Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Látom itt jó kis összeszokott társaság van :)
Mi valamivel több mint egy éve lakunk Debrecen mellett. Van egy két és fél éves kisfiunk, Marci. Most tesón gondolkozunk (már egy ideje). Csak hát, nem nagyon tudom, kihez menjek. Szülni elvileg a Kenézybe kell menni innen. Eddig egy klinikás dokinál voltam párszor (szűréseken), de lelombozó volt a nő, pedig magánrendelésre mentem.
Most ajánlották nekem dr. Szivássi Ferencet (lehet nem így írja a nevét), de még nem mertem elmenni. Ő a kórháznál van. Valami megnyugtatót tudtok róla mondani?
Előre is köszi!
Lilla

Kép
zea
 
 


Sziasztok!
Megmondom őszintén magamrol nincs normális pocifoto, de bepotolom.

Szilvássyrol sajna nem hallottam semmit, de a nevét már hallottam.
encike 2
 
 


Hello csajok........

Panka... nagyon nagyon szépen köszönjük a lehetőséget hogy összejöhettünk nálad, nagyon nagyon jó volt. NAgyon jól éreztük magunkat, Patrícia is azt mondta hogy 2 és fél hónap alatt még nem szórakozott ilyen jól, teljesen el volt kényeztetve. :lol: :cry: :lol: :lol:

Emikének külön köszönet hogy kölcsön adta a kiságyát, nagyon jól aludt benne a drágám.

Szegény fejed, volt mit összeszedjél utánunk.

Fel tettem a picasára a képeket.

Puszi..
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, tényleg jók lettek(már amin én nem vagyok rajta:D)

Andi, Kriszti!
Bocsika,sajnos nem nagy a rakodófelület nálunk, így csak belekukkantottam a azcsikba, de mindegyikből már nem tudtam kipakolni :oops:

Kriszti!
Köszönjük szépen Neked a könyvecskét :D
Nellyke olyan kis türelmes, jó baba!!Emikém sosem volt ilyen nyugis :lol: Csináltam albumot az eladós holmiknak;)

Zita!
Igazán nincs mit, láthatod a képeken, hogy Emike még meg is akarta itatni:DLegközelebb akkor nálad lesz buli??Nagyon cuki az új kép az aláírásodnál!!!Igazi téli csajos mosolygós:D

Nem volt igazából nagy rumli :wink: ,gyorsan összemosogattam, meg elpakoltam a játékokat, ez kb 20 perc volt.Mikor felkelt Emili, akkor meg kiporsziztam.Ez miatt ne aggódjatok, hamar megvolt :wink:

Zea!
Üdv itt:)Erről a dokiról nem hallottam még semmit, de én a kórházban nem is voltam még soha, itt szinte mindenki a klinikán szült. :roll:
Mielőbbi pocakosodást kívánok!:)

Edináról tud vki vmit????

Lilla!
Hoyg vagy????

Anita!
Igen, mi is szeretjük az ágyunkat, tényleg nagyon kényelmes
:wink: Lesz végre kerítésetek???De jó, akkor már nem fognak bejárni" hozzátok!! :twisted:

Zsebi!
Akkor én fogok híradózni Rólad?? :wink:
Igen, folyik, de csak akkor, ha kirázza belőle a szelepet :twisted:
Egyébként nem csöpög tényleg. :wink:

Ma de. voltunk a Mediaban, bevittem pár képet előhívatni, mert holnapig csak 10 ft!!!Bár egy hét a munkaidő, de nekem ráér;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Pannika reggel csúnya köhögéssel ébredt, de egyelőre ennyi.... Adom Neki az ACC-t és remélem, hogy nem lesz megint beteg! :( Délelőtt vásároltunk, mentünk Anyáékhoz, megebédeltünk, aztán haza. Pannika már 2 órája alszik. Kettesben vagyunk, apa ma is suliban van... :(

Panka, Andi, Zita! Köszönjük a képekeet!!!!

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Panka! Igen, úgy néz ki, téged foglak riadóztatni! :wink:
De éppen arra gondoltam, hogy kellene csinálni egy telefonszám-e-mail cím gyűjteményt, ha lehet, a g-mailes oldalon. Megoldható?

zsebi_baba
 
 


Zsu!
:(Pannikának jobbulást!
Tomi is továbbképzésen van, majd nemsokára jön már haza :wink:

Zsebi!
Ok, köszi szépen:)
Jó 5let ez a címjegyzék,majd megnézem hogyan lehet ott ilyet csinálni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Anita! Igen, Pannika rettentő anyás az utóbbi időben. Bárki ölbe akarta tegnap venni, mindenkinél sírt... :? Egyedül azt engedte meg, hogy Alíz megfogja a kezét, míg a játékokkal matatott.... :D

Panka! Köszi, szerencsére más baja tényleg nincs... Emike is jól elfáradt tegnap! Édes volt, ahogy már hálózsákban ücsörgött az ágyában, mikor jöttünk el! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Andi! Dorka tök jó képeket csinált Pannikáról! :D Gondolom, a két közeli az... :lol:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
Pannikának jobbulást, remélem semmi komoly nem lesz belőle.
Igen, a közeli képeket csinálta Dorka Pannikáról. Meg utána még Balázskáról és Krisztiékről is ő fotózott. :lol: :lol:

Panka!
Köszi az infót a fényképelőhívásról, nagyon jó kis akció ez most. Ma éjszaka meglesz a melóm, képeket kell összeszedni amiket hivatni akarok elő. :lol:

Zita!
6-15 hónapig ajánlják a fürdetőülőke használatát.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=38

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi! Balázskáról meg Krisztiékről meg nem mondtam volna, hogy azt is Dorka csinálta, azok pláne nagyon jók! Tök ügyes Dorka, élesek a képek! :wink: Nemhiába mindig együtt kell fényképeznetek, itt az eredmény, hamar megtanulta a Kisasszony! :lol: :lol: :lol: Akkor megint éjszakázol? :lol: Tényleg jó akció!

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!!!


