Sziasztok, jó sokat termeltetek, megpróbálok reagálni.
Peva - nálunk nincs szörcsögés, így még nem is tisztítottuk az orrát egyáltalán. Inkább krákogás, torokkaparós hangok vannak büfinél, de gondolom, ez normális.
A Libero 1 már kezd nekünk is szűkös lenni!!! De még van egy egész csomag, azt azért elhasználom.
Többiek? Büfiztetésnél ad ki ilyen torokköszörülős hangot a babátok?
Andi - nálunk kezd kialakulni egy ritmus, pl. hogy este eszik még kb. 21 körül, utána pedig ha elalszik, csak 1-2 körül kel, amit most túlszárnyaltunk, mert tegnap evett 21-kor, elaludt 23-kor és 4-kor kelt újra!
Amúgy tegnap pl. csak 6X evett, de kb. 650 ml lett a napi adag.
Valamikor 8X eszik, valamikor 7X, változó, ahogy ő akarja.
A gyerekek édesek nagyon!!!
Ja, és egész éjjel az ágyában aludt!!!!!!!!!!!!!!!
A légzésfigyelőt beüzemeltük, ez megnyugtatott, bár 2X beriasztott tévesen persze, az elég para volt
Bettike - a cumi nekünk is nagyon bevált, mert a szopási igényét a cicizés nem elégíti ki, szerintem lenne egész nap is a cicin, ha hagynám, de hát azt nem tudom kivitelezni, amikor egyedül vagyok egész nap
Tegnap voltunk a Kenguru Goldban és vettem szuperjó cumikat, úgyhogy van mit szopogatnia
Azért ne ijedj meg, hogy nem emeli úgy a fejét, a koraszülötteknél egész másképp számolják, hiszen ők előbb jöttek! Nagyobb a türelmi idő is, amit kapnak.
Nyugtonmalac - nem semmi, hogy mennyit mászkáltatok, tök vagány és ügyi vagy, hogy így szoptatsz meg minden, én nem vagyok ennyire bevállalós
Pedig tudom, hogy természetes dolog, de én olyan szégyenlős vagyok, hogy így is csak max. párom előtt szoptatok.
Voltunk Kenguruban, 4 db cumit vettünk
Bevállaltunk egy Tesco vásárlást is, bár nem akartam bevinni még Lottit ilyen helyre, de nem volt gáz egyáltalán, végigaludta.
Tüneményesek a gyerekek, annyira édes Macilány a képeken, megzabálom, olyan jó husis
Azt várom már, hogy Lottika is ilyen jó húsban legyen, bár sokat fejlődött, és már nagyon érzem a kezemen, hogy egyre súlyosabb.
És Lilivel így együtt nagyon aranyvirágok!!!! Lili igazi nagylánynak tünik Macileányzó mellett
És a művelődéses képek, hát beszarás, tünemény cukor Borika!!! És most látom, van cumilánca?
Nagyon vagány.
Nálunk is úgy van, hogy nappal megvan a két etetés között 2,5-3-3,5 óra és este-éjjel már elhúzódik.
Ancsa - nagyon gyönyörű Liza baba, jöhetne még több kép!
Rólunk annyit, hogy megvagyunk, ugye írtam, hogy az éjszakai evés valahogy már csak egyszer van, eddig volt kétszer is, most van 21-22 körül, aztán csak 2-3-4 körül és aztán már csak reggel. Ez így bírható! És ugye ma már az ágyában aludt, úgyhogy egész kipihent vagyok. Már nehezen bírom el a súlyát magamon, szóval jobb, ha most már tényleg az ágyában alszik.
A héten jön a védőnő, gyerekorvos - megmondja, hogy sárga-e még, én már nem látom sárgának, így nem is hívtam, hogy adjon beutalót vérvételre, remélem nem csak én képzelem be, hogy nem sárga!!! A Bethesdába kérek még időpontot csípő UH-ra, pénteken pedig ha minden jól megy, eljutok fodrászhoz!
Na megyek, most ennyire futotta.
Képet teszek fel én is mindjárt, tegnap készültek!