Sziasztok!
Ez az orosz oldal tényleg jó, csak az volt a nehéz, hogy mikor leporoltam az orosztudásomat, semmit sem találtam a por alatt
, így szerencsétlenkedtem egy kicsit, amíg rájöttem, hogyan találom meg a mintákat és a kódokat. De meglettek, és a húgom meg is vette a hozzávalókat, amiket vasárnap kapok meg. Hurrá!
Egy mini cottage-dzsal kezdek, és mivel szeretném, ha jó lenne, lenne pár kérdésem.
1. Milyen hosszú fonalat használtok egyszerre? Van valami mód, hogy kiszámoljam, hogy kb. egy folthoz mennyi kell?
2. Tényleg elég 4-5 kereszt alatt átbújtatni a fonál végét, és akkor mosásnál sem lesz baj?
3. Mennyire fontos középen kezdeni, tényleg jobb, ha úgy csinálja az ember? (Tudom, hogy nem mindenhol írják kötelezőnek, de van, ahol igen.)
4. Tényleg érdemesebb a sötétebb színekkel kezdeni, mindegy, hogy mekkora a folt?
5. Mosás után érdemes kimosni a kész munkát (kézzel persze)?
Egyelőre ennyi.
Szila,
majd én is kérnék mintákat, de inkább csak két hét múlva, mert addigra lesz ADSL-ünk, és akkor nem a telefonszámla bánja. Akkor majd azt is kikeresem, hogy melyik érdekel, jó? Sajnos cserébe egyelőre nem tudok semmit felajánlani, de majd kutakodom később a neten, hátha találok olyat, ami nektek nincsen.
Zsizsa