Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép Kép

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok Lányok.

Alziza,
Igazad van teljesen. ezt mindenki tudja, aki átesett a vetélésen, hogy nem biztos, hogy jó ha babásokról olvas.
Zsibi pedig mindenkinek hiányzik. Puszilom én is.

Merszi,
Szépen alakul a babaszoba. És aranyos a pocid.
Én is most a dekorációnal tartok. Csak nehezen jön össze. Rajzoltam és festettem neki pár figurát, csak most nem tudom mire tegyem fel. Mert hát képkeret mindegyikre nagyon drága lenne. Valamit ki kell találnom.

Csige-Bige,
Elolvastam a történetedet. Szerintem jól döntöttél, hogy dokit váltottál. Még ha átmenetileg is. Az a fontos, hogy a végére járj a dolgoknak.

Én is teszek fel pocak fotót.
Amúgy jól vagyunk, Petra baba sokat mocorog, és forgolódik, nagyon aktív. Szerdán megyünk NST-re, és gyógytornára.
Sok a gyomorsavam és rengeteget fája hátam. Kicsit néha nehéznek érzem magam, és sokszor nem tudok aludni éjszaka.
Hétvégén megyünk hosszú hétvégére Miskolctapolcára. Remélem jó idő lesz és ki tudjuk pihenni magunkat.

Kép Kép

Kép
eperke25
 
 


közben ezt az utolsó oldalt elolvasgattam. Alziza, te jól vagy? minden rendben van a műtét után? biztos írtad, de nem tudok visszaolvasni! remélem minen ok!

vera, Márk továbbra is nagyon szép gyerkőc! basszus, most született és már mindjárt szalad! én nem akarooom hogy ilyen gyorsan menjen az idő!!!!Olyan jó babázni.

hú, nagyon le vagyok maradva. alig tudom most kikövetkeztetni, kivel mi történt az utóbbi időben. azt látom, hogy jó páran jöttetek át a másik topikból, aminek nagyon örülök.

Annus, megnéztem a videót! igen aktív a Maszatkád! és már nem is olyan Maszatka. tök jó, örülök nektek!!

Tücsökbogár, te az a Tücsi vagy akit szintén a másik topikból ismerünk? Nem is tudtam, hogy van kisbabád! Gratulálok a kisfiadhoz így utólag is!!

Merszi, Eperke, Wruska, szépen nől a pocakotok! Merszi, te aztá szerencsés alkat vagy!

Sajnálom, hogy Zsibimával ez a helyzet, azért remélem kapunk mi még tőle pocakos, babás képeket. Puszilom én is!

Pumpókával mi van? mintha eltűnt volna egy kicsit..

jó lenne többször jönni hozzátok, többször tanácsot kérni a tapasztaltabb anyukáktól..pl. kíváncs lennék, mit tudnátok ajánlani szélgörcsökre, hascsikarásra.. már próbáltuk az infacolt, gyakori evés közbeni büfiztetést, masszírozást, tornáztatást...

remélem hamarosan belejövünk Danival, és egy kicsit jobban be tudom majd az időmet osztani.

A költözést egyébként nagyjából most hevertük ki. végre megjött a nappalibútor, így újabb dobozokat pakolhattam végre ki. sorba kerülnek elő elveszett dolgaink :D Az tuti, hogy soha többet nem költöznék közvetlen a szülés előtt :roll:

Kajla jutyánk továbbra is nagyon kajla, illik rá a neve. sajna rá nincs annyi idő, mint amennyit igényelne. már 4 hónapos, komoly felépítésű németjuhász. nem is mer tőle belépni senki a kapun.
pedig még kölyök kutya. ha Danit kitolom az udvarra, mindig a babakocsi mellett alszik, őrzi a baba álmát :lol:

na most elköszönök, puszi mindenkinek!

Rönééé



Kép
röné
 
 

 
 

Röné!

Csodaszép ez a fiúcska is!!!!Most már azt remélem h lányom lesz akkor tudok neki férjet vadászni innen :wink:

Eperke!
Csini pocakod van!!!!És h mellé milyen vékony vagy!!!

Amúgy én is nehezen alszom...néha nem találom a számomra kényelmes pózt :roll:

annus11
 
 


Röné!
Dani fiú gyönyörű! Igen, én vagyok az a másikból. Azért nem tudtad, hogy van egy kisfiam, mert nálunk a megszokott kilenc hónap csak pár nap volt mivel örökbe fogadtuk a Drágámat. Nekünk úgy ahogy használ az Infacol, bár már nagyon utálja az ízét, sőt már felismeri a kiskanalat és nagyokat fintorog, de az biztosan rosszabb neki, ha fáj a pocija.

A kismamák nagyon csinik, bámulatos, hogy milyen jól tartjátok magatokat! Kitartás, hamarosan elmúlik a hátfájás! :wink: (tudom, én könnyen beszélek :oops: )

tücsökbogár
 
 


Sziasztok

Tücsökbogár

Csabi tápszert kap,v tudtatok anyatejet szerezni?