Nagyon szép idő volt ma, jöttek hozzánk vendégek és kint főztünk bográcsban halász levet meg sütöttem szezámos rudat ,úgy jól laktam hogy vacsorára csak almát ettem meg mandarint. :D

Örülök hogy ízlett a rétes. :wink:

Panka:
Igen a kezdeti kis visongás után már szépen meg barátkoztak a gyerekek azzal hogy agymásnak is odaadják a játékokat. :wink:
Kár hogy lemaradtam Emike pucizásáról. :( Biztos aranyos volt. :D
A Mediába min viszed a képeket?Cd-n vagy pendrive-on?
Tényleg jó árban van,és ez mekkora kép ,mert az interneten nem találtam. :(
Csak holnapig van?Lehet én is hívatok elő,majd meglátom.
Képzeld,az Aldiba lesz akcióba hintaló,de most akik voltak nálunk barát házaspár,a csaj mondta hogy ők mennek a jövőhéten a kolleganőjével a Szotiba vagy hova???,ez egy játék nagyker és mondta hogy megnézi ott is hátha lesz.Így valószínű azt kap Balázs Karácsonyra ha már annyira bejön neki.A múltkor Olgiéknál is pacizott sokat.
Ügyi vagy ,hamar összepakoltál. :wink:

Andi:
Köszi az infót,én is elfelejtettem kérdezni tőled a talin a borotvát,itthon jutott eszembe.
Nem tudom ,lehet csak ennél maradok,de egyébként gondolom a Philips-et érdemes megvenni igaz?
Mindjárt megnézem a képket.Kiváncsi vagyok hogy tényleg mind jó-e. :twisted: :lol: Legalább is rólam?A többiek biztos jók lettek. :D

Zsu:
Jaj Pannika remélem nem lesz beteg. :(

Lilla:
Örülök hogy megismertünk.
Egy kalappal a vizsgákhoz.Ne stresszelj túl sokat.


Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
aliza
 
 


Jó reggelt!

Nem megyünk ma úszni, nehogy lebetegedjen Pannika. Elmentek Apával sétálni, én meg porszívóztam, felmostam, most várom, hogy száradjon. :lol: Köhög Pannika továbbra is, de nem olyan vészes, remélem, nem is durvul be!

Alíz! Bográcsozás jó lehetett! Én is úgy örülök, hogy ilyen sokáig van jó idő, csak attól tartok, még májusban is havazni fog.... :? Szeretem én a havat is, de mindennek megvan a maga ideje! Hintaló biztosan fog tetszeni Balázskának! :D Mi az a Szoti? Itt van Db-ben?

Andi! ÍRtad a múltkor, hogy mentek megint síelni. Ugyanoda, mint tavaly? Emlékszem, azzzal nagyon meg voltatok elégedve!

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!
Bocsi hogy bele szólok. zsuzska! a Szoti egy játék nagykereskedés a vágohidbol nyilik. Csak kereskedőket szolgálnak ki. Én vállalkozo voltam,és még mindig ott vásárolok. protekcio. Vannak illatszerek,ajándék csomagok,játékok,ajándék tárgyak stb. Mi is jövő héten megyünk.



Kata&Milán


oszman777
 
 


Jahhh,és bizonyára emlékeztek rá hogy kerestem fürdető karikát.
Hát találtam vettem itt a neten 1500ft volt vadi uj. :lol: :lol: :lol:
Tegnap ki is probáltuk,jo nagyon. Ti mennyi idős kortol használtátok,aki használt ilyet.?????????



Kata&Milán


oszman777
 
 


Hello

Pannikának jobbulást, remélem nem lesz betegebb, most még csak az hiányzana hogy megint lebetegedjen a kis Drága.

Aliz: az a rétes irtó fini volt, mondd már el légyszi hogy a töltelékét hogy csináltad. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Huu, hintaló.bizti nagyon fog neki tetszeni.

Andi: köszi az infót a fürdető micsodáról, már alig várom használja. Kata: bocsi hogy megvettem előled. :oops: :oops: De már régebb volt róla szó, csak ki ment a fejemből. :oops: :oops: :roll:

Panka: köszi a dícséretet a képhez, nekem is nagyon tetszik, most sikerült először mosolygós képet csiálni róla, eddig mindig csak komolyan bámulta a fényképezőt.
Azt szeretném tőled megkérdezni hogy hol van az a lufis amit mondtál hoogy fel szeretnéd fujatni a tiéteket. Mert most a börzén volt egy lufis de nem voltak szépek, és én hülye meg nem mentem oda megkérdezni hogy más fajta van-e, így lemaradtam róla. Anita vett.

Voltunk a börzén, be is vásároltunk egész jó árakon, sajnos az elején egy turisnál álltam meg és vettem 3 dolgot jó drágáért, mármint úgy drága hogy ahooz képest amit utánna találtam egy csajnál akinek 2 iker lánya van, és mindent 300 ft_ért adott. El is kértem a telefon számát, mert folyamatosan növik ki a csajok és nagyon szép jó minőségü cuccaik vannak. De Kriszti elöbb nálad kopogok. :cry: :cry: :wink: :wink: :wink: :wink:

Teszek fel képet a Picasara arról amit vettem. Ja és játékokat vettem neki, mert abból nagyon kevés volt, olyan ami csörög, zörög és puha és színes. De az a kocka még mindig nagyon érdekel, ha láttok valahol légyszi szoljatok. :lol: :cry: :roll:

Patrícia az apjával van anyósnál, eléggé ideges vagyok emiatt, dehát még nem telóztak hogy gond lenne, így próbálok nyugost maradni. tegnap nem volt kaki és szegény nagyon kínlódott éjszaka, fel is ébredt 4kor, és utánna 8kor. De sógornőm megetette cumisüvegből és utánna kakilt ma délbe 3 adagnyit. :P :P Na mostmár megyek is, mert huányzik a drágám és etetés lesz.

Puszi mindnekinek.
Vendég
 


Dehogy haragszom,mért haragudnék???
Én már vettem. Elég jot,elég jo áron. Én azt sem tudom hogy te vettél.



Kata&Milán


oszman777
 
 


Oszmann! Köszi, akkor eza Szoti nálunk nem játszik....

Zita! Tündéri a mosolygós kép az aláírásodnál! :D Börzén jó dolgokat vettél! Nekem különösena poncsó tetszik! Sztem azt majd én is vadászok a tavaszra Pannikának! :D

Képzeljétek Pannika tegnap óta tudatosan mondja Bucinak (a babája :lol: ) , hogy á-á-á-á. Így szoktuk altatni, és ha megkérdezem, hol van Buci, mondja, hogy á-á-á-á.Tehát alszik! :D Tegnap este meg mondta egy műanyag cicára, hogy tita. Ezen meglepődtem, mert azt nem szoktuk sűrűn emlegetni... :D

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is neten utánanéztem mi is lehet ez a Szoti, de én is láttam, hogy kereskedőknek "való" hely, ugyhogy kilőve részünkről.

Panka!
Ma vittem a pendrive-omon a hivatnivaló képeket (kb. 110 db-ot :lol: ) a Media Marktba és azt mondták csütörtökre kész lesz. Mivel Te már tegnap beadtad gondolom Neked sem kell egy hetet várnod, hanem szerda körül mehetsz értük. Mondták ezt Neked?

