Sziasztok Lányok!
Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esett. Mostmár sokkal jobb, valszeg ez a gyógyszer helyre tesz odabenn ezt azt.
Jubi! Azért ez szörnyű, hogy ilyen is van a mai tizenévesek között!
Vagy régen is volt, csak nem tudtunk róla? Nagyon jó az ötleted, én most épp adventi naptárat készülök készíteni a fiúknak, majd felteszem, ha elkészült. Milyen szépen fogja Jazi a ceruzát, Manónak még nem megy így, és ő még nem tud színezni, csak firkál, de azt nagyon szereti.
Linda! Savanyított tejterméket már pár hónapja kap Kokó, tejpép viszont nem jött be neki, de azon kívül minden. Nagyon édes Lau a képeken, a keresztbealvós tetszik a legjobban.
Ildi! Igen a köhögési inger, meg a rekedtség is egyik tünete a refluxnak, nekem is van. Soginőm is azt mondta, ha mindent úgy csinálok, ahogy mondják, akkor semmi gond nem lesz, kellemetlen, de kibírható. Lekoppinhatom a körmöd? Nagyon tuti, karácsonyra megcsináltatom ilyenre.
Timi! Manó egyáltalán nem szopizott, köszönhetően egy-két csecsemős nővér hozzáállásának, ő már a klinikán el lett rontva.
Olyan szopisztrájkot produkált 1 hetesen, hogy azt mondta a védőnőnk ő még ilyet nem látott. De azért 4,5 hónapos koráig kapott anyatejet. Igen, nekem is jó már kicsit hosszabb ideig is emberek között lenni, azért 2,5 év nagyon hosszú itthonlét.
Santos! Örülök, hogy Réka nem tejallergiás. Azért mostmár könnyebb lesz minden. Én először túrókrémet, majd joghurtot, babapudingot adtam a fiúknak. Később túrórudi, tejszelet, tejföl (amit nem esznek meg), végül Manó 20 hónaposan kapott tehéntejet forralva. Olyan édes kis királylány Réka ezeken a képeken.
Tina! Én is jót vidultam a pelusos kijelentéseden.
De ne aggódj, az egyik unokatesóm kislánya volt ilyen, még mikor rommá volt ázva a pisitől, akkor sem lehetett levenni róla. Aztán 2,5 éves körül volt, mikor egyik reggel tisztába tette az anyukája, a kisasszony pedig letépte magáról a pelust, és közölte: „Nekem ez nem kell, nem vagyok már dedós” És onnantól kezdve WC-be végezte a dolgát. Előtte pedig akár hányszor rá akarták ültetni sivalkodva menekült.
Hetti! Milyen nagyfiú már Arti is.
Rizi! Nagyon szépek vagytok! És a pocid hogy eltűnt, sajna nekem még most is nagyon nagy.
Vásárlás. Mi általában az Intersparban vásárolunk, ott van olyan kiskocsi formájú bevásárlókocsi, és abban mindkét gyereket bele tudom tenni. Tök jól elvannak, nézelődnek, magyaráznak. Ha a „kis” Sparban vásárolunk, akkor Manó ki szokott szállni a babakocsiból, és tolja a kicsi bevásárlókocsit. Semmit nem szokott csak úgy beletenni a kocsiba, csak amit én mondok neki. És mi sem bontunk ki semmit addig, míg nincs kifizetve.
Manó is olyan kis ügyes. Ő is vetkőzik már egyedül, nadrág, harisnya, zokni megy. Újabban nem kell neki szólni este fürdi előtt, hogy pakoljunk össze, pakol magától. Sokat „olvas”, imádja a könyveket. És amire a legbüszkébb vagyok, hogy legtöbbször már köszön, igaz csak a „szia” megy, de nekem ez is elég egyelőre.
Megyek, elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek.
Anita