Noni!
Most nézem a képet Misikéről! Nem akarok hinni a szememnek, hogy milyen hurkákat növesztett magának
szép formás kis pasi
Honey!
Nagyon formás Flóra! Nagyon kezd apájára hasonlítani
Te , hogy látod?? Nagyon szép szemei vannak!!!!
Örülök,hogy minden oké a szoptatással kapcsolatban. Végre megoldódott
HOva mentek kirándulni?? Látom 2 napot jelöltél meg, hogy nem jó.. ott is alszotok??? -mi még sehol máshol nem aludtuk, csak itthon Adéllal.
Gwini!
Nagyon sajnállak! Már hiányoltalak téged is! Adél sem gyarapszik már olyan ütemben. Most lesz pénteken 12 hetes.. és "csak" 5200gr. Szóval nyugi!!! Az ingerlékenység az nekem is meg van... most próbálok változtatni.. de olyan nagyon nehéz.. türlemetlen vagyok a fiúkkal is és szegény párommal is..
Az lehet, hogy simán ideig alapon van nálad , hogy nem is tudsz aludni! A nagyi miatt meg +++++ puszi! Gyere sűrűbben, és akkor könnyebb lesz egy idő után!
Wiona!
gyógyulj minél előbb! Szedsz vitamint?? Én szedem a gravidát, most még szoptatás alatt is.. muszáj vitamint bevinni.. az a tejbe is átmegy állítólag! Ja és nem értem??
- mi az , hogy a mennyiségét??? itt a babáknál nincs mennyiség??? Én nem erőltetem.. ha Adélnak elég 90 ml.. akkor elég.. nem erőltetem tovább..
-Vagy éhes marad, ha nem eszik 140ml-t??
Nagyon szép kislányod van! Gyönyörű szemekkel!!
Bejci!
DEE édes ez a Bianka! ez a hajszerkezet.. -én Adélnak nem is kell, hogy fésüljem a kis süniét! -de azért, hogy szokja.. mindig meg simizem a hajkeféjével a fejét..
Ez a kirándulás nem semmi!!
jót nevettem rajtatok.. a hegyekbe készültetek-- és házak közt kötöttetek ki.. de nekünk sikerült tegnap
egy jót sétáltunk.. és vittük is a kutyáinkat is..
Petra!
Nagyon szép kislányod van!! Meglátod, hogy mennyire szeretni fogja a szőnyeget! Lehet, hogy tényleg a csoki okozta.. de én is eszem rendesen.. nekünk nem okozott eddig gondot.. de minden baba más.. van, akinél tényleg be kell tartani az étkezési szigort.. de van, akinél meg nem.. most egyenlőre akkor hagyd ki a csokit.
Minyu!
kitalálom és írok!
-Márti miatt jobb lenne egy másik időpont is!!
Csibe!
Nagyon huncut ez a kislány! Örülök, hogy minden rendben a tejjel nálatok is!
Rólunk:
Adél jól kibabrált velem.. ma is fel kelt fél 4 kor.. és nézelődött.. úgy döntött, hogy most neki jó.. és kialudta magát...
Milyen szép idő van.. legalábbis nálunk.. lehet, hogy mi is kimegyünk délután sétálni, mert aztán jön a rossz idő... esővel.. -egyébként imádom az esőt..-de most a sétálások miatt nem éppen ideális..
Jaaj és úgy fájt a fejem reggel.. vennem kellett be Panadolt..de érzem, hogy most sem épp jó, azt hiszem front lehet..
Konan??? merre???