Székrekedésre jó a glicerines kúp,a kamilla tea.



Röné
Nagyon szép baba!Kedvencem az utolsó kép!
:lol: Olyan kis értelmesen néz!! :lol: :lol:

Eperke
nagyon csini kismama vagy!
Te nem híztál?Csak pocakod van és késsz! :)

Annus

Na hát erről beszélek.Én is átmegyek és ha kérdeznek,v van ötletem akkor írok.
Azért találtam ki ezt a topicot,mert régebben amikor még sokan csak küzdöttetek a babákért és egy pár embernek már sikerült,akkor éreztem úgy,h megnyitom ezt a topicot,mert olyan hülyén nézett ki,h mi már babákról írunk,más meg csak vágyik rá.
Azt meg nem akartam,h e miatt ne írjon valaki a babáról. :)


Lei
Veletek mi van???

Kimma?
Ibm?
Pumpóka?
Vendég
 


Röné: csodaszép babóca. Mi is ilyenre hajtunk :lol: Most épp mintavételezés van nálunk :lol:
Eperke: szép poci. Jó lenne, ha rajtam is csupán ennyi felesleg lenne kismamaként majd :lol: Bár most úgy vagyok vele, hogy a cél érdekében mindent.
Én írogatok ide is lányok, mert olyan jó látni, hogy nektek már sikerült és egy csomó hasznos dolgot olvasok és tudok meg tőletek. Én már nagyon várom a szerdát, mert akkor doki. Tényleg Annus, sokat kell várni a dokinál vagy aránylag bekerülsz abban az időben amikorra beírt a doki? Vinni akarom az összes papíromat, amit eddig sikerült begyűjteni. Remélem annál rosszabb híreket nem igazán mond, mint amit így is tudok és mihamarabb a nyomdokaidba lépek Annus :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Röné,
Nem is láttam a képeket Daniról.
Egyszerűen gyönyörű. Olyan békés és nyugodt babának látszik.

Köszönöm a dicséreteket, de azért híztam ám, most tartok 9 kg-nál.

Csige-Bige,
Szorítok neked, hogy minél előbb megoldást találjanak a problémádra!

Kép
eperke25
 
 


Alziza!

Persze, igazad van,OK :wink:

Sajnálom Zsiibimát :( ...

Eperke!

Csini pocó! :wink:

Röné!

Tündéri a kisfiad..az első kép olyan mintha egy képeslap lenne......gyönyörű :wink:
Nálunk se az Infacol,se az Espumisan nem vált be...talán a Gripe Water ami segített...de sajna ne legyenek nagyon illúzióid..ki kell nőni ezt a fránya hasfájást a babuciknak.Bocs nem elmkészem,a masszázst nem próbáltad?Van akinek az nagyon bevált.

Tücsi!

Én is azt akartam kérdezni h mit kap Csabika?Anyatejet vagy tápit?Mert ha anyatejet akkor teljesen normális ha épp 4-5-6 vagy 7 napig is nincs kaki,de ha tápi akkor tényleg feszítheti a pocóját már a kaki.A kúp szetm is jó ötlet vagy a szélcső.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Olika már így ül:

Kép

Itt inhaláljuk őt...kicsit rossz látni de nem olyan vészes..már megszokta

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Alziza: igazságod vagyon :lol:

Panny: jajj, tényleg ez a kép.. Olika olyan mint egy kis MIG pilóta :wink: Azt hiszem, ez a helyzet jobban zavarja a felnőtteket, mint őt. De milyen ügyesen ül már!

Röné: nagyon szép a kisfiad. Ügyesen csináltátok :wink:

Vera: ez a kis kalóz hihetetlen ügyes már! :lol:

Eperke: nagyon szép a pocakod. Jó pihizést nektek a hétvégére. Jól hangzik. Mi már nem megyünk sehova, mert már a nagybevásárlás is igazi kihívás, egyre többet keményedik a pocim. Bár a pihenésre inkább apának van szüksége, mert annyit dolgozik szegényem. De hétvégén igyekszem kényeztetni, nem túl sok extra melót kitalálni neki. Bár ez a hát nagyon húzós lesz neki. Sok a babás délutáni program és most aztán igazán szembesülnie kell azzal, hogy mi is fog történni...Lehet hogy ez aggasztja ma? Néha érzem rajta, hogy csendben pánikol. De ilyenkor ez normális. Főleg, ha én is elbizonytalanodok, vagy berezelek valamitől, akkor rajta is kijön jobban, úgyhogy én tartom magam :wink:

Mamik, a család bővülését hogyan fogadták az apukák? Én azt érzem, hogy mióta elveszítettük az első babát, nagyon fél örülni. Már nincs biztonság. Igaz, én is hasonlóan érzek. Ráadásul neki nehezebb is átélni a babavárást, pedig nagyon készül ő is a maga módján. Abban bízok, hogy ha meglesz a baba, majd már jobban kötődik hozzá ő is.
A másik ehhez kapcsolódó gondolat, ami motoszkál a fejemben: Hogyan tudok elegendő figyelmet szánni rá is, mikor már most is minden gondolatomat a baba köti le? Nem akarok az a fajta lenni, aki azzal megelégedik, hogy mint jó feleség meleg étellel és tiszta lakással, ruhával várja a férjét haza..Tanácsok?

