Sziasztok lányok!
Itt vagyok, és jórészt voltam is, csak lustiztam.
Először is fel vagyok háborodva, hogy ez a Kenéz Kíra mindenhova beette magát.
Még a személyes topikokba is. Kit érdekel a könyve? ...főleg ezek után. Na mindegy.
Voltam ma a manóklubban. Egy kicsit többet vártam. Sejtettem, hogy kötetlen, de hogy ennyire, azt nem. Velem együtt négy szülő volt öt gyerekkel egy kis szobácskában. Játékok, sógyurma, Gryllus Vilmos kazetta. Nem volt rossz egyébként, de arra gondoltam, hogy ezt akár egymásnak is nyújthatnánk heti váltásban (már aki igényli) ingyen. Klárus, volt egy egy éves, és egy háromésfél éves kisfiú is. ...és Kati nem jött. Örök harag!
(Kati egyébként ne reménykedj a honlapban egy héten belül. Szerintem jó sokáig fog tartani, míg megszülik.)
Ja még valami. Kilenctől van meghirdetve, és én ott is voltam. Legalább egy órán keresztül egyedül voltunk a fiammal.
Bátort ez persze nem igazán zavarta. Megkereste addig az összes autót.
Bölcsire térve: Nem szívesen mennék vissza dolgozni, inkább megpróbálnék tanulni. Viszont Bátor is nagyon közösségi embernek tűnik, élvezi a társaságot. Ezért gondolkozom a bölcsin. Azt gondolom, hogy a gondozónők, talán jobban le tudnák kötni, tanítgatnák versekre, dalokra, kreativitásra. Én már elég sokat felejtettem gyerekkorom óta.
Meg hát az sem egy utolsó szempont, hogy esetleg megúsznám a szobatisztaságra szoktatás nyűgét, meg a kanállal evés harcát. Tudom, hogy ronda disznó vagyok, hogy ki akarok mindebből maradni, de úgy érzem, hogy nincs ehhez elég türelmem.
Klárus! Nálunk a torta pont fordítva szokott sikerülni, mint most neked. Ízre remek, de kinézetre mint valami moslék. Azért már fejlődöm.
Bátornak jövő héten ünnepeljük a második szülinapját. Gondoltam, hogy talán gyerekzsúrt is kellene tartani, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy korai. Úgysem értékelné még. Majd jövőre!
A
www.tar.hu szerver rosszalkodik, úgyhogy az eddigi, és a későbbeni zenebölcsis fotókat átpakoltam máshova (is):
http://web.interware.hu/borcsa/ Már épp be akartam állítani az ébresztőt, hogy le ne késsünk a zenebölcsiről, és most olvasom (amit már el is felejtettem) hogy ehéten elmarad.
Te Kati! A József Attila utcai ovi nincs túl messze tőletek? Minden reggel bejárni (kijárni) azért elég húzós. Nem? Egyébként én nem ismerem, nem hallottam róla semmit. Mi az, hogy integrált ovi?
Csajok! Hogy vagytok a tánccal? Vasárnap moldvai táncház az Újpalotai Közösségi házban. Este fél nyolctól tizenegyig. Én ott leszek a párommal. Legutóbbi is remekül szórakoztam. Végkimerülésig.
Szóval ha van kedvetek, akkor gyertek el! Zsókavár utca 15. (régi pártház épület)
Cili! Örülök, hogy feljutottál a csúcsra és világhírű lettél. Azért majd adsz egy autogrammot. Ugye?
Jó éjszakát nektek. Aztán majd jó reggelt! Megyek aludni.