Zsuzsi!
Pannika nagyon ügyes hogy már kezdi a beszédet, édes lehet amint mondja a kis hangján. :D
Remélem nem lesz beteg a kis drága. Gyógypuszik repülnek.
Igen, ugyanoda, Kokava Líniára készülünk, ugyanabba a Panzióba is szeretnénk menni ha sielni megyünk. A gyerekek is emlegetik , a férjem meg egyenesen be van sózva, már várja. Remélem azért januárban legalább 5 fok alatt lesz a hőmérséklet, mert hóágyuzni akkkor tudnak csak, melegebb időben nem. :?

Zita!
Addig szerintem ne aggódj Patrícia miatt míg a férjed is mellette van. De gondolom hogy anyósod sem akar neki rosszat, együtt csak megbírkóznak a lányod körüli dolgokkal. :lol:
Megnéztem, szuper cuccokat vettél az expon, megérte kimenned.
Nagyon jó az aláírásodnál Patríciáról a kép, szép kislányka rajta. Na meg persze amúgy is az. :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zita! Tényleg klassz dolgokat vettél az expon! Mi is voltunk, de én ruhákat nem akartam venni, másból pedig elég kicsi volt a választék, úgyhogy én csalódtam egy kicsit. És miért nem a Főnixben randezik, amikor millióan voltak?????
De Gergőnek vettünk 3 nadrágot. :)

Zsuzska! Nagyon ügyes Panka, hogy már kezdi formálni a szavakat!

Andi! Ez a hely Szlovákiában van? Jaj, én is úgy várom már, hogy mehessünk valahova! Nehezen ülök meg a fenekemen! :?

Tegnap még mi is kint főztük az udvaron az ebédet, nagyon szép idő volt. De sajnos már úgy tűnik, ezzel tényleg vége a napsütéses szép időnek!

Nekem még semmi karácsonyi hangulatom nincs, pedig nem ártana legalább a páromnak megvenni az ajándékot, mert ki tudja, mikor jutok el szülés után boltba... bár mostmár mindent meg lehet itthonról is venni.

Szabi nem olvassa a szakirodalmat, nem tudja, hogy mostmár kevesebbet kellene mozognia. Lassan a bordáim között fog kibújni.

:lol:

zsebi_baba
 
 


Zsebi baba!
Szabika tényleg nem tudja mi most a dolga ha ennyire ficánkol. :lol: :lol: :lol: Az viszont megnyugtató, hogy jól érzi bent magát. Ha keveset mozogna akkor meg biztos megijednél, hogy nincs-e vele valami. Igy legalább tudod hogy minden okés.
Valóban szuper idő volt tegnap, igazi kora őszi idő, holott már novembert írunk. Majd meglátjuk valóban ez volt e az utolsó kerti partis hétvége az idén. Sosem lehet tudni. :wink:
Igen, Szlovákiában van ez a Kokava, nem messze a határtól. Nem profi sielőknek való hely, mert a pályák inkább kezdőknek valók, legalábbis amiket mi felfedeztünk. Bár nem messze, pár km-re vannak fekete pályák is, de az nekünk nem való. :lol: :lol: :lol: Találtam egy galériát :
http://www.sielok.hu/fotoalbum/kokava/galeria
16-os képen van az a Family Panzio amiben megszálltunk, a 17. képen meg látszik, hogy csak pár száz m-re van a pályától. :wink:
Karácsonyi feelinget ha nem érzed az nem gond, hisz van most más fontos dolog amire koncentrálhatsz. Ha járnád a bevásárlóközpontokat (bár nem hiszem, hogy nagy pocival ezt teszed) akkor láthatnád, hogy már minden csili -vili, karácsonyi díszben áll. Igaz az égőket a parkolóban nem kapcsolták még fel, de már a helyükön vannak.

Zita!
http://www.jatekabc.hu/
Regionak a webáruházában keresgethetsz hogy egyáltalán milyen bébi aktivity játékot szeretnél, sokfée van fent.
Ha máshol nem találsz olcsóbban, akkor itt mindig sokféle van, kimehetsz a boltjukbaba és szétnézhetsz.

Alíz!
Hintalovuk is van.
Örülük, hogy a kerti főzőcske nálatok is jól sikerült. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!
A hétvégém elég rövid volt, kisebbik lányom ma lebetegedett, csunyán köhög, holnap viszem a dokihoz.

Ma is szép idő volt, remélem még betart egy darabig.

Szép álmokat!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Voltunk mi is tegnap az expon, de most csak pár dolgot vettem, nem volt olyan jó a választék, és drága is volt!Pedig az elején mentem.
Találkoztam Anitáékkal is :D

Zsebi!
Engem is zavart, hogy kicsi helyen ennyi ember(ha a Főnixben lenne talán több árús is lenne), és akkor nincs ruhatár!!!!(mert ott is árúsok voltak). :twisted: Meg azt sem értem, hogy miért jönnek be babakosival, pici babával, apukával! együtt??(addig sétálhatnának egyet inkább:))Így is alig férni, a baba csak ordít a zajtól, levegő alig van...Na mind1, szerintem ezen nem fognak változtatni. :?

Andi!
Én egy nagyon köcsög elaódt fogtam ki, majdnem leüvöltötte afejemet, hogy szó nem lehet róla, hogy most felmásolják a pendrávjról, mert sokan vannak(csak 1 nő volt, a több ezer képével :x ).Így a pendit is ott kellett hagyni, de nekem is eszenbe jutott, hogy majd csüt.ön bemegyek érte, hátha készen van.

Szerdán megyek Pestre a koncertre, meg a Bodies kiállításra, anyával, éjjel jövünk haza apával.Csü.ön pedig elmegyünk velük anyáékhoz, Tomi meg pénteken jön utánunk:)Emikét meg bejelentem a fodrihoz :lol: , olyan nagy a sörénye, én nem akarok belekontárkodni.De csak megizaíttatom a frufruját, meg a pajesznál:)

Zsu!
Pannika nagyon ügyesen halad adumával is:DNem lett beteg, ugye??

