Új privát üzeneted érkezett!

Na mindegy járok természetgyógyászhoz, hátha valamit tud mondani. Egyébként tök jó dolog, már voltam nála múlt héten, csak akkor a derekam úgy fájt, hogy alig bírtam mozogni és rendbe tette. Lehet, hogy kezdek meghülyülni.

timejka
 
 


Timejka: Mióta próbálkoztok amúgy?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu 2 éve! Van egy 6 és fél éves fiam, és már ő is nagyon várja a tesót. Tudom, fogjam be a szám, mert örüljek annak, hogy van egy gyerekem, másnak még egy sincs sajna, de nagyon szeretném a tesót, nem akarom, hogy a Bence egyedül maradjon ha már mi nem leszünk. Ez most hülyén hangzik.

timejka
 
 

 
 

Timejka: Én is igy gondolkozom dehogy hülyeség. Az én szüleim már sajnos nem élenk és nekem a bátyám van aki maradt. és nagyon örülünk egymásnak hogy mi igy együtt vagyunk. Kell egy testvér. Én sem akarom, hogy egyke legyen a lányom. Szabina most lesz 3éves és ő is minden nap mondja a kitesót. Mi 16hónapja próbálkozunk.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu nekem van 3 tesóm, kettőnél vagy 2 gyerek, a harmadik meg 7 éves. Bence azt látja, hogy az oviba is már majdnem mindenkinek van tesója a tesóimnak is 2 van. Ekkor különbséget végképp nem akartam közöttük, de már az se érdekel, csak jó lenne már jövőre szülni. Meghalnék a tesóim nélkül, főleg a hugom nélkül.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ott van az első és utána nem hajlandó a tesó jönni.

timejka
 
 


Timejka:Úgy tudom,hogy 5.napig veszik a hormonra a vért!

Ja,ez a tesó projekt,nagyon sok mindenkinek nem akar összejönni. :?
Hiába van már egy gyerekünk,ugyanúgy vágyunk a 2-ra a 3-ra,mint az elsőre vágytunk,nincs semmi külömbség!
mi is már 1 éve rajta vagyunk a kistesón,hát nagyon bíztam benne,hogy 1 év alatt összejön,de mégse így lett!

Kép

Kép
syl100
 
 


Akkor még van remény, hogy esetleg a doki megnézze. Én tavaly at mondtam, hogy 2008-ba szülnöm kell, de persze nem jött össze.

timejka
 
 


Hátha már 2009-ben szülni fogunk,jó lenne márciusig,ha sikerülne!

Kép

Kép
syl100
 
 


Mármint teherbe esni! :lol:

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl azt se bánnám, hogy márciusig kihordanánk a gyermeket, peresze kb. 3 kilós lenne. Na de ne akarjuk ilyen hamar szülni, jó lesz 9 hónap múlva is. Csak a Bence szeptemberbe kezdi a sulit, és ha netán akkor szülnék, az nem igazán lenne jó a sulikezdés miatt, de valahogy megoldanánk úgy is.

timejka
 
 


Persze mindegy is mikor csak sikerüljön már. Mert valóban egy küzdelem ez már. Szabina első hónapban össze jött most meg sehogy nem akar. pedig tényleg nagyon rajta vagyunk az ügyön.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

Szörnyű hírt kaptam ma lányok:( A bébisziterünk telefonált ma reggel hogy a férje hírtelen rosszul lett éjjel és meghalt. Nem volt semmi baja, nem volt beteg. 40 éves volt. Teljesen kivagyok. Annyira sajnálom, és hihetetlen ez az egész:(

Érdekes ez az egész mert minden terhességemnél meghalt eddig valaki rokon vagy közeli ismerős. És most is így volt, de az két nappal ezelőtt volt amikor az egyik rokonunk halt meg de nagyon beteg volt. Álmomban sem mert gondolni hogy lesz még valaki más is. Bocsi hogy ilyen off voltam most, de muszáj volt kiírnom magamból.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi sajnálom. Egyik élet megy, a másik jön, csak nagyon szörnyű így. Ne idegeskedj, a babára gondolj.

