Sziasztok!
Judithoz csatlakozva: Volt termés!
Réka baba! Nagyon boldog névnapot kívánunk!
balwin Judit! Sima vajkrémes...
Jöhetnek a töltelékek! Valahol, valamelyaik naptár hátuljára fel van írva a csokis, de csak most jutott eszembe...
Babó viszont meg volt veszve a tortáért! Kiváncsi voltam mennyit eszik belőle, mert ebéd alatt végig a tortát követelte. Hát kábé annyit evett belőle, hogy le se tudtuk fényképezni!
A villáskanálnyi...
Ma is reggel emlegette a tortát, elővettem a maradékot a hütőből, de csak gyurmázott vele.
Most vasárnap anyuék jönnek, akkorra pedig Bounty tortát akarok csinálni (még nem csináltam), a mindmegettén találtam.
Az tejszínes, hátha jobban csúszik babónak (csakmert a cappuchinóm habjából szokott kérni...
).
bbj Judit! Olyan jót mosolyogtam a Misi Grétit nem áltöltöztetős témánál!
Nikol??? Ha be szeretnétek jelentkezni szülőszoba látogatásra, akkor telefonszámot tudunk adni. A csecsemősökkel nekem nagyon jó tapasztalatom volt. Ketten voltunk, akik nem tudtuk helyde pöpecül babókat mellre tenni. De jöttek állandóan, meg mondták is, hogy ha etettünk menjünk oda a megőrzőbe, segítenek... Én is összetalálkoztam egy nyanyával, nagyjából olyan paraméterekkel, mint amit a bbj Judit is írt, de ez inkább magas nő volt. Kérdeztem, hogy hogy kell kézzel fejni, mert feszül a mellem. Először elküldött, de majd egy rövid idő múlva jött és mondta mit csináljak...
Anikó! Ezt a cukros vizet, mármint hogy cukrozni kell, és ezért még soha nem hallottam!
Néha bent babó is kapott viezt (csuklott), de eszembe se jutott, hogy esetleg cukros. De szerintem oly mindegy, az a pár korty... Egyébként hugi kisfia anyatejet kapott most a kórházban (nem hugomét).
bbj Judit! Úgy irigykedem Szilvásváradért! Én is akarok menni! Mondjuk szerdától vagy hogy már mondja a csapadékot... na, majd tavasszal.
Kata! A papagáj és fókashow engem is érdekel, de szerintem Balázs nem üllne meg a fenekén. Mennyi idő volt az előadás? egy 3/4 órát még lehet megkreckiroznák vele...
Egyébként pont tegnap este mondom Petinek, hogy jó lenne elmenni moziba, vagy étterembe... Erre ő: Már én is gondoltam rá, hogy menjünk étterembe, Balázs hagy szokja.
Ehe-ehe... Én Balázs nélkül gondoltam...
Jaimee! A második naptól adtak nekünk is 5 pelust, de én talán egyszer-vagy kétszer tettem bent tisztába Balázst, mert ha mentem mosdóba, vagy zuhanyozni, vagy valami és betoltam, mikor mentem érte mindíg szóltak, hogy tisztába rakták a babát. Egyébként a mi szobánkban volt egy anyuka, az meg szinte összekéregette a maradék pelenkákat az anyukáktól, tette be a sporttáskába. Megjegyzem második gyereke, és Adidas, Nike meg hasonló ruhákban feszített...