Sziasztok!
Na, megvolt a tali:) Réka türelmesen várt egyedül 11-ig, amikoris megérkeztünk mi, aztán türelmesen vártunk majdnem délig, amikor megjöttek Adriennék. Fél egykor már kellett induljunk haza
csak ennyi volt
De jó volt
Mamicsek, Janka egy tünemény! Csanád csak most, 5 hónapos korára duplázta meg a súlyát! Az alvás az vegyes, legtöbbször játék vagy mondikálás közben elalszik, de van, hogy sírva:( Napierndünk nem nagyon van
Titi, örülök, hogy a doli mindent rendben talált, ezután is is lesz!
Gratula Olivérnek az ovihoz! Sajnálom, hogy nem sikerült eljöjj a talira
Pat, annak idején nem tettél fel ide születéskori képeket? mert itt legalább megmarad
Mircsi nagyon komolyan néz ezen a képen
Sajnos nem fotóztunk a talin
Évi, sajnálom, hogy ennyire bánt apa tervezett kikapcsolódása:( Nálunk sokat megy apa horgászni, azelőtt együtt mentünk, nekem is hiányzik, de most másfajta kikapcsolódással helyettesítem. Mint pl. a mai tali
Megért egy napi horgászatot
Berni, sajnálom, hogy nem értél ma el a talira. Fél egyig voltunk ott. Az persze nagyon jó, hogy el tudtatok menni együtt a család kikapcsolódni, de azért apát egyedül is lehet engedni néha. Lehet ha csak én gondolkodok így? Igaz, minden családban másképp van. Mert nálunk én is el tudok menni egyedül, persze csak két szopi közt, addig hagyom apára és a fiúkra Csanádot. De aki folyton a gyerekkel van, azt elhiszem, hogy irritálja a másik fél kikapcsolódási vágya.
Szly, gratula a tejcsihez! Ebben is ügyes vagy, hiába tiltakozol .) És újra csak sajnálom, még arra sem volt időnk, hogy megnézegessük egymás albumait rendesen, túl rövid volt az idő:(
Gabuska, bocs, hogy zargattalak, de hát ha nem értesültem, hogy nem jössz ... Hívtam volna én a többieket is, de előrelátó módon nem adták meg a számukat