Új privát üzeneted érkezett!

Koda!
Nekem is írd meg a címed e-mailben (cím a profilban), én is küldök neked cserére szalvétát

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Kissé ciki amit kérek, de muszáj.Kép
A nemrégen regisztrált mail címemre valamiért nem jönnek át a levelek.Kép Apának is van ott címe, de nála minden ok. Nem tudom az enyémmel mi a gond.
Szóval ha az utóbbi 4-5 napban valaki küldött nekem mailt az "elvtarsno" címemre, küldje át légyszi arra ami a profilomban van. Köszi nektek a +munkát és bocs.Kép Sajna nem az én hibám.

Gigóca!
Talán még beleférek a 8 napba, úgyhogy Boldog Szülinapot!KépKépKép
Köszi a dícséretet az almásért! Most ha minden igaz, kapok belőle, de ha mégsem jön össze, van még neked?

Gwen!
Ettél almát? Ha már ennyire meghozta a képem az almázhatnékodat...KépKépKép
Láttam a dobozodat, marha jó!Kép
A szalvit egészben ragasztottad rá? Én egyszerűen nem tudok dobozt dekupálni. A saroknál vagy a széleknél mindig elszakad.Kép

Süti!
Nagyon tetszik a munkád!Kép Az az árvácskás, pedig kimondottan jó!Kép

Gabomamó!
Kicsi fiadnak nagyon boldog 1. szülinapot!Kép

Jamina!
És???? Tényleg marha gyorsan vittél Montét?Kép

Jucus!
Nagyon klassz a póló!Kép

Koda!
Ha végigböngészted a képtárat és találsz az enyéimből ami tetszik, szólj, küldök!

Szandra!
Még nem kaptam mailt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

sziasztok!

végem van!!!! ma találtam egy hobby boltot és egyszerüen egyik ámulatból estem a másikba. Elképesztö választék mindenböl. (miért nem én nyertem meg szombat este a lottó fönyereményt???)Kép
Félre a tréfával; rengeteg szalvétájuk van, szebbnél szebbek. Szinte teljes a Vielsaidig kollekció és a 2004-es Ihr. Azonkívül sok ismert és ismeretlen szalvétás cég. Tehát ezentúl ha valakinek szüksége van ilyesmire!!! csak szóljon bátran. Nem annyira drága, még megfizethetö.
Persze, vettem egy párat, most töltögetem a képtárba.
Csináltam is egy pár új dolgot, azokat is felteszem.

Anyapoc,
köszi, igazán kimerítö volt a válasz, most majd nekiveselkedek, aztán lesz, ami lesz!

Most rohanok szalvétázni!!!!

egy dilis szalvéta örült
mian

Csi KépKépKép
Majd megkérem a csornaiakat, hogy szponzoráljanakKép
Nem is mondtad: végülis találtál mázas cserepet?

Szilvi,
megkaptam a préselt növényeketKép, köszi! Kép

Ancsa,
Te dilis SZőrültKép, hát én egyrészt nagyon írígyellek a lelőhelyért, másrészt viszont nagyon sajnállak is -ugye tudod, miért? Kép Nincs az a pénz, ami elég lenne rá...

Kata,
vittem neki Montét, de a röhögéstől nem tudtam marha gyorsan.Kép Amúgy olyan jópofa beszólásai vannak, minden nap meg tud nevettetniKép, de nem untatlak vele Titeket, hiszen itt mindenkinek van saját, kisebb-nagyobb humorzsákja.Kép

Jucus,
póló nekem is nagyon tetszik. Még eddig nem vettem textilragot, de lehet, hogy fogok. Ádi nemsokára ovis lesz, lehet, hogy így fogom egyedivé tenni a cuccait.
OFF,
azt elfelejtettem mondani, hogy amióta issza ezt az aloe-s trutyit, szó nélkül beveszi a legvadabb ízű gyógyszereket is (lsd Klacid -brrrrr)

Koda,
részvétemKép Nem könnyű ám innen visszatérni a normális emberek világába...Kép

Anyapoc,
érjél már egy kicsit ránkKép, mindig csak rohansz!

Gigó,
Te is gyere gyakrabban!

Meg Áfi is, meg Timi, meg KovKata, meg Phaedra, meg Míra meg mindenki, aki hol eltűnik, hol megjelenik...

