Új privát üzeneted érkezett!

Óh Tigri! Hát én ezeket már láttam. Kép De azt hiszem nem tudtam, hogy ti vagytok rajta. Csak valahogy ide keveredtem. Édesek vagytok!
Jovika! Nem emlékszem már. Hol is laktok?
borcsa

SziasztokKép

Bori: az Énekes utcában lakunk, a 12 villamos végállomásától nem messze. Szinte ÚjpestenKép

Tigri: semmi különös nem történt azóta. Lakásunk már egész lakáskinézetű, tavaly ősszel már polcok, képek is kerültek a falakraKép Babaügyben változatlan a helyzet, az elmúlt év sikertelensége, az eredménytelen várakozás mindkettőnket nagyon megviselt. Az új évben visszamentem végre a régi munkahelyemre, amit imádok, nagyon hiányzott, de 2 éve a babatervezés miatt otthagytam. Ez választ is ad arra, miért tévedek ide egyre ritkábban.

Nem utolsósorban azért megemlítem az én két gyönyörű, pimasz, elviselhetetlen, édes kiscicámat, Virit és Bogit. Viri nyolcadikos, felvételi lázban égünk, Bogi ötödikes, most bontogatja a szárnyait (pasiznak ezerrelKépKépKép)
Majd megpróbálok albumot készíteni én is. Egyébként régebbi képeink az Ismerjük meg egymást/ Jovika családja topicban vannak. Azóta én híztam egy tizest, a csajok nőttek vagy 20-20 centitKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Halihó!-Na én nem voltam rest,és visszaolvastam az arhivot is:-)))-sőt a képeket is megnéztem!Nagyon helyesek vagytok!Szomorúan olvasom hogy akkor feladtátok a további próbálkozást?-vagy csak valamit elértettem?Viszont cserfes kislányaid kárpótolhatnak mindenért:-))Milyen itt a kerületben,szeretsz itt élni?
Tigrikém drága megcsipte a védőnőt a cecelégy hogy ekkora párfordulatot vett??-de legalább most megnyugtatott és nem az ideget verte beléd:-))azt a kis ruháskosarat:-))))irigylem tőled!!Ha lesznek még ilyen jó idők,és nem leszünk kehesek egyszer elbuszozok felétek amikor sétáltok,és megkuksizlak titeket.Végülis mindeggy merre csavargok a Gergővel és utközben ugyse zavarnánk:-)))
Cili én is igyekszem odafigyelni ezekre a szűrésekre levélnézéskor,de akkor is parázok:-(((A csüt.tali még talán összejön,igazából apa a legnyügösebb,ugy sajnálom !!Ritkán beteg de akkor nagyon!-hát meglátjuk.
Katám te hová tüntél???,-bujj elő:-))Klárus veletek mi ujsi sirekül végre az a képkicsinyités sugj majd nekem is!Tényleng régen irtál mi ujsi az apuddal,bár ez annál személyesebb lehet már számodra!Azért reméljük és kivánjuk neki a legjobbakat!
Az arhivot olvasván van olyan lány aki egészen itten lakik a szomszédságomban:-)))ők vajon miért morzsolódtak le??-ha néha ide kuksiztok kiváncsi lennék rátok! Na puszi mindenkinek léptem várom a párom,egész nap idegbeteg vagyok azt hiszem be fog halni a cirkónk,már nem hagyom hogy bekapcsoljon mert az engedett 60 fok helyett 90 fűt fel,és nem akar leállni:-((ma frankón féltem hogy felrobban!!Remélem csak utánállitásos baja van mert ha szervi a hiba az sujos ezresekbe fog kerülni:-(((üdv.evi
evetke

Sziasztok!
Tigri: én/mi a 4-ben vagyunk. Majd 1x egyeztetünk és kiállunk az ablakba integetni :-)
Miért hagytad ott az SZTK-t? és végül hol szültél?
Evetke:nem, még nem babázom, bár már nagyon a végén járok.
Jovika: 1x én is kerestem egy rövidebb utat a Rákos úti SZTK-ból, mondanom sem kell, élmény volt...
betty77

Jó reggelt!
Hááát nem sok minden történt tegnap délután óta... :-(
betty77

Sziasztok!

Betty sajnos integetni nem tudunk egymásnak, mert mi pont a másik oldalon vagyunk gyönyörű kilátással Budára. Madártávlatból ráadásul látom Katiékat és Evetkééket is. Kép Na jó nem, csak arra vannak valamerre.
Ha esetleg látnál minket sétálni, akkor egy pöttöm anyukát és egy sötétkék színű teknősmintás babakocsit figyelj.
Érdekes, hogy most nem is figyeltem fel kismamira a környéken, bár a télikabát sokat takar.
Tegnap megint csodálta a lakótelep a lányomat, már van egy barátnője is, aki 5 hónappal idősebb tőle. Az a baba már olyan nagy hozzá képest. Miért nőlnek meg ilyen hamar Kép

Látom Evetke rendszeresen nézegeted az albumunkat. Nagyon helyes! Ugye milyen klassz a ruháskosár tartalma Kép Legalább őt nem kell kivasalni, mert a vasalást nagyon utálom.
A védőnő marhára hangulatember, szerintem kifogtuk egy jó napot nála. A gyerekorvos viszont nagyon aranyos. Tegnap is itt volt és kaptunk beutalót csípőszűrésre meg ultrahangra. Ez utóbbi fizetős és a Madarászban csinálják. Ti voltatok ilyesmin? Biztos lesz ordítás Kép

Na megyek mert most is van. Néha olyan mintha úgy sírna, hogy "Anyuuu"

Puszi
Tigri
tigribigri

Sziasztok!

Vagyok nem tüntem el, csak most egy kicsit hanyagoltam az internetet!Kép
Tegnap olyan szép napsütés volt, most meg be van borúlva. Azért remélem holnapi napot megússzuk eső nélkül!Kép

Cili: Remélem nem kaptátok el a gethát!
ALBUMOT HOLNAP HOZD!!!!!!!!Kép

Evetke: Sikerült sapit venni. Nagyon tetszik!Kép
Ki volt plakátolva hogy óriási játékvásár van. Megnéztük, tényleg nagyon sok dolog volt de szerintem nagyon drágán adták őket.
Ti hogy vagytok? Gergő nem lett náthás? Jöttök holnap? Egész hétvégére mentek nagyidékhoz?

Borcsa: Nagyon-nagyon irigy vagyok!!Kép Én még csak találkozni is alíg találkozok a férjemmel nemhogy még Ő takarítana!Kép
Örülök hogy jól sikerült a buli és Bátor is ilyen jól viselte a hiányotokat!Kép

Süti: Szerintem is nézzétek meg a zenebölcsit. Ennyit megér! Aztán úgyis eljöttök!Kép

Klárus: Janka jobban van? Az mondják hogy minnél később jön ki a baba foga annál jobb. Hogy ebből mi igaz azt nem tudom.

