Sziasztok lányok.
Micsoda örömhírekre jövök. Picimami: gratulálok az uh-hoz és vedd komolyan a dokit, pihizz sokat.
Gabi: látod, mi megmondtuk, minden rendben van és szépen növöget a család legkissebb tagja. A bébiszitter férjét sajnálom, egyszerűen felfoghatatlan, hogy ilyen fiatalon hogyan halhat meg valaki egyik pillanatról a másikra.
Én megvagyok, a hétvége gyorsan elszaladt sajnos. Szombaton szépítettük a házat, vasárnap pedig pihiztünk az urammal, ami ránk is fért, mert szombat este volt egy szép összezörrenézünk. Szegényen levezettem a fölös feszültséget, amit tudom, hogy nem szép dolog. De a vasárnap már tiszta nyugi volt. Sajnos azt érzem, hogy dolgozunk hétköznap és hétvégén pedig mindig a házat puceváljuk kívülről, ezért mindig hulla fáradtak vagyunk. Nem kapcsolódunk ki, de sok kedvünk nincs is hozzá, mert egy nagy alvást jobban értékelünk. Arról volt szó, hogy vége lesz a hajtásnak, ha beköltözünk a házba, de azt érzem, hogy ismét elvetettük a súlykot és csak melózunk. Mondtam a férjemnek, hogy akkor kezdem majd el ismét szedni a clostit, ha végre nyugalom lesz, mert így nincs értelme. Erre ő azzal vágott vissza hogy én csak akkor érzem jól magam, ha elmegyünk valahova és nem is vele akarok lenni. Erre jól összkaptunk. Én nagyon örülök a háznak, valóban nagyon szép, de sokszor olyan jól esne egy olyan nap mint a vasárnap volt, hogy filmet nézünk, pihizünk. A másik szívfájdalmam, hogy baromi sokat utazom a munkahelyemre és ezzel megy el a napom. Sehova nem tudok elmenni nélküle, mert akkor rémálom a hazajutás bkv-val. Erre amikor mondtam neki, hogy a héten is minden nap este nyolcra értem haza, akkor az volt a válasz, hogy fodrásznál voltál. Olyan jó lenne egy kis autó, tudom hogy most nincs rá keret, de így elég gázos a közlekedés, főleg hogy amit autóval 40 perc alatt teszek meg, azt bkv-val 1,5-2 óra alatt. Kicsit fárasztó. Szóval most minden ráömlesztettem szegényre. De már szent a béke és este békítgettem egy kicsit
Lassan a ciklus közepén leszek ismét és akkor újra próbálkozunk, de most lazán, mert a hormonvizsgálatokra koncentrálok, nem görcsölök a babán. Ha sikerül akkor nagyon jó, de ha nem, akkor majd következő hónapban ismét jön a closti.