En is csak omlesztve irok
cumi: nalunk abszolut slager, amiatt, amit Szeder is irt, hogy inkabb azt szopizza, ne a cicimet. De nagyon edes, ha belerakom a szajaba, neha elkezd nagyokat nyelni is melle
es akkor mindig tudom, hogy na most nem cici kell neki, hanem ehes is, ugyhogy akkor visszakapja az "eredetit"
altatas: nalunk teljesen valtozo, barhol elalszik, este altalaban cicin, de akar a kisagyaban is
hinta: nekunk sincs, csak pihenoszek, azt nagyon szereti
tali: amiatt nagyon irigy vagyok
, csinaljatok majd sok-sok kepet, es tegyetek fel az ilyen renitens tavolmaradoknak, mint pl en is
felsiras: nalunk is van, Honey-hoz hasonloan, amikor reggel ebredezik, es ehes is, almos is (most pl. mar kb. 10x rohantam oda hozza, mert eppen most is ez a helyzet). De altalaban nalunk is magyarazgatva ebred.
Kistiggrincs: neked akartam meg irni, hogy en ugy veszem ki a cicim Benedek szajabol, ha elalszik, hogy a lelegzetehez igazitom az akciot.
Szoval, amikor kilelegez es kifele fujja a levegot, akkor egy kicsit kintebb huzom, a kovetkezonel megint, es igy szepen lassan elereszti es nem is ebred fel ra. Probald ki
Nekem meg mindig sok tejem van, es mar csak estenekent fejek, hogy kiuritsem a mellem, de akkor 3 deci a minimum.
Nalunk uj alvasi rekordot allitott fel Benedek, tegnap ejszaka 10,5 orat aludt egyhuzamban !!! Reggel, amikor felkeltunk, nem hittem a szememnek, hogy hany ora van
Viszont ugy szopizott aznap reggel, hogy frocsogott a szajabol a tej. Sajna, viszont napkozben alig alszik, es emiatt eleg nyugos is a lelkem, estere pedig nagyon elfarad. Es itt most nagy melegek vannak. Ahhoz kepest, hogy most itt az otthoni marciusnak megfelelo evszka van, 30 fok folott van a homereseklet mar napok ota, es ez megviseli nagyon. Cicin is sokat van, mondjuk ez ertheto, szomjas szegeny, de nagyon nyugos is
Legkondit nem merek bekapcsolni, huzatot nem merek csinalni, ugyhogy turunk, de most mar legkondizni fogok azt hiszem, csak gyengere allitom es lezarom azt a kifujot, ami a legkozelebb van hozza. Muszaj, mert a meleg mar az agyara megy szegenykemnek