Zita!
Lufosok vannak több helyen is:
1:a jubileumi játszi előtt, a jágpályával szembeni oldalon
2:a békás tónál.
7végén, meg jó iodőben kint szoktak lenni, nekik van ilyen zacsis anyagú lufijuk :wink:
Kocka márkája:taf toys, azt hiszem van honlapjuk is. :wink:
http://www.taftoys.com/toysframe.asp?pr ... 0765#10765
Próbáld meg a googleba beírni a márkát, meg hogy touch cube, és csak magyar nyelvű keresés, hátha lesz itthon is vkinél aki eladja;)
De ezt nekem egy békéscsabai boltból vették, ha esetleg látok, akkor szólok! :wink:
http://209.85.135.104/search?q=cache:LO ... lr=lang_hu
http://209.85.135.104/search?q=cache:3H ... lr=lang_hu
http://209.85.135.104/search?q=cache:bP ... lr=lang_hu

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Egyébként én is adok el a teszveszen, ha vkit érdekel, 18panka néven megtalál :wink:

Hol vagytok?????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Voltam én is a börzén, meg is fogadtam, hogy soha többet. Mégsem sok a posta, inkább vásárolok a Teszveszen.
Nem értem mi a frászért kell pci alvó babákkal bemenni a sorok közé,a nagy batár ocsmány babakocsikkal ott parkolni..... :evil: :evil:
A kedvencem a babával nézegető anyuka, apuka meg ott állt a kocsi mellett , alig lehetett elférni...
A másik nyúzta a gyereket, próbálgatták anadrágot, pulóvert. Nem ismeri annyira a gyerekét, hogy vegyen neki ruhát? Vagy csak odaméri és kész. :shock: :shock:
Én is kifogtam egy hülye bunkó p....t , 1500 Ft -ért adott egy kabátot, gondoltam megkérem 1000 Ft-ra az oviba játszani.
Úgy rámüvöltött, hogy a boltba 2 e Ft-ért adja, ez már börzés ár.....
Anyád! Már nagyon kész voltam a tömegől, így csak ott hagytam. Egye meg, hülye liba!

Vettem végül overallt Nellynek (pont olyat, amit elvittek előlem a Teszveszen :shock: :shock: ), harisnyát, egy Verbaudet ruhát, fabetűket az ajtajára. Mást nem találtam, sok turis ruha volt és némelyek nem tudom mit gondoltak hol árulnak. pl. 2500 Ft egy használt nadrágért...

És a lényeg, hogy végre van fülbevalója! Persze Teszveszes cucc...

Kép

Ugye milyen édes?????
Nem akartam ilyen babásat, de ez nagyon megtetszett (úúúútálom a macskákat :? :? :?).

Leírom a karácsonyi ajándékainkat:

Olivér: Lego lánctalpas (tőlünk) vagy egy X-box, bár szerintem ez túlzás :evil: :evil: (inkább magának szeretné László :lol: ), FP hangos farm traktorral (anyutól), Lego Jack Stone járgány (aputól)katonai járművek ,emberek (anyóséktól), polipos gyurma (tesóméktól)

Nelly: Tanuló kutyus (tőlünk), K's kids tükrös katica (anyutól), K's kids óra vagy éhes pelikán (anyóséktól), búgócsiga (tesóméktól)

László: Kenzo parfüm, szaunaszett

Én: fondue szett , Vichy kedvenc alapozóm, pihepuha pléd (fekete-fehér intarziamintás), Szász Endre könyv

Anyu: masszásszőnyeg, magnóliamintás ágytakaró

Apu:kajakos cuccokra gyűjt, így pótolunk :? :? :?

Após: mindig zoknit kér, így azt kap (hihetetlen számomra, de ez van)

Anyós: vegye meg magának, kifizetjük, de így sem lesz jó. Ha semmit sem kap az sem érdekel...... :evil:

Keresztgyerekek: Lego készletekre gyűjtenek, így abba is pótolunk

Panka, bodies kiállítás, de elmennék!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd meséld el!!

Fitok, mert nyüszög Nelly (kicsit taknyi-köhögős :roll: :roll: )

puszi



Sziasztok!

Kriszti!
Ok mesélek majd persze:)
Ne csodálom hogy kiakadtál, egy kicsit én is, mikor a babakocsikat kerülgettem :?
Hú, jó gazdag lesz a Jézuska :wink:
Nellynek jobbulást!Ténylega ranyos a fülcsi , különleges:)

Lilla!
Milyen volt az államvizsga?Ma volt, ugye?Majd mesélj!Görcsök elmúltak már?

Bea!
Te is régen jelentkeztél.Mizújs?Dolgozatok??

Kérdezném, hogy van-e vkinek üveg alamreszelője eladó??Én eltörtem:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Most értem haza államvizsgáról. Szerintem meglesz...
Aztán majd csütörtökön kiderül, hogy szóbelin mennyit fogok tudni..

Panka!

Aranyos vagy, hogy igy aggódsz értem. Köszi, már jobban vagyok, bár ez az idegesség nem tesz jót a babának.
De már csak 2 nap és vége :)

Na megyek lepihenek egy picit, mert nagyon fáradt vagyok
Vendég
 


Találtam almareszelőt. :D

Lilla!
Örülök hogy joban vagy, és gratula a vuzsgához(csak csendben :wink: ), de biztos meglesz :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!
Én is sok rosszat hallottam a börzéről, igaz még sose voltam és nincs semmi tapasztalatom.
Niki már jobban van, de még köhög. A héten nem viszem oviba.

Csütön megyek genetikára, szorotsatok, hogy minden oké legyen.

Zea!
Ti merre laktok?
encike 2
 
 


Sziasztok!!!


Votunk délelőtt a my boxban,ma nyitott itt a Mikepércsin,hasonló a Stop-shophoz meg a Park centerhez,van benne:Takko,C&A,JYSK,Deichmann.Leonardo,Müller,Kik.Jó sokan voltak ,a kaszánál is tömeg volt de mi csak bambulni mentünk a barátnőmmel meg a kisfiával.A Müllerbe vettünk pár dolgot ,de majd ha lemegy ez a nyitási láz majd elmegyek.
A gyerkeknek osztogattak lufit,anyósnyelvet,pattogót a Müllerbe labdát meg indián fejdíszt majd teszek fel képet balázskáról mert abban feszített egész délután. :lol: :lol: :lol: adtak aki vásárolt.Volt lufi hajtogató bohóc is,meg arc festés.
De bírtam a sok banyát még gyerek se volt velük de vagy 10 lufi volt náluk. :twisted:

Panka:
De jó lesz neked. :D Kicsit kikapcsólodsz.Majd mesélj.
Milyen koncertre is mész?

Lilla:
Gratula vizsgához(halkan).
Akkor csütörtökön már lazíthatsz,szurkolok hogy sikerüljön az a vizsga is.


Kriszti:
Tényleg bunkó eladót fogtál ki,én is gondoltam hogy kimegyek de nem jött össze mert anyósnál voltuink.
Csodaszép kis fülbevalót vettél Nellynek.
Jó kis ajándékokat vettél,naygon ügyi vayg hogy már mindent megvettél.