2.számú Leltáros Jamina
jamina

Jamina!
Itt vagyok ám. Minden nap szorgosan olvasgatlak benneteket, csak alkotás híjján nincs mit írogatnom.
phaedraa

Sziasztok!

zsuzsimano: írtam emilt: ) Köszi, szerintem már ott vannak: )

Innen vannak új szalvétáim kábé:
http://veronix.uw.hu/altalanos_decoupage/index5.html

Gwen: van 2 féle micimacis szalvétám, a linknél megtalálod őket!

Jucus: ))) Jó helyre ment a Snoopys szalvéta, nagyon jó lett!!: )
veronix

Kata007,
jókívánságot köszi, almás szalvéta még van.

Jamina,
én is megvagyok, csak én most üvegmatricázom, és az nem ez a topik. de amint alkotok valamit sikítok jó?

Mindenki nagyon szépeket alkot, mindenkinek jár a dícséret, bocsi, hogy nem sorolok mindenkit.

De hogy lássátok én sem henyélek:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1208

Na jó munkát mindenkinek
Gigóca
gigóca

Csi,

a festékek amiket kérdeztél, a zöld az Kreatív Hobbys általuk kikevert, a drappos az pedig Fevicryl!
A Plextol pedig bevált, már nem ragacsolódik annyira! Viszont az apukám adott műgyantát, próbáljam meg azt is, hátha...
Nekem is vannak csereszalvétáim, ha lesz időm felpakolom őket!

Süti
süti

Jamina!

Ez a póló már Vliesofix-al készült,nem textilragasztóval.Sokkal egyszerűbb és tisztábban is lehet vele dolgozni.

A napokban indulok én is SZ.beszerzőútra, majd feldobom a szerzeményeket!

OFF!
Hogyan működik a sült mozzerella?Vagy Feta volt?
Annyira ennék valami fokhagymás,sajtos kaját!nem emlékszem pontosan,hogy ki követte el de kérem ossza meg velem ,akár emilben is!

Köszi:Jucus
20170114224602

Jucus,
Szupi a póló! Megosztanád dióhéjban, hogy van-e valami trükkje, hogy bizti sikerüljön?

Veronix,

megérkeztek már a szalvéták? Remélem nem lopják el a postán, mert belehalok!
mian

Gigóca!
Nagyon szépek az ablakmatricáid. Csak irigykedem.Kép
Hogy takarítod az ablakaidat? Visszaszeded a mintát fóliára?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata007,

nem szedem le, bírják az ablaktisztítótKép

Gigóca
gigóca

Sziasztok

Jucusmamus
Mél ment
Nagyon szupi lett a poló Kép

Jamina
Préselt növény ?
Összegyűrödtek nagyon?Ugye nem. Kép

zsuzsimano
mél ment

Szilvi
szedem

Sziasztok!
HAjni vagyok, és még igen kezdőKép csináltam pár dolgot, most kezdtem szalvétázni eddig üvegfestettem.
Megnéztem a képtárat, nagyon ügyik vagytokKép

Csí
Kár volt ajánlanod a MolkutatKép)
Reggel bementem, kár voltKép sajna nem tudtam választani a szalvéták közül, majdnem mindből hoztamKép Apának meg sem említettemKép
Ma hallottam hogy a állítólag a bottyáni papírboltban is lett kreatív-sarok...megnézem, mondom.

Most száradnak a gipszkereteim..ahogy kész lesz valamim és még jó is lesz valamennyire mutizomKép
Itt van pár kép, igaz karácsonyi munkáimból vannak...és vegyesen. De remélem gyorsan bővülKép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1279

Sziasztok
hajnii

Ancsa!

Annyi a trükk,hogy pontosan kell körbevágni a Vliesofixet mert ha nem(tapasztalat!)vasalód bánja aztán kaparhatód le róla a ragacsot.

Szilvi!

Mikor?Egyre már válaszoltam pár napja.Jött újabb,mert akkor az még nem ért ide!

Jucus
20170114224602

kaparhatod
20170114224602

Most fejeztem be a parafinos tablamat, nemsokara felteszem. Mindenhonnan annyi papirunk van (iskola, tornaedzes, orvosok.......), hogy szegeny huto mar tele van magnesezve veluk. Na most majd lesz egy tablank, amire lehet tuzogetni oket, es az alap szep SZALVETA. Kép Megegyszer koszonom a parafinos tanacsot, igy nagyon jo lett.

Anyapoc: mindent ertettem (bar tobbszor elolvastamKép en hibam, felfogokepesseg Kép 00), csak nekem az hianyzik, hogy a gyurmara mivel ragasztod a szalvetat? Rendesen, mint barmilyen mas feluletre?

