Most csak felületesen olvastam én is.
Borsika: Persze, én is segges vagyok, pontosabban: combos-fenekes…
Fogyi: Én inkább a sportra hajtok, tegnap már volt babakocsival futás, Bogi imádta, röhögött. Ha lesz egy pici időm, regisztrálok is, vagy mi.
Nono: Sajnálom a középfülgyuszit, vigyázz magadra, jobbulást!
Ollem: Bogi nagyon édes, ahogy alszik és mosolyog és mindenhogy édes!!! Hú, gratula a felüléshez!!!
Tim: Szívesen a köszöntést. A szilárddal kapcsolatban ne parázz, rokonom kislánya már 1 éves, és alig eszik szilárdat, de nagyon szépen fejlődik, már 8 hónapos se volt és felállt, nagyon-nagyon fejlett, okos baba!!! És már 10 kg!
Boldog hófordulót kívánok Geni Rúbenjének, Virág Gertrúdjának!
Boldog féléves szülinapot Anetto Mátéjának! Nagyon édes a kis félévesed!
Kisfruzsi: Jobbulást neked is és Almának is! A rózsaméz tudomásom szerint nem igazi méz, hanem valami gyógyszertári kotyvalék és a szájüreg tisztítására, fogtisztításra ajánlotta anno a védőnő. A lepedékes nyelvet jól letakarítja, ha teszel egy kicsit belőle gézlapra. Amit Almánál tapasztalsz, hogy fél idegenektől teljesen természetes: szeparációs szorongásnak hívják. Mivel egyre inkább kialakul az éntudata, így jobban fog ragaszkodni hozzád is, ez jó, mert erősen kötődik hozzád, az idegenekről meg már felismeri, hogy idegenek és nem anya vagy apa. 6 hós korig még fejletlen az éntudata, azért nem fél az idegenektől. Szóval ez csak a fejlődés jele, előbb-utóbb megszokja, ha sokat jártok idegenek közzé, és nem fog félni, pláne, ha mindig ott vagy olyankor mellette. Bocsi, ha sok voltam.
Ágnes: Remélem, nem komoly az a csomó a melledben és minden OK.
Mango: Nagyon édesek együtt a tesók!
Zorroné: Neked volt a leghosszabb vajúdásod, nekem meg a leghosszabb terhességem.
Gratulálok a barátnőd babájához!