Új privát üzeneted érkezett!

Csak most gyorsan dobok pár képet, most csináltam:

Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Réka, a keresztszülőknek még nincs gyereke? Akkor be kell fogni őket bébicsősznek, amíg lehet :lol:
Évi gratula Vincének a forgáshoz, neked meg a fogyáshoz! Jövő nyár..jaj de messze van!
Szly, tüneményesek a képek! Roli úgy pózol, mint egy modell. :P Hogy csinálod ezt az átváltóst, olyan jó!

KépKép
Kép
el..né

Szly!!! Ez szuper ez a baba-montázs!!!! Ugy meglepődtem, amikor megláttam magunkat benne :) :) :) :) :)
Evi! Hat ez szuper, hogy megfordult hátról hasra!!! Ártemisz másfél hónapos kora óta fordul hasról hátra, de hátról hasra még csak közel sem járt soha...Az sokkal nehezebb!!! (legalábbis én azt hittem, de ezek szerint Vincének nem :) )
Holnapután utazunk!!! Már nagyon várom, megy a készülődés ezerrel!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Hüpp-hüpp, mi meg kimaradtunk a montázsból.

Bogika most csütörtökön fordult meg hátról a hasára, de azóta kb. 1 milliószor :shock: . Pedig örültem, hogy tesóméknál nyugodtan alhatok, mert ha hanyatt fektetem, még nem fordul át. Erre tessék! Azóta aztán pörög forog ezerrel. De azért vigyáztam rá 8) . És folyamatosan rikoltozik már megint. Komolyan mondom, lassan halláskárosodásom lesz. Mindig kiveszi a szájából a cumit és csak néha sikerül visszapakoni. Na akkor aztán van lárma!

Végül már péntek óta Pesten voltunk, jó volt kicsit kikapcsolni, trécselni a nővérkémmel.
Ma meg egész délután az Ikeában sétálgattunk. Ott is volt épp egy babatali.

Anyut meglátogattuk a kórházban, egész jól van, bár fájlalja. De hát még egy hete sincs, hogy műtötték a tüdejét. Szerencsére, nagyon jó kedve van.

Szly, szépek vagytok, Jázminnak már barna szeme van?

Titi, van hányingered?
Elfogott a vágy, ahogy olvastalak :oops: . Olyan sokszor eszembe jut, hogy már soha nem lesz ilyen pici babám.

Ma már megint többet bukik Bogica :?

Na lassan fürdés!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Először is Réka!
Isten éltessen névnapodon sokáig! Remélem még ma olvasod! :wink: -bár a tegnapi hsz-eddel picit megzavartál,már azt hittem nem is Kindertoji a Réka! :lol:

Csilla!
Mi is kimaradtunk a montázsból,de talán azért mert még nem küldtünk 3 hónapos fotót?!

Adri!
Gondolom már izgulsz... nagyon jó utat,kellemes időtöltést "itthon"!Biztos nagyon jó lesz!És lesz itthon net-elérhetőséged,tudsz majd jönni???

Titi!
Én is irigyellek,olyan jó neked!!! A pocakoddal meg ne törődj,igaza van Rékának majd kitölti a 'kisasszony'?? Ugye lányt szeretnétek?

Évi!
Hajrá-hajrá!Nem is tudtam,hogy ti is "hajtotok" a nagycsaládos címre!Dejó! Újrapocakosodik a topic! :)

Fiam mai elszólása:
Épp vacsizott (juhtúrós sztapacskát :) ),mikor kérdezi a férjem:
-Márk,finom?
-Fasza!
- :shock: :shock: :shock: miiiiii????????
-Fasza!

Hm... :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Csilla!
Gyógyulást anyudnak!!!!!!!!!