Tigri: Csak elmúlik Alexának a hasfájása. Nemsokára biztosan minden rendben lesz.
Tigri a próféta szóljon belőled és tényleg hamarosan babás legyek!Kép
Hozzám összesen 2x jött a védőnő. Nem viszitek túlzásba?Kép)
Mi voltunk csipőszűrésen is és ultrahangon is.
Csipőszűrésre a Kútvölgyibe kellett vinni (ahol született), uh-a nekünk is a Madarászba.
Nem volt semmi különleges, aranyosak voltak.
Egy arab doki volt a Madarászban. Alíg értettem hogy mit mond!Kép

Jovika: Szia!Kép Nem tudom emlékszel-e rám. Még régen itt is és a chaten is beszélgettünk de aztán nagyon eltüntél.
Remélem jól vagytok. Nagyok már a gyerkőceid!! Hol szeretne továbbtanúlni a lányod?

Betty: Kitartás!Kép Hamarosan együtt tologatjátok a babakocsit Tigrivel!

Na mára elég belőlem ennyi, jók legyetek!

Puszi: Kati
kfk

Sziasztok!
Teljesen ki vagyok akadva. Janka nem hajlandó aludni, csak szerencsételenkedünk egész nap. Aztán amikor indulnunk kéne az oviba, akkor meg fel sem lehet ébreszteni. Vagy ami még rosszabb: csak utána alszik el, ha hazajöttünk Gellérttel együtt. És akkor megint fenn lesz éjjelig. Teljesen elegem van a gyerekeim alvásából. Fordítanom kéne, ehelyett itt nyűglődünk.
Foga még mindig 0, éjjelre Panadolt adok neki, mert a Viburcol kúp semmit nem ért már.
Na, csak jól kipanaszkodtam magam. Kép
Klára
klara

Jovika! Megnéztem a topikotokat. Hogy te milyen szép vagy! És milyen fiatal... Idősebbnek képzeltelek. Az első fotón nem voltam biztos benne, hogy három lánygyereket látok-e. Nincs túl sok fotótok fent.

Jajj csajok! Holnap nem hiszem, hogy ott leszek a zenebölcsiben. Pontosabban lehet, hogy az anyósomat meg tudom fűzni, hogy menjen el a Bátorral, de én tutira nem leszek. Sebészetre megyek Budára. Megvizsgáltatom a térdemet. Az a gyanúm, hogy porcleválásom van.

Ma a Mézeskalács tér környékén sétáltam. Az 1-es számú ház földszintjén aranyos micimackós függönyt láttunk. Nem valamelyikőtöké? :o)
Ja nem. Betty a 4-ben, Tigri meg emeleten lakik. De majd ha arra járok, akkor keresem a teknősös babakocsit. Csak nem "esernyő"? Lehet, hogy nekünk is olyan van? Nem, az nem lehet, mert ti még kicsik vagytok.
Szóval az ottani bölcsiben fogok érdeklődni, hogy mit hogy merre meddig?
Tigri! Miért fizetős az ultrahang? Nekünk is volt, de mi nem fizettünk. Mi a bethesdába mentünk. Nem volt ordítás, és a dokinő nagyon barátságos volt. Csípőszűrésen ott a zenebölcsi közelében voltunk. Nem tudom az utca nevét, de kábé két sarokkal odébb.

Evetke! Nézd meg a "szomszédod" e-mail címét, és írj neki, hogy jöjjön vissza közénk! Hátha...

Klára! Nem tudom jó-e az ötletem, de lehet, hogy nem kellene hagynod Jankát késő délután elaludni. Persze, lehet, hogy ez nem kivitelezhető... Nekünk is vannak alvásproblémáink, de még nem fordítottam energiát a megoldásukra. Kép
Kép
borcsa

Borcsa, azt hogy csináljam? Ez olyan lyány, hogy ha nem akar aludni, leütni sem lehet, de ha igen, akkor elalszik ülve is. Kép
Evetke, nekünk is pont most romlott el a cirkónk, tizenvalahányezer ft volt valami új kütyü bele. Kép Éljen a távfűtés...
Klára
klara

Hali lányok!-nem tom valaki ide kuksizik e még zenebölcsi előtt de ma mi is kihagyjuk!:-((Olyan határeset a Gergő de azért a közösségbe nem szivesen vinném!!Jól emlékxem hogy a jövöhét meg kimarad??Hát érezzétek jól magatokat!!Klárus a panadol azt hiszem egyszer már irtam nagyon sok anyukának nem jött be,köztük nekünk se egyik gyereknél sem.Próbáld nurofennel,és kitartás!!!!Szegény te!- cirkó, hát egyenlőre talán....a viz elfolyik valahol egy idő után,valószinü szivárog,de ehhez kell 1 hónap is,és azért melegszik túl:Hát megúszni nem fogjuk,csak sajnos tényleng súlyos pénzek lesznek!?.((Kati majd ma is figyellek!!!-én nem tudom mi van a benti géppel???-megint egyszerre fog behalni minden:-((Most futok szaladok készülünk az ovikába!!_mindenkit puszilok később vagyok!!!
Tigri a szürésért mi sem fizettünk!!!-de Gergő is nyüglődött,nem azért mert fáj hanem mert az egész olyan idegen nekik!pusza evi
evetke

Sziasztok!!!-mennyire éreztem hogy ma nem szabad elmennem itthonról!!!!A gáz bekrepált,fél de.rajta csünngtem mert 100 fokon fütötte a vizet,még föl is robbanhatott volna:-))))).Jujj nem is gondolok rá,most szép lassan kihül a kéró mert bekapcs.nem merem.-szerelő du.igérte magát,még szerencse hogy belefértünk a napjába!!!Remélem jól éreztétek magatokat!!4-majd du.irok pusza evi
evetke

Sziasztok, gyors beköszönés, vagyok!

Evetke, klassz dolog ez a cirkó! Még jó, hogy otthon maradtál!

Nálunk a gázt zárták el tegnap megint, majd este nyolckor kezdtek el fúrni! Lehet szavazni, melyik jobb buli! Kép

Bence ma először homokozott lapáttal kézzel! Majd evett egy kis homokot! Nem baj, kell az a fejlődő szervezetnek!

Borcsa, az ottan az apukád a képen??? Kékapu kérdezteti!

Na megyek, dógom ezer és még megyünk a Ligetbe is délután!

Ja, még egy, Tigri a ruháskosár tartalmát én is szívesen venném egy kis "vasalásra-teregetésre"!
süti

Jajjjjjjjj Evi! De jó, hogy nem jöttetek el!
De azért a verset küldöm!