timejka
 
 


gabi sajnálom..részvétem neki!!!!!!
lányok mindenkinek sikerűlni fog a babó..egyépként én is főleg azért szeretnék máténak kistesot hogy majd ne legyen egyedűl! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: Ha rokon akkor is meg ha ismerős akkro is szomorú dolog az elmúlás. Pláne ha a bébi szitteretek férje ilyen fiatal volt. Sajnálom:(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

4 napig pihiztünk Szolnokon,tök jó volt!
Igyekszem visszaolvasni.Vki kérdezte a lecitint.Én az allergiám miatt szedtem,mert antioxidáns.Amúgy kismamiknak is ajánlott szedni,állítólag okosabb lesz tőle a baba.Én az ökonetnél veszem,csak természetes alapanyagokból készül. A lényeg a lecitin a sejtek normális működését segítik.Amúgy jó még egy csomó mindenre,többek között a szellemi képességet is növeli,az izületi bántalmakon is segít,epe és májvédő stb.

annus11
 
 


annus akkor most jol kipihentétek magatokat!!!!!
lenne 1 kérdésem....tegnap csináltam lh-t..egyforma erős volt a két csík a mai lh-n a tesztcsík joval erősebb a kontrollcsíknál..akkor most van pé-m????? :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Igen ha erősebb minta tegnapoi akkro igen. azonban azon a napon is együtt kell lennimikro a pozitiv után a teszt negativ.

Kép
csucsu05
 
 


köszi csucsu!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok.
Micsoda örömhírekre jövök. Picimami: gratulálok az uh-hoz és vedd komolyan a dokit, pihizz sokat.
Gabi: látod, mi megmondtuk, minden rendben van és szépen növöget a család legkissebb tagja. A bébiszitter férjét sajnálom, egyszerűen felfoghatatlan, hogy ilyen fiatalon hogyan halhat meg valaki egyik pillanatról a másikra.
Én megvagyok, a hétvége gyorsan elszaladt sajnos. Szombaton szépítettük a házat, vasárnap pedig pihiztünk az urammal, ami ránk is fért, mert szombat este volt egy szép összezörrenézünk. Szegényen levezettem a fölös feszültséget, amit tudom, hogy nem szép dolog. De a vasárnap már tiszta nyugi volt. Sajnos azt érzem, hogy dolgozunk hétköznap és hétvégén pedig mindig a házat puceváljuk kívülről, ezért mindig hulla fáradtak vagyunk. Nem kapcsolódunk ki, de sok kedvünk nincs is hozzá, mert egy nagy alvást jobban értékelünk. Arról volt szó, hogy vége lesz a hajtásnak, ha beköltözünk a házba, de azt érzem, hogy ismét elvetettük a súlykot és csak melózunk. Mondtam a férjemnek, hogy akkor kezdem majd el ismét szedni a clostit, ha végre nyugalom lesz, mert így nincs értelme. Erre ő azzal vágott vissza hogy én csak akkor érzem jól magam, ha elmegyünk valahova és nem is vele akarok lenni. Erre jól összkaptunk. Én nagyon örülök a háznak, valóban nagyon szép, de sokszor olyan jól esne egy olyan nap mint a vasárnap volt, hogy filmet nézünk, pihizünk. A másik szívfájdalmam, hogy baromi sokat utazom a munkahelyemre és ezzel megy el a napom. Sehova nem tudok elmenni nélküle, mert akkor rémálom a hazajutás bkv-val. Erre amikor mondtam neki, hogy a héten is minden nap este nyolcra értem haza, akkor az volt a válasz, hogy fodrásznál voltál. Olyan jó lenne egy kis autó, tudom hogy most nincs rá keret, de így elég gázos a közlekedés, főleg hogy amit autóval 40 perc alatt teszek meg, azt bkv-val 1,5-2 óra alatt. Kicsit fárasztó. Szóval most minden ráömlesztettem szegényre. De már szent a béke és este békítgettem egy kicsit :oops:
Lassan a ciklus közepén leszek ismét és akkor újra próbálkozunk, de most lazán, mert a hormonvizsgálatokra koncentrálok, nem görcsölök a babán. Ha sikerül akkor nagyon jó, de ha nem, akkor majd következő hónapban ismét jön a closti.