Kata: Nana, hogy ettem almat, tegnap megegyszer megneztem a kepet, es akkor is megkivantam a gyumolcsoket! Na nekem ilyen kepeket nem szabad keszitenem.Kép Kép
A doboz szerintem nagyon konnyu volt, most cserepeket probalok, de mar elore felek toluk, hogy fogom ratenni a szalvetat.
Csi: nagyon tetszik az arvacskas cserep!!Kép
Ja a dobozra az elso reteg a DecoArt medium, azt nem tudom hogy ragaszto-e, a lenyege, hogy ez kifejezetten a vasalos technikara keszul. Es igy a szalveta nem szakad egyaltalan, a vasaloval ragad ra. Raadasul tenyleg nagyon szep sima lesz. Ezt minden sikfeluletre batran tudom ajanlani, nekem ez volt az elso ragasztasom: tenyleg azt hittem, hogy varazslat.

Kovkata: megneztem a weboldalt, fuuuuu nagyon jo!!!!Kép Kép Kép

Veronix: nem lattam Micimackos szalvetat, csak macisakat.Kép

Lanyok nincs valakinek Micimackos szalvetaja?

Vettem ma nehany szalvetat, ugyhogy nekem is lenne 1-2 cserere. Ha esetleg lenne Micimackos Tigris, Zsebibb vagy stb stb
Persze, amikor en akarom hasznalni, ez a fene scanner biztos nem mukodik, na majd varok.Kép

Gigoca: Hol van az uvegmatricas topik? A multkor kerestem de nem talaltam. Arra a Hil adott kedvet nekem a gyonyoru baranykaival; Lattad oket?
GwenKép
gwendoline

Kép Kép Kép
Ezek mind lemaradtak, hu ez az informatika nagyon magas. Kovkata nem tudom, te mar hany gepet tortel ossze kepzeledben?Kép
gwendoline

Szilvi, Jamika!
Csomag ment, remélem megkapjátok és fog tetszeni!
Veronix!
Nekem ismét lennének igényeim: 58, 61, 64, 69, 70.
Van az 50-es mackós sorozatából még 5 fajtám (kislány macis, maci báránnyal, maci méhecskékkel stb) Ha kell ilyen cserébe, akkor írd meg, ha nem, akkor másik fajtát küldök. Most nem fogok annyit késni... Kép)
Csajok!
Van valakinek felesleges és különleges söralátéte? A férjem gyűjti őket, és a lelkemre kötötte, ne felejtsem el megkérdezni!!
Köszi előre is:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Hajnii!
Hát már Te is???KépKép Szia neked!Kép
Most kezdtél szalvétázni és már a repesztést is kipróbáltad? Én még nem szántam rá magam.Kép

Gwen!
Már megint haragszanak rád a smileyk.Kép
Itt az üvegfestős topic: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/6748.html?1072031954#MT
K.

KépKép

KépKép
kata007

Jucus!
Ez nekem nagyon tetszikKép Nem a kaparásKép, hanem az ajándék!
Víz-teszt volt már?
Rcpt.pl.:Két csom. Márványsajt, fél kocka RAMA, fél-fejnyi foghagyma. Felhabver. Pirítóssal isteniKép

Süti!
Na, küldje be apukáját!
Műgyantát már emlegették, de mai napig nem tudom, hogy azt eszik-e vagy isszák. Részletes beszámolót kérekKép Hogyan-mivel-mit-miért. Kihagytam valamitKép?
Ja, műgyanta-fényképéért külön pont járKép

Ancsa!
Nálunk is vannak ilyen nagy lapok szép mintával agyament áron. Lablanche viszont nincsKép Ez a márka neve? Mintha ilyesmit (is) olvastam volna. Vagy ez egy konkrét lötty, amit mindenki gyárt? Nincsen a neten info róla?
Hol a szék?

Koda!
Üdv. a fedélzetenKép
Képfeltöltéskor írd be előbb az azonosítót, és a jelszót, akkor lehet, hogy megengedi a feltöltést.

Anita!
Oda is üdvKép

Hajni!
HihiKép

KataÓ!
Kérek kávééét!
Doboznál próbáld meg azt, hogy nem ragasztózol alá, csak fentről támadsz ragasztóval. Kevésbé szakad, de jól át kell áztatni. Vagy vasalhatnád is. Ha a Hungarocell kibírta, akkor a papír is ki fogja bírni.
Gigónak annyi matrincája van, hogy már nincs is ablak, amit mosni kellene. Mondjuk, nem rossz módszerKép

Amina!
Tetszik ez a szőrült szóKép
Van cserép, úgy raklapnyiKép
Igazán beprotezsálhatnál!
Lúgoltál már végre?
KovKata még mindig a szalvétadílert lesi a sarkon.