Úgy látom már minden gyerkőc megfordul legalább az egyik irányba,kivétel az én pici Mircsim.. :cry: :cry: De cserébe annyit beszél,énekel (A férjem Amandának hívja olyan mély a hangja :shock: ) olyan kis kedves!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Sajna a montázsba egyenlőre csak négy képet tudok berakni! Nem tudom hogy kell többet, és hirtelen ezeket találtam meg.

Csanád, Jázmin, Bogi, Mira, Nóri is kimaradt.

Ilyen nagyon sötét szürkés a szeme Jázminnak, de tuti barna lesz.

Még Jázmin sem fordul semerre, csak oldalra.

Forgós babák nagyon ügyik, vége a nyugalomnak! :lol:

Ez mindig így va, alig várjuk, hogy csináljanak már valamit, aztán meg visszasírjuk azt az időt, amikor még nem csinálátk.

Joli! Ha rákattintasz, bejön egy oldal és ott a Slideshow-val csinálom.

Kép
szly27

Sziasztok!

Szly, rákattintasz ide-oda, ez meg az...szóval ügyes vagy és van türelmed :)
Pat, Márk csak azt mondja, amit mástól is halott :lol:
Csilla, nem maradsz még vagy két napot Pesten, ha már ilyen jól telik?
Adri, menden babának más a nehéz :) Csanádnak a mosolygás volt az:)
Az éjjel megint sokszor felébredt, úgy tűnik, fájt a hasa, mert nayg durrogtatások után aludt el újra, persze kétszer szopizott is.

KépKép
Kép
el..né

mi is kimaradtunk a montázsból,de még szly felsorolásából is :( hát ez van,nem hagytunk mély nyomokat :wink:

Kép
berni1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1

Berni! Ne már! Legközelebb nem sorolok, mert tuti kihagyok valakit! Bocsi!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Pat, köszi a jókívánságot!
Szly, én sem mernék felsorolást csinálni :lol: de ugye Sára baba, mint kora-korelnök is lemaradt...:oops:
Berni, ti jöttök talizni? talán nem laktok olyan messze... :roll:
Csilla, jobbulást anyukádnak! Bogi nagyon ügyes!
pusz, jelenés van...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

szly!
megérte poénkodni és kikérni magunknak :lol: esküszöm,könny futott a szemembe,mikor megláttam :oops: thök hülye vagyok mi? köszi!!!!!!
réka!
igyexünk ott lenni,de mi max.dél felé érünk oda.csütörtök ugye?

Kép
berni1

Réka! Tényleg :oops: Többet nem sorolok fel!

Berni! Nem vagy hülye! Nekem is van hogy rosszul esik valami, de nem ezen a fórumon! Egyébként meg szerintem nem kell vele foglalkozni! De nekem tényleg szita az agyam!

Kép
szly27

Na, látom zajlik az élet! És szaporodnak a képek :)
Igen, csütörtök és én már alig várom. Csak mi sem biztos, hogy odaérünk 10-re, ahogy az ifjú újabban kel, legfeljebb akkor szopizik. De igyekezni fogunk! Ki az aki ott lesz tízre? Hogy annak szóljunk, ha késünk. Elvégre nem lehet egész nap a mozi előtt dekkolni :)

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok! Máténak felszaladt a láza, ma kapott oltást (diperte és pneumococcus) úgy tűnik sok volt neki. :( Kúpot már kapott, most várom, hogy hasson.
Joli, ha minden jól megy, mi megpróbálunk ott lenni, addigra ezt is kiheverjük, ha meg nem, akkor úgyis tárgytalan... :?
Pusz, hűtöm a gyerkőcöt.
r

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Én az 5 hónapos és 5 napos Janka anyukája vagyok, szeretnék hasonló korú babás anyukákkal csevegni.... látom itt már nagyon jó kis társaság van.....
Csatlakozhatom?

Üdv, mamicsek
mamicsek

Üdv a csapatban Mamicsek! Szerintem elég befogadó banda gyűlt itt össze! És a topik legfiatalabb babája címet is megtarthatja a kicsinyem :wink:
Írj valamit magatokról!