KépKép
csige-bige
 
 


CSige: ismerős ez az érzés. Hisz mi is most költöztünk az új házba be.Mielőtt ide költöztünk 3éve ettük mega régi házunkat. Minden nap azt újítottuk és közben költözött Szabina a pocakomba.
Mi is fáradtak voltunk de megérte mert utána csak pihentünk.
Most megint persze benne voltunk a ház szépítésben. Ismerem tehát az érzést. Hidd el eljön az idő amikro valóban nem kell semmit se csinálnia házon és pihenhettek sokat:)

Kép
csucsu05
 
 


Hát az biztos hogy nem könnyű, főleg így, hogy szinte minden mi csinálunk a magunk kezével (falazás, szigetelés, térkövezés, festés), azért ez elég munkaigényes. Persze minden egyes mozzanat szépít valamit a házon. Belül szépek vagyunk, de kívül még csinálgatjuk, bár az utóbbi időben sokat szépültünk kívülről is. Az a baj, hogy úgy érzem, hogy ez annyira lestrappál bennünket, hogy amikor együtt lehetnénk akkor sincs kedvünk semmihez és még a szexhez is fáradtak vagyunk, pedig nem hittem hogy ilyen is lesz. Tegnap pihentek voltunk, este még tévéztünk és valahogy este a hancúrozás is teljesen más volt. Minden olyan mint régen, még az építkezés előtt. Azért most hogy jönnek a hidegek, szerintem kicsit munkaszünet lesz és talán akkor majd jobban rá tudunk hajtani a babaprojektre.

KépKép
csige-bige
 
 


Csucsu:Ma nem csináltál tesztet?

Nekem már megint 4 napja barnázás van! :evil:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 75200_.png

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: nem. Megmondom őszintén nem is mertem csinálni. Várok.

Kép
csucsu05
 
 


Syl!
Sajnos ma én is elkezdtem barnázni, pedig csak pénteken kell megjönnie. Korai volt az öröm, hogy bármit is használt volna a barátcserje.
Én kétségbe vagyok esve, mert úgy gondolom emiatt nem jön a baba.
De mit lehet tenni, ha az orvos meg csak legyint rá?
Egyáltalán hallottatok már olyat, hogy valaki ilyen mellett is terhes lett?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!
Én már nagyon régen írtam ide,de folyamatosan olvaslak benneteket!Kinek van tapasztalata petevezeték étfuvatással kapcsolatban? Kérem írja meg tapasztalatát,én holnapután megyek....Elöre köszi a segítséget! :shock: :)
cgabi
 
 


sziasztok!csige szintén ismerős amiket mondtál..főleg az utazás érsze!!!!!nekünk is nagyon elkelne egy kis auto de sajna még nincs rá keret..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Egy gyors kérdés!
Nézte vki az rtl klubbon a Sejtjeink című magyar dokumentum filmet?5 részes,a 4.része holnap lesz hajnali 2kor....Sajna most szereztem róla tudomást,kíváncsi lennék látta e vki,vagy nem vette e fel vki közületek.
Itt van h miről szól pontosan http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i ... where_tv=1

A film két és fél éven át követi három pár sorsát, a gyermekért folytatott küzdelmét.Engem érdekelne,biztos tanulságos sorozat...

annus11
 
 


Annus!
Engem is nagyon érdekelne. Már rég próbálom megszerezni.
Nem tudod hol lehet?

Nem is tudtam, hogy megy TV ben is.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


erről én még nem is hallottam de érdekes az biztos!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ranita:Akkor már téged is elért ez a francos pecsételés?! :evil:
Nagyon idegesítő!
Amúgy egy másik fórumon pont most az egyik csaj esett teherbe pecsételés mellett.
Ő már 15 hónapja ezzel küzd,hogy 7 napig is pecsétel a menszesz előtt.És most terhes maradt,de ugyanúgy pecsétel!

