
Gaboo!
Jó volt rólatok is hallani!
örülök, hogy jól vagytok!
Fmarian!
Gyuszkó nagyon édes! Hát a második képen az a haj.....azta...nem semmi....
Marcianya!
Marci méreteivel Bogi a 7 kilójával nem tud versenybe szállni....talán majd a fiúk....jó hosszú is! Bogi 9 cm-rel kisebb..
A védőnő nem semmi....kicsit zizi, nem???
Én kapok új védőnőt januártól. Ált. suliba osztálytársam volt a csaj...egy idős velem. gyereke nincs...szóval
majd én adok neki azt hiszem tanácsokat.
Nono!
Márk baba is rosszalkodik. olyan édesek amikor rosszalkodás közben rajtakapja őket az ember....és aztán
kinevet....
Bolygó!
Boginak jobbulást. írj hogy mi volt a dokinál. barátnődnek gratulálok!