Kép
wruska
 
 


Panny

Olika nagyon ügyes! :lol:

Csige-bige

Persze,írj ide is ha szeretnél!
Azért is írtam,h aki onnan jön írni,olvasni az a saját döntése,és nem mi bántjuk meg azokat akik nem szeretnének olvasni a babás dolgokról. :lol:

Wruska
Hát....nem tudom,h tudunk e jó tanácsot adni. :roll:
Minden pasi másképp éli ezt meg.Nálunk soha nem volt gond ezzel.
Meg persze sok minden függ majd a babától is. :wink:

Babavárás:
Nekik nyilván más mint nekünk.
Mi persze,h jobban kötődünk a babához mint ők,hiszen bennünk fejlődik.
Majd amikor meglátja,kézbefogja akkor kötődik hozzá.
De hallottam már olyat is,h csak később jött ez az egész,akkor amikor már gügyög,nevet.
Ne aggódj szerintem e miatt!Kialakul!!! :lol:
Vendég
 


Wruska!

Sztem az tök érthető ha egy pasi amíg csak a pocakban van a babó nem annyira tud kötődni hozzá...egyébként ezt hallom több barinőmtől is és nálunk is hasonló volt a szitu..na aztán a születés után meg le se lehet őket vakarni a kicsiről :wink:
Náluk ez később alakul ki és ez így van jól.
A félelmed attól h nem lesz elég időd a párodra a születés után egy kicsit alapozott....sztem az a helyes út ha először,az első pár hónapban nem is kínzott ezzel a lelked mert be kell látni h tényleg nem valószínű h lesz időtök egymásra..de sztem ez is így van jól..aztán ha már belerázódtok mindannyian akkor lehet kicsit erőfeszítést tenni a kapcsolat újbóli ápolgatására..általában ez szokott is sikerülni és minden jól alakul.Sok múlik h milyen az apuka hozzáállása, ahogy Alziza is írta...ha az első hónapokban is teljes bedobással bekapcsolódik a baba körüli teendőkben(persz csak ha épp nem melózik) :wink: akkor könnyebb lesz ez a visszatalálás egymáshoz mert egyátalán nem kerül messze egymástól a pár.
Kívánom h minden klaffoljon nálatok,de ahogy írsz a párodról sztem nem lesz gond!!!


Tudom h kicsit ijesztő Olikáról a kép ,de az életben nem olyan vészes a szitu.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszi lányok a biztatást. Hát majd igyekszünk, mert nem akarom elveszíteni ezt a drága embert :wink:

Ma szülőszoba látogatásra megyünk! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Majd mesélek :lol:

Kép
wruska
 
 


Alziza, Panny!

Köszönöm a tanácsot, tegnap kamilláztunk, de egyenlőre nincs siker, még ma is folytatjuk, aztán ha semmi hatása, akkor azt hiszem felhívom a védőnőt.
Nagyrészt anyatejet iszik, csak este kap egy kis tápszert a tej mellé. Átlagban 700 ml tejet és 60 ml tápszert eszik így egy nap. Az elmúlt két napban egy picit kevesebbet, gondolom fogy a hely odabent. Pedig annyira igyekszik a drágám, nyom folyamatosan, de max puki sikerül.

Wruska!
Az én férjem is így volt, miután elveszítettük a babákat, szinte rettegett, hogy mi lesz ha sikerül a lombik. Mondta is hogy ő abban a kilenc hónapban biztosan idegroncs lesz. Szerintem ez a félelmük mutatja igazán, hogy mennyire szeretnék, hiszen nem a babától félnek, hanem az újabb rettenetes megrázkódtatástól. Nekünk így nem kilenc hónap volt a rettegés, csak az első hat hét, hogy nehogy vissza kelljen adnunk a babát, de ez sem volt könnyű mert az első pillanattól kezdve igazi apukaként viselkedik, sőt....
Annyira imádom őket amikor együtt vannak, mindig mondom is, hogy enyém a világ két legjobb pasija. Szóval szerintem nem lesz gond apával. Hajrá!!!

tücsökbogár
 
 


Panny!
Olivér nagyon klassz srác! Az inhalálós képen azért látszik a szemén hogy nem olyan szörnyű ez mint amilyennek látszik. Remélem hogy hamarosan kinövi.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok mióta nem olvastam,örülök,hogy így pörög a topic.
Pár dolog megmaradt amire válaszoljak,de nem fog menni személyenként! :oops: Bocsi

Pocak és babafotók nagyon jók,szépek!

Annus! Maszatka videót megnéztem,annyira jó!
Kicsit nosztalgiáztam is ! :wink:

Alziza! Topic gondolattal egyetértek!
Zyibit puszilom,remélem egyszer még csatlakozik!