Andi:
Köszi a képeket tényleg jók kivéve egy párat ami rólam készült ,de ezt már megszokhattátok. :twisted:

Ja és persze Pankának és Zitának is köszi hogy feltettétek.


Na további szép estét,megyek lepcsánkát csinálni.
Sziasztok.

Kép

Kép
aliza
 
 


Encike:
Nikinek jobbulást!
Szorítunk hogy minden oké legyen a genetikán, de nem lesz semmi gond majd meglátod. :wink:

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Encike!
Jobbulást a lányodnak. Neked meg szorítunk, hogy minden okés legyen a genetikán.

Lilla!
Ügyi vagy Te, halkan hogy el ne kiabáljam, de gratulálok. Szóbelihez száz kalappal!!!!! Csütrötök este már hátradőlhetsz és végre pihizhetsz. :wink: Rád fog férni, azt hiszem.

Zea!
Üdv köztünk. Gyere bátran és mesélj Magatokról, szívesen olvasunk.

Alízkám!
Ez a My Box valóban olyan lehet mint a Stop Shop, mert még az üzletek is ugyanazok. El tudom képzelni mennyien lehettek.
Én csütörtökön akarok munkaidőben "elszaladni" a Fórumba. Hervis akcióját láttam és egész baráti áraik vannak mint nyitási akciók.De gondolom hatalmas tömeg lesz. :roll:
Kiváncsi vagyok a képeidre, majd hozzad.
Huuuuu.... lepcsánka. Küldj az éteren keresztül egy kicsit, jó? :P :P Imádom, de már nagyon rég csináltam.

Kriszti!
Nagyon édes a kis fülbevaló Nelly babának. Csak egyet nem értek: azt irtad, hogy úúúúúúúúútálod a cicákat.De ez amint látom mégis cicás. Ez a kivétel, vagy hogy is van ez???????????? :P :lol: :lol:
Sok szép ajándékot adtok illetve kaptok karácsonykor. Én is egyfolytában beszerzőkörúton vagyok amikor csak tehetem. Gyerekek ajándéka már megvan, meg az anyué, a többieké még viszont nincs. :(

Panka!
Jó szórakozást Nektek, majd gyere és mesélj hogy milyen volt a koncert és a kiállitás. :wink:
Ja, a Mediában a pendrive-ot én is otthagytam, és mikor én mentem 2 fickó volt a pultnál, ketten szorgoskodtak. Előttem is és utánam is álltak, ugyhogy nem unatkoztak.

Zsuzsi!
Pannika jobban van már? Remélem igen.

Lányok!
Ha valakit érdekel: most a Tescoban 1-et fizet 2-őt kap akcióban árulják a Johnsons popsitörlőt 629 Ft-ért. Ez szerintem nagyon jó árban van. De csak 13.-áig tart ez az akció.

Kép
Kép
bendor
 
 


Karácsonyi rejtvény:

Volt egyszer egy tökéletes nő és egy tökéletes férfi. Találkoztak, és mivel a kapcsolatuk is tökéletes volt, összeházasodtak. Az esküvő is tökéletes volt. A közös életük szintúgy. Egy havas-viharos karácsony éjszakán ez a tökéletes pár egy kanyarokkal teli úton utazott, amikor észrevettek valakit az út szélén, aki szemmel láthatóan lerobbant. Mivel ők voltak a tökéletes pár, megálltak, hogy segítsenek. A télapó volt az, egy óriási zsákkal, tele ajándékokkal. Mivel nem akarták, hogy a gyerekeknek karácsony este csalódniuk kelljen, a tökéletes pár autójába invitálta a télapót az ajándékokkal együtt. És már úton is voltak, hogy kiosszák az ajándékokat. Sajnálatos módon az amúgy is rossz útviszonyok egyre romlottak, végül balesetet szenvedtek. Csak egyikőjük élte túl. Ki lehetett az? (először gondolkodj, azután olvass lejjebb!!)

A tökéletes nő volt az. Ő volt az egyetlen, aki valaha is létezett. Mindenki tudja, hogy a télapó nem létezik, tökéletes férfi meg annyira sem. A nőknek itt vége az emailnek.
A férfiak olvassák tovább! (olvass lejjebb!!)

Tehát ha nem létezik a télapó és a tökéletes férfi, akkor a nő vezetett. Ez megmagyarázza, hogy miért történt a baleset. Ha nő vagy, és még mindig olvasod, akkor ez még valamit bizonyít: a nők sohasem azt csinálják, amit mondanak nekik!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :mrgreen:

Kép
Kép
bendor
 
 


Jóóó reggelt! :lol:

Andi!
Te nemrég feküdtél le :lol: :P
Jó ez a kis szösszenet 8) :lol:

Én még benéztem,egy levelet vártam.Megyek is készülődni, 6kor indul a vonat! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Köszönöm lányok arik vagytok.
Mindenképp irok az eredményről.
encike 2
 
 


Sziasztok lányok!Jó rég voltam itt.Most megint többet logok itt mrt tp-en vagyok.Elvittük Patrit a fülészetre,kimosták a kis fülét mert belekövesedett.Közbe kiderült hogy heveny középfül és mandula gyulladása van.Infrázni kell és kapott gyulladás gátlót.Ha nem javul péntekig felszurják a kisfülét.Persze én nem szeretném.Amugy hot ideg vagyok mert van 18 nap szabim és kellenne a 2 ünnep közt mert bölcsi szünet lesz és szerettem volna kivenni,de közölte a fönököm hogy decemberbe nem tud szabit kiadni.Erre ki irt a jövőhéttöl szabira.Nem tudom mi lesz hova fogom 2 hétig tenni a gyereket.Szoval katasztrofa ez az egész munkahely.Olvastam hogy szoktatok talizni.Biztos jó kis csajos partik.Most ennyi,mert lejárt a mosógép.Délután meg vinni kell a gyerekorvoshoz is a manót.Hála nagyon aranyos a doki néni..Mindötöknek szép napot kivánok.Puszi mindenkinek. :P :P :P :P :P :P
cilamila
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a szülésfelkészítő tf utolsó részén, ahol a gyermekágyas osztályt néztük meg. Ki is néztem magamnak a 115-ös szobát, ahová kerülni szeretnék. Csak lenne hely!!! :wink:
Megtudtam azt is, hogy a betöltött 36 héttől már nem számít koraszülöttnek, (eddig 37 hetet tudtam)ha megvan a 2500 g, úgyhogy már akár szülhetnék is. :) Már néhány napja vannak jóslófájásaim, de hát az hetekig is eltarthat.

