Sziasztok!
Először is szeretném felköszönteni Zsófit 1.születésnapja alkalmából.Nőlj nagyra picilány!
Edit:LÁnyaid tündériek.Kriszta nagyon kis gondoskdó,anyáskodó típus,ugye?Az a kép ami megölelik egymást a kisfiúval,nagyon aranyos.
Boró csini a zöld ruciban.
A születésnapja a Levinek úgyahogy összeállt már.A tortát ma rendelem meg délután,Micimackó figuratortája lesz.Anyum csinál neki valami tortát,hozzájuk elmegyünk.A kis barátaival pont a születése napjára csinálok egy kis bulit.Aznap délután meg a tesómék jönnek át.Sütök főzök erre a napra.
Együtt ünnepelünk,mert a tesómnak 1 nappal előbb lesz,nekem meg a névnapom,nem szerettem volna de a tesóm megy ki külföldre dolgozni és máskor nem jó neki.
Te biztos valami fincsi tortát sütsz majd a Borónak.
Karácsonyi ajándék:Tegnap mondta a barátnőm,hogy a Vedes játékboltba nagyon jó áron vannak játékok ma délután megnézzük.Megbeszéltük a családdal,hogy nem veszünk senkinek semmit,csak a gyerekek kapnak.
Én apának egy nagyon szép órát veszek,meg Müller Péter új könyvét.
Én is szoktam kreatívkodni,szalvétatechnikázni szoktam,imádom csinálni.Remélem lesz is rá időm megcsinálni.
Kismok:Turizni én szoktam járni,nem túl sűrűn de csak a gyereknek.Már elég rég voltam de tervem elmenni a jövő hónapba,mert akkor jön új áru.Én a Blaha és a Keleti között ami van angol ruhás oda szoktam járni.
Anita:Sajnálom ami veled történt.Minden rendben lesz!!!!
Ancsa:Rékénak a frizuja nagyon jó!!!!!
Dorottya:Biztos jól lakott a reggelivel a lányod.
Levi jól van már nincs láz se már,jó a kedve de reggel óta nagyon csúnyán köhög,meg folyik az orra.Mindig van valami.
Tegnap megtette élete első lépését EGYEDÜL!Elengedte az asztalt és odajött hozzám,kb.3 lépés volt.Leült utána és megtapsolta magát(én is tapsoltam).
Új játéka,elleste tőlünk,hogy mit csinálunk a távirányítóval.Ő is egyfolytában irányít.
Érthetően mondja,hogy ANA,APA,és 3 napja mondja,hogy MAMA!!!!Anyum elolvadt amikor hallotta.
Hintát azt nagyon régóta mondja.Ha elkezdünk öltözni akkor már mondja is.Azt hiszi,hogy ha öltözünk mi csak oda mehetünk.
Most megyek kicsit összepakolok.
További szép napot
Üdv.:Szilvi