KépKép KépKép
kindertojas

Hali kindertojás!

Hát hol is kezdjem.... janka .... szóval nagy baba 8600 gramm most. Csak szopizik, csak cicin, még nem táplálok mellé. Szerintem elég a tejcsi. Olvasgattam miket írtatok eddig.... érdekes nekem sosem volt tejcsi probláma. Mindig volt elég, mondjuk szerintem az igény szerinti szopi miatt.....lehet adottság is. Ti? Szopiztok?

Üdv, mamicsek
mamicsek

hali! Mi is szopizunk, rengeteg tejem van, igazi riska-alkat :-) Máté akkor és annyit eszik, amikor és amennyit akar, de egyszer kapott már két mokkáskanálnyi húslevest az enyémből, addig kunyerált. És ízlett... :shock: Lehet, h csak jól főzök :roll: de olyan kíváncsi mindenre... Kakit viszont hozott a dolog, úgyhogy dugulás esetén megint kap majd :twisted:
Nem semmi súlya van a nagylánynak! Szép kis vállizmaid lehetnek :lol:

Babázás előtt mit csináltál? Janka az első? Szeretnétek testvérkét?

Máté most alszik, kiütötte a lázcsillapító, azért netelek ily vadul :oops:

KépKép KépKép
kindertojas

Szió!
Janka az első, tanár vok , de te is az vagy, vagy lehet keverem....
Mi is úgy szopizunk mint ti.... ahogy ő akarja, bár már nagyon szépen beállította magát a kis csajszi....
Kaki meg van naponta, bár pont ma még nem volt. De van hogy kettő is jön. Amúgy szerintem nagyon jó babus. Igaz most vagy 3 napja este nehezebben alszik el, de sírni sosem hagytam, meg nem is fogom, inkább ringatom, vagy én vagy apuci. De cici általában bválik.....

Üdv, mamicsek
mamicsek

Beteg a máté baba?

Üdv, mamicsek
mamicsek

Oltást kapott.... kicsi maszatot nagyon kiütötte. Kis cicivadász úgy alszik, mint akit lecsaptak...

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Üdv, Mamicsek! Szeretnénk látni Jankát (is)!!! Micsoda méretek :shock: :D . Bár igaz, Ti idősebbek vagytok :wink: , de Boginka még "csak" 6400 g és 62 cm (Szly, 5 hós adatok :wink: ). Majd képet már csak holnap.

Na, ilyenkor legyen okos az ember, mert csak az anyatej...
http://www.elelmiszerallergia.hu/hirek/ ... segek/1882

MIndenesetre eddig még mi is csak tejcsizünk.

Joli, már hazajöttünk hétfőn, tudod a munka. Én még szívesen maradtam volna, de dolgozik a párom is, a nővéremék is.

Talán majd 1x.

Adrien, jó utat!
Mindjárt elalszom :roll: , jó éjt!

A vizes ruha :shock: , ki kell terigetnem :evil: :twisted: :( :cry: :? :x

Csilla

Kép

Kép
csillala

Mamicsek! Üdv köztünk! Tök jó, hogy még ilyenkor is nő a létszám!
Gyere gyakran!

Réka! Gyógypuszi Máténak!

holnap taliztok! De jó nektek!

CSilla! Ez érdekes! Egyébként mindig változik az orvosok szemlélete ezzel kapcsolatban. Lehet 20 év múlva meg a csak szopi miatt fognak szörnyülködni! Mint most mi a régi táplálási módon!

Mindenki küldött már nekem képet + adatot?

Azt persze elfelejtettem mondani, hogy a lényeg egy újszülöttkori kép és adat, mert akkor látjuk mennyit változtak és nőttek a lurkók!

Mindjárt mutatok egy példát, amit egy másik topicba csináltam.

Kép Kép

Szóval ehhez kéne még újszülöttkori kép és adat!