Egy jó kis programajánlazt szombatra: ismeritek a Motollát? Ez egy amolyan hagyományőrző egyesület, akik most lesznek 10 évesek, és ált. 2 hetente tartanak nyílt alkalmakat, amikor szombat délutánonként nagyon jókis családi programjaik vannak. Kézműveskedéssel kezdődik, aztán közös játék, daltanulás, tánc szokott lenni, majd este a felnőtteknek valami program (szintén táncos, zenés). Most szombaton a 10. évforduló alkalmából egész napos programjuk lesz, belinkelem ide az oldalt, ahol a részletes programot találjátok. Mi egyébként kb a Bogi 3-4 éves kora óta járunk, de kisebb gyerekekkel is jönnek, tehát mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti az ilyesmit. Az én gyerekeim imádják, és mostmár 2 éve itt van a mi környékünkön, úgyhogy egyedül is átmennek, ha úgy adódik, de én is szeretek járni. Szóval mi biztos ott leszünk most is.
http://motolladebrecen.hu/sites/friss_i ... .(21:42:14)&cim=T%EDz%20%E9ves%20a%20Motolla!!%20%DCnnepi%20rendezv%E9ny

zsebi_baba
 
 


Nem tudom, miért csak a fele kék, az egész címet másoljátok be!

zsebi_baba
 
 


Zsebibaba!
Miért pont a 115-ös?
Én nem nagyon emlékszem melyikbe voltam, de azt tudom, hogy a sarokba volt a főbejárat felé és 2 ágyas szoba, melyben benne volt a zuhanyzo wc-vel és nem kellett közösködni senkivel.
Ki tartja a felkészittöt? És hanyadik héttől kezdtétek?
5 éve én is voltam, most is szeretnék menni.
encike 2
 
 


Encike! Te nem a Kenézyben szültél? Én ott szültem eddig, most a Klinikán fogok, ezért nekem is újak itt a dolgok. Itt 4 alkalom a szülésfelkészítő, 4 hete kezdődött, ez volt az utolsó. Minden alkalmat más tart. Egyébként azért pont a 115-ös, mert egyágyas, van benne pelenkázó, kiságy, hűtőszekrény, mikró, TV (ezt használnám legkevésbé) saját fürdőszobás. Állítólag az egyágyasok közül is ez a legszebb szoba. Na, jó, nem tragédia, ha másikba kerülök, de ha esetleg üres lesz, jó lenne.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Sajnos betegek lettünk , még hörgőtágítót is kap Nelly :( :(
Meg valami teophiles kúpot, ami nyugtalanságot okoz. Mondhatom nagyon örülök neki... :cry: :cry: :cry:
Ismeri esetleg valaki ezt a kúpot?

Képzeljétek a Vaterás liba negatívat adott (naná bosszúnega az enyémre), hogy én micsoda követelőző, rágalmazó leveleket írtam stb. Normális? Még jó, hogy visszakérem a pénzt, 8 e Ft volt a fülbevaló.
Persze nem adja vissza, remélem gyógyszerre költi... :twisted:

Andkám, igen utálom a macskákat, nekem is fura volt, hogy tetszik a füli. Amúgy nagyon szép életben is, ma hozta a postás. Ill. bedobta a postaládába simán az ajánlott levelet. :shock:

Zsebi, ezt a Motollát mi is megkukkantjukmajd, remélem jó idő lesz.

Az egyágyasak alapítványi szobák, 5 vagy 10 e Ft naponta, a kétágyasokhoz is van külön zuhany, WC.
Én direkt oda kértem magam, jó volt, hogy ránézett Nellyre a szobatársam, amíg zuhanyoztam stb.
De persze mindeni maga tudja, annyiból jó, hogy tényleg a magad ura vagy.
Már a szülőszobán mondjad Sápynak, hogy foglalja, mert nagy rá az igény.

Jaj, megint sír a drága, mennem kell.

Puszi mindenkinek



Kriszti! Igen most 10 ezer az egyágyas, illetve van egy olyan kétágyas, ahol apuka is bent alhat :) , az 15 ezer. Kétágyasból állítólag egy olyan van, amihez külön zuhanyzó van, a többi szobánál kétszobánként van a zuhanyzó, WC.
A Motolla rossz időben is jó program, mert zárt helyen van!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Jajj, nagyon sajnálom a kis drágádat, mielőbi gyógyulást neki. Teophillines kúpot nálunk is kapott egy rövid ideig Dorka, emlékszem, hogy nem volt gondunk vele, és nem is sokáig kapta, mert helyettes doki irta ki, és mikor visszamentünk a sajátunkhoz, az azt mondta nem kell nekünk az a kúp, inkább mást adott. De 3-4 db-ot nyomtam neki és nem okozott gondot. Ja és ennyit arról, hogy mennyire egyforma cuccokat írnak az orvosok. :roll:


Zsebi baba!
Először én is a VIP (így hivják :lol: ) egyágyas szobába akartam kérni magamat mikor Dorkával közeledett a szülés, de letettem róla, meg sokan le is beszéltek. Egyik negatívum, hogy akkor emelték napi 5-ről 10 ezerre a tarifát. :roll: Orvosomat megkérdeztem, hogy lehet oda bekerülni. Azt mondta, ahhoz szerencse is kell, hogy éppen üres legyen, illetve lefoglalhattam volna már a császármetszésem előtti napon , mert akkor ürült ki a szoba (vagyis 20 ezret kifizethettem volna potyára, holott másnap császároztak, plusz 24 óráig fent voltam az őrzőben... na ennyire hülye nem vagyok) . Amúgy az orvosom azt is mondta , hogy a főnővért kell ezügyben megkeresni ,(Fiák Katalin, vagy valami ilyesmi a neve, de Katalin az biztos) rá hivatkozni és biztos hogy segít ennek az intézésében. Ha nagyon oda szeretnél kerülni tényleg jobb ha Sápyt is megkérdezed erről időben, biztos segít ő is, ha tud.
Jól hangzik ez a Motolla, de mi most hétvégén megyünk Gyöngyösre babalátogatóba a férjem unokatestvéréékhez. Ugyhogy majd esetleg legközelebb.