Székrekedés: Nekünk is a kamillatea jött be,attól úgy befosott,hogy csak na pedig nem sokat ivott belőle! :wink:

Apa: Pocakosan imádta,mindig beszélt hozzá,simizte.
Szülés után egy darabig nem nagyon tudott vele mit kezdeni,ha sírt egyből lepasszolta!
Mostmár nagyon jól elvan vele,hogy rámosolyog,mostmár ha sír akkor is megnyugtatja! :wink:
Valószínű nem úgy alakul mint a mesékben de kitartás minden rendben lesz!

Hasfájás: Mi mindent kipróbáltunk és semmi nem jött be! :cry:
Talán a grippe water segített valamit!
De igazána 3 hónap oldotta meg!
Ehhez is kitartás! :wink:

Nálunk megint elég rossz éjszakák vannak,3 hét nyugi volt csak.
Végre elmúlt a hasfájás erre elkezdett jönni a foga,2 kinnt van,de tuti jön még valahol mert nagyon szenved!
Nagyon élesen felsír álmából!
Úgy sajnálom!
Viburcol nem jött be,Nurophen valamit segít de nem az igazi!
Dentinox megy neki sokszor!
Mire kijön az összes foga nem lesz hajam! :twisted:
Már eszik almát,őszit,sütőtököt.
Folyamatosan próbálgatom.
Most mennem kell!

Pussz mindenkinek!

Vigyázzatok a babákra (bennt ás kinnt is) és persze magatokra!

Íme a főnők:
Kép Kép Kép Kép

Kép


Kép
ibm
 
 


Ibm

Nagyon szép baba Áron! :lol: És ez a haj :shock:

Tücsökbogár

remélem megoldódik hamar.Töbször is adhatsz neki a kamillateából.Hátha!

Lányok!Menjetek már át a másik topicba!!!!
Én nem értem!Én vagyok hülye???? :shock:
Vendég
 


Alziza!

Én már olvastam,de mivel nem értettem azthittem lemaradtam valamiről!
Ráadásul megnéztem hova írogat még!
Sehova!
Ez az egy hozzászólása van!
Hátha olvas minket is és majd megválaszolja!
Passz :roll:

Kép


Kép
ibm
 
 


Na már meg nem gyűztem visszaolvasni....

Alziza!
Szerintem nem ide akarta ezt íni,merthogy egyáltalán nem volt semmien szomszéd csajról szó...nem maradtatok le semmiről!Bizti észreveszi h rossz helyre írt :wink:

Ibm!
Áron baba is gyönyörű!És mégegy fiú....már nagyon kíváncsi vagyok az én pocimban ki lapul!


Panny!
Oli biztos kiheveri ezt gyorsan!Aztán majd jókat derültök ezen a képen :wink:

Wuska!
Hát ami a pasikat érinti télleg kicsit egyedi.Nálunk pl most h újra terhes lettem az elején egyikünk se élte bele magát,aztán vhogy apcim sokkal hamarabb lett nyugodt mint én,én azért néha még parázok h minden oké e...Ő is szokta simizni a pocimat,kérdezi h mikor megyek uhra,dokihoz stb.Ha szarabbul vagyok rászól a gyerekre h "Gerzson,hagyd anyádat pihenni" :lol: (amíg nem tudjuk h fiú v lány addig Gerzsonnak hívja :roll: )
Most még jókat derül azon ha elfáradok a nap végére,ha elalszok délután vagy ha nem tudom kinyitni a hűtőt a szagoktól.Aztán nem tudom hogy lesz később...de majd beszélek erről vele,és én is próbálom nem elhanyagolni!Szerintem ez sikerülni is fog,csak hozzá kell szokni az új helyzethez :wink:
Attól viszont nem félek h nem meri majd megfogni,neki 3 kisebb testvére van,így velük anno sokat babázott :wink: Na meg nem az az ijedős fajta az bizti :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Ismét nem tudtam visszaolvasni, de élünk, minden rendben. Martinka elindult, nagyon szépen megy már egyedül. Megvolt az első szülinapunk is lassan 1 hónapja. Rakok pár szülinapos képet nektek. Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de suliba járok és többnyire csak akkor tudok tanulni, ha alszik és ugye emellett még van a házimunka is.
Azért időnként jelentkezem ám és megpróbállak olvasni is titeket.

A képek:


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Chrissy: Drága pofa Martinkád! Nagyon tetszik a csukája, bytheway. :P

[quote="alziza"]
írta:
alzizaLányok!Menjetek már át a másik topicba!!!!
Én nem értem!Én vagyok hülye???? :shock:


Nem vagy hülye. Egy januári hozzászólására reagált a hölgy, kissé megkésve. Gondolom elsősorban az érintettnek szólt volna, mivel ugye mást nem érint ez a téma. De ő már nem olvassa ezt a topikot sajnos, csak gondolom ezt a hölgy nem tudta. 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára wruska 2008.11.04 21:34-kor.