Gigó!
Mondtam már, hogy utállak az üvegképeid miatt???

Gwen!
DecoArt médium??? Jé... Mitől "vasalhatóbb", mint a normál decoupage ragasztólakk? Mi azt vasaljuk, rendületlenKép

Zsuzsimanó!
Majd megnézem. Én azokat is összeszalvétáztam, de el ne mondd neki!

A technika ma nekem is kedvez. A mobilom lemerült, a töltő elveszett, az itthoni számomat meg nem tudomKép Ja, és bekrepált a levelezőm. Majd kérnék Jamina néhány galambot (postán is jó lesz).

Csi
csii

Gwen, nekem van árvácskás cserepem?
csii

Lányok, Lányok!
Tegye fel mindenki a profiljába az oldalának a címét!
Köszönöm!Kép
csii

Csi,
ha nagyon érdekel, majd én megmondom az otthoni számodatKép
Nem lúgoztam, asszem, majd ha olyan idő lesz, akkor kint a szabadban fogom először kipróbálni, nehogy kárt tegyek bent bármiben is (tudod, kétbalkezem vanKép)
Galambok repültek, lesd őket Kép

Jucus,
ja akkor VF-ügyben vissza kell olvasnom. Csak el ne felejtsemKép
OFF Sült feta
Egy nagy kocka fetát hosszában és keresztben is ketté vágsz, rárakod egy kiolajozott alufóliára, így rakod a tepsibe. Fetába belenyomkodsz tört fokhagymát, durvára vágott diót, ízlés szerint zöldfűszereket. Érdemes jóóól belenyomni, hogy a közepére is jusson. Fontos! ne sózd megKép
Irány a sütő, 5-10 perc alatt kész. Nagyon finom! Trappistával is működik, csak az szétfolyik, de sztem jobb ízű, mert nem olyan veszettül sós, mint a feta.

Szilvi,
hát összegyűrődött, de nem számít, a cserepen majd kisímulKép

Gwen,
OFF smileyk nem fognak haragudni, ha nem feltöltöd őket, hanem így csinálod:
Kép ez : ) szóköz nélkül
Kép ez : ( szóköz nélkül
Kép ez : O szk nélkül
Kép ez \ clipart { smile } szóközök nélkül
Kép (ha mégsem sikerülne ;)), ez \ clipart { angry } szóközök nélkül.

Gigó,
örülök, hogy legalább üvegfesteszKép, ez igazolt távollétnek számítKép

Apika ma korán lelépett és vitte magával a SZval tömött borítékokat Zsuzsimanónak, Csinek, Gabomamónak, Gyöngyöskének (bár ebben csak galamb vanKép) és Phaedranak.

Legyen szép napotok:
Jamina
jamina

Ja, Csi,
tegnap Ádi azt mondta, hogy most má menni kéne Csijjához; mivel tudja, hogy van Nálad egy kisfiú meg egy kislány, akikkel játszani lehetKép
J.
jamina

Sziasztok!

Segítség kellene lányok!
Szeretnék fehérrel alapozni nagyméretű tárgyat. Az akrill nagyon jó, nem oldódik, fed, de piszok drága. Tudnátok hasonló tulajdonságu anyagot, de olcsóbbat? Fontos lenne, hogy ne oldódjon, ne fogja össze a kezemet. Ha vaki már próbálkozott ilyesmivel, kérem segítsen. Még ma meg kellene csinálnom valamit.

Előre is köszönöm lányok!

Timi
Ide is lehet írni. Ezt hamarabb meglátom!
Köszi
agabi@chello.hu

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Jucusmamus, Zsuzsimano!

Sajnos én cserére nem tudok szalvétát felajánlani, ezért írtam, hogy ha lehetséges inkább vásárolnék. Persze ha ez nem megy, nem baj, csak érdeklődtem. Azért köszi.

Kata!

Átnézem a szalvétákat, és szólok, ha találtam valamit. Nagyon köszi!!!!