BORCSA! Bátor szupi volt a zenebölcsin, szinte végig ült a nagyi ölében, játszott, figyelt, nagyon édes volt! Nagyon meg is dícsértem.
Mi van a lábaddal?

Lányok, most nagyon ideg vagyok. Olvassátok el, és tanuljatok belőle!

Mentem a postára csekket befizetni. Rendes állampolgár módjára itthon egy darab papíron összesítettem a csekkeket, oda is adtam a postásnak 37.118 forintot. Itthon kipakoltam a táskámat, és azt hittem szívrohamot kapok: benne volt egy 9900 forintos kifizetetlen csekk, ami vszleg kicsúszhatott a csomagból. De mivel benne volt az összesítőben, és a nő - holott géppel összeadta, és látnia kellett volna hogy 9900-zal kevesebb az összeg - elvette tőlem az EGÉSZ PÉNZT!!!!!
Magyarul átvágott 9900 forinttal, amit nem tudok élképzélni, hogy véletlenül nézte el, mivel neki át kell számolnia a csekkeket darabonként. És így az összeg nem stimmelhetett (volna)...

Betelefonáltam, és kértem egy azonnali leszámolást. Hát nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Ja, és a nő a telefonban majdnem fel volt háborodva, hogy gyanúsítgatok... pedig ezt nem sorolnám a véletlen tévedések kategóriájába!

Tanultam. SOHA TÖBBÉ nem összesítem a csekkeket.
foltvarró_cili

Jesszus manus!!!-Cili engen megütne a guta!!!!Minimum infartus!!Ugy látszik ez egy ilyen nap!Köszönöm a versikét majd olvasgatjuk:-))A gázos már itten volt,hurrá!!!-hétfőn jön addig beszerzi az alkatrészt,ami lehetett gajra ment 30000-ft körül igéri a gyógyitást.Ez aztán marha jókor jött,végre mikor lassan utolértük volna magunkat.Na mostan megyek is dolgomra,legyetek jók!!Cili te pedig harcolj a lóvédért!!!!
evetke

Sziasztok!

Nagyon jó volt ma a zenebölcsi!!KépAnnyira jó látni a gyerekeket ahogy fejlődnek. Már nincs nagyon futkározás meg séta ide, séta oda. Ugye Cili?Kép
Olyan szép idő volt ma hogy 1 megállóval előbb szálltunk le és egy nagyot sétáltunk. Csak így maradjon!

Klárus: Janka megnyugodott egy kicsit? Ugye azóta már megy a munka?
A Panadol az Bencének se nagyon használt.Kép
Cirkó!Kép

Borcsa: Mit mondott az orvos, mi van a térdeddel?
Bátor tényleg nagy érdeklődést mutatott a zenebölcsiben!Kép

Evetke: Nagyon sajnálom hogy így jártatok a cirkóval. Így szokott ez lenni, amikor már majdnem helyrejön az ember anyagilag akkor üt be valami krakk.Kép
Még jó hogy nem történt komolyabb baj!!

Süti: A gáz elzárása se jó!Kép Jó "Ligetezést" nektek!Kép

Cili: Nagyon elkeserítő az biztos!!KépKép Kíváncsi leszek mi lesz a vége. Majd tudasd velünk.
Mindig összesíteni szoktam mert azt hittem hogy anélkül nem is fogadják el, de ezek szerint tévedtem.

Jók legyetek!

Kati
kfk

Süti! Kép Attól függ, hogy melyik képen! Jártatok a topikomban? Igen, akin a gyerekek lovagolnak, az a papám. Kép

A lábamról nem derült ki semmi. A doki találgat, felírt valami gyógyszert. Azt szednem kell, és figyelnem, hogy mi fog történni. Aztán majd visszamenni. Hurrá! Én meg retteghetek mint eddig, hogy ne történjen...

Cili! Én még soha nem összesítettem csekket, pénzt! Kíváncsi vagyok az eredményre. Majd mesélj, hogy kiderült-e valami!

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a zenebölcsi. Legalábbis Bátor jól viselte magát. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a fáradtságnak, a nagymama személyének volt-e köszönhető.

Jó éjt lányok! ...és Kékapu! Kép
borcsa

Bátor nem látszott különösebben fáradtnak. Az lehet, hogy másképp viselkedik a nagyival, de mit tudsz tenni? És nem lehet, hogy már nem hat rá annyira az újdonság erejével a dolgok, hanem elkezdte a tevékenység maga is érdekelni?

Hát ezentúl én sem fogok összesíteni, az tuti.

Egyelőre túl sok fejlemény nincs. Beszéltem a csajjal is telefonon, aki elvette a pénzt, szabályosan kikérte magának a dolgot. A bibi csak az a dologban, hogy én biztos vagyok az igazamban, már csak azért is, mert ha nem az összesítőn szereplő összeget fizettem volna, akkor 10 ezerrel többnek kéne lennie a pénztárcámban, de összesen sincs benne annyi...

Az a baj, hogy nem tudom bizonyítani az igazamat, hiszen ha a csaj - aki biztos vagyok benne, hogy kapva kapott az alkalmon, hiszen ezt NEM LEHET véletlenül eltéveszteni - kivette a tizest a kasszából az összesítőmet meg eltépte és kidobta, akkor tényleg csak az én szavam van az ő ellenében. És ő ezt pontosan tudja is...

Végül is, miután beszéltünk telefonon, és ő bizonygatta nekem, hogy ő ugyan nem!, akkor azzal vágtam le a telefont, hogy legyen boldog a tízezer forintommal. Utána meg felhívtam a dunakeszi főposta hivatalvezetőjét, és panaszt tettem. Gyakorlatilag feljelentettem a csajt. Ha nem is kapom vissza a pénzemet, legalább a csaj ellen felmerül egy gyanú.

Nem tudom, mit tehetnék még.

A hivatalvezető egyébként nagyon korrekt, kedves és megértő volt, higgadtan végighallgatott, lediktáltam tételesen neki a csekkeket, megígérte, hogy holnap ha utánajárt, felhív. A lelkem mélyén már lemondtam a pénzemről, csak kíváncsi vagyok, lehet-e igaza egy ilyen bizonyíthatatlan helyzetben valakinek.
Végül is azzal érveltem a főnöknek, hogy ha logikusan belegondol, mi okom lehetne balhézni, ha nem történt meg valójában a dolog... és eléggé meg is értette. Csak nem tudom, még ha hisz is nekem, hogyan lehetne ezt bebizonyítani.

TANULÓPÉNZ...
foltvarró_cili

Szia lányok!

Hát Cili ezt jól megjártad!Kép Pont arra gondoltam én is, amikor olvastam, hogy tuti, hogy nyomban zsebre rakta a postáskisasszony... Egyébként én is mindig összesítem, de ezek után nem fogom!