Kép
wruska
 
 


Ma megvolt a szülőszoba látogatásunk.
Annyira jellemző ránk, hogy a kórház kapujában szó szerint a dokinkba ütköztünk, ő meg rémülten ránk nézett - miután apát felismerte (engem szerintem csak utána tudott elhelyezni az éterben), hogy ugye nem szülni jöttünk?
Jó pofa, gondolom, szólnék neki, ha mennénk szülni :wink: Megnyugtattuk, hogy csak ismerkedünk a hellyel, hogy ne tévedjünk el, ha majd élesben jönni kell.

A szülésznő, aki körbekísért minket, nagyon kedves volt, és mindent részletesen elmondott, megmutatott. A végén (1,5 óra volt) már kissé zsongott a fejem, de közben hozták vitték a babákat és szebbnél szebbek voltak és akkorát dobbant a szívem, hogy most azonnal én is egy ilyen kis csomaggal akarok innen kilépni :lol: De ami késik, nem múlik. Hamarosan eljön a mi időnk is. 8) Egyszóval hasznos volt és legalább apa is tudja, hogy hova kell vigyen :lol: Ja és vannak itt is nagyon kulturált szülőszobák, amik egyszemélyes vajúdók - bordásfallal, kötéllel, szülőzsámollyal, labdával, zenével, légkondival..van kád is -de csak vajúdáshoz. Szóval lehet ide is kerülni, meg a "nagy" szülőszobára, de ott is el vannak választva fallal a szülőágyak, szóval intimitás azért ott is van. bár ugye a hangszigetelés így nem megoldott. Sebaj, ott már nem nagyon fog érdekelni, gyanítom.De jó volt, hogy elmondták, hogy mik a helyi specialitások, ők mit és hogyan szoktak, így nem kell találgatni. Elmondták, hogy az apáknak is mi a teendőjük, mit hova tehetnek el - amiről ugye a legkevesebb infót lehet begyűjteni. Egyszóval nagyon élvezte apa is meg én is, sőt még Olika is ficánkolt ezerrel - de nagyon elfáradtunk.

Holnap is tanfolyam: az újszülött első napjairól (kórházi ellátás) fog beszélni a csecsemő orvos, aki szintén itt dolgozik a kórházban. És már megint szerda van :shock: Gyorsan telik az idő.

Kép
wruska
 
 


Ibm!
Áronnak micsoda hosszú haja van és nagyon szép szemei is!

Chrissy!
Hogy szalad az idő! És a fiad mennyi tortát kapott! Ezt majd bevezetem én is, aki jön majd hozzánk köszönteni az hozzon tortát is...

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Chrirssy!

Látszik hogy Martinka nagyon boldog baba!!Gartula az 1. évhez!!!

Tücsök!

Akkor próbáld ki a Kamillát(pl.látod ezt én nem is hallottam h jó lehet ilyenkor :wink: )

Ibm!

Csuda szép kisfickó!!És ez a haj...!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Az tök jó Wruska, szerintem nagyon hasznos a szülőszobalátogatás. Én is szeretnék majd menni, ha oda kerül a sor. Legalább ismerkedsz egy kicsit a hellyel. Hát élvezd a kismama létet amég tudod, mert már lassan kívülről szemléli Olika a világot :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket! Büszkék is vagyunk Daninkra nagyon, bár ezel tuti minden szülő így van :lol: . Apa pláne büszkén hangoztatja, hogy igen jó "anyagból" készült.... :lol:

Alziza, igen érdekes képeket tud Dani vágni. Szinte állandóan grimaszol, mosolyog. Azt bírom a legjobban, amikor az utcán valaki megnézi dícséri, hogy milyen szép, aranyos, és erre a kis huncut alvás közben hatalmasat mosolyog. Olyan mintha értené, és azért mosolyogna. Tök jó, mert ez már többször előfordult, pedig alvás közben ez a mosolygás véletlenszerű egybeesés.

Hú, tegnap annyira feszített a mellem este, hogy fejnem kellett (egyébként ritkán fejek. sajna lusta vagyok rá... :roll: ).
Hát annyi tej jött, amennyi még soha, azt hittem abba sem tudom hagyni a fejést :D Ilyen még nem volt. Létezik, hogy nekem még csak most indul be igazán a tejci???

Panny, az Infacol nálunk sem igazán válik be, így abba is hagytam. Állítólag nincs mellékhatás, de azért csak mesterségesen előállított valami.. Inkább nem tömöm ilyennel a babát, főleg ha nem is segít. Espumisánt meg meg sem próbálom. Más is mondta már, hogy a hasfájás az ilyen. Nem tart örökké, túl kell élni ezt az időszakot, ahogy te is írtad.
Te otthon vagy a homeós bogyókban. Nem próbáltad a hasfájásra valamelyiket? Nincs valamelyik bogyóval tapasztalatod?
Mi vettünk egyet próbaképp, hátha még ez segít.
Csak nehézkes, mert nem mindig van lefejt anyatej, amiben etetés előtt időben feloldhatnám a bogyókat.
Dani meg ha felébred, azonnal olyan patáliát csap a ciciért, hogy nincs már idő fejni meg golyócskákat oldani...Pedig ez talán nem lenne rossz.

