Sziasztok!
Borcsa! Csatlakozok az irígykedők táborába! Már a kiruccanás is szuper lehetett, arra meg, hogy kész ebéddel vártak haza, nem is találok szavakat!
Nyuszimanó! Jobbulást a fiúknak!
Zsuzsi! A torna jó 5let, de szerintem kicsi még hozzá Lacika. A bölcsödei játszócsoportban van mindig torna ebéd előtt, de Lacikát egyáltalán nem érdekli, pedig csupa mondókázós gyakorlat szokott lenni, amit a gyerekek többsége imád.
Lacika nagyokat alszik minden délután. Mostanában már igyekszem korlátozni, hátha azért nem alszik elég mélyen éjszaka. Ugyanis simán kitelik tőle, hogy ha ebéd után (13 órakor) lefektetem, 16-17 óráig aludjon. Mostanában igyekszem elérni, hogy 15 óra körül már felébredjen. Pedig olyannyira tudok pihenni, ha Lacika alszik, hogy legtöbbször el is alszom vele.
Ezen én is kiakadnék, hogy nem lehet év közben az ovodai csoporthoz csatlakozni! Mi lenne, ha vissza kellene menned dolgozni? Ott senkit nem érdekel, hogy év közben van-e, ha betölti a gyerek a 3 évet, akkor vége a GYES-nek!
Norci! Vili tengernyi eszét ismerve, egy pillanatig se lennék biztos benne, hogy a tejeskávés eset véletlen volt!
Szerintem régen fúrhatta már az oldalát, hogy milyen tejeskávé az, amit az Apja iszik, és miért nem kap belőle ő is.
Te nem gyanakszol, hogy felismerte és kihasználta a kínálkozó alkalmat?
Zsuzsa! Bea hogy van? Remélem, nem lett beteg!
Én beszóltem volna annak az apukának...
A be nem írt jegyekért talán inkánbb a saját drágalátos csemetéjét kellett volna elővennie, és ha a tanárnőt is szeretné megkérni (!!!), hogy külön figyeljen oda erre, akkor arra való a fogadóóra. Szerintem...
1281 Ft. GYES emelés?! Az majdnem 6,5%! A férjem se biztos, hogy fog ennyit kapni!
A "Mackó-show a kék házban" a Minimaxon hétköznap 9:35-kor, 13:05-kor és 16:40-kor megy, hétvégén pedig 6:10-kor és 13:10-kor.
Szila! Köszi az infót, majd benézek abba a játékboltba, bár már többször is kiakadtam a flegmaságukon, meg a kínálatukon, de ha egy konkrét és kapható dolgot akarok tőlük, akkor majdcsak boldogulok velük.
Clifford is menő nálunk is.
A régebbi Kismamákból kivágott receptek nagyon jól hangzottak, ... amíg el nem árultad, mit főzöl belőlük...
Nálunk azt a növényt nemkellkáposztának hívják.
Én nem merném Lacika orrát úgy porszívózni, hogy közben "szabadon" van a gyerkőc.
Ő aztán kiszámíthatatlan, és megbízhatatlan, soha nem lehet tudni, mikor fog elmenekülni, vagy éppen egy olyan fejmozdulatot tenni, hogy az agyában áll meg az orrszívó hegye.
Lacika is szereti elcsórni az orrszívót, de ő soha nem a saját orrát akarja porszívózni, hanem inkább az enyémet.
Meg újabban a Maciét. Ez most a sláger nálunk, a Maci. A Sógornőmtől kapta karácsonyra, olyan 40-50 cm.-es, puha, helyes maci. Ha megkérdezett volna, azt mondom, ne vegyen ilyesmit, mert Lacika soha nem jáétszik plüs állatkákkal. Szóval jó, hogy nem kérdezett meg.
Telitalálat ez a mackó, és pont jó a mérete is, Lacika örökké húzza, vonja. Egy csomó mindenre rá tudom venni vele, először a Macikát pelenkázom be, utána meg Lacikát.
Vagy éppen visszük aludni a Macit, mert már álmos, és Lacika jön az ágyba cirkuszolás nélkül lefektetni a Macit. Ugyanígy jönnek vita nélkül enni, mert a Maci éhes, vagy ha a Macika húz zoknit, akkor Lacika is húz, stb.
Linató! Jobbulást nektek!
Márti! Nahát, te milyen ügyes vagy!!!
Cory! Csúcs ez a fotó!
Lehet, hogy jól jön még majd nekem a duplán pelenkázós rutin (Macika és Lacika), ha lesz nálunk is kistesó?!
Bár, ahogy a kistesó igyekszik, meg ahogy Lacika ügyesedik, lehet, hogy megúszom már majd a kétfelé pelusozást.
GOrsi! KRita! Egyszerűen úgy tanítottam köpni Lacikát, hogy jó sokszor megmutattam neki. Az utánozó reflex megbízhatóan működik a kismajmokban.
Minden reggel ott hisztizett, amikor mosakodtam, hogy ő is akar pancsizni. Végül kapott egy kis műanyag sámlifélét (IKEA), amire felállva eléri a mosdókagylót. Szépen odaáll mellém, és együtt mosunk fogat, arcot. Van két egyforma fogmosó poharunk, és én mindig nagyon látványosan öblögetek, és nagy, hegyeseket köpködök.
Ez aztán tetszik a kölyöknek, és próbál ő is olyan nagyokat köpni, mint én.
Eleinte persze lenyelte először a vizet, és utána próbált köpni, de az közel se volt olyan látványos, mint az én "produkcióm".
Aztán egyszer csak rájött, és azóta nagy büszkén csinálja ő is. Jutalmul rögtön vettem neki fogkrémet, de azt azért még először lenyeli, és csak utána veszi a vizet a szájába.
Andysj! Szuper, hogy már ilyen jól vagy!
Rita! Ez a gázszámla tényleg durva...
Csak nehogy szivárgás legyen!
Vércsoport ügyben vadul szorítok!!!
BMárti