Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép Ez a kedvemcem!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey
Most már csak azt kellene tudnom,hogy melyik kép menjen az 1 hós videóba? Mindegyiken olyan gyönyörű.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni mostanában. Nem vagyok túl jól. :cry:
2 hete kezdődött, amikor egy vírus ráment a gyomromra. Napokig nem ettem. Aztán most meg begyulladt a mellem, láz végtagfájdalom, meg minden. A tejem egyre inkább apad, de a Lalu se nagyon akar enni. Még mindig nem eszik többet 60-70-nél és már nem is nagyon gyarapszik. A tápit viszont kiköpi. Még van fagyasztott tejem, abból már tegnap evett. Fejni alig tudok. Ami a legrosszabb, hogy éjjelente nem tudok aludni, pedig a Lalu nagyon jól alszik. 1-2-szer kel csak szopizni, aztán alszik is tovább. Én meg csak forgolódok. Nappal ingerlékeny vagyok és depis. Lehet, hogy idegi alapon van ez az egész. :roll: Nappal sem vagyok álmos.
Nem értem, eddig olyan jó volt minden. Mi romlott el? Nyugtatót meg nem szedhetek. Nem is akarok.
És erre rá, hogy a nagymamám haldoklik a kórházban. Szegényke már 94 éves. Nagyon rossz állapotban van. Úgyhogy nagyon rossz időszakon megyünk keresztül.
Remélem mindenki jól van.
Majd küldök én is képet. Jó, ha ide felteszem?

gwini

Gwini,
Nagyon sajnálom, hogy ilyen padlón vagy. Nem lehet, hogy az időjárás és évszakváltás visel meg ennyire? Nagyon sok ember depressziós lesz ilyenkor és csak tavasszal múlik el. Remélem nálad csak egy kis hangulat ingadozás van.
Nagyon sajnállak a mamád miatt, vígasztaljon, hogy milyen szép kort megélt, de a halált akárhány éves az ember nagyon nehéz elfogadni.
A képeket persze várom vagy ide vagy a emailemre.
Légyszi 1 hósat és 2 hósat is, mivel már ti is betöltöttétek.
Csak pozítívan ++++++++++++

Kép
Kép
noni78

Honeymoon :)
én is össze szoktam gyüjteni és a nap végén megy a fagyóba, ill. ha kicsi a mennyiség, akkor fertötlenitett jégkockatartóban fagyasztom, akkor kb 30 ml megy 1 rekeszbe :)

gwini :)
sajnálom, hogy igy kivagy, sztem ettöl van kevés tejcsi. :cry:
esetleg másik tápit próbáltatok?
csongorom is csak 70-90eket eszik, igaz, gyakran, de gyarapszik. igaz, lassabban már, de pont pénteken beszéltem a védönéninkkel és mondta, hogy ilyenkor kell lassulnia a gyarapodás mértékének.
kitartást!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :)

A nátha sajnos még makacsul tartja magát nálunk Donek sokat szenved tőle :(

Bejci: Bius náthája javult?

Csibe: nagyon szépek a lányaid! :)

Kistigrincs: Zalán nagyon nagy fiú már, nagyon koncetrál vmire ott a pihiszékében :)

Szeder: Tis is szépek vagytok együtt Adélbabával szerintem hasonlít is rád :)

Humanka: Remélem ez a rekedtség mihamarabb elmúlik Beninél. Nagyon erős kissrác nemhiába tornázott annyit odabent, hogy így tartja már magát hason :)

Konan: Annácska tényleg jól van tartva :) Hogy kiájult ott a kanapén :)
Donek is üvöltött az oltáson, de attól hogy megijedt a szuri csak tetézte. Átérzem mit érezhettél akkor. Olyannyira tudnak panaszkodni vigasztalás közben.

Noni: Misike nem semmi ahogy néz azokkal a hatalmas szemekkel. :)
A képet visszadobtza a rendszer amit küldte. Kicsinyítem és megy még egyszer.

Lanta: Szorítok a férjednek, hogy minden jól sikerüljön és hamar felépüljön!

Nostawen: Maja haja se semmi, nagyon kis édes ő is :)

Honey: Örülök hogy nincs semmi komolyabb Flórával.
Én néha összefejem a tejcsit és úgy fagyasztom le, de azt betartom hogy 24 óra semmiképp se teljen el. Nekem is csak akkor jön össze lefagyasztásra érdemes mennyiség egyben ha Donek kihagy egy kajálást. Annyi tejem van hogy neki ép elég.