Evetke, a múltkor elfelejtettem írni, hogy gyertek nyugodtan! Kép

Apa azt mondta, hogy a ruháskosár tartalmát nem adja senkinek sem Kép

Borcsa, a babakocsi tényleg nem esernyő Kép
Úgy látszik a Madarász utca már az ultrahangból is pénzt csinál (3eFT), igaz nem kötelező vizsgálat.

Klárus Janka mit kap a szülinapjára? Biztos husin fog rácsodálkozni a tortájára.

Süti nálunk múltkor valaki este 10-kor fúrt és van egy szaxofonos fiúka is a házban...

Kati képzeld múlik a hasfájás! Kop-kop-kop! Kép
Remélem próféta vagyok!!!!!!!!!! Rajtam nem múlik
Kép

Betty csak nem babázol már?! Tessék írni!!! Kép

Szia lányok, jó hétvégét, sajnos már nem mondanak ilyen jó időt!

Tigri
tigribigri

Cili! Hát nem tudom, hogy a postákon hogy van, de a bankokban belül is van kamera, ami rögzíti a pénzt kezelő ügyintézők munkáját is. Ez a postákon is elvárható lenne.

Tigri! Igen, "azellen nem véd"! Kép Ma is voltam felétek. Nem tudom írtam-e, de azon gondolkoztam, hogy a nálatok lévő bölcsibe márciustól esetleg beadom Bátort. Még gondolkozunk rajta. Hallottatok róla jót, vagy rosszat?

Jó hétvégét!
borcsa

Lányok a környékemről!
A Pestújhelyi Közösségi Ház programjában találtam a következőt: Manó klub, minden szerdán 9-12 óráig különböző játékokkal és foglalkozásokkal várják a 2-3 éves gyerekeket. Vezeti Hucker Csilla. Ára alkalmanként 350,- Ft. Én azt hiszem kipróbálom a jövő héten.
Klára! Elsősorban rád gondoltam, mert azt mondtad, hogy te amúgy is szoktál erre járni.
borcsa

Borcsa! De nekem csak 1 és 4 éves gyerkőm van! Kép
Pusza, Klárus
klara

Kép Talán még belefér.
borcsa

Borcsa Kép Melyik?
Holnap lesz Janka szülinapja, és még mindig nem bírtam eldönteni, milyen tortája legyen. Olyan kéne, amit egy 1 éves már ehet. De félek, hogy a sütőtök vagy a répatorta nem aratna osztatlan elismerést a nagyobbak körében. Az almatortára nem lehet gyertyát rakni, a gesztenye meg nem való igazán neki. Igény szerint szopó gyerkőc, sok kaja nincs még bevezetve, szóval bonyolult.
Mostanában egyébként picit talán jobban alszik, én ellenben hajnalok hajnalán felébredtem, azt álmodtam, hogy Gellértet elütötte egy autó. Ijesztően valószerű álom volt, még mindig kiver a víz, ha eszembe jut. Kép
Cili, ha személyesen mennél verni az asztalt, talán hatásosabb lenne, mint telefonon. Hátha a szemedbe nem mernek hazudni. Mindenesetre elég gáz. Kép
Evetkém, majd írok neked mélt. Billentyűzetekért azóta is imába foglalja a nevedet az egész csoport. Kép
Kati, mostanában olyan keveset írsz! Sokat vagytok kint az enyhe időben?
Puszi mindenkinek, Klára
klara

Sziasztok!Kép
Ma megint klassz idő lesz ahogy látom!Kép Megyünk a dédiékhez ebédre, még lógunk a névnapjával!Kép
Utána meg jönnek Apósomék. Tehát ma nem fogunk unatkozni.

Borcsa: Biztosan használni fog az a kenőcs a lábadra!
Hol van a Pestújhelyi Közösségi Ház? Lehet hogy engem érdekelne. A szerdám még üres!!Kép
A bölcsiről sajna nem hallottam.Kép
Én meg óvódát keresek ha ismertek és tudtok valami jó ovit szóljatok légyszíves!
Evetke az a Palánk utcai ovi nem valami nyerő mert havi 55.000,-. Úgyhogy ne is érdeklődj iránta.Kép

Cili: Nagyon sajnálom a történteket!Kép
Remélem valami pozitívuma csak lesz a dolognak. Történt már azóta valami?

Tigribigri: Hasfájás!KépKép
Megnéztem a képeket, nagyon-nagyon aranyos!!!!

Klárus: Boldog születésnapot Jankának!!!
Mi úgy oldottuk meg az első szülinapot, hogy magunknak csináltattunk egy külön tortát, Bencének meg egy kicsi csokitortát. Evett belőle ugyan, de nem az volt a lényeg!!Kép Kenhette, maszatolhatta.
Itt van egy kép nézd meg.Kép

<!--attachment: n_vtelen-62341.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*21.7**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (21.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Puszi mindenkinek: Kati
kfk

Szóval ez nem igazán jött be, de itt megnézheted!Kép

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=325

Kati
kfk

Sziasztok!

Cili, mi újság a postával? Sikerült elérni valamit?
Klára, isten éltesse Jankát!Kép

Ma mi is szülinapozni megyünk. Anyukám 20 éves!Kép A gyereket már tegnap leraktuk náluk, mert szalagavatón voltunk! Úgyhogy volt egy kis nyugim!
Klára, itt nálunk Újpalotán a piacon lehet kapni gesztenyemasszát, fix hogy tartósítószer mentes, két naponta hoznak frisset! És nagyon finom!!!!
És a gesztenyét szokták szeretni a picik! Bence pl. imádja, de már kicsinek is simán elfogadta a gesztenyés dolgokat!
Na megyek készülődni, jók legyetek!

Süti
süti

Sziasztok!

Jankának nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Kati, Bence milyen husi a szülinapos képeken! KépKöszi a dícséretet!
A Pestújhelyi Közösségi Ház a Szűcs István utca 45 szám alatt van. Anno ott nyertem szavalóversenyt Kép

Borcsa sajnos nem tudok semmi infot a bölcsivel kapcsolatban. De megkérdezem Anyukámat, mert ő régen a tőszomszédságában lévő oviban volt dadus. Bár azóta már lehet, hogy cserélődtek az ott dolgozók.

