Sziasztok!
Voltam én is a börzén, meg is fogadtam, hogy soha többet. Mégsem sok a posta, inkább vásárolok a Teszveszen.
Nem értem mi a frászért kell pci alvó babákkal bemenni a sorok közé,a nagy batár ocsmány babakocsikkal ott parkolni.....
A kedvencem a babával nézegető anyuka, apuka meg ott állt a kocsi mellett , alig lehetett elférni...
A másik nyúzta a gyereket, próbálgatták anadrágot, pulóvert. Nem ismeri annyira a gyerekét, hogy vegyen neki ruhát? Vagy csak odaméri és kész.
Én is kifogtam egy hülye bunkó p....t , 1500 Ft -ért adott egy kabátot, gondoltam megkérem 1000 Ft-ra az oviba játszani.
Úgy rámüvöltött, hogy a boltba 2 e Ft-ért adja, ez már börzés ár.....
Anyád! Már nagyon kész voltam a tömegől, így csak ott hagytam. Egye meg, hülye liba!
Vettem végül overallt Nellynek (pont olyat, amit elvittek előlem a Teszveszen
), harisnyát, egy Verbaudet ruhát, fabetűket az ajtajára. Mást nem találtam, sok turis ruha volt és némelyek nem tudom mit gondoltak hol árulnak. pl. 2500 Ft egy használt nadrágért...
És a lényeg, hogy végre van fülbevalója! Persze Teszveszes cucc...
Ugye milyen édes?????
Nem akartam ilyen babásat, de ez nagyon megtetszett (úúúútálom a macskákat
).
Leírom a karácsonyi ajándékainkat:
Olivér: Lego lánctalpas (tőlünk) vagy egy X-box, bár szerintem ez túlzás
(inkább magának szeretné László
), FP hangos farm traktorral (anyutól), Lego Jack Stone járgány (aputól)katonai járművek ,emberek (anyóséktól), polipos gyurma (tesóméktól)
Nelly: Tanuló kutyus (tőlünk), K's kids tükrös katica (anyutól), K's kids óra vagy éhes pelikán (anyóséktól), búgócsiga (tesóméktól)
László: Kenzo parfüm, szaunaszett
Én: fondue szett , Vichy kedvenc alapozóm, pihepuha pléd (fekete-fehér intarziamintás), Szász Endre könyv
Anyu: masszásszőnyeg, magnóliamintás ágytakaró
Apu:kajakos cuccokra gyűjt, így pótolunk
Após: mindig zoknit kér, így azt kap (hihetetlen számomra, de ez van)
Anyós: vegye meg magának, kifizetjük, de így sem lesz jó. Ha semmit sem kap az sem érdekel......
Keresztgyerekek: Lego készletekre gyűjtenek, így abba is pótolunk
Panka, bodies kiállítás, de elmennék!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd meséld el!!
Fitok, mert nyüszög Nelly (kicsit taknyi-köhögős
)
puszi