A babamasszázst próbálgatom, de nem merem jobban masszírozni, mert csak könyvekben néztem meg a mozdulatokat, és így nem érzem azt hogy én ezt rendesen meg merném csinálni.... Sajna itt Palotán nem csinál senki babamasszázs-oktatást.Úgy azért bátrabb lennék, ha valaki élőben tanítaná meg. Van egy védőnő, aki oktathatná, de nem inditott még foglalkozást.
Csak azt tudnám, akkor minek van meg a képesítése...

Wruska, mi nem készültünk apás szülésre, de azért párom eljött a szülőszoba látogatásra (magától!). Aztán meg úgy döntött az uccsó pillanatban, hogy mégis csak bejön. Csak lestem, amikor megjelent a szülőszobán beöltözve. :lol: De nagyon jót esett. Neki pedig kifejezetten jól jött hogy azért a biztonság kedvéért megnézte előtte a szülészetet. Így mégsem először járt ott, nem volt neki idegen a környezet.
A sors fintora, hogy sajna mégsem láthatta a Dani megszületését, de a lényeg az volt, hogy a legnehezebb órákban végig velem volt. Bár ő jönni akart a műtőbe is, de én mondtam, hogy oda ne, az végképp nem neki való hely :lol:

Szóval jó dolog ha apa is megy a szülőszoba látogatásra!!

Chrissy, gratulálok az 1. szülinaphoz! El voltatok látva tortával rendesen :P

Ibm, Áron gyönyörű baba. Azok a szemek! Jó nagyok vagytok már ti is.

De a legjobban Panny a te babádon lepődtem meg. A képeket már nagyon komoly nagyfiú Olivér! Gondolom imádják a nagyok is.

Tücsi, örülök nagyon, hogy sikerült az örökbefogadás. Szerencs nektek is meg a kis Csabikának is, hogy ilen picibabaként hozzátok kerülhetett, így kezdettől fogva egy család vagytok. Gondolom ez nagyon nagy öröm nektek.
A lombikról most egyenlőre akkor le is tettetek? Valamikor most mentetek voilna ősszel újra, nem?

Na megyek, kihasználom hogy kint alszik az udvaron, takarítok egy kicsit. Olyan jó hogy végre van udvar, ahol Dani jó nagyokat aludhat ha épp nem érek rá sétálni. Sokat könnyít a helyzetemen. Dani pedig imád a friss levegőn aludni.

Szép napot mindenkinek!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Ibm, Chrissy!

Nagyon édesek a kispasik!

Köszönöm a segítséget, a kamilla tegnap reggel megtette a hatását. Attól kezdve egész nap vigyorgott a Drágám! A változatosság kedvéért viszont estétől hasmenése van, remélem csak a kamilla dolgozza ki magát (vagy a rota oltás).

Röné!

Igen, én is úgy gondolom hogy nagyon szerencsések vagyunk.

A homeós bogyokról én is szívesen venném az infot!

MIndenkinek szép napot kívánok!!!

tücsökbogár
 
 


Na megjöttem a dokitól!
Nov19én megyek AFPre,majd nov 27v 28án a 18.heti uhra!!!Megvizsgált és megnéztük uhval is a Maszatkámat.Rögtön mondta h jó nagyra nőttünk :lol: Ezt már a méhem nagyságánál megjegyezte :lol: Aztán láttam ahogy dobog a pici szive.De kivételesen épp pihent,de kicsit bezörgettünk akkor intett h oké,mostmár hagyjatok :lol:
Képet kivételesen nem kaptam,de hasi uh lévén nem is látsott vmi jól...még le se mérte,gondolom nem is nagyon tudta volna,azért nem egy hiper gigantikus uhja van :wink:
Ja és felít vmit vaspótlásra...vmi Fer...?????sajna nem tudom kiolvasni :oops: ...szóval most próbálom kinyomozni,aztán legrosszabb esetben felhívom :lol: Vki nem tudná esetleg beazonosítani? :roll:

Szóval minden oké odabenn!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik már megint sokat melóztam mert rengeteget írtatok...

Annus!

Nem ezt kaptad? Ferro- Folgamma , ilyet valamikor én is szedtem.

lányok! nagyon szép babafotókat láttam megint, egyikőtök babája szebb mont a másiké!!!!

Eperke! Te is szerencsés alkat vagy! Gyönyörű a pocid plánne így az utolsó hetek felé!!!
Szóval te is kreatívkodsz! Én nem festettem a falra, hanem szintén megrajzoltam papírra, majd kivágtam mint egy szabásmintát és préselt színes szivacslapokból kivágva az apró részleteket egymásra ragaszgattam. A kész figurákat gyurmaragasztóval rögzítettem a falon , így bármikor áthelyezhetem máshová ill. le is vehetem őket! Nem volt költséges, hiszen egy szivacslap 110 ft, és erre üvegfestékkel ill. alkoholos filcel dekoráltam.