TimiKoda

Koda

Kép

Kép
koda

Jamina!
Timici írta jan.17-én,szombaton 16.13-kor:
"Textil decop.: szerintem a legegyszerűbb 2oldalán ragsztófátyolos VLIESOFIX-el(50cm szélesből 1m ezer forint). Ez csak oda ragad ahova regasztod, tehát a poló hátoldal nem lesz ragacsos. Burda boltban lehet kapni, meg egyes textil üzletben, én patchwork üzletben vettem.
használata: rárakod a kivágott mintát, nagyjából körbevágod a vlisoflix-et és rávasalod, a másik oldalán papír védi a másik ragasztófátyolt. Pontosan körbevágod a mintát, megnézed hova kerül az anyagon, majd lehúzod a papírt és rávasalod az anyagra. Az eredmény mosható lesz."
Csi mondta,hogy mosható de én még nem teszteltem csak ajándékozom!

Köszi a finom recepteket és a dícséreteket!

Jucus
20170114224602

SziasztokKép
Ma is beszereztem pár szalvétát, ha lefekszenek a csajok délben lefotózom és felteszem őket.

Viszont engem is érdekel hogy nagyobb felületre milyen festéket használtok, mert ez az akril így húzos kicsit. És hogy mivel szinezitek. Hallottam hogy pl diszperzitet is használnak, és azt keverik szinezővel. Ezt mire lehet használni? És lehet -e pl repeszteni ezt is??
Vanpár pléh-dobozom szándékozom megszépíteni azokat, de ezekből a kis üveges festékekből sok kellene..
KataKép)
Szió... hna.. most monddKép Eddig Üvegfestettem.. azt pár éve kezdtem el, de most megtetszett nagyon ez. Csak legyen is időm rá..Kép Nagyon nagy a lelkesedésem most ámKép

Most mennem kell hívnak.Kép

Szaisztok
hajnii

Sziasztok!

Csi!
Vigyázz! Forró!!!
Kép
Vasaláshoz nem merek hozzáfogni.Kép Van egy elcseszett gipszképem (nagy), abban a nyomtatott szalvi vasalását ki tudnám próbálni, de sajnálom a vasalómat.Kép Teflonos talpról nem tudom, hogy jön le a ragi, ha mégis elbénázom. Majd megkérdezem anyutól nincs-e rossz, de még használható vasalója.
Nekem még nincs oldalam. Akkor mit tegyek a profilba???KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak gyorsan: en nagy feluletu alapozashoz vagy a maradek Trinát zomancfestekemet hasznalom /ez oldoszeres/, vagy diszperzitet. Mindketto szinezheto az akrilfestekekkel, a szinezopasztakkal /amik szinten sokkal olcsobbak, pl. Aquacolor/, csak az oldoszeresekkel ovatosan kell keverni, mert hivatalosan nem keverhetok, konnyen kicsapja. De mar rutinosan, szepen megyKép
Valahol mar reszletesen irtunk errol, sajna nem engedi a lanykam a reszletezest, bar a gozolgo kave kis haladekot adott, lekototteKép A keresovel biztos megtalaljatok a regi leirasokat.

-+Afonya
afonya

Szia Kata007!

Most látom, hogy te is miskolci vagy! Merre laksz? Én a Hermann Gimi mellett. Örülök, hogy egy földivel is találkozok itt.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Áfonya!

A kérdésem az lenne, hogy a diszperzit ha megszáradt, akkor fog -e? Olyan mint a tempera? Vagy inkább ilyan mint az akril? Fényes és nem fog?
Köszi

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Sikerult beinditanom ezt a buta gepet, itt vannak az uj <a href="http://babanet.hu/album/albumimages/1640/29467.jpg" target=_top>szerzemenyeim</a>.
Koszi Kata a topicot
Bocsi Csi akkor a Sutinek vannak arvacskai
JaminaKépKépKép

A vasalonak nem lehet baja, nekem vadi uj van, a szalveta es a vasalo kozott ott van a zsirpapirod!!!KépKépKépKépAmi igen csak tuzallo dolog. Ja viszont vasalsz, aztan varsz, hogy langyol legyen es utana csak siman leveszed a zsirpapirt.
Gwen
Ezek a fejek igy tenyleg elmennek, nahatKépKépKép
gwendoline

Sziasztok!

Leltáros-Jamina

Én is úgy vagyok,mint Phaedra...nem szalvétázok most...csak keresztszemezek...szóval alkotok ám,ha akarod,meg tudod nézni a Keresztszemes topikbanKépKépKép!
Majd azért jövök gyakrabban belekotyogni más dolgábaKép!

Lányok!

Szeretne vki nagyon egyszerű,nagyon gyors és nagyon finom kajareceptet?Azzal szolgálhatok,szalvétaképek híjjánKép!