Evetke merre jársz? Itt egy "varázsceruza", úgy is emlegetted múltkor.
Husi lett a haja Gergőnek! Kép

Süti, Isten éltesse a 20 éves Anyukádat! Kép

Puszi
Tigri
tigribigri

Klárus! Kép Mind a kettő belefér. Telefonszámuk 415-0243. Hívd fel őket! Biztos megmondják. Kép Vagy írj nekik: pekh@axelero.hu

Tegnap, az unokahúgom kérésére megint a nővéreméknél aludt a fiam. Egyébként semmi dolgom nem volt. Férjem éjfélig a munkahelyén dekkolt. Én meg hazajöttem egyedül az üres lakásba. Borzalmas volt. Folyton le akartam halkítani a tévét, mint máskor. Aztán persze rájöttem, hogy felesleges. Na szóval úgy döntöttem, hogy ilyet többet nem csinálok. Ha semmi dolgunk nincs este, akkor ne aludjon másnál a gyerek. Kép

Kati! Nem kenőcsöt írt fel, hanem valami port. Szájon át kell bevennem majd. Porcerősítő. Egyébként elég drága, úgyhogy a múltkor nem is tudtam kiváltani, mert nem volt nálam, csak kétezer forint.
A Pestújhelyi Közösségi házhoz például a 24-es busszal tudsz jönni. A Pestújhelyi téren, a katolikus templomnál kell leszállni, és onnan besétálni a Szűcs István utcába. (45. szám)
Ez a Palánk utcai valami magánovi? Erről olvashattam valamelyik kerületi lapban? Elég húzós ez az 55.000 Ft. Kép

Huhh! Én nem szeretem a maszatolást. Inkább mindig etetem a fiamat. Kép Nem emlékszem már, hogy milyen tortát kapott, de nagyon visszafogottan eszegettük.
Boldog szülinapot Jankának!
borcsa

Sziasztok lányok!!
Kicsit elmaradoztam de hát a körülmények ugy alakultak hogy annyi minden történt,egyszerüen azt sem tudtam hol áll a fejem!!!
Szóval kezdve ez a vacak gázmizéria és ráadásul már idejött pénteken mikor világosan elmondtam hogy csak a jövőhéten lesz pénzem!-fél óra alatt kellett a lóvét összeszedni,még jó hogy a hugoméknál mindig van vésztartalék:-))Aztán böszen készülődtünk a hétvégi vidéki utra,és a Niki elkezdett péntek du.fosókázni,laza hőemelkedéssel:-(azt hittem megőrülök!!!De reggelre mintha semmi se lett volna!-hát most itt csücsülök látni nem látok a fáradtságtól,a lábaim majd leszakadnak ugy kimelóztuk magunkat a nagyiméknál,de mindent megért pár hónapig tele a hűtönk,kaptunk egy egész malacot.-)))Mire jó ha valaki"vidéki"lány:-)))De már irni akartam nehogy azt higgyétek eltűntem!
Borcsa eddig se voltam oda az ilyen magán ovikért,de ezután még jobban kerülöm majd.Azért jó lehet néha kicsit gyerek nélkül lazitani:-))imádom a gyerekeimet ők az életem,és ne kövezzetek meg de néha ugy vágynék arra hogy kicsit csak a párommal legyek!-nálunk nincs sajna aki betudna vállalni akár csak egy fél du.is.Az is segitség ha hugi 1-2 órára vásárláskor bevállalja őket!Nikit már lehet otthagyni bárhol,de Gergővel még várnunk kell,ugyhogy van még pár ilyen évünk!
Katalinom drága nagyon tüncsik az 1 éves képek:-))Nektek hogy sikerült a hétvége,klassz idő volt remélem kihasználtátok??Remélem "balesetmentesen"zajlott az apóslátogatás?:-))Majd figyellek holnap hátha tudunk kicsit dumálni!TIgrimama nem is értem miért nem adnátok mégis a ruháskosarat:-))))??Örülök hogy ugy érzed sikerül lassan átvészelni a hasfájós időszakot,ugy legyen!!!Jut eszemben mostanában mész vissza a 6 hetes vizsg.majd mondd mi volt??-de bizti minden okk,hu én nagyon utáltam mindkét gyereknél:-((pedig nagyon ujat nem csinál a doki:-))Teccik a varázsceruza!!!Klárusom neked is vannak ám rámálmaid!!!-biztos a sok éjszakázástól be vagy már kattanva:-))Miért nincs fotó a profilodban???-még mindig kicsinyiteni próbálsz??Isten éltesse a kis hercegnőt!!!Remélem sikerült a torta választást megoldani!!Puszikáld meg a pici lányt helyettünk is!Hát most ennyi mert tényleng megfejelem a billentyűzetet üdv neketek is süti,Cili.....és akit kihagytam bocsi na pá joccaka evi
evetke

Sziasztok!
Tigri, én is nyertem vers-és prózamondó versenyt ott, de akkor még Úttörőház volt, és Doktor Sándor utca, ha jól emlékszem. És oda jártam rajz szakkörbe is. Kép
Evetkém, pihend ki magadat! Azért az a kis kajcsi nem jön rosszul így, télvíz idején. Kép A cirkószerelők nagy rablók! Rólunk is legombolt egy rakat pénzt 5 perces munkáért! A fiamat cirkószerelőnek adom, nem ám bölcsésznek! Kép
A profilomból direkt kiszedtem a képet, a gyanús névtelenek miatt, akik a babneten sunnyognak. De ha gondolod, mélben küldök. Kép Tudok én kicsinyíteni, csak egy másik programmal, és az ACDSee-vel szeretnék. Ha elárulod, hogy a te gépeden milyen van, akkor segítünk kicsinyíteni, de valszeg a Resize-vel lehet.
Szülinap lezajlott, végül gesztenyés sütőtöktorta lett, a lehető legrosszabb választás, mert a nagyobbak utálták a sütőtöksége miatt (narancssárga a tészta, bár az ízén nem érződik), Janka meg persze nem kért belőle. Kép El is rontottam, a tésztája nem jött fel rendesen. Hát, nem vagyok én egy sütő-fenomén továbbra sem. na, teszek ide egy képet, ha tudok, amin látszik a mű.
Betty, veled mi van? Egyben vagy? Drukk-drukk! Pihenj sokat!
Kati, Borcsa, írjátok meg, ha elmentek abba a babaklubba, hogy milyen! Vannak-e Janka-korú manók, stb. Nekünk jó közel lenne, meg végre taliznánk Katival.
Borcsa, Gellért járt bölcsibe, és csak ajánlani tudom, nekünk bejött. Ő mondjuk abszolút közösségi ember, komoly barátságokat kötött. Az ovit is imádja. Viszont a bölcsis években sokat betegeskedett. Visszamennél dolgozni?
Jovika, szia neked is, megnéztem a képeiteket, nagyon szépek vagytok! És Te nagyon fiatal! Hová járnak a lányok suliba?
Na megyek, mert teleírom a topikot. Kép
Klárus
klara

Nem sikerült, próbálom újra. KépKép
klara

Klára, ezek szerint sikerült kicsinyíteni???

