Na megpróbálok pótolni, remélem sikerül és senkit nem hagyok ki és bántok meg vele! Na, ez így beugrónak elég szánalmas, hogy előre magyarázkodok!
Zsófi!
A szemét pirije! Enélkül nem is lehet kezdeni?
Vagy hogy van ez?
Csajok, dobja össze mindenki Zsófinak a pirinyóját és küldjük fénypostával!
Pompom!
Te is győri? Mondjuk én is csak voltam, nem sokáig igaz, de kerülgetjük rendesen, mindig körbelaktuk!
Pár hónap és megint városi jeányzó leszek, nem tudunk elszakadni tőle, imádom! Nagyon drukkolok neked péntekre!
Kolibri!
Micsoda véletlen lenne, ha pont most jönne össze! Sutyiba kekszes, betalálos gyerkőc lenne!
Neked is mennek a drukkok!
Vicuska!
Basszus, hogy te mindig a szexre térsz ki!
Hu de helyes pocid van már!
Kata!
Örülök, hogy minden rendben van kisfiaddal! Mi itt mind tudtuk, hogy rendben lesz minden! Ha legközelebb kétségeid lesznek csak kérdezz minket, mi majd megnyugtatunk!
Drukkolok péntekre!
Susy!
Szépen kikerekedtél!
Mi lesz még a végén!
Nekem nagyon nagyot nőtt ebben az 1-2 hétben, nem gondoltam volna, hogy ilyenkor is nő még! Úgyhogy készülj fel!
Vicky!
De édes a babád és milyen szép súlya van neki is!
Basszus, neked is kettő van a lepényből?
A pocakod neked is nagyon csini!
Ticsi!
De jó, hogy rendeződtek az iccakák! Remélem már azért tudsz pihenni! Az éjszkázással nekem sem lesznek gondjaim, bagoly vagyok, bírom bármeddig, de nappal ott a nagy, főzés stb, valamikor majd aludni is kell majd! Na majd meglátjuk, mert simán átállok, ha muszáj!
Te már a harmadikon gondolkodsz? Bátor vagy!
Mi a véletlenre bízzuk ezentúl, de próbáljuk majd kerülni a termékeny napokat! Ha becsúszik örülünk és pánikolunk, ha nem, akkor is teljes, boldog lesz az életünk! Pedig mindig nagycsaládot szerettem volna!
Fenci!
Úgy legyen, minimum addig húzzátok, mint mi!
Pihenj sokat! Végiggondoltam ezt a lepényes dolgot és valóban veszélyes, mert pl mikor fiamat szűltem nem akart kibújni, úgy nyomták ki belőle, ha kettő van, akkor az egyik bent marad egy darabig!
Nem sokkal feletted vagyok!
Gaby!
Most mondjam, hogy 6-a olyan szép dátum lett volna, azért volt a séta! ma is megtettünk mindent (Vicuska figyelmébe, nem vót keksz
) azonkívül, hogy megfájdult a szeméremcsontom semmi bajom! Neked is óriás bébid lesz?
Fogorvost ne halasztgasd, ha most nem mész, csak halogatni fogod! Persze csak ha olyan vagy, mint én!
Dike!
Jaj de áttudom érezni a problémád! Nekem is mindig későn volt pé, mikor azt hittem, hogy nem lesz, akkor felment a hőm! Ma mindenképp kekszeljetek, holnaptól már pihizhettek!
Tavika!
Nagyon úgy alakulnak a dolgok, ahogy ti akarjátok a bébivel! Már most nagy az összhang köztetek!
Jaj, mi lehet ez Vivivel?
De áttudom érezni, pedig én nem is viszkettem mindenhol! Reméljük semmi komoly! talán bőrgyógyász tud valamit mondani, ha semmi nem utal betegségre! Addig is próbáljátok ki a Calcimuscot, az biztos nem árt! Milyen volt a hétvége?
Krisz!
Ügyi vagy, gartulálok a sok szép tüszőhöz!
Minnyá kismami leszel!
Princzike!
Látlak téged is, de nem tom veled mizu!
Zsu!
Én is hiányoltalak! Igaz pár oldallal odébb!
Alkesz banda, Gyugyi, Nati? Friss anyukák, Tüncsi, Babcsi? Babáról tud valaki?
Nos, remélem nem hagytam ki senkit! Ha igen, ezer bocsi!