Tsók,Anyapoc

anyapoc

Csi Te Drága!
Ha valamit már nagyon régen meg kellene csinálnom, de sosincs kedvem hozzá, akkor szólok Neked, hogy figyelmeztess, jó?Kép
Csináltam egy albumot a munkáimról. Ideje volt, nem?????KépKép
Úgyhogy az előbbi "Nekem még nincs oldalam. Akkor mit tegyek a profilba" kérdésem tárgytalan.Kép
Itt az albumom: http://babanet.hu/album/main.php?album=1660

Jamina!
Nem baj, hogy ugyanazt a nevet adtam az albumomnak mint a Tiéd?

Koda!
Írok neked is nemsokára, de Dodóm már éhes.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Anyapoc!

Engen nagyon érdekelne néhány GYORS recept. A kicsi fiamtól még a wc-re sem nagyon tudok menni.

Köszi

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Áfonya!
Ha tudom, hogy erre haladékot kapsz, több csészével rakok fel, had élvezze Réka.Kép

Koda!
Igen, miskolci vagyok.Kép Milyen kicsi a világ.Kép
Mindjárt írok neked egy mailt.

Gwen!
Egy bibi van: nincs itthon zsírpapír.Kép No du. úgyis megyek a Tescoba majd veszek.

Anyapoc!
Az a recept nekem is jól jönne.Kép

K.

Ui: Koda! Elment a mail!Kép

KépKép

KépKép
kata007

Timi!
köszia mailt, tündéri a fiad!
Enyém most 3-án volt egy éves.Egyenlőre én ott tartok, hogy nézegetem a képeiteket, és elképzelni nem tudom hogy hogy álljak neki...
de komolyan.
eddig gobelint festettem ill varrtam, de ez azért más. ha esetleg van itt zalaegerszegi köztetek, szóljon. Köszke
drezsy

Anita!

Miért csak nézegetsz? Bátran bróbáld ki. Mit szeretnél először készíteni? Képet? Virágtarót díszíteni? Segítünk elindulni.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Timi!

Köszi előre is a segítséget. Képet gondoltam.
Először gondolom kerethez kellene sablont venni.
Van egy hobbybolt zegen, gyanítom ott lesz :-)
aztán kellene gipsz. de milyen? vagy az csak egyféle van?
szalvéta az ok, vagy kép ami rákerül, na meg a festék, hogy méregdrága se legyen, de ne is fogjon... és a lakk
te miket használsz?

bocs a sok ostobának tűnő kérdés miatt, de az alapok...

köszke még egyszer
drezsy

Anita!

Küldtem egy e-mailt!!

KodaTimi

Koda

Kép

Kép
koda

Vagyok en is, csak most ritkan szalvetazom. Alszom inkabbKép

Kata,
a kaveert cserebe /csak miattad vettem megKép/. Ha kell ilyen, tudok még venni.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/63029.jpg

Es ami belole keszult, ceruzatartó.
Volt mar jobb is, sajna nem szepen vagtam korbeKép.

-Afonya
afonya

Timi,
vizallo, de nekem nem fenyes, marmint a diszperzit. Mondjuk, en kimondottan nem szeretem, ha fenyes es szep sima a felulet, a rusztikus kozelebb all hozzam, igy altalaban szivaccsal viszem fel /100Ft-os boltiKép/ a festeket. A zomanc az viszont fenyes. Ha megis egyenletes, szep feluletet akarok, akkor viszont lakkhengerrel hordom fel, nekem ecsettel nem megy annyira, nincs turelmemKép

Ja, es utana lakkozom, ha kell, tehat vizallosag tovabb erositveKép

-Afonya
afonya

Köszi Áfonya!

Koda

Kép

Kép
koda

Jucusmamus te draga,

megjott a VF. Mostmar csak az kellene, hogyan is kell hasznalni. Leirnad nekem kis butanak?

kepzeljetek szereztem digifenykepezot, igy van remeny, hogy nemsokara nekekm is lathatoak lesznek a szalvetaim es a muveim...

gabomamo
gabomamo

Írtam jó sokat, de rossz gombot nyomtamKép
Nyilván felesleges locsogás miatt moderáltatódtam.
csii

NeCSInaldKép
"Vissza" gomb se menti meg ilyenkor?

-Afonya
afonya

Bezártam az ablakotKép.
Vígasztalódom egy strucctojással. Szép dekoráció lesz húsvétra. 12cm átmérőjű.
csii

Hat az tenyleg rossz gombKép Ezt hivjak struccpolitikanak?Kép

-Afonya
afonya

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?