Új privát üzeneted érkezett!

Panka! A falusiak? :lol: Csupa jó ember: dolgoznak keményen, hétvégén is!!!!! Mert ám az is baj, ha mi hétvégén szertnénk kicsit pihenni is. Na, és persze tudnak főzni! Anyósom szerint a városi nők nem tudnak, no comment... :twisted: Nekem tényleg nincs bajom senkivel, csak a bunkó parasztokkal, de ez független attól, hol lakik... :P

Kép
zsuzska81
 
 


Andi! Már rá mer ülni a bébitaxira, csak nem tolhatjuk! :D :wink: Magát meg nem tudja hajtani. De van az ülése alatt egy tároló rész, abba pakolja a kis játékokat! :D

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok,

Panka köszönjük a meghívást, mi is megyünk!!!!!! Már alig várjuk :-)

Holnap megyünk ultrahangra Annával, utána majd irok.

Anyós: ja igen, nekem ez már a második, de egyben az utolsó is.

Most van egy kis dolgom, bár elég fáradt vagyok, utána már nem hiszem hogy lesz erőm irni, de majd holnap.

Jó éjt MIndenkinek

Kép

Kép
lolita_78
 
 

 
 

Sziasztok!

Extra sz@r éjszakánk volt, hála akedves szomszédnak! :evil: :x 11kor jöttek hozzá a haverok, éjfélkor lement szólni nekik Tomi, de csak egy csaj nyitott ajtót,mondta neki, hogy legyenek csendben, és vegyék le a tűsarkújukat, mert nagyon kopog!És hogy legközelebb a rendőrség fog kopogni! :twisted: Na erre nem hogy elhalkultak volna, folytatták tovább, nagyobb hangerővel.Felhívtuk a rendőrséget, hogy mit lehet tenni.Fél óra múlva kihívtuk őket!Lement Tomi is velük, szonzén egy csaj(másik) nyitott ajtót, és még volt pofája azt ahzudni a rendőröknek, hogy nincs itthon a tulaj, elutazott!!!!! :twisted: :lol: Na erre bepöccentek a zsaruk is, mondták neki hogy azonnal hívja ki!Ki is jött aztán, tiszta kóma volt(szerintünk nem piálnak, hanem drogoznak, vagy mind2).A hüylegyerek csak lesett hogy a zsaruk állnak az ajtóban, de a csajnak nagy pofája volt, kérdezte hogy miért kellett kihívni őket, miért nem beszéljük meg?Hát jópofa, előtte volt lent a férjem, és nem elször van ilyen, már sokszor szóltunk!Semmi foganatja nincs.Lementek a kocsijukhoz igazolni magukat, mi az ablakban hallgatóztunkHallottam, hogy mondja, hogy kiköltözik kertesházba, őt nem hagyják békén :lol: Hát úgy legyen!!!!Persze utána még hallottam hogy az erkélyen pusmognak,ő csak annyit tud felhozni ellenünk, hogy hallgatja a gyereksírást:DTavaly is ezt mondta mikor Emike 3 hónapos volt, akkor még sírt éjszaka is(ebadta kölke :twisted: )Mostanában azért nem nagyon sír, éjszaka is ritka, pár perc.De nem is lehet ezzel összehasonlítani a kettőt.De ha zavarja, hívja ki ő is a zsarukat, majd beszélnek Emike fejével, hogy ne sírjon :lol: :lol:
Szóval ez volt, de én tiszta ideg voltam,nem szeretem én az ilyesmit, de ezzel már másképp nem lehetett, szeretnénk éjszaka aludni, és nem őket hallgatni hetente többször is!
Én meg kicsit tartok tőle, hogy nehogy bosszúálló legyen, bár akkor tudhatja hogy előveszi a rendőrség egy ilyen előzmény után!
Kíváncsi vagyok meddig lesz csend??!!
Utána még kicsita zért zajongott, biztos ami biztos :twisted:

Zsu!
Parasztok felénk is laknak :twisted:
Emili is elpakol mindet, ahová csak lehet, ma is találtam a szemüvegtokban egy kekszet :lol:
És tenap a tornán is észrevettem, hogy van vmi a bodyjában, egy összegyűrt matrica volt :lol:

na én ma zombi vagyok, szerencsére Emili nem ébredt fel egész éjszaka!!:o

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok,

Voltunk UH-on. Összefutottunk Alízzal, bár ez csak az Ő szemfülességének köszönhető, én olyan vaksi vagyok. Nagyon jól néz, ment cukorvizsgálatra. Sokat nem beszéltünk, majd pénteken :-))) Tök jó, hogy talizunk.

Az UH alapján minden rendben van Annával. Azért örülök, hogy elmentünk, így legalább nem képzelgek tovább, hogy milyen más baja lehet. Jövő hétfőn leszünk 3 hónaposak, remélem ez tényleg vízválasztó lesz és elillan az eddig szörnyű fájdalom. Hátha a fogával már nem szenvedne ennyire. Vagy ez csak ábránd?

Andi Hajni olvas még bennünket?
Most nem mentünk be hozzá, de Zitával tervezzük, hogy holnap elvisszük megmutatni neki a lányokat. De lehet ma délután felhivom, hogy dolgozik-e egyáltalán.

Lányok tényleg sajnálom, hogy ilyen anyósaitok vannak. Nekem nem lehet egy szavam sem. Bár nem épp idillikus körülmények között kerültem össze Istvánnal, de úgy érzem jó a kapcsolatunk a szüleivel. Nekem ők inkább példaképek, mintsem rossz anyós-após. De tudom az ilyen viszonylag ritka.

Tegnap este még annyira futotta az erőmből, hogy nagyjából megnéztem az új képeket. Pannika már kész nagylány, hihetetlen, még szinte most volt amikor először találkoztunk, és akkor még csak pár hetes volt. Most meg már szalad és egyedül eszik. Azért ez olyan borzasztó, hogy ezek az évek, amik a legszebbek, ilyen gyorsan elrepülnek.
Már nagyon kiváncsi vagyok Dorkára, hogy hogy beszél. És vajon fog nekünk mesélni a bölcsiről?

Jaj ez a baleset! Még tényleg az a szerencse hogy nem lett semmi baja a kis Nellynek.

Nem semmi, hogy ti már ennyire előre tudtok gondolkodni. Mondjuk tavaly ilyenkor már én is igyekeztem kitalálni kinek mit, de most még sehol nem tartok/tartunk. Ráadásul nekünk is van ilyenkor pár szülinap, névnap még. Férjemnek karácsonykor van a szülinapja és névnapja is egyben. Mondjuk neki mindig van ötletem, hogy mit vegyek.

Jön valaki vasárnap a babaexpora?

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Panka most olvasom mi volt éjszaka. Jól tettétek, hogy hivtátok a zsarukat. Költözzön csak kertes házba, vagy a legjobb egy tanya lenne, jó messzire mindenkitől. Ott aztán mulatozhat kedvére, senki nem fog rendőrt hivni. Az ilyennek az való. Remélem tanulnak az esetből és lejjebb veszik a hangerőt. A csaj se semmi, gondolom milyen magas lehet az IQ-ja. A cipője sarkával vetekedhet:-)))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Panka! Jól tettétek, hogy kihívtátok a rendőröket! :twisted: Nem igaz, milyen meberek vannak... :evil: Hogy lehetne a gyereksírást ezