Sziasztok!
Hát én sem kerülök valami gyakran gép elé!
Bele-bele nézek a napi írásokba, de válaszolni kész reménytelenség!
Örök hála annak, aki betette az
alvásról szóló szöveget! Rengeteget segített! Így most már kb. 4 napja a helyén alszik éjszaka és lassan kialakul az alvás rendszerünk!
Cumi - Isten volt, aki ezt kitalálta! Bár addig, míg nem volt Máté elleneztem, de hamar feladtam a cumi ellenességemet!
Gyorsan megváltoztatja a gyerek az ember elképzeléseit! Most már csak így alszunk, de szerencsére csak alváshoz kell! Remélem ez így is marad! És a legjobb! Néhány szívás a cumiból, kiköpi és alszik is! Tök édi!
Rendszer - Nem is tudom ki kérdezte! (Közben megtaláltam Handrea)! De mi most 2 hónaposak vagyunk, és most kezd kialakulni valami és még csak néhány napja marad ki az éjszakai 1 evés! Lehet, hogy azért ilyen későn, mert mi koraszülöttek voltunk!
Voltunk 2 hónapos kontrollon! Hát nagy csalódás volt 120 km-nél is többet utazni, azért, hogy ott ahol koraszülöttként kezelték leellenőrizzék!
Ők hívtak vissza, azt hittem, hogy komolyabb lesz, de csak le kellett vetkőztetni, megnézték a bőrét, száját, meghallgatták a szívét, tüdejét, csípőjét és mozgását! Ezt kb. 5 perc alatt sem!
Megállapították, hogy száraz a bőre és koszmó van a fején, nincs szájpenésze (köszi ezeket én is tudtam) miután már lassan 5 kg ráírták a papírra, hogy jól eszik és hízik! (Na bumm!) A mozgásánál meg megjegyezték, hogy ha felültetik későn korrigálja a fejét a gerincéhez egyenesbe, ezért fejlődésneurológushoz kaptunk beutalót!
És majd 3 hónapos korban menjünk ismét, majd 6 és 9 hónaposan! (Mindig ezért az 5 percért!)
Mikor hazajöttünk felhívtam az itteni gyerekorvost, hogy mi volt, aki csak annyit reagált, hogy gyakrabban tegyem hasra és erősíti majd ő a nyakát! Kedden vagy szerdán meg jön beadni az első oltásokat!
Addig azért én tornáztatom, mert a fejlődésneurológus csak december közepére tudott időpontot adni!
De kíváncsi vagyok, hogy majd a mi gyerekorvosunk is így látja-e majd a dolgokat!
Szex - Hát mi a 6 hetes kontroll napján úgy estünk egymásnak, mint akik még sosem!
Bár császárosként nagyobb az előnyöm!
Marek - Lehet, hogy most értek ti is el a 6 hetes fejlődés ugráshoz! Korábban betettem ide, nem tudom, hogy a webünkön fent lesz-e de ha nem a neten keress rá erre a kifejezésre és kapsz megnyugtató válaszokat! Ezt a kevés a tej problémádra ajánlom! Illetve én most kezdtem a homeos bogyó 2. kúrát!
Urtica Urens 5Ch (csak az 5-ös a jó!) Napi 2-3X5 golyó nyelv alatt elszopogatva, előtte utána fél órával sem kaja, sem pia, sem mentolos cuccok! Nekem a 4-5 nap körül szokta jól megemelni a tejcsi mennyiséget! Rendesen olyan belöveléseim vannak, mint szülés után!
7 napig szedtem, majd néhány nap szünet aztán folyt.köv.! Meglátod majd te is, hogy ez a jobb, vagy az a másik bogyó az az R betűs! Ha gondolod kikeresem neked!
Addig is 2 ciciből lakik jól és gyakrabban eszik! Na akkor mi van! Semmi!
Pelus - Szerintem is próbálkozni kell! A Libero 1-et most nőttük ki, mert már mindig kijött belőle a cucc! A libero 2-vel próbálkozunk most, egyenlőre sikeresen!
Szörtyögés - Máté is tiszta vaddisznó! Azok a hangok!
Én várom mindig a tüsszentést aztán meg a baba fültisztítóval kitörlöm az orrát! Szokott is benne lenni! Eddig ennyi nálunk elég volt!
Nyugtonmalac? - Elveszett a 2 gyerek között?