Kép

Kép
starlark

Gwini: Sajnálom, hogy nem vagy jól. Sajnos ez tényleg kihat a tejtermelésre. Mellgyuláért külön nem irigyellek nekem is volt szerencsére 3 nap alatt lement melegvíz és algopyrin kombóval.
Nagyid szép kort élt meg és még láthatta a dédunokáját.
Remélem azért hamar helyrerázódsz.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Na, akkor megint összegyűjtöttem ki mit irt talira ráérés ügyben

TALI

Holka - inkább hétköznap délelőtt nov 26 kivételéve
Szeder- bármikor hétközben délelőtt
Csehi - bármikor kivéve nov 27
Márti - hétvége
KisTiggrincs - nov 15 kivételével bármikor
Bejci - bármikor kivéve november 20
Minyu - hétköznap délelőtt
Honey - hétköznap délelőtt

Nekem egyelőre úgy tűnik a hétköznap délelőtt az ami szinte mindekinek jó, kivéve Mártit :(

Csibe, Konan, Noni, Nostawen, Honey: nagyon helyesek a babák! :)

Noni: nagyon aranyos volt ez a születős sztori! :)

Sziszi7: basszus nagyon nem irigyellek, nem egyszerű az éltetek! :? Remélem mihamarabb rendeződtök!

Szeder: igen, általában a második hajnali vagy első reggeli etetés után én alszom be előbb és akkor Zalán amrad a nagyágyban :D Igen nagyon jó nézni, ahogy nő, fejlődik, változik ma először nem sirt ébredés után, hanem csak nézelődött, és mikor odamentem hozzá rámmosolygott, majdnem elolvadtam :)

Lanta: nagy drukkok mennek a férjednek holnapra!++++++ Kitartás nektek!

Humanka: Örülök, hogy javult a helyzet! Elhoszem, hogy nehéz helyzet, bevallom őszintén, én nem tudnék máshol élni mint itt, max néhány hónapig.

Honey: hasfájósság :(:( Drukk, hogy mihamarabb túl legyetek rajta, állítólag a legtöbb babának kb 3 hónapos kora körül elmúlik.

Gwini: sajnálom, hogy enniyre kivagy, mellgyulladásom nekem is volt, tudom, hogy borzalmas :( Nagymamádat nagyon sajnálom, de tényleg szép kort ért meg!

Kép
kistiggrincs

Lányok képzeljétek Doncek ma hasról a hátára fordult :) :) de csak baloldalra megy :)

Kép

Kép
starlark

Starlark!vagyis Doncek
Gratulálok, ez igen!!!!!!!!!!

Kép
Kép
noni78

sziasztok!
mindjárt írok, is csak szopi van,addig a képek.. Kép huncut Kép nagylányos

Kép
winona

hát....én dög náthás lettem.szenvedek mint a kutya, remélem gyerek nem kapja el....ilyenkor az átmegy a tejbe???vagy hogy van ez????
ma síros nagyon.....ilyen még nem nagyon volt....
a szopi az nálunk szörnyűűű órákat lóg rajta, állandóan masszíroznom kell..h. ne aludjon be....és keveset szív....már kezdek beleőrülni!!!azt mondta doki, h. szoktassam 15-10 percre......és így majd megszokja.....dehát bazi nehéz......tegnap is egy óra alatt ette meg a mennyiségét a 140-et!!
szeretnék egy gyorsan szívó bébit!! :D

bébik cukik, gwini:szegény nagyon sajnállak, kitartás!
honeyisteni h. megoldódott a tejcsi gond!!csak irigyellni tudlak
star!nagy gratu ehhez, ezek a nagy pillanatok!
sziszikemény amit csinálsz, le a kalappal!
szedernálatok is megy a nyügi....hát minden jó bébi változik...az én gyerekemet is mondom mintha kicserélték volna :(
jól elkényeztetett minket....aztán mostmeg nem tudjuk h. fogni...

Kép
winona

starszegény bébi.....tőled kapta el?
mit tudsz csinálni vele?láza is van?
humankaez a fejtartás nem semmi....nagyon komoly!