Wruska! Tele vagy akkor élménnyel (szülőszoba). Anno én is jelentkeztem, de az én védőnőm elfeledkezett rólam és mondhatni a szülés előtt szólt, hogy mehetek megnézni a dolgokat ill a tanfolyamra. Persze megköszöntem neki, hogy most már napokon belül személyesen is kipróbálom... :wink:
merszi
 
 


Annus, szerintem is Ferro Folgamma lehet, én is szedtem, amikor terhes voltam Martinnal. Örülök, hogy minden oké odabent. Nagyon repül az idő, hamarosan majd érezni is fogod a kis pocaklakód mocorgását. Tudom, hogy ritkán jövök, de nem kerülhetnék be én is a tábliba? Milyen adatok kellenek? De ha nem, akkor nem, csak megkérdeztem.
Vendég
 


Chrissy!

Persze bekerülhetsz a tábliba,most így fejből nem tom mik kellenek,nem is otthonról írok,de lapozz vissza a táblihoz és akkor add meg azadatokat és beírlak!

annus11
 
 



Röné,Tücsök!

Persze-persze próbáltam a homeot...az volt vele a gondom h soha nem oldottam fel előre(hisz nem tudtam h kell-e)és egészben adtam neki.Anno a srácaimnak is így adtam nyügire meg fogzásra...szal Olika 1x majdnem félrenyelte..ekkor beparáztam és eldöntöttem h csakis oldva adom..nade arra sosem volt idő nálunk sem..egy szó mint száz,hatásos volt akkor amikor adtam neki,főleg az elején,de később az se nagyon használt.
Amúgy Chamomilla kell erre is.A leggyengébbtől az erősebbig(5ch,9ch,15ch,30ch)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Annus,

Nagyon örülök, hogy minden rendben van.
Hihetetlen, hogy már a 18. heti UH időpontjáról írtál. Hogy repül az idő. Nemsokára szülni fogsz.

Megvolt tegnap az első NST vizsgálat. Jó sokáig tartott. ÉS most jutott eszébe szülésznőnek, hogy kellene igazolás a szemész orvostól, hogy szülhetek terméeszetes úton. Bár nem nagyon rossz a szemem, mert -2-es, de akkor is kell róla papír.
Ti hallotattok már ilyenről?

Wruska,
Örülök, hogy tetszett a szülőszoba. Mi is voltunk párommal. Én is reménykedem benne, hogy egy ágyasba fogok majd kerülni. Nekünk nem tartott olyan sokáig, csak 40 perc volt. De párom annyira zavarban volt és úgy izgult, hogy mikor a fájdalomcsillapításról beszéltünk, azt mondta a szülésznőnek, hogy ő most is szeretne kérni egyet.

Tegnap megvettük az ágynemű garnitúrát, most már csak a függöny kell és kész a szoba. Olyan aranyos zsiráfos lett, és zsiráfos a pelenkázó lap is.

Merszi,
Kész vagyok most már én is a képekkel, csak nem tudom mire tegyem majd fel őket. Ezeket rajzlapra festettem, de nem akarom bekeretezni őket, mert az már úgy sokba lenne, de nem tudom még, hogy hogy tegyem ki a falra. Arra gondoltam, hogy kartonra ráragasztom és azt teszem fel kétoldalú ragasztóval. Vagy van esetleg már ötleted?

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok

Eperke

Én hallottam már arról,h ha valki szemüveges akkor kell igazolás.
Lehet,h úgy vannak vele,h mindenki azt mond amit akar és lehet,h van (vagy volt) aki esetleg letagadja,h milyen rossz a szem,csakhogy ne kelljen császárral szülnie.


Wruska

Örülök,h tetszett a szülőszoba! :lol:
Vendég
 


Én is szemüveges vagyok, de nem tudtam, hogy ez mondjuk egy 1,5-ös dioptriánál is számíthat. Azt hittem, hogy csak az erősebbnél. A dokim nem mondta, de hétfőn megyek hozzá és megkérdezem. :roll:

Kép
wruska
 
 


Panny köszi az infot!
Nálunk a feloldás nem gond, mert mindenképpen kaját kell melegíteni, akkor meg fel is oldódik közben gondolom. Ezt is folyamatosan kell adni, vagy csak ha fáj a pocija, akkor a következő kajával?

tücsökbogár
 
 


Erre a szemüveges témára én is kíváncsi vagyok, mivel kontaktlencsés vagyok! Nekem az egyik szemem -3,25 (de évek óta nem romlik, minimálisat javulgat) a másik sokkal jobb. Tőlem nem kértek semmit az előző szülésnél, és nem is romlott szerencsére. Utólag belegondolva nem is vigyáztam nagyon a szememre, mert nyitott szemmel és felemelt fejjel erőlködtem, be is vérzett a jobb szemem és a mellkasomon a bőr (persze ez a rossz nyomástól volt, de így is könnyű szülés volt). Most nagyon fogok erre figyelni!
merszi
 
 


Még jó, hogy írtam akkor. Bár lehet máshol nem kérik. Vagy nálam is csak azért mert rákérdeztem.

