Sziasztok!
Panka!
"Csodálatos" szomszédotok van és nem semmi nőcik járnak hozzá bulizgatni.
IQ bajnokok mindannyian.
Hátha kicsit megszeppennek végre hogy ki mertétek hívni a rendőrséget, így legalább láthatják nemcsak fenyegetőztök, hanem léptek is.
Részletes jegyzőkönyvetek van már?
Hány órakor indul pénteken a bababuli? Mit vigyünk??????????????
Természetesen viszünk fényképezőgépet, megörökíteni az utókornak a kis talinkat. De ha valami közbejönne és nem érnénk oda, ugye más is fog fotózni? Bea mint irta nem jön, így még ha valaki kattingatna az nem lenne rossz.
Alízkám!
És milyen ajándékötletek formálódnak a gondolataidban? Ötletek jöhetnek, vevő vagyok rá.
Annak nagyon örülök, hogy a kicsi babuciddal minden oké, és a terheléses cukorvizsgálatot is jól bírtad. Ügyi csajszi vagy.
Szuper, hogy összefutottál ma Anitáékkal.
Anita!
Nagyon megnyugtató, hogy a hasi UH-n mindent rendben találtak a kis Annánál. Képzelgéseidet elhessegetheted.
Kriszti!
Ma láttalak Benneteket, a Bolyain babakocsiban toltad Nelly babádat, mentetek az egyetem felé. Mi meg kocsival piros lámpánál álltunk, mentünk Dorkáért a bölcsibe.
Jöttök a talira? Remélem igen.
Zsebi baba!
Nagyon jól állsz a dolgokhoz, ügyi vagy. Nem is kell előre parázni, hogy fogsz-e tudni szoptatni vagy sem. Csak pozitívan........ lehet semmi gondod nem lesz az első perctől kezdve.
Jók a vonalzóid!!!!
Bea!
Csak ügyesen a vizsgákkal, de gondolom nem kell ezt Neked mondani, ügyes csajszi vagy Te. Sajnálom, hogy emiatt nem tudsz jönni a talira.
Márti!
Anyóssal lakni 2 évig?????????
Ha nekem kellene, már nem élnék.
Szorítok hogy a lábadnak segítsen az úszás. Nekem is volt még általános iskolás koromban gipsz a lábamon, mikor levették alig bírtam használni a lában, annyira el lehet szokni az erőltetésétől. Ha szép lassan , fokozatosan terheled szerintem nem lesz ott gond és végre a régi lábaidon szaladgálhatsz.
Sajnálom, hogy a mostani talin sem ismerhetünk meg. De ami késik nem múlik, legalábbis remélem.
Zsuzsi!
Megnéztem az új képeidet, cukipofi ezeken is Pannika, mint mindig. Sikerült minden gond nélkül levágni a frufruját? Nem sírt? Vagy észre sem vette?
Édespofi lehet a bébitaxin, hagyja már tolni? Vagy még mindig nem?
Pakolászása is aranyos lehet, olyan nagy szakértelemmel tudnak belemélyülni egy-egy dologba.
Encike!
Üdv köztünk. Örülök, hogy csatlakozol kis csapatunkhoz. Gyere bátran és mesélj Magatokról, mindent szívesen olvasunk.
Örülök, hogy jó az AFP-d, ez megnyugtató. Hogyan éled meg a jelenlegi terhességedet? Problémamentesen telnek a napjaid?Kisfiatok lesz, vagy ismét egy leányka? Neve publikus?
Első két gyerekedet is a Kenézyben szülted? Van dokid vagy szülésznőd? MIlyenek voltak az előző terhességeid, és szüléseid? Mesélj!!!!!!!!!!! És ha tudsz hozz képeket is .
Edina!
Néztem a honlapotokat, tündéri a kicsi Kamilla és szépen gyarapodik. Gratulálok hozzá!
Zita!
Nagyon klasszak a kalapos képek a kis Patríciáról is, zabálnivaló leányzó. Megölelgetem a talin az biztos.
Évi!
Rég írtál. Azért jöttök a talira????????????????????????
Olgi!
Ti jöttök, vagy már nagyon készülődtök??????????????? Szombaton indultok, igaz???????? Ha nem találkoznánk, jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat.
Lilla!
Albérletkereséssel hogy álltok?
Államvizsgád mikor is lesz?
Ahhhhhhhh.... nem megyek mégsem szombaton a Nox koncertre. Egy ismerősünktől tudom,hogy a pesti koncert kissé unalmas volt és finoman fogalmazva sem ment minden élőben.
Ráadásul a hétvégi babalátogatásunk is tolódik egy héttel. Így szombaton a fiuk Loki-meccsre mennek, megy apu is, addig Dorkával, anyummal és az öcsémmel elszórakozunk négyesben. Délelőtt meg lehet anyuval karácsonyi ajándék beszerző útra indulunk, de ez még nem tuti, mert lehet csak délután jönnek be.