Kép
winona

Winona!
Kérnék szépen tőled is 1 hós képet.

Kép
Kép
noni78

noni!jó h. ennyi energiád van..nem semmi!
de köszi :) ez nem jó?lsd fent..vagy innen nem tudod leszedni?

Kép
winona

gwini,
jaj nagyon sajnálom, hogy így alakultak nálad a dolgok. :( Kitartás!!!!

noni,
bármelyik kép jó nekem. De a kedvencem a fürdőlepedős.

wiona,
ha a kiscsaj bevedel 140 milit, akkor neked sincs okod panaszra szopi ügyben!! :D

ami a talit illeti nov. 20-21 nekem nem jó mert megyünk kirándulni.

starlak,
gratula az erős fiuhoz!!! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok! :)

Humanka, Szeder, Eszike, Kistigrincs, Csibe, Konan, Noni, Winona: Nagyon édik a babák, látom mindenkié fejlődik, növekszik szépen! Konan: Annácska különösen! :)

Honey: Flóra tündéri baba! És olyan okosan néz!! :lol:
Tejcit gyűjtheted, de 24 órán belül fagyaszd le, és úgy öntögesd össze, hogy a már lehűtött tejre ne önts meleget, hanem azt is hűtsd le, aztán öntheted hozzá.

Gwini: Nagyon sajnálom, amin keresztülmész! Okosat mondani nem tudok, csak együttérezni és remélem mihamarabb megoldódik minden gond!

Starlark: Gratula Doncek átfordulásához! Nagyon ügyes! Az a fránya nátha meg monnyon le!!!!! Biankánál már nincsszortyogás, csak pici... lekopogom

Mi ma elindultunk, hogy kirándulunk egyet a Normafánál, de elcsesztük az irányt.. mindegy -gondoltuk- , megyünk tovább, hiszen hegy-hegy, sok különbség nincs... dehogynincs!! Kikötöttünk olyan kis hegyi utacskán, hogy majdnem visszagurultunk, olyan meredek meg csúszós volt... :oops: Aztán visszamentünk a lakott területre és a házak között sétáltunk... :? Jó bénák vagyunk! Viszont Bius irtó jót aludt közben!! :P
Vendég

Winona: nagyon édes a pici lány :)
sajna attól tartok tőlem kapta el mert előtte nekem volt torokfájós náthám. Azért is vittem dokihoz hogy nála a torokgyulát zárjuk ki. Lázas szerencsére nem volt a kedélye is jó mosolyog nevet csak tortyog meg felébred miatta.

Noni: újra küldtem a képeket remélem most átment.

Bejci: De jó hogy Bius nem lett nagyon szortymis. A séta meg legközelebb biztos összejön :)

Kép

Kép
starlark

honey: ez sajna csak egyszeri rekord volt!

köszi a dicsiket!

Kép
winona

Ma esti friss képek :lol:

Kép Kép
Vendég

Winona!

Innen is le tudom tölteni, csak nem tudom, hogy melyik az egy hós vagy melyiket szeretnéd.

Kép
Kép
noni78

noni!akkor köszi, a színes az jó lesz.

Kép
winona

Oké, akkor lemásolom.
Köszi

Kép
Kép
noni78

Szép reggel! :)

Csináltunk videót Doncek új tudományáról :)
Minőség sajna nem a legjobb de a lényeg látszik :)

Kép

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Starlark!

Olyan édes kisfiad van, és milyen ügyes! Olyan jó volt nézni a videót!

Noni!
Nagyon tetszett a kis történet a születésről.

Honey, Bejci, Winona!
Gyönyörűek a babák!

Gwini!
Sajnálom, hogy így összejöttek neked a dolgok, nem lehet könnyű. Az én nagymamám is beteg mostanában, de úgy tűnik felépül.

Lanta!
Sikeres műtétet, és mielőbbi felépülést a férjednek!

Humanka!
Irigykedek, hogy a kicsi fiatok egyből két anyanyelvű lesz, az nagyon nagy előny lesz számára az életben.

Mi a találkozóra sajnos nem tudunk menni, elég nagy a távolság, de ha nagyobbak lesznek a babák, remélem akkor találkozhatom veletek.