Süti
süti

Süti, Microsoft fotoeditorral, de az megnöveli a kép méretét, ezért szeretnék inkább ACDSee-t. Puszi, K.
klara

Sziasztok!Kép
Képzeljétek tegnap este 9-től ma reggel 7-ig nem volt áram. Úgy féltem hogy a hűtőm nem bírja, de hála az égnek semmi gond nem lett.
A helyzetre való tekintettel rendeztünk egy "romantikus" estét!Kép A lakás tele volt gyertyákkal.

Süti: Boldog szülinapot Anyudnak!!Kép

Klárus: Holnap itthon lesz a párom, úgyhogy feltérképezem a terepet és szerintem eddig semmi akadálya hogy szerdán elmenjünk, de ez még nem 100%. Szerintem nagyon jól néz ki a tortád!!!!!Kép Ügyes vagy Te! Nektek ízlett? Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!

Tigribigri: Hogy vagytok? Alexa szépen fejlődik?

Borcsa: Alapjában véve én sem szeretem ha összeken mindent a gyerek, de úgy gondoltam ez a nap erről szól és látván a fényképeket élvezte is nagyon!Kép
Ugye milyen üres tud lenni a lakás a család nélkül?Kép
A Palánk utcai ovi magánovi vagy alapítványi ovi.
Most ott az Emlék-térnél (József A. u.) ajánlottak egy ovit (ha jól emlékszem Manóvár ovi) ismeri valaki? Vélemény?

Evetke: Még jó hogy össze tudtad szedni a zsét!
A memóriája nem valami jó, de remélem annál jobban ért a szereléshez!Kép
Jó lehetett vidéken, bár a soraidat olvasva oda is "dolgotni" mentél!Kép
Nem voltál ma fent a messengeren, majd talán holnap talizunk.
A rokonlátogatás jó volt!Kép

Legyetek jók és puszi mindenkinek!

Kati
kfk

Puszi mindenkinek!
Csak bekukk mert kocsonya főzés volt, a párom most adagol, és percek múlva segitenem kell neki,aztán meg övé itt a terep mostan!Isten éltessen mégegyszer minden szülinapost!!!Holnap többet irok!!!Csak nem randiztok csajok!!!Hajrá!!!!Nagyon arik a gyerkőcök Klárus!! Pusza evi
evetke

Sziasztok!

Borcsa, Anyum szerint régen még jó híre volt a bölcsinek, de mostanában nem tud róla semmit. Szóval sajnos nem tudok segíteni.

Kati, Alexánk jól van! Ma voltunk (a legnagyobb hóviharban Kép ) ultrahangon, minden rendben van vele! Kép Doki bácsi viszont megkérdezte, hogy hasfájós-e, mert látta a beleiben a szeleket. Kép
Amúgy 3 percig tartott az egész.

Evetke, ari vagy, hogy gondolsz rám is, a héten megyek vissza kontrollra a nőgyógyászhoz.
Mi is most kaptunk egy kis hurkát! Kép

Klárus szupi a tortád, szóval meg ne halljam mégegyszer, hogy antitalentum vagy! Kép

Jóccakát!
Tigri
tigribigri

Sziasztok lányok!!-látod Tigrimama figyelem a napjaitok monden mozzanatát:-)))aztán lehet dolgozni Alexa testvérkéjén ám,állitólag ilyenkor a legkönyebb teherbe esni,én nem tomm csak halottam valami effélét!?Lassan ugyis nyugodtabbak lesznek az éjjelek is:-)))
Klárus nekem totál kinai amit kérdezel a kicsinyitéshez szükséges dolgokkal kapcsolatban,de majd érdeklödöm a páromnál,ö biztos tudja.Vannak tök ari fotóim és nem tom feltenni:-))Tényleng holnap taliztok Katival?-remélem összejön!!Te melózgatsz még??-képzeljétek engem most nagyon lógva hagytak hurrá!!!-majd meg lesz ennek a böjtje,ma felhivtam azért a főnök asszonyt nehogy azt higgye érdektelen vagyok,de tök ari volt mondta most nincs meló pihizzek:-)
Katám drága tegnap én láttalak bevillani a gépen csak pont mentem el ithonról,egyébként meg napok óta megy a gép mert a párom tölt valamiket,és az elérhetőséget én sose szoktam állitani.Nem is tudom akkor a héten nincs zenebölcsi ugye jól emlékszem??-majd akkor a jövőhéten tal.
Süti de jó neked hogy ilyen fiatal a mamád:-)jól sikerült a buli??
Borcsa??Cili??Betti???-ti merre???
üdv mindenkinek evi
evetke

SZiasztok! Félreértés történt Kép sajna ezen a héten biztos nem megyünk a szerdai babaklubba, viszont nagyon várom a beszámolót, hogy mi volt, hogy volt. Még a fordításból is van hátra 10 oldal, meg holnap du anyósomékhoz megyünk utóünneplésre, szóval túl sűrű lenne. Meg oltást is kapott ma Janka. Elég nyűgös is miatta, és valszeg ez holnapra még rosszabb lesz. Ma megint gyönyörű napsütéses az idő, így gyalog mentünk a rendelőbe.
Janka kezd akaratos lenni, soxor kiabál, ha nem tetszik neki valami. A bátyjától hamar eltanulja a makacsságot. (Meg az anyjától. Kép)
A torta lehet hogy ránézésre nem lett rossz, de ez csupán esztétikai hatás. Időközben rájöttem, hogy a fő baj az volt, hogy egy napig állnia kellett volna hűtőben, mert másnapra tök fincsi lett, az a pici, ami megmaradt. Na mindegy, majd legközelebb. Kép
Kati, a József Attila utcai ovi a pestújhelyi? Hát én oda jártam anno, de annak már van vagy 25 éve... Akkoriban szuper kis ovi volt, imádtam. 4 csoport volt, családias, csöndes udvara volt, medence is volt benne, szóval többnyire csak a szépre emlékezem. De azt hiszem, ez rajtad most nem sokat segít. Kép Viszont nektek messze lenne.
Tigri, nekünk mindkét gyereknél megcsinálták ezeket az UH-okat a kórházban, miután megszülettek. Az Istvánban nincs így?
Puszi, Klárus
klara

HalihóKép

Azért fényévenként 1x csak benézekKép Lassan vetexik a forgalom a ma meginttelKép Ott naponta arhiválnakKép

Evetke: félreértetted. Nem hagytuk abba a próbálkozást, egyszerűen csak "átállítottam a sorrendet". Eddig a leendő gyerek volt az első, nem tornáztam, nem diétáztam, nem festettem a hajam (na jó, melír volt), nem olyan minkát végeztem, amit imádok. A "büdös kölke" Kép meg csak nem jött és én 2 év után eluntam a várakozást. Most dolgozom olyat, amilyet szeretek, elkezdtem tornázni, sőt a diétába is belevágokKép
A kerületben élni? Hát, őszintén, én olyan közel lakom a 4. ker.-hez, hogy inkább azt ismerem, ott vagyok "otthon". Remélem, ha majd babakocsi-tologatós leszek, jobban megismerem a tágabb környezetünket isKép

