Sziasztok!
Ááááági!!! Gratula, tényleg sokszor gondoltam Rátok ezügyben, csak nem akartam kérdezgetni, az olyan izééééé.
De jó Dorka szülinapjára már tudjátok is (nemsokára lesz látom)! Megmondjátok Neki már, vagy vártok még kicsit?
Vigyázz magadra nagyon így az elején, hány hetes vagy?Mikori baba lesz akkor kábé, nyár eleje tán?
Gabrielldaniel, húúú ez nem jó, szorítok hogy ne legyen vesemedence gyuszi... és a láza is lejjebb menjen persze!
Emesedorabenceanyu!
Köszi az ötletet, akkor a gyöngyfűzést bevetjük, de az olyan apróféle gyönggyel, ugye, nem azzal a nagyméretű fával, mert utoljára 2-3 évesen azzal fűzőtt....
Kérünk karira valamelyik rokontól!
Azért az nem semmi, hogy 2 órát tanultok-gyakoroltok... azért marad egy kis ideje játszani is, ugye?
De legalább megvan az eredménye, hogy szépül az írása!
Túlóra: nem jó
Elhiszem, hogy kivagy mire felöltözteted őket, de a levegő meg kell ugye, otthon néha megbolondul az ember...meghát főzni is kell v.miből... nem próbáltad a Kodály sulis menzát, Nálam is érik már, hogy bemegyek előfizetni ha nem is mindennapra...
Dórid nem semmi, tényleg, Ő az a típus akkor, akin mindig kéne egy szempárnak lennie, de hát ugye Neked csak 1 pár van....
Rita!
Tényleg pihizz, az a nyilalás érzés marha szar, reméljük nem nyílsz még ilyen korán... a hátad lehet h. azért fárj, mert alakulnak a csontok, nem?
Látom mindenhol vannak "helyzetek" tényleg... hát ez van, örök aggódás a sorsunk, mi?
Tényleg a babazenét hallgatod, amit annó Nekem is átküldtél?
Tgabi!
Igen, én többektől hallottam, hogy a tejtermelésnek jót tett ugyan a Lactoherb, de a hasfájás - talán - enyhült, ha abbahagyták, de nem egyértelműen... Nálunk annó az édeskömény tea segített (Somának adtam szorulásra...), de van amelyik babát "szúrja"... méginkább fáj a pocak!
Reméljük nem lesz semmi baj a kórházi kivizsgálás szerint és megnyugszol emiatt...
Cirmike!
Jobbulást Réka szemének, egyik nap láttam múlt héten épp csúszdáztak, egy ovónéni kapta el őket az alján... Rékád tök lelkes volt...
Na megyek, Somának mesélni kell, Noé már fekszik, talán alszik, bár lehet elértük a 3 hós fejlődési ugrást, mert ma egész du. éhes volt, tegnap éjjel megint 2-szer kelt... Na de már nyúlkál a játszószőnyegen lógó plüssökért, bokszolja, olyan édes.... így kompenzál!