Bocsi hogy csak most mondom, de most akartam hozzáfogni és szembesültem a hiánnyal :lol:

Kép
szly27

Szisztok!

Mamicsek!
Üdv itt, gyere gyakran, és kérünk képet a "kis" Jankáról! :) Akkor "elveszítettük" a topik legnagyobb babája címet, bár Vince még nincs 5 hónapos! :D Mennyivel született Janka?

Szly! :)
Születési súly: 4230 g, hossz: 54 cm
Kép

Csilla!
Nálatok van a családban coeliákiás? Érdekes cikk... :roll:

Kindertojás!
Hogy van Máté? Egész kúpot adtál neki?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Évi, hála az égnek, nincs, csak hát most csak szopi v. nem csak szopi :roll: ?
Mindenesetre egyelőre még csak szopi van, és már elmúlt 5 hós. Toncsinál 5 és fél hósan kezdtem a hozzátápit, de Ő ilyenkor már kapott tápszert is.

Bogi már megint csak 80 ml-ket eszik, kiborít vele. Pedig lenne több, sőt a másik cicit meg sem próbálja. Így hogy leszünk a topic legnagyobb babája :wink: ? Költői kérdés volt 8) .

Folyton kiabál, óbégat, ez nooooormális :shock: :D ? Nem emlékszem, hogy Toncsó ilyen lármás lett volna. Félre ne értsétek, imádom, de olyan jó egy kicsit a csend, ha alszik :wink: . De persze irtó keveset alszik :roll: .

Jaj, már megint vasalnom kéne. Asszem, megyek is.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Holnapi tali nem biztos, de rajta vagyok az ügyön. Rohannom kell most is, ne hari.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Mamicsek, üdv közöttünk! Látom budapesti vagy, ha nem túl későn szólok, akkor gyere el te is holnap a talira! A WestEndben 10 órakor a mozi előtt...esetleg később is valahol a plázában. Akkor élőben hamarabb meglátnánk az új topikbabát, mint képen :lol:
Csilla, Csanád is sokat kiabál, van hogy gügyögés, de sokszor inkább panaszos, azt jelzi, hogy unatkozik, vagy valami mást akar. Persze sokszor hagyom ha nem sír és nem kell neki új játék sem.
Réka, az oltástól lett láz biztosan elmúlik hamar és holnap már egy élénk Máté babát láthatunk :)
Szly, te bagyon ügyes és türelmes vagy, hogy ilyen táblázatokat csinálsz! nem tudjuk eléggé megköszönni! Küldöm én is a születési adatokat-képet amint tudom.
Gabuska, azért reménykedünk!

KépKép
Kép
el..né

Évi, Vince annyira nagyos volt már a születéskori képén is! Mostanra csak annyit változott az arca, hogy hosszabb és mosolygósabb lett :)
Csanád születési adatai 3500 gramm és51 cm.
Kép

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Jankáról: 2008.06.07. Szülsúly:3400 gramm, teljesen normál szülés, pici oxitocinnal a végén a kitolásnál, de 6 óra alatt megvolt.
aztán nagyon gyorsan nőtt, 11 hetesen duplázta a súlyát!!!
Nagyon stabil napirandünk van, csak az elalvás megy egy kicsit nehezen este.

Ti hogy alszotok?

Üdv, mamicsek
mamicsek

Lányok! Már Magyarországról irok!!!! megérkeztünk!!! fárasztó út volt, de Ártemisz nagyon jó kislány volt, csak a leszállásnál sirt, biztos, hogy a fülecskéje fájt.. :(
most csak annyit, hogy mi holnap csak 11 után érünk oda a Westendbe.
jó éjt!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Voltam dokinál és azt mondta, hogy minden rendben és szerinte nincs hatással az izotópos vizsgálat a babára, de majd meg kell említenem a genetikusoknak, ha megyek 12. hetire. Amúgy csak a 8. hétben vagyok. :lol:
Így június végére leszek kiírva, de erről még nem beszéltünk. Amúgy a nyári kismamik topikból kaptam meg az egyik csajszitól ennek a dokinak a telefonszámát és nagyon kedvesen fogadott. Ráadásúl nő! :lol: (bocsi kindertoji :oops: )
Idősődő és nagyon kedves!
Holnap reggel megyek vérvételre, mert én hülye reggeliztem ma.... :roll:
Ma este leakart szakadni a derekam.... A cicim időnkén bizsereg, de nem fáj.