Betty: Kép A rövid utakkal én 90%ban így járokKép

kfk: hogyne emlékeznék rád?Kép Képzeld, azok a képek 3 évesek!!! Ma már szinte a fejemre nőnek (szó szerint is, nem csak átvitt értelembenKép ), pedig én sem vagyok aprócskaKép
Viri a Dózsába szeretne menni, gyalog 5 perc, az odajáró kölykök szeretik a sulit és indul nyelvi előkészítő évfolyam (első óta németül tanul, heti 6 órában). Reméljük sikerül nekiKép

Borcsa: felettem is eljárt ám az idő, nemcsak a csajok öregedtek 3 évetKép Egyébként meg köszönöm a bókotKép

Lányok! Panadol nálunk sem vált be anno, én bűnös lélek algopirint adtam a kiscsajoknak (összetörve, mézzel). Tudom, hogy a modern orvoslás megkövezne ezért, de én egyszer egy lázgörcsöt éjjel 3kor végigcsináltam. Soha többet!

Cili: a szomszédasszonyom postán dolgozik, pénzzel. Ő mesélte, hogy pénztárcát, szatyrot, retikült be sem vihetnek magukkal a kasszához!!!
Kíváncsian várom, mi fog kisülni a dologból. És persze borzasztóan sajnálom. Az a 10 ezres szinte senkinél nem mindegyKép

Klárus: Milyen UH-król van szó? Úgy látszik, figyelmetlenül olvastam, bocs...
Jankát pedig isten éltesse!Kép

Süti: anyukád majdnem a lányom lehetneKép Te meg akkor az unokámKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Klárus: Bogi (ő a kicsi) a Bogáncs utcába, Virág BékásmegyerreKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika, én is a Dózsába jártam anno. Kép
Panadolról: én mindig csak kisebb lázra adtam, arra jó volt, fogzásnál is. 38,5 fölött kúpot kaptak.
UH: ha jól tudom, újszülötteknél elvégendő rutinUH-ról van szó, ellenőrzés.
Puszi, K.
klara

Sziasztok!

Jovi! Tudod hogy én ki vagyok? Akinek egyszer telefonon segítettél felpakolni a képeket a tár.hu-ra. Én akkorákat vigyorgok itt magamban, hogy lassan-lassan mindenkiről kiderül, hogy mi már egyszer... !

Posta: Semmi. Nem is számítottam másra. Ma újra telefonáltam, persze nem is tudnak a dologról, ma megint kaptam egy ígéretet a visszahívásra, persze hogy nem fognak.
Jó, jó, nem vihet be magával szatyrot, pénztárcát, stb. De zsebe csak van!!! Tisztán látszik, hogy ez egy könnyen jött pénz volt, én már akkor lemondtam róla. Ráadásul egy ilyen bizonyíthatatlan helyzetben semmit nem tudok tenni, csak rágalmazni... csak az a sz...r az egészben, hogy igazam van...

Na de azért jó is történt ma!

Képzeljétek, tévésztár lettem!
A dunakeszi kábeltévé ma felvételt készített a zenebölcsiről, és meginterjúvoltak. Este 7-kor meg már le is adták. (naná hogy felvettem!) Tiszta izgi volt, bár nem vagyok nagyon izgulós típus, de azért örültem, hogy nem akadt össze a nyelvem...
Teljes 4 és fél perc lement adásba! :-)))

Így zajlik nálunk az élet!

C.
foltvarró_cili

Cili, hogyne tudnámKép Még sztem a tel. számod is meg van valaholKép
TV: majd, amikor a "nagy" tv-k átveszik az adást, szólj, hogy mi is megnézhessükKép Egyébként gratulaKép Beszéltél is??? 4,5 percig?

Pusz:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hát a postadolog lezárult, visszahívott e tegnapi csaj (legalább...)
A várható eredmény jött ki: nem találtak eltérést. Erre számítottam. De legalább abban megegyeztünk, hogy tudnak a dologról, felmerült egy gyanú, és figyelni fognak. Már ez is valami.

Tévé: azt nem hiszem, hogy bárhová is kimenne az az adás, ez csak a helyi kábeltévé volt. Persze hogy beszéltem, hogy miért indult el, mik a célok, stb. Meg egy anyuka is beszélt.

Ma reggel túlvoltam ez évi rendes rákszűrésemen, most megint egy évig nem kell nőgyógyihoz mennem. Legalábbis nem tervezem. Huh! De úúúúútálom!
foltvarró_cili

Sziasztok!Kép

Reggel el akartunk menni a Pestújhelyi Közösségi Házba (tegnap meg is kukkoltuk hogy hol van), de olyan ramaty idő volt hogy itthon maradtunk. Meg akartam nézni itt a neten hogy tulajdonképpen miről is van szó, de pont szerkesztés alatt volt a Közösségi Ház lapja. Talán jövő hétre már képbe leszek!Kép

Evetke: Ti nem jöttök? Egy próbát megér nem?
Remélem ma talizunk a messengeren.
Kocsonya????? Csurog a nyálam!!!! Anyukám szokott főzni. A lányod hova jár oviba? Isit sikerült már választani?
Pihenjél csak, mert aztán egyszercsak elárasztanak melóval!!!Kép

Tigri: Biztos minden rendben lesz a kontroll vizsgálaton, drukkolunk!
Reméljük hamar elmúlik a hasfájása Alexának!

Klárus: Igen, a Pestújelyi oviról van szó. A chaten találkoztam tavaly egy agykontrollos társammal és Ő abban az oviban dolgozik. Tegnap kívűlrő megkuksoltam, de majd bejelentkezem és meglátogatom. Messzinek tűnik de 9 vagy 10 megálló a 24-es busszal. Kb. 13-15 perc. Szerintem nem távolság. A busz meg itt áll meg a házunk előtt. A Te idődben is integrált ovi volt, vagy csak most? Egyébként mi a véleményetet ezekről az ovikról?

Jovika: Tényleg nagyok már a gyerkőcök!Kép Biztos sokat fognak segíteni ha lesz egy kistestvérük!!Kép

Cili: Gratulálok a TV sztárságodhoz!!!!!!Kép
Biztos jó reklám lesz!Kép
A postai dolgot nagyon sajnálom!Kép Tényleg ne összesítsd többet a csekkeket.

