Most fejeztem be a parafinos tablamat, nemsokara felteszem. Mindenhonnan annyi papirunk van (iskola, tornaedzes, orvosok.......), hogy szegeny huto mar tele van magnesezve veluk. Na most majd lesz egy tablank, amire lehet tuzogetni oket, es az alap szep SZALVETA.
Megegyszer koszonom a parafinos tanacsot, igy nagyon jo lett.
Anyapoc: mindent ertettem (bar tobbszor elolvastam
en hibam, felfogokepesseg
00), csak nekem az hianyzik, hogy a gyurmara mivel ragasztod a szalvetat? Rendesen, mint barmilyen mas feluletre?
Kata: Nana, hogy ettem almat, tegnap megegyszer megneztem a kepet, es akkor is megkivantam a gyumolcsoket! Na nekem ilyen kepeket nem szabad keszitenem.
A doboz szerintem nagyon konnyu volt, most cserepeket probalok, de mar elore felek toluk, hogy fogom ratenni a szalvetat.
Csi: nagyon tetszik az arvacskas cserep!!
Ja a dobozra az elso reteg a DecoArt medium, azt nem tudom hogy ragaszto-e, a lenyege, hogy ez kifejezetten a vasalos technikara keszul. Es igy a szalveta nem szakad egyaltalan, a vasaloval ragad ra. Raadasul tenyleg nagyon szep sima lesz. Ezt minden sikfeluletre batran tudom ajanlani, nekem ez volt az elso ragasztasom: tenyleg azt hittem, hogy varazslat.
Kovkata: megneztem a weboldalt, fuuuuu nagyon jo!!!!
Veronix: nem lattam Micimackos szalvetat, csak macisakat.
Lanyok nincs valakinek Micimackos szalvetaja?
Vettem ma nehany szalvetat, ugyhogy nekem is lenne 1-2 cserere. Ha esetleg lenne Micimackos Tigris, Zsebibb vagy stb stb
Persze, amikor en akarom hasznalni, ez a fene scanner biztos nem mukodik, na majd varok.
Gigoca: Hol van az uvegmatricas topik? A multkor kerestem de nem talaltam. Arra a Hil adott kedvet nekem a gyonyoru baranykaival; Lattad oket?
Gwen