Ma beírattam Olivért oviba, januártól fog járni! :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök neki, mert a bölcsit már nem tudjuk fizetni. Olivér is várja már nagyon.

Bocsi most mennem kell aludni, mert ki tudja Levi meddig hagy.... :cry:
Kezdek zombi lenni a nem alvástól.... :roll:

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bocsi, még nem tudom, hogy odaérek e a Westwndbw, pwdig nagyon szeretnék!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok! Máté láza lement, valszleg mi ott leszünk 10-re... vagy lehet hogy csak mi leszünk ott akkorra??? :shock:
Egy kúppal megúsztuk, tegnap és ma is egy felet kapott. Mivel nyugtató is van benne, nem mertem többet adni, inkább hűtőfürcsi...
Egyébként mosolygott, dumált, de ahogy igazán mozgásba lendült. elkezdett erősen melegedni. A mai félkúp is egy kb másfél perces méltatlankodás eredménye volt. :? Most apjával alszik a kisszobában (kettő van., egy kicsi és egy nagy, mármint szoba... :D )
Adri, jó hogy megérkeztetek!
Akkor remélem holnap leszünk páran!Mamicsek, gyere, rád is számítunk!
Jó éjt!
Réka

KépKép KépKép
kindertojas

Titi, örülök, hogy találtál szimpi dokit! remélem, tudsz jönni holnap!

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Adri! Üdv M.o.-on. 8) Látod milyen kis ügyes volt Artemisz?Én mondtam,h nem kell tartanod az úttól! :wink: És még haza sem értél máris egy babatali!Dejó!!!!!!!!

Mamicsek!
Üdv itt,és gratula a"kislányhoz"! :lol:

Mircsike életében először tegnap megfordult,hasról hátra.Épp mutatni akartam anyunak (merthogy itt vannak látogatóban) hogy nézze milyen sokáig tartja magát,erre már át is fordult mire odanéztünk... :lol:

Titi!
Gratulálok,most már hivatalosan is! :) És megint nyári baba!!! Ja,és gratula Levi hófordulójához! :wink:

Réka!
Örülök,h jobban lett Máté,mostanság elég sok baba nelázasodott ettől az oltástól..érdekes!!!

KépKép
Kép
patricia83

Sly!
Remélem válaszolsz fiad minden miért? kívánságára! :lol: Enyém gyerek meg állandóan azt kérdezgeti: micsinász anya? micsinász apa??

Születési adat:
3200 g és 54 cm
3 hónaposan:
5560 g és 61 cm
3 hónapos kép:
Kép
Mivel Egerben,cd-re mentettem a picikori képeket és a cd sajna nincs meg :oops: :oops: születéses képet nem tudok jelenleg hozni!Tiszta ciki!!! :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Mielőtt lépek,még egy kívánság: nagyon jó talit nektek holnapra!Érezzétek magatokat nagyon jól,és gondoljatok azon embertársaitokra akik különböző okoból nem lehetnek veletek!Ránk!!!!!!! :lol: :lol:
Jó móka lesz nektek,irigyellek titeket!És fótókat ezerrel!!!!! :D

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok

Én is nagyon jó talit kívánok nektek, jó dumcsizást, és persze várjuk a fotókat!