Jók legyetek!
Puszi: Kati
kfk

Sziasztok lányok!
Itt vagyok, és jórészt voltam is, csak lustiztam.
Először is fel vagyok háborodva, hogy ez a Kenéz Kíra mindenhova beette magát. Kép Még a személyes topikokba is. Kit érdekel a könyve? ...főleg ezek után. Na mindegy.
Voltam ma a manóklubban. Egy kicsit többet vártam. Sejtettem, hogy kötetlen, de hogy ennyire, azt nem. Velem együtt négy szülő volt öt gyerekkel egy kis szobácskában. Játékok, sógyurma, Gryllus Vilmos kazetta. Nem volt rossz egyébként, de arra gondoltam, hogy ezt akár egymásnak is nyújthatnánk heti váltásban (már aki igényli) ingyen. Klárus, volt egy egy éves, és egy háromésfél éves kisfiú is. ...és Kati nem jött. Örök harag! Kép (Kati egyébként ne reménykedj a honlapban egy héten belül. Szerintem jó sokáig fog tartani, míg megszülik.)
Ja még valami. Kilenctől van meghirdetve, és én ott is voltam. Legalább egy órán keresztül egyedül voltunk a fiammal. Kép Bátort ez persze nem igazán zavarta. Megkereste addig az összes autót. Kép
Bölcsire térve: Nem szívesen mennék vissza dolgozni, inkább megpróbálnék tanulni. Viszont Bátor is nagyon közösségi embernek tűnik, élvezi a társaságot. Ezért gondolkozom a bölcsin. Azt gondolom, hogy a gondozónők, talán jobban le tudnák kötni, tanítgatnák versekre, dalokra, kreativitásra. Én már elég sokat felejtettem gyerekkorom óta. Kép Meg hát az sem egy utolsó szempont, hogy esetleg megúsznám a szobatisztaságra szoktatás nyűgét, meg a kanállal evés harcát. Tudom, hogy ronda disznó vagyok, hogy ki akarok mindebből maradni, de úgy érzem, hogy nincs ehhez elég türelmem.
Klárus! Nálunk a torta pont fordítva szokott sikerülni, mint most neked. Ízre remek, de kinézetre mint valami moslék. Azért már fejlődöm. Kép
Bátornak jövő héten ünnepeljük a második szülinapját. Gondoltam, hogy talán gyerekzsúrt is kellene tartani, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy korai. Úgysem értékelné még. Majd jövőre! Kép
A www.tar.hu szerver rosszalkodik, úgyhogy az eddigi, és a későbbeni zenebölcsis fotókat átpakoltam máshova (is): http://web.interware.hu/borcsa/ Kép
Már épp be akartam állítani az ébresztőt, hogy le ne késsünk a zenebölcsiről, és most olvasom (amit már el is felejtettem) hogy ehéten elmarad.
Te Kati! A József Attila utcai ovi nincs túl messze tőletek? Minden reggel bejárni (kijárni) azért elég húzós. Nem? Egyébként én nem ismerem, nem hallottam róla semmit. Mi az, hogy integrált ovi?
Csajok! Hogy vagytok a tánccal? Vasárnap moldvai táncház az Újpalotai Közösségi házban. Este fél nyolctól tizenegyig. Én ott leszek a párommal. Legutóbbi is remekül szórakoztam. Végkimerülésig. Kép Szóval ha van kedvetek, akkor gyertek el! Zsókavár utca 15. (régi pártház épület)
Cili! Örülök, hogy feljutottál a csúcsra és világhírű lettél. Azért majd adsz egy autogrammot. Ugye? Kép
Jó éjszakát nektek. Aztán majd jó reggelt! Megyek aludni.
borcsa

Sziasztok!Kép

Tényleg csak az idő miatt nem mentünk el, előző nap még fel is térképeztem a terepet. 24-es busszal kellett volna mennem 9 megállót ami kb. 15 perc.Tehát időben nem sok.
Kár hogy ilyen kevesen vannak a Manóklubban. Akkor egy sima baba-mama klubb talán érdekesebb.
Nem lehet hogy nem lett elég jól meghírdetve?
Mikor valami infot kerestem róla (és a neten nem találtam mert az oldal szerkesztés alatt van) akkor megnéztem a Városházi Naplót is, de abban nincs ilyen leírva, pedig minden műv.háznak (köztük a Pestújhelyinek is) le van írva a programja.
Bencével én bizti nem tudtam volna ott 1 órát várni!!!Kép Ott voltatok végig?
Bátornak boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!KépKép

Az ovi ugyanúgy a 24-es busszal egy megállóval több mintha a Pestújhelyi Közösségi Házba mennék, tehát az is olyan 15 perc. Szerintem ez így nincs messze, vagy igen??
Az, hogy integrált ovi az azt jelenti, hogy fogyatékos gyermekek is vannak a csoportban. Velük gyógypedagógus foglalkozik. Mi erről a véleményetek? Jó hogy ha ilyen környezetbe viszem vagy nem?
Táncházat kihagyjuk, mert szombaton lemegyünk Balcsira és csak vasárnap jövünk haza. Egyébként sem vagyunk valami nagy táncoslábúak!Kép
Pénteken szalagavatóra megyünk. Kíváncsi leszek rá!Kép
Na sziasztok!
Kati
kfk

Hát lehet. A kerületi hírharangok nem működnek túlzottan jól. Egyébként igen, végig maradtunk.
Az integrált ovi szerintem csak jó lehet. Szembesülhet vele, hogy nem mindenki olyan mint ő. Az ember néha kellemetlenül érzi magát egy sérült ember társaságában. Nem tudja, hogy hogyan viselkedjen. Ha kicsi gyerekként hozzászokik, akkor természetesnek fogja venni. Meg hát zavaró, ha az ember gyereke a metrón, villamoson megbámul egy fogyatékost. Még akkor is, ha csak gyerek. Még akkor is, ha nem csak fogyatékost bámul. Szóval én mindenképpen támogatom az ötletet.
borcsa

Szerintem is nagyon hasznos, ha a gyerekek korán megismerkednek a "mássággal". Nekünk szerencsénk (?) volt, mert az anyósom szomszédja kerekesszékes, és nagyon jóban vagyunk, ezért az én fiaimnak ez a téma teljesen rendben van. A szomszédom meg süketnéma, és szájról olvas. Az azért nagyon ciki tud lenni, amikor egy kisgyerek megbámul egy ilyen embert.
Persze az oviban érdemes alaposan utánakérdezni ennek, hogy is van ez, mert attól, hogy gyp. foglalkozik velük, attól még a "rendes" óvónőnek sem árt, ha van valami affinitása a dologhoz. Na meg úgy gondolom, hogy egy normál csoport egy, max. 2 fogyatékos gyereket bír el. Különben lehet, hogy eltolódik a foglalkozások aránya a fogyatékosok felé.
foltvarró_cili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?