Kép

Kép
syl100
 
 


érdekes dolgok az tuti! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Syl,
hát akkor ez jó hír, egy kis reményt ad.
Nekem csak annyi volt ma, hogy 2* mikor elmentem wc-re a papíron látszott, aztán annyi. De nem is reménykedek, úgyis tudom, hogy ez nem ennyi lesz :( .
Megjön, aztán indul újra a closti.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita: De még nem jött meg igaz?Reménykedjünk, hogy te is úgy jársz mint a másik topicban az a lány:)

Kép
csucsu05
 
 


...nem tudnátok segíteni?? :? Senki nem volt petevezeték átfújáson? :shock: :cry:
cgabi
 
 


CGabi!
Van olyan topic h hsg,esetleg próbálkozz ott!
Én majdnem mentem átjárhatóságira de végül nem kellett :wink:

annus11
 
 


Szia mindenkinek!
Hát ma teszteltem és a szokásos- lett! Most várom a pirit,hogy idejében holnap vagy holnap után megjöjjön,aztán új ciklus köv....
Tegnap voltam babalátogatóban párom húgánál, 1 hetes fiúcska...csak álltam és bámultam :shock: milyen gyönyörű! Nagyon szép baba!
misszike
 
 


Cgabi: én sem voltam még átjárhatóságin és remélem nem is kerül rá sor. Sajnos nem tudok segíteni neked, viszont azt hallottam, hogy nem olyan vészes.
Misszike: sajnálom a nega tesztet. Drukkoltam neked nagyon. Fel a fejjel, a következő hónap a mi hónapunk lesz. Én most még closti nélkül tengődöm, mert ugye menzi után írta fel a doki a clostit és így csak a következő hónapban tudom elkezdeni szedni. Azért ebben a hónapban is próbálkozunk, hátha spontán sikerül, de nem görcsölök rajta. Legalább is megpróbálok nem görcsölni rajta. Ma vagyok a 13. napon és kezd fájdogálni a hasam, remélem szépen érlelődnek a kis tüszőcskék.

KépKép
csige-bige
 
 


Cgabi nekem átjárhatósági vizsgálatom volt, de túléltem, nem fájt, kicsit kellemetlen volt. Átfúvás nem volt. Nem átjárható a petevezetőd, ez már kiderült ezek szerint?

timejka
 
 


Csige-bige: hát remélem is,hogy most már baba téren mi leszünk a következők! Beleadunk mindent! :wink:
misszike
 
 


Cgabi: nekem volt átjárhatóságim, de ez olyan volt, hogy altatásban végeztés és kék kontraszt anyagot fecskendeztek a petevezetőkbe. Három kis metszést csináztak a hasamon. De nekem közben drillniget is csináltak, úgyhogy nem vagyok biztos benne, a vágások melyik beavatkozás miatt kellettek. Nem volt olya vészes: előtte egy üveg hashajtót kellett innom, na az volt szenvedés, ami utána jött. Másnap hajnalban pedig nagyon fel voltam fújodva, de kaptam gyógyszert és hamar jobb lett.

Én is csináltam tesztet és nekem is negatív. Szomorú vagyok. :(
kexi
 
 


Kexi: csatlakozz hozzánk Csigével,köv.ciklusban babásodunk! :wink:
misszike
 
 


Misszike: köszönöm, csatlakozom :D De jó lenne, ha egyszere Babásodnánk!!!
kexi
 
 


Kexi, Misszike sajnálom a tesztet.

De ha még nincs piri, addig ne adjátok föl.

Szorítok nektek.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Nekem ma délután megjött,sajna! :(
Így csütörtökön megyek 3. napi hormonra!
Meg lehet fogom kérni a laparoszkópiát is!Szerintetek?

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: sajnálom a pirit. Lapart miért csinálnak?, nekem a máhen kivülinél volt laparoszkópiám.

Kép
csucsu05
 
 


Hát megnézik átjárhatók-e a petevezetékek,meg áttükrözik a méhet meg ami odabent van! :lol:
Meg ha találnak valamit,pl.:cisztát akkor azt el is távolítják!

Kép

Kép
syl100
 
 


lánoky sajnálom pirit de uj honap uj remény!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Picimami;Nitacska: aranyosak vagytok! :wink:
DEEE most mindent beleadunk és sikerülni fog!
misszike
 
 


misszike ez a beszéd!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?