Cilamila!
Jajj, miket irsz, szegény Patrik. Lehet hogy fel kell szúrni a fülét??? Brrrrrrrrrrr... az nem kellemes, persze ha nincs más megoldás. De hátha segít az infrázás neki.
Már épp írni akartam itt Neked, gondoltam Rátok, vajon hogy vagytok, mivel régen jelentkeztél.
Képzeld, az én lányom annyira megszerette a bölcsit, hogy újabban este lefekvés helyett is inkább menne játszani a bölcsibe és szombat reggelente is hiányolja hogy nem kell mennie. Emlékszem, mikor hasonlókat mondott az egyik munkatársam a gyerekére, hogy imád járni, meg is jegyeztem, na az a gyerek is szerethet otthon lenni ha jobb neki a bölcsiben. És tessék, Dorka is produkál ilyeneket. Ugyhogy nem ítélek előre ilyesmi alapján senkit, megfogadtam. Ezek a kis mazsolák tudnak váratlan dolgokat produkálni. :P
Jópofa a munkáltatód ami a szabadságolásokat illeti, de gondolom a karácsonyi roham miatt nem vehetitek ki a szabadságot decemberben. Anyukám postán dolgozik ők sem vehetik ki decemberben az év végi elszámolások , zárások miatt.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!
Kicsit szomorú lettem, hogy ennyire nem tudtatok semmit mondani :(. Mi most Hajdúszováton lakunk. Előtte elég sokat költöztünk. Remélem, itt többet bírjuk... Marcinak is ez már a harmadik otthona.
Fogalmam sincs, hogy működik ez, hogy ki hová tartozik. Azt tudom, hogy itt a faluban van olyan, aki a klinikán szült. Az előző dokim is, akinél a fiunk született, a klinikáról ajánlott valakit, dr. Major Tamást. Benne megbíztam (mármint a régi dokimban, ezért kértem tőle tanácsot). Aztán itt kiderült, hogy a kórházba kellene mennem. Nem is tudom, elég bizonytalan vagyok... Szóval, ezért próbáltam Nálatok kérdezősködni.
Őszintén, itt helyben még nem találtam senkit, akitől csak úgy ilyesmit kérdeznék. Szilvássi dokit is csak úgy véletlenül ajánlotta valaki (nem szülésznek).
A családunkról: mi mindketten tanárok vagyunk. Én még itthon, ezt így is terveztük, mikor Marcit vártuk, hogy a három évet leülöm vele itthon. Szerintem, fontos, hogy én tanítsam meg beszélni. (Még nem beszél a szentem :D )
Gondolom, amiket a szobákról írtatok csak a klinikára állnak :( Nem tudtok valamit a kórházról? És azt olvastam a tanácsadóban, hogy apás szülés csak 3 (!) közös felkészítő után lehetséges. Ez komoly? És az előző nem számít?
Majd még benézek hozzátok.
Üdv, Lilla

Kép
zea
 
 


Sziasztok!

Zea, én még csak most olvastalak először... :oops: :oops:
Te most kismami vagy és dokit keresel? Szabad orvosválasztás van, nem kell feltétlenül ahhoz (oda) menned, akihez (ahova) trtozol.
Sajnos a Szilvássi dokit nem ismerem, így nyilatkozni sem tudok róla.
Én Jakab Attilánál "szültem" (2 császár volt), nekem nagyon bejött, kedves, mindig korrektül tájékoztatott a lehetőségekről, bármikor hívhattam otthon is, a mobilon is. Ha nem volt a városban akkor odaszólt a Klinikára, hogy rendezze az ügyeket.
Igen, amiket írtunk a szobákról a Klinikára vonatkoznak, itt szinte mindenki ott szült.
Zsebi, Cila többet tud neked mondani a Kenézyről.
Majorról hallottam jót-rosszat, de ez annyira szubjektív, neked kell dönteni. Viszont az tényleg nagyon fontos, hogy bízz a dokiban.
Ti miért költöztök ilyen sokszor?

Zsebi, valamiért azt gondoltam, hogy ez amolyan népies- bográcsozós-szabadtéri buli, de nem baj így is kipróbáljuk. :lol:
Én mindkétszer 2 ágyasban voltam (más-más szobában), de ott volt külön fürdő, wc.
Az az apukás szoba túlzás , nem? Egész nap ott van apuka és még ott is alszik?? :? :? Na jó, biztos van , aki ezt kérni..

Andi, köszi az infót a kúpról, látom ti is próbáltatok már mindent , ami létezik... :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerencsére nem okozott nagy nyugtalanságot, sőt lekpogom , mintha kicsit belassult volna tőle. :shock: :shock: :? :?
Legalább is éjjeli szopik után rögtön bealudt, nem balhézott, mint szokott.
Dorka édes tündér baba, de jó, hogy így szereti a bölcsit, bár gondolom az anyai szived kicsit elszomorodott. :wink:

Cila, jobbulást a kicsi Patriknak! Fúj, fülgyulladás , az egyik legrosszabb gyerekbetegség. :cry: :cry:
A munkáltató egy ÁLLLLLAT, akkor is ha megértem az álláspontját.
Miért nem lehet a szabikat rotációs rendszerben megoldani? Vagy annyira cserélődik a társaság?
Anno nekünk sem engedték a 2 ünnep között kivenni, mert a veszekedés volt belőle, mindenki akkor akart menni.... :roll: :roll:
Bár én nem a kereskedelemben dolgoztam, csak a munka jellege követelte..

És a lényeg! A kicsi lányom tudatosan bújócskázik!!!! Írtó édes, ahogy fel-le rángatja a plédet az pofija előtt!!! :D :D :D

Megyek felteszek pár cuccot a Picasara.

Puszi mindenkinek



Sziasztok!

Jó rég írtam.... Kedden délután csak elvittem Pannikát a dokinénihez. Igaz, a köhögésen kívül semmi baja, de így vagyok nyugodt. Nem is talált semmit az orvos, ACC mehet tovább, meg mondta még a BabyLuuf balzsmaot a hátára alvás előtt. Még most is köhög, de főleg ha alszik, azon kívül semmi baja, szerencsére!

A Klinikán az a saját fürdőszoba nekem nagyon nem jött be, de lehet én vagyok az egyetlen... :? Én olyanban voltam, ahol 2 szobához tatozott egy wc és zuhanyzó. Koszos is volt, meg lepukkant, pedig nemrég csinálták, de a legfőbb bajom a meleg volt.... A zuhanyzó egy zuhanytálcából meg egy 50*50 cm-es részből állt, és ide betettek egy plafonig érő radiátort... :roll: Nem túlzok, bizto volt 45 fok bent. Mire megtörölköztem zuhanyzás után, ami ugye kicsit lassabban ment, már kezdhettem volna előlről, olyan melegem volt. Nem beszélve arról, hogy nagyon szűk a hely, alig tudtam lehajolni, hogy a bugyimat felvegyem.... :? Úgyhogy én szépen kijártam 2 nap után a folyosón lévő zuhanyzóba. Mivel azt senki nem használja, sokkal tisztább, tágas, és hűvös volt! SOkszor wc-re is inkább kimentem, mert az is tisztább volt, és nem kellett sorbaállni sem.

