Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket! Büszkék is vagyunk Daninkra nagyon, bár ezel tuti minden szülő így van
. Apa pláne büszkén hangoztatja, hogy igen jó "anyagból" készült....
Alziza, igen érdekes képeket tud Dani vágni. Szinte állandóan grimaszol, mosolyog. Azt bírom a legjobban, amikor az utcán valaki megnézi dícséri, hogy milyen szép, aranyos, és erre a kis huncut alvás közben hatalmasat mosolyog. Olyan mintha értené, és azért mosolyogna. Tök jó, mert ez már többször előfordult, pedig alvás közben ez a mosolygás véletlenszerű egybeesés.
Hú, tegnap annyira feszített a mellem este, hogy fejnem kellett (egyébként ritkán fejek. sajna lusta vagyok rá...
).
Hát annyi tej jött, amennyi még soha, azt hittem abba sem tudom hagyni a fejést
Ilyen még nem volt. Létezik, hogy nekem még csak most indul be igazán a tejci???
Panny, az Infacol nálunk sem igazán válik be, így abba is hagytam. Állítólag nincs mellékhatás, de azért csak mesterségesen előállított valami.. Inkább nem tömöm ilyennel a babát, főleg ha nem is segít. Espumisánt meg meg sem próbálom. Más is mondta már, hogy a hasfájás az ilyen. Nem tart örökké, túl kell élni ezt az időszakot, ahogy te is írtad.
Te otthon vagy a homeós bogyókban. Nem próbáltad a hasfájásra valamelyiket? Nincs valamelyik bogyóval tapasztalatod?
Mi vettünk egyet próbaképp, hátha még ez segít.
Csak nehézkes, mert nem mindig van lefejt anyatej, amiben etetés előtt időben feloldhatnám a bogyókat.
Dani meg ha felébred, azonnal olyan patáliát csap a ciciért, hogy nincs már idő fejni meg golyócskákat oldani...Pedig ez talán nem lenne rossz.
A babamasszázst próbálgatom, de nem merem jobban masszírozni, mert csak könyvekben néztem meg a mozdulatokat, és így nem érzem azt hogy én ezt rendesen meg merném csinálni.... Sajna itt Palotán nem csinál senki babamasszázs-oktatást.Úgy azért bátrabb lennék, ha valaki élőben tanítaná meg. Van egy védőnő, aki oktathatná, de nem inditott még foglalkozást.
Csak azt tudnám, akkor minek van meg a képesítése...
Wruska, mi nem készültünk apás szülésre, de azért párom eljött a szülőszoba látogatásra (magától!). Aztán meg úgy döntött az uccsó pillanatban, hogy mégis csak bejön. Csak lestem, amikor megjelent a szülőszobán beöltözve.
De nagyon jót esett. Neki pedig kifejezetten jól jött hogy azért a biztonság kedvéért megnézte előtte a szülészetet. Így mégsem először járt ott, nem volt neki idegen a környezet.
A sors fintora, hogy sajna mégsem láthatta a Dani megszületését, de a lényeg az volt, hogy a legnehezebb órákban végig velem volt. Bár ő jönni akart a műtőbe is, de én mondtam, hogy oda ne, az végképp nem neki való hely
Szóval jó dolog ha apa is megy a szülőszoba látogatásra!!
Chrissy, gratulálok az 1. szülinaphoz! El voltatok látva tortával rendesen
Ibm, Áron gyönyörű baba. Azok a szemek! Jó nagyok vagytok már ti is.
De a legjobban Panny a te babádon lepődtem meg. A képeket már nagyon komoly nagyfiú Olivér! Gondolom imádják a nagyok is.
Tücsi, örülök nagyon, hogy sikerült az örökbefogadás. Szerencs nektek is meg a kis Csabikának is, hogy ilen picibabaként hozzátok kerülhetett, így kezdettől fogva egy család vagytok. Gondolom ez nagyon nagy öröm nektek.
A lombikról most egyenlőre akkor le is tettetek? Valamikor most mentetek voilna ősszel újra, nem?
Na megyek, kihasználom hogy kint alszik az udvaron, takarítok egy kicsit. Olyan jó hogy végre van udvar, ahol Dani jó nagyokat aludhat ha épp nem érek rá sétálni. Sokat könnyít a helyzetemen. Dani pedig imád a friss levegőn aludni.
Szép napot mindenkinek!