Szombaton nekünk nagyon nyűgös napunk volt. Róza egész nap nem aludt el, egy órácskát aludt a babakocsiban. Fájt szegénynek a hasa, nem tudott rendesen kakilni, csak szpoizás közben nyugodott meg. Anyukám azt mondja, hogy sok csoki bonbont ettem, lehet, hogy az volt a baj, nem tudom. De már tegnapra rendeződött a dolog, reggel olyat kakilt, hogy az én pizsomám is ment a mosnivalók közé, sőt a melltartóm is. :) És aludni is tudott.

Néhány kép az új játszószőnyegével:
Kép Kép

Kép
Kép
petra1980

Hahó!

Na, tali ügyben. Mit szólnátok, ha kineveznénk 2 napot, ha már igy a hétköznap lett a favorit.
17-e és 25-e? Kinek melyik a jobb? Helyszin ötlet ? Nekem pl a Lurdy játszóháza: ingyenes a parkoló, van belül asztal, szék, büfé, pelenkázó, wc, és nagybb tesók is játszhatnak, csak nemtom, mikortól van nyitva, és a pincúrokért kell-e fizetni (én ha Nándival megyek, akkor Csongorért még nem kell, de ö csak a babakocsiban marad szinte végig ilyenkor)
persze lehet máskor is, csak gondoltam, haladjunk egy lépést, ha már Tiggrincs igy összegyüjtötte :) és hátha valakinek van jobb ötlete :)

---közben megtaláltam, 10-töl vannak nyitva---

Mi egyébként holnap délután (kb 2-fél 4ig) ott leszünk a játszóházban, ha valakinek van kedve, csatlakozhat :)

Kép
Kép
Kép
minyu

A Lurdy nekem is jó lenne és lehet, hogy a 25-ét meg tudom oldani! 17.-e semmiképp nem jó, mert akkor megyünk koponya-hasi uh.-ra a kiscsajjal és mellesleg a férjem egész héten külföldön lesz! :shock:

Márti
borossné becz márta

Honey, bejci, winona (és mindenki, akinek korábban nem írtam)
Nagyon szépek a babák - és mekkorát nőttek :shock:

Starlark! Donát nagyon ügyi :)

Honey, én is összegyűjtöttem anno és úgy fagyasztottam - 24 órán belül simán le lehet fagyasztani

Nekünk most van elég tej - igaz hogy mint írtam nem ciciből :( De a lényeg, hogy anyatejcit kap és szépen eszik. 80-120 mili között van az adagja. Én meg 5 óránként fejek 150-160 milit, úgyhogy kb 2 fejésből megvan 3 kajája. Ez már több napja így megy, úgyhogy nekem is kezd újra többlet lenni, ami jó, mert volt időszak amikor a szeptemberi fagyasztást feléltük majdnem teljesen

Gwini, jobbulást neked! Én is mindig attól parázok, hogy összeszedek valami bacit, és akkor nem szeretgethetem a drágát, és a tejci is apadhat.

Tali ügyben - nekem mindegy, én tudok alkalmazkodni a többséghez.

Nálunk most változatlan a helyzet. Napközben nem nagyon alszik, de ha épp nem sír, akkor nagyokat tud nevetni
Kép
apával
Kép

Kép
Kép
csibe21

Jó reggelt! :)

Először is: Starlak! NAGYON-NAGYON ÜGYES DONCEK!! SZERINTEM Ő AZ ELSŐ BABA ITT KÖZTÜNK, AKI ILYEN ÜGYESEN FOROG.. !!!!

szeder74

csibe :)
nov. 20-ig akciós a fur berries az auchanban!!! (vagy már sikerült találni Mercinek?)

Kép
Kép
Kép
minyu

minyu, köszi :) épp most adta le a rendelést a drágám lilára :)

Kép
Kép
csibe21

Noni!
Most nézem a képet Misikéről! Nem akarok hinni a szememnek, hogy milyen hurkákat növesztett magának :) szép formás kis pasi :)

Honey!
Nagyon formás Flóra! Nagyon kezd apájára hasonlítani :) Te , hogy látod?? Nagyon szép szemei vannak!!!!
Örülök,hogy minden oké a szoptatással kapcsolatban. Végre megoldódott :)
HOva mentek kirándulni?? Látom 2 napot jelöltél meg, hogy nem jó.. ott is alszotok??? -mi még sehol máshol nem aludtuk, csak itthon Adéllal.

