Linocs, jobbulást, hű tényleg rádjár a rúd. Vitaminok!! na jó én már lehet, hogy túlzásba viszem, de reggel mint egy öregasszony nyomatom a tablettákat - porcerő (térdem kivan), szépségvitamin (köröm, haj), C-vitamin, és még Attila a Béres cseppet is belémnyomja....
Fanetta, ismét egy szép jelenet Nagyéknál!
uborka nálunk is beugrott hétvégén - Eszter viccből kapott egyet, és teljesen rákattant, az lógott ki a szájából fél órán át ... úgy látszik szereti a savanyút...
Panny, nagyon ügyes a nagyfiad!! gratulálok!
Mona, Nóri nagyon mókás pofikat tud vágni !
Neked is jobbulást, mostanában nekem is mindig először a torkom fájdul meg...
Petramama, annyira édi Boróka, pláne apukával tündéri!
és milyen ügyes... tényleg érdekes, hogy még nem tudott ülni ültetve most meg már így nyomul!
egyébként amikor Eszter elkezdett sokat mozogni először 3szor kelt éjjel....talán az is okozhatja a sok ébredést (bár Boróka nem eszik ilyenkor ugye?)
szerencsére mostanra visszaállt az éjjeli 1re én ezzel már kiegyezek...
Hozzánk beköltözött a nátha teljesen, nem tudunk szabadulni, a baj, hogy ettől 20 perceket tud aludni ill. csak kézben alszik el...remélem ehhez nem szokik hozzá!! Nem mintha nem lenne édes teher, de a hátam....kész van
Amúgy az állás elég kemény meló, nem merek egy percre sem elmozdulni mellőle, bár már egész ügyesen le tud ülni, de persze nem mindig mindenhol. Most már egyáltalán nem kúszik csak mászik érdekes hogy átállt ilyen gyorsan...
de annál nincs cukibb amikor reggel bemegyünk hozzá és már ott áll a kiságyában és vigyorog
Na utoljára feldobom a kérdést, hogy holnap Ikea?
olyan 11 körül gondoltam.... akibújt akinem