Küldök pár képet az ágyneműgarnitúráról. Még nincs kész teljesen a szoba, de már csak a függöny kell.
Kép Kép paplan Kép Kép Kép pelenkázó lap

Kismamik, ti , hogy vagytok. Én elég szarul. Dagad a bokám estére, fájnak az ízületeim, és sok a gyomorsavam. Szóval elég szarul vagyok. Front van, vagy mi?

És még sokat kell vasalni, mert 2-kor indulunk pihizni Miskolctapolcára. Remélem ott helyre jövök.

Legyetek jók!

Kép
eperke25
 
 


Eperke!

Gyönyörű lett a babaszoba!!!! Olyanok a színek, mintha mindig sütne a nap! Nagyon szép az ágynemű is! Az egész passzol a vonalzódhoz is :lol:

Nálam is ilyen mediterrán, meleg színek vannak a lakásban. Igaz a fiam szobája most zöld lett, de csak azért, hogy legyen egy kis változás a színvilágunkban!
merszi
 
 


Eperke!

Télleg szépséges ez a zsiráfos garnitúra!!!Beköltözhetek? :lol:

annus11
 
 


Eperke

Szép a babaszoba! :lol: :lol:


Annus
Baba megint eltűnt a másikból!tudsz valamit?
Vendég
 


Alziza!
Sajnos nem.....de majd kinyomozom!!!

Mutyurkáról is hozom majd a híreket,lehet már megszült!!

annus11
 
 


Eperke!

Csoda szép a baabszoba!!!Én is beköltöznék szívesen Annussal ha lehetne :wink:

Tücsök!

Van aki folyamatosan adja,h bizot ami biztos,de van aki alkamanként...én inkább alkalmanként szoktam használni ha épp úgy gondolom fáj valamije.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Eperke: hát csodaszép a babaszoba, nem csoda ha hamarabb jön majd a bébi. Annus, Panny szerintem már foglalt az a szoba és nem is hamar megjön a kis lakója :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Eperke!

Tényleg szép a szobátok! Nagyon kellemes a színe!

Nem haragszotok, ha felrakok egy huncut képet? Mostanában így huncutkodunk, főleg ha megkérjük erre:
Kép

Alziza!
Te szoktál menni a Baba/mama expóra (amit a Syma csarnokban rendeznek) is úgy emlékszem. Itt is vannak használt ruhás standok? Vagy csak a gyártók jönnek ki?

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera, hogy Márk milyen kis zabálni való ezen a képen! És milyen nagyfiú már! Szalad az idő :shock:

Ma voltam védőnőnél, minden rendben van, de a vérképem most már kicsit rosszabb, mint a múltkor, szerinte vasat fog felírni a doki. (Múltkor is ezt mondta, és akkor sem írt fel) Mondjuk már jó lenne, ha nem írna fel, erre a pár hétre már minek. :wink: De nem találgatok, hétfőn úgyis megyek hozzá, majd megmondja, hogy mi lesz.

Ma megkezdtem a homeopátiás felkészülést - caulophylliumot szedek, bízom benne, hogy használni fog, ha itt lesz az ideje. Hamarosan :wink:

Ja és tegnap beszereztük a mózeskosarat a babakocsihoz, álomszép - és a kiságyat is elhoztam ma az asztalostól, apa pedig holnap hozza a pelenkázót. Vasárnap mindent össze is rak, csak a függöny fog hiányozni, de a jövő héten az is meglesz. Már alig várom, hogy teljes egészében lássam a babaszobánkat, feldíszíthessem a képekkel és úgy egyébként is. Majd hozok én is fotókat.

Eperke: itt is: nagyon nagyon gyönyörű a babaszobátok! A zsiráfok olyan ééééééééééééédik!

Kép
wruska
 
 


Vera

nagyon jó a kép!Édes! :lol: :lol:
Nem Babaexpon még nem voltam.De azt hiszem ott nincs ilyesmi.
Viszont 28-án van a kismamabörze!

Annus
OK!Nyomozz!! :lol: :wink:
Mutyurkáról is várom a híreket!
Vendég
 


Wruska!

Biztos h jó lesz a homeos rásegítés a szülésedre!!!Bízz benne nagyon!!!Hatni fog!!

Vera!

Márk tényleg nagyon édes kópé!! :wink:

Dicsekedhetek nektek egy kicsit??? :oops:

Tegnap egész nap TakeWon-do versenyen voltunk Márkkal ahol bronzéremes lett és mi rettentő büszkék vagyunk rá!! :oops: :wink:

Itt épp egy szép fejrúgást kezd fekete sapiban.


Kép

Ez egy máik meccsen ahol épp készül a bíró feltenni Márk kezét mert győzött.(szembe nézve balról van) :wink:

Kép

És itt már nagyon büszkén éremmel a nyakán :wink:

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?