Gwini!
Nagyon sajnállak! Már hiányoltalak téged is! Adél sem gyarapszik már olyan ütemben. Most lesz pénteken 12 hetes.. és "csak" 5200gr. Szóval nyugi!!! Az ingerlékenység az nekem is meg van... most próbálok változtatni.. de olyan nagyon nehéz.. türlemetlen vagyok a fiúkkal is és szegény párommal is..
Az lehet, hogy simán ideig alapon van nálad , hogy nem is tudsz aludni! A nagyi miatt meg +++++ puszi! Gyere sűrűbben, és akkor könnyebb lesz egy idő után!

Wiona!
gyógyulj minél előbb! Szedsz vitamint?? Én szedem a gravidát, most még szoptatás alatt is.. muszáj vitamint bevinni.. az a tejbe is átmegy állítólag! Ja és nem értem??
- mi az , hogy a mennyiségét??? itt a babáknál nincs mennyiség??? Én nem erőltetem.. ha Adélnak elég 90 ml.. akkor elég.. nem erőltetem tovább..
-Vagy éhes marad, ha nem eszik 140ml-t??
Nagyon szép kislányod van! Gyönyörű szemekkel!!

Bejci!
DEE édes ez a Bianka! ez a hajszerkezet.. -én Adélnak nem is kell, hogy fésüljem a kis süniét! -de azért, hogy szokja.. mindig meg simizem a hajkeféjével a fejét.. :) :) :) Ez a kirándulás nem semmi!! :) :) jót nevettem rajtatok.. a hegyekbe készültetek-- és házak közt kötöttetek ki.. de nekünk sikerült tegnap :) egy jót sétáltunk.. és vittük is a kutyáinkat is.. :)

Petra!
Nagyon szép kislányod van!! Meglátod, hogy mennyire szeretni fogja a szőnyeget! Lehet, hogy tényleg a csoki okozta.. de én is eszem rendesen.. nekünk nem okozott eddig gondot.. de minden baba más.. van, akinél tényleg be kell tartani az étkezési szigort.. de van, akinél meg nem.. most egyenlőre akkor hagyd ki a csokit.

Minyu!
kitalálom és írok!
-Márti miatt jobb lenne egy másik időpont is!!

Csibe!
Nagyon huncut ez a kislány! Örülök, hogy minden rendben a tejjel nálatok is!

Rólunk:
Adél jól kibabrált velem.. ma is fel kelt fél 4 kor.. és nézelődött.. úgy döntött, hogy most neki jó.. és kialudta magát... :)
:?
Milyen szép idő van.. legalábbis nálunk.. lehet, hogy mi is kimegyünk délután sétálni, mert aztán jön a rossz idő... esővel.. -egyébként imádom az esőt..-de most a sétálások miatt nem éppen ideális..
Jaaj és úgy fájt a fejem reggel.. vennem kellett be Panadolt..de érzem, hogy most sem épp jó, azt hiszem front lehet..
Konan??? merre???

szeder74

Amit elfelejtettem - Jázmin imádja a hajszárítót :) Nem mintha a sok haját kéne sokáig szárítani, de a pocijára is szoktam fújni a meleg levegőt, meg a nuniját is megszárítom és amíg megy, teljesen csendben van és még nevet is

Kép
Kép
csibe21

Szeder!

Á, ne csináljunk ebből versenyt! Annyira másképp fejlődnek a babák, ki ebben, ki abban tart előrébb! Kamilla egyébként már 3 hetesen hasról hátra fordult (írtam is...), mindkét irányba, de a fiúk erre képesek voltak már 8! naposan! Se doki, se védőnő nem hitt a szemének! Egyszerűen ők ilyenek, beszélni viszont nem tanultak meg túl hamar... Kiváncsi vagyok, Kamilla mikor kezdi majd!
Egyébként én is annyira úgy vagyok min Te! Véletlen sem sürgetem az időt, olyan jó, hogy pici még... és naponként rácsodálkozik valamire, olyan jó ezt figyelni! Egyre többet nevet és kezd már gőgicsélni is!

Honey, Bejci, Petra,Csibe!

Álomszépek ezek a lányok! És az a Róza-szempár, elbűvölő!

