Lanyok, olyan aranyosak vagytok, koszi mindenkinek a vigasztalo szavakat (miert nincs viragos szmajli?)
Kistiggrincs: itt is van Gripe Water, vettem is, haaat, olyan nagy ivben kopte ki a gyermekem, hogy orom volt nezni. Komolyan, ez volt az elso dolog, amit anyatejen kivul kapott, mit mondjak, nem izlett neki. De van itt Infacol is, abbol olyan keveset kell adni, hogy bespricceltem a szajaba, es annyira meglepodott, hogy lenyelte
De szerintem annak az ize is jobb, mert azt minden alkalommal lenyeli, es talan segit is valamicsket. Zalan nagyon cuki !!!
Szeder: raktam fel kepeket
Eszike: olyan aranyos vagy te is (virag). A kolika tartast probaltam, azt szereti is tobbnyire, olyan is volt, hogy bealudt rajta, de ha nagyon faj a pocija, akkor nem segit
A masszazst is probaltam, az is segit neha, de nem mindig
Meg raktam a pocakjara meleg torolkozot, az is segit ... neha. Es nektek is tart meg a hasfajso idoszak? Tudom, hogy elvileg 3 honapos korig tart, de nyilvan ebben is vannak kivetelek.
Csibe: Jazmin is nagyon szep baba, milyen kis huncutul nez
Bejci: en az ejszkazahoz nem tudok hozzaszolni, mert en abban a cipoben jarok, mint te. Altalaban jok az ejszkaink, ha neha-hena van egy zurosebb, akkor kibukok. Remelem, nektek a mai ejszka mar jobb volt es aludtatok.
Noni: aranyos, amit irtal, jol elpityeregtem magam rajta.
Sziszi: a hozzataplalason en is meglepodtem. Es milyen igazad van, mennyire kulonbozo a felfogas. Mondjuk nekem az pl sok, hogy 7-8 honaposan mar porkoltet kap, meg kaposztat, ez biztos nem hasznal a gyomranak. Persze, ha ott ez a termeszetes, akkor ezt kell csinalni. A mleot nagyon sajnalom, meg hogy ilyen problemakkal kell szembeneznetek. Remelem, azert tudsz idot szakitani a pihenesre is, mert arra szukseged van! Vigyazz magadra !!!
Csehi: becsuld meg az ilyen napokat, es pihizz te is sokat
Konan: nem semmi, hogy Annacska mekkora baba mar
Es nagyon szep is
Rolunk: nalunk ma kicsit nyugodtabb a helyzet, azert meg nem az igazi, de sokkal jobb, mint tegnap. A tejcim mara tenyleg megcsappant, annak ellenere, hogy tegnap tobb, mint 5 decit fejtem
Ebbol azert ma mar adnom kellett egy etkezes helyett, mert bizony nem volt eleg. De nem hiszem, hogy gond lenne, csak a tegnapi nem-szopizasnak, meg az idegeskedesnek koszonheto ez. Ma vedelek, meg tobbet rakom mellre a Manot, aminek persze o nagyon orul. Pedig mar az utobbi napokban kezdtunk arra beallni, hogy kevesebbszer eszik tobbet. De hat o cicizni mindig imad, azt sose kell neki 2x mondani. Mar mosolyogni is szokott neha, de ezek meg csak olyan felmosolyok > a mellemre:lol:
Azert remelem, elobb-utobb az arcomra is fog.
Szep hetveget mindenkinek!!!