Tegnap szinte egész nap cicin lógott Vince, asszem már kezd neki kevés lenni, elkezdtem a gyümit, őszibarack (Kecskeméti), az első pár kanálra nagyon fintorgott, aztán habzsolta! :) Ma is azt kap, azért, ha lehet, a főzelékkel megvárom a 6. hónapot. :roll:

Titi!
Hatalmas gratula Nektek, drukkolok a kislányhoz! :wink:

Tenap a férjem közölte, hogy ő elmenne síelni barátokkal, hát, nem esett túl jól! :( Szerinte ilyen pici babával nem lehet még elmenni hosszabb útra, majd ha nagyobb lesz, de neki kell a kikapcsolódás! Hát köszi, és nekem? Sajna ez volt Violával is, amikor kicsi volt, és azért gondolkodik így, mert 1x elmentünk, és pont belázasodott Viola, így nem volt élvezhető a pihenés! ÁÁÁ, mindegy! Bocsi a panaszkodásért! :oops: Tény, hogy sokat dolgozik, elhiszem, h. kell neki a kikapcs., de nagyon rosszul érint, hogy nem velünk akar kikapcsolódni, mondván, hogy ilyen picivel nem lehet! Na, mindegy, csak ez kijött!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

évi!
teljesen megértelek,1ilyen megmozdulás nálunk "válóok"lenne :oops: én naon haragtartó vagyok!és ez szerintem is felháborító.majd küldök a férjednek élménybeszámolót a bükfürdői pihenésünkről :lol:
ja és tejcsi!!!
a szomszédunkban levő baba anyukája mesélte,h náluk is voltak gondok,errew ő áttért a 2 óránkénti szopira.6nap alatt annyi teje lett,h folyt a gyerek száján :lol: most én is ezt teszem,csak annyi külömbséggel,h Dorián minden etetésre rá2órával alszik min.fél-1 órát.na én ezek elött adok neki cicit.nem is balhézik.persze ezt csak 7végéig csinálom,nem akarom,h "elállítódjon"

lányok!
bocsi,Dorkó keresztbehúzta az elmenetelt:11ig aludt,délre szedtük össze magunkat,már nem láttam értelmét elindulni,annyira nem lakunk közel :( majd legközelebb

Kép
berni1

Sziasztok!

Adri! Üdv itthon! Ártemisz ügyes kiscsaj, hogy jól viselkedett.

Joli! Ezt is egyszer kell megcsinálni, utána csak cserélgetem a képeket és mentegetek, nem nehéz.

Évi4 Sajnálom, hogy apának ilyen a hozzáállása.

Berni! Nekem is kevés volt a tejcsi és hogy estére összegyűjtsek 200 mlt, óránként fejtem 20-30 mlt. Össze is jött a kétszáz estére és vagy ettől vagy nem de most helyreállt a tejcsi.

Patr! Nem tudok nem válaszolni Roli kérdéseire, mert akkor erőszakoskodik és hajtja ugyanazt. Szóval séta közben nem unatkozunk az tuti. Minden autónak a márkáját kérdezgeti.

Réka! REmélem hoztok képeket! Már várom! Nekünk csak ez jut :cry:

Kép
szly27

kűldöm a születési adatokt:
3450gr,63cm

Kép

Kép
berni1

Sziasztok!

Először is bocsi, főleg Jolitól, mert bár küldtem reggel sms-t, hogy nem tudok ma menni, de nem 20-asra, hanem 30as számra, úgyhogy nem kapta meg. Aztán mikor hívott, nem tudtam felvenni a telefont. szóval még egyszer ezer bocsánat!

Remélem összejöttetek páran és jót csacsogtatok! :)

Mi mindketten itthon ülősek vagyunk, így nincs konfliktus abból, hogy ki hova menjen, ill. ne menjen. :lol: Olyan kiruccanások vannak, hogy elmegyek időnként este kávézóba barátokkal, vagy Zolinak néha egy meccs vagy koncert. A kávézóba járást persze felfüggesztettem, mikor Nóresz megszületett, de épp holnap fogok újból menni. De nem kell semmi komolyra gondolni, odamegyek fél7-re, és fél8-kor eljövök.