Márti
borossné becz márta

csibe :)
hüüüüü, Nándit ki lehet kergetni a világból a hajmosással és hajszáritással :roll: úgy üvölt néha, mint akit nyúznak

Kép
Kép
Kép
minyu

MÁRTI!
ÉN nem a versenyszellem miatt írtam.. :oops: 8) :wink: és valahogy lemaradtam, hogy írtad már Te is,hogy forog Kamilla is..:) :oops: :oops: bocsika...!!! Naaa ne hari.. és én tényleg nagyon megörültem, hogy forog Donát! És olyan jó látni.. :) Csak ennyi.. -Adél még csak hátról oldalra fordul.. -szerintem ő majd inkább ledumál minket a lábunkról :lol: :lol: :lol:

szeder74

Szeder!

Jaj, ugyan, miért haragudnék?Hátról oldalra? Az nem semmi! Nagyon erős, ügyes lánykád van!
Na futok főzni, meg túrófánkot sütni! Itthon vannak mind a 4-en, Csabim nagyon köhögött éjjel, nem engedtem oviba.

Márti
borossné becz márta

Akiktől még képet várok:
Gwini,Judit,Monee,Bagzerka,Blúmi,Sz.sziszi,Ormolya,Lolababa,
Druska, Ági,Dorka,Röné

Kép
Kép
noni78

Ja, és Dan,
ha olvasol bennünket.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Starlark: gratula Donceknek a forduláshoz!

Winona: tündéri a Te lánykád is :)

Bejci: Bius is bagyon édesen néz a képeken :)

Petra: jól néz ki ez a játszószőnyeg, na meg Róza is :) Csokiból én is sokat eszek, de eddig nem volt gond szerencsére.

Szeder: nálunk is nagyon szép idő van szerencsére, a következő kaja után megyünk is sétálni :)

Márti: Csabidnak jobbulást!

Talira szvsz csináljunk egy listát a két dátummal, és mindenki irja fel, hogy neki melyik jó, hmm? Minyu Rólad feltételezm, hogy mind a két időpont, ha már ezt javasoltad :) Jah, Lurdy nekem is jó :)

TALI

Nov 17
Minyu
KisTiggrincs

Nov 25
Minyu
Márti
KisTiggrincs

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!
Rég jártam erre, nagyjából tudom mi történik veletek, nincs igazán időm semmire.
Azért az 1 hós videóról nem szeretnék lemaradni.
Noni, íme a kép.
Előre is köszönjük a videót.

Kép

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Nálunk változó a helyzet. Van, hogy eszik mint a gép, van, hogy nagyon kell noszogatni, pedig éhesnek látszik. Na meg egyszerűen annyira nehezen alszik el, sokszor teljesen felhergeli magát, pedig már tök álmos, és nagyon nehéz ilyenkor megnyugtatni. Az az igazság, hogy kaja után sokáig fennt van, sokáig nézelődik, játszik, és amikor próbálom elaltatni, nem akar aludni sokszor. A ti babátok mennyi ideig „játszik” evés után? Mert ma de. alig aludt valamit.

Talira nagyon szívesen mennék, de egy egész napra felmenni Pestre babával egyedül, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne tőlem. Majd küldjetek képeket, jó szórakozást.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ja, babák gyönyörűek!!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kép játszok

Kép vigyori

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!
Oroszlánkirály :) nagyon édes!!! Sajnálom,hogy nehezen alakulnak a dolgok, de majd bele jön Dávid is.. egyébként: Adél délelőtt alszik.. délután egy ideig nézelődik.. de utána.. állandóan kézben van... :( ez most a bevett szokása.. de én nem idegesítem magam ezen.. majd felnő.. és nem lesz annyit kézben.. te se idegesítsd magad! Éjszakátok, hogy telik?
Játszani még nagyon nem játszik Adél.. inkább nézelődik :) múlt héten kezdett jobban a játékai után nyúlni.. de még gyakorló fázisban van :wink:
A nézelődés az úgy van, hogy kb. 20-25 perc egy bizonyos pozícióban.. aztán helyzet változtatás.. pihenőszékből ki.. játszószőnyegre rá.. és így tovább.. majd a kézben nézelődés..
Majd jelentkezz, hogy hogyan haladtok.

Voltunk kint Adéllal. ja.. és jóformán végig sírta az utat.. :? :cry: én nem tudom, hogy miért, de eléggé nehezen viseli, ha fel van öltöztetve.. nem szereti a sapkát a fején.. pedig kénytelen lesz a drágám meg szokni .. :lol: :lol: délután is próbálok még ki menni vele.. annyira jó levegő van most.

szeder74

Szeder!