Nellynek jobbulást! Mire való ez a kúp? Bújócska! :D Édes!

Panka! remélem, jól sikerült a tegnapi napod, majd mesélj!

Cilamila! Szegényy Patrik. :( AZért reméljük, nem kell felszúrni a fülét!

Andi! Jó, hogy Dorka megszerette a bölcsit. Illetve, biztos nem kellemes azt hallani, hogy hétvégén is bölcsibe vágyik, de sztem még mindig sokkal jobb, mintha minden reggel sírva hagyod ott...

Encike! Ma mész a genetikára? Kislányod meggyógyult már?

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!!

Jön a védőnő fél 11-re gondoltam addig írok neketek,utánna meg megyünk a barátnőmmel meg persze aygerkőcökkel a Fórumba.
Tegnap voltam fodrászkodni,de csak vágattam a hajamból egy keveset meg egy kis forma igazítás volt.

Kriszti:
Jobbulást Nellydnek,drága lehet ahogy bújócskázik.
Ez a Vaterás libával mi van????? :shock:
Lemaradtam. :(

Zsu:
Szegény Pannikád is lebetegedett. :cry: Jobbulást neki is.
Remélem hamarosan ,meggyógyulnak a kismanóitok.

Andi:
Majd mesélj mit vettél a Hervisbe?Célirányosan mész ,kinéztél valamit?Vagy csak benézel.
Jó hogy ki tudsz így szaldni a munkahelyről. :wink:
Na ,Dorka enniyre szereti a bölcsit?
Kicsit azért rosszul esik gondolom neked,de igaza van Zsunak ,még mindig jobb mintha üvöltene minden nap.
Lepcsánkát küldtem,megkaptad? :wink:
Jó ez a kis Karácsonyi rejtvény amit írtál. :lol:

Zea:
Szerintem mehetsza Klinikára is szülni ha oda akarsz ,mert a debreceniek is szülnek a Kenézybe.
Én úgy tudom hogy ez már megszünt hogy a vidékiek csak oda mehetnek,de a Klinikán megtudják neked szerintem mondnani pontosan.


Cila:
Jaj,remélem nem nem kell felszúrni Patrik fülét,szegényke egyik betegségből kilábal,jön a másik. :cry:
Ismerős ez a szabadság téma. :( Én is kereskedelemben dolgoztam és nálunk is ez volt mindig hogy nem lehettt elmenni szabira decemberben.

Zsebi:
Tényleg jó lehet ez a motolla,de nálunk szombaton családi buli lesz így nem tudunk menni.
Majd legközelebb.
Figyi!Te szeded még a terhes vitamint?
Többiek ti meddig szedtétek?Végig a terhesség alatt?Én Balázzsal csak 5 hónapig mert utánna jött a tavasz-nyár a sok gyümölccsel és nem szedtem tovább.Majd szoptatáskor szedtem még egy darabig.


Na lépek mert biztos mindjárt jön a védőnő.
Puszi.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Az apukás szobán mi is mosolyogtunk egy kicsit, de ha van rá igény, miért ne?
Népiesnek népies a Motolla, de nem szabadtéri.

Zsuzska! A kenézys össznépi közös fürdő WC után nekem mindegy, milyen kicsi, de legalább ne 50 emberrel kelljen osztozkodni rajta! Egyébként a fűtés valóban "jól" működik, az egész osztályon olyan meleg volt tegnap, le lehetett dögleni, de legalább nem fáznak a babák.

Aliz! Én aZ Elevitet olyan 25-26 hetes koromig szedtem. Igazából már javában nyár volt akkor, de az esküvő és a nyaralás miatt még mindent rendesen szedtem úgy augusztus közepéig. Akkor Sápy is mondta, hogy ritkíthatom, de aztán én abba is hagytam, csak a vas maradt, meg a magne B6, de őszintén megmondom, csak amikor eszembe jutott. Gondoltam, majd ismét elkezdem az Elevitet ősszel, de aztán nem kezdtem el, már most nem is akarom, csak majd szülés után. Mostmár a magne B6-ot is abbahagytam, maradt a vas.

Zea! Én a Kenézyben szültem a két gyerekemet, most a Klinikán fogok, elsősorban a dokim miatt. Szerintem ha választasz dokit, bárhol szülhetsz, ez a Kenézy-Klinika megosztás csak akkor van, ha nincs orvosod. Így, hogy láttam a klinikai állapotokat (persze ez még nem olyan, mint aki már próbálta is, tehát igazán majd szülés után tudok nyilatkozni), most azt mondom, úgy összességében egyik sem jobb a másiknál. Az egyikben ez a jobb, a másikban az. A szülőszoba és a babás gyerekágyas szobák szebbek a Kenézyben, viszont ott csak akkor lehetett apás szülés, ha az egyágyas szülőszoba üres, és csak akkor kerülhettél rooming-in szobába, ha volt hely. Nekem mindkét alkalommal szerncsém volt, volt hely. Viszont nincs saját fürdőszoba, csak egyetlen szobához. De ez 8 éve volt, lehet, hogy azóta már változott! Mi az első szülés előtt résztvettünka felkészítőn, amit be is pecsételtek a kiskönyvbe, és ez tényleg feltétele volt akkor az apás szülésnek, mivel másodjára is ott szültem, akkor már nem kellett. Én Endrődy Imréhez jártam, szülni sajnos nem sikerült nála, mert nem volt éppen itthon, de egyébként jók a tapasztalataim vele. A csecsemősökről inkább nem nyilatkozom, de erről a klinikán is hallottam rosszakat. Tehát most ha nem orvos miatt választanék, hanem kórház szerint, nem is tudom, melyik lenne jobb választás. Én most a Klinikát az orvos mellett azért is választottam, mert ha ne adj isten a pajzsmirigy problémám vagy a korom miatt valami probléma van, az újszülött intenzív itt van helyben, ami a Kenézyben nincs. Úgyhogy nem könnyű a választás.

zsebi_baba
 
 


Alíz! Délután mi is megyünk sétálni, és ha beférek babakocsival, benézünk a Fórumba mi is. :D Én végig szedtem a terhesvitamint, mondjuk nekem a vége ősz-tél volt. És mégsem lett nagy Pannika egyáltalán, mert ugye sok helyen ezt mondják... :roll:

Kép
zsuzska81
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: