Sziasztok!
Egész éjszaka fent voltunk. Bogi ha el is aludt pár perc múlva felsírt
Semmit sem sikerült aludni még reggel sem. A láza 39,2 volt hűtőfürdőztem, kúpot adtam neki, vigasztaltam egész éjszaka....de ha kiment a hatáa a kúpnak a láza ismét felszökött
Reggel voltunk a saját dokinknál. Megnézte és azt mondta, hogy lanrhingitis (hangszálgyulladás) ugyanaz, mint Karácson előtt ami volt. Erre a Bogi érzékeny. Úgyhogy a tegnapi ügyeletes doki rosszul diagnosztizált, és azt a hörgőtágító kúpot nem is kellett volna adni neki
Most kaptunk Rhinatinolt, Fenistil cseppeket, meg valami rohamoldó pumpás sprayt, meg persze lázcsillapítót. Legalább 3-4 nap a lázas időszak, utána "csak" a köhögés marad...
És kérdeztem, hogy hol kaphatta el, mert ebben az influenzás időszakban direkt nem vittem sehova a Bogit (csak a játszótérre, de hát az nyitott). Azt mondta, hogy akár 1 azaz 1 db vírus a levegőből, elég ahhoz, hogy a gyerkőcöt aki erre érzékeny levegye a lábáról
Úgyhogy erről ennyit. Az immunerősítő homeopátiás bogyó sem tud védelmet nyújtani a vírusokkal szemben. Egyébként azóta amióta szedi a Bogi, tényleg csak vírusos nyavalyája volt, bacival nem találkoztunk. A vírusok ellen igazából nincs védelem!
Most gyógyulgatunk. Volt apuci, hozott banánt, mandarint, meg gyümilét a picilányának és elment a gyógyszertárba kiváltotta a gyógyszereket is, aztán álomba simogatta Bogit. Most elment haza pihenni, mert ő is pocsékul van. Tök ugyanúgy köhög (ugatva) mint Bogi.
Remélem mindenki jól van, vigyázzatok magatokra és csemetékre!
Angi: Valyon akik a pickbe dolgoznak, miért nem szivesen esznek a saját termékeikből????
Én már voltam húsgyárban (sulival) láttam hogy milyen állapotok vannak
hát..szóval...igen én sem szivesen adok virslit, csak délhúsét. Abban is van mindenféle adalék, de legalább a gyár tiszta, rovar és rágcsálómentes
Mennem kell ajáz a Bogi!!
Puszka
Enikő