Egyik nap rengeteget alszik, másnap alig valamit. Nagyon változó. Éjszaka általában kétszer kel fel enni, az az érdekes, hogy akkor gyorsan kajál(mint a gép), nappal meg nem mindig. Nem tudom, mitől függ. Azt vettem észre, nappal kaja közben leköti mindig valami a figyelmét. Nézelődik, vagy alszik, ha nem eszik. Hiába megyek semleges helyre, mindig lát valami érekeset, ami jobb az evésnél. Így sokszor nyűglődünk, hogy egyen.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!
Köszi a képet, lementettem.
De most már tessék sűrűbben jönni, legalább pár mondatra.

Kép
Kép
noni78

Petra, Csibe, Szeder, Kistigrincs: Köszi Donek nevében a dicséretet. :)

Márti: Peace! Szerintem itt senki sem akar versenyezni, én csak azért tettem fel mert nagyon megörültünk neki /és Szeder videóját is jó volt látni a kacagó Adélról :)/, (főleg hogy még mindig tartok tőle Donek mozgása nem lesz jó a kezdeti tüdőproblémái miatt. Akkor nyugszom majd meg mikor a konduktoros konzultáción túl leszünk.)
No meg ahogy írtad minden picur más ütemben és másképp fejlődik, és több mint egy hós kor különbségek is vannak. Amúgy is mindenképp marhaság lenne.

Petra: Jó dolog az a játszó szőnyeg :) Hanna is élvezni ahogy látom :). Nálunk az egyik legjobb beruházás volt játék fronton :)

Csibe: Jázmin nagyon huncutul nevet :) Szinte elveszik apa kezében :) A sok fejés miatt nem irigyellek, sok időd elveheti.

Ági: Hú Dávid mennyit nőt és milyen nagyfiús abban az oroszlán királyos szerkóban :)
Este Donek se szeret elaludni, van hogy éjfél negyed egyig szórakoztat minket.

Kép

Kép
starlark

Tigrincs: engem is beírhatsz mindkét időponthoz, és szerintem is jó ötlet a Lurdy ház játszóháza, bár én még nem voltam ott.
Vendég

Sziasztok!
Eddig olvasó üzemmódban voltam, mert eléggé sűrűk a nappalok,de remélem most már jövők Én is rendszeresen.

Találkozó
Nekünk hétköznap délelőtt lenne jó.

Noni
Küldtem Leventéről képeket a videóhoz, remélem még be tudunk kerülni.

Minden kismaminak
Minden baba olyan szép lett és milyen formásások már!!

Honey
Haberman etető hogy vált be ill. honnan rendelted? Levente nálunk is eléggé hasfájós volt, de Nálunk bevált az Infacol.
A védőnénink mutatott néhény poci masszázs fogást, azt alkalmaztuk ami néha bejött, néha nem. Próbáld meg, hogy a baba a hátán fekszik és simogatod a hasát az órajárásával
ellenttes írányba körkörösen, utána a lábait emelgeted a pocija írányába. Mi ezt evév után 20-25 perccel csináltuk.
És próbáld meg, hogy szopi közben 2-3szor böfizteted ez is bevált Nálunk. Nálunk is a du. és az esték voltak a hasfájósak, erre a védőnénink azt mondta, hogy estére a tej összetétele másabb sokkal zsírosabb és ez bántja a pocijukat.

Rólunk
Levente tegnap ruhástól 5500 gr volt és már a 62-es ruhákat kezdi kinőni!!! Egészségével minden rendben. A csipőszürésen is minden rendben volt. A most kezdődő héten megyünk 3 hós oltásra remélem olyan jól viseli, mint a 2 hónaposat!!!

A.m
Az a kérdésem lenne hozzád, hogy Gyuszika milyen gyakra eszik napközben és éjjel? Azért gondoltam, hogy Tőled kérdezem meg mert mindkettőnknek fia van és egy napon születtek. 1 héttel ezelőttig Levente este evett 7-kor utána 3-4 között, de ez most úgy változott, hogy este 7,9 hajnali 1-2 között és 5-6 között!! Nálatok nem volt ilyen változás az evésben?

Kép
sugi78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?