Nóri: 2890 g, 52 cm.
3 hónapos: 4660 g, 58 cm.

Üdv Mamicseknek, és Adrinak is itthon! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Születési:
Kép

3 hónapos:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Na, megvolt a tali:) Réka türelmesen várt egyedül 11-ig, amikoris megérkeztünk mi, aztán türelmesen vártunk majdnem délig, amikor megjöttek Adriennék. Fél egykor már kellett induljunk haza :( csak ennyi volt :( De jó volt :)

Mamicsek, Janka egy tünemény! Csanád csak most, 5 hónapos korára duplázta meg a súlyát! Az alvás az vegyes, legtöbbször játék vagy mondikálás közben elalszik, de van, hogy sírva:( Napierndünk nem nagyon van :oops:
Titi, örülök, hogy a doli mindent rendben talált, ezután is is lesz! :) Gratula Olivérnek az ovihoz! Sajnálom, hogy nem sikerült eljöjj a talira :(
Pat, annak idején nem tettél fel ide születéskori képeket? mert itt legalább megmarad :) Mircsi nagyon komolyan néz ezen a képen :) Sajnos nem fotóztunk a talin :(
Évi, sajnálom, hogy ennyire bánt apa tervezett kikapcsolódása:( Nálunk sokat megy apa horgászni, azelőtt együtt mentünk, nekem is hiányzik, de most másfajta kikapcsolódással helyettesítem. Mint pl. a mai tali :) Megért egy napi horgászatot :lol:
Berni, sajnálom, hogy nem értél ma el a talira. Fél egyig voltunk ott. Az persze nagyon jó, hogy el tudtatok menni együtt a család kikapcsolódni, de azért apát egyedül is lehet engedni néha. Lehet ha csak én gondolkodok így? Igaz, minden családban másképp van. Mert nálunk én is el tudok menni egyedül, persze csak két szopi közt, addig hagyom apára és a fiúkra Csanádot. De aki folyton a gyerekkel van, azt elhiszem, hogy irritálja a másik fél kikapcsolódási vágya.
Szly, gratula a tejcsihez! Ebben is ügyes vagy, hiába tiltakozol .) És újra csak sajnálom, még arra sem volt időnk, hogy megnézegessük egymás albumait rendesen, túl rövid volt az idő:(
Gabuska, bocs, hogy zargattalak, de hát ha nem értesültem, hogy nem jössz ... Hívtam volna én a többieket is, de előrelátó módon nem adták meg a számukat :twisted:

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Joli!
Igazából nem is az zavar, hogy ő ki akar kapcsolódni, megértem, tényleg nagyon hajt, meg hát én nem is tudok síelni, inkább azt bánom, hogy közös kikapcsolódást nem tervez egyelőre, mondván, hogy úgyis közbejönne valami (betegség), csak azért mert 1x, na jó, 2x "megszívtuk"! :evil: Amúgy én se "fogom rövid pórázra", mert az nem vezet jóra, most is kosarazik heti 3x, sokat teker jó időben (na ezt korábban én is), szóval mindig aktív pihivel töltjük a szabadidőnket, csak hát ugye pici gyerekekkel ez másképp van, és inkább azt nehezményezem, hogy ő nem "állt át" másfajta kikapcs.-ra. Remélem érthetően fogalmaztam. Én is jobban szeretek gyalogtúrázni pl, de most azt nem lehet, viszont élményfürdőbe el lehetne menni gyerekekkel is! Na mind1, nyáron már nem lesz gond, Vince is már egy éves lesz, csak jó lett volna addig is valami közös kiruccanás!

Örülök, h. jól sikerült a tali, sajnálom, h. nem fényképeztetek! :(

Tejcsi dolog alakul, ma már több van hála a tegnapi folyton cicizésért!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Joli,
nemá bocsánatot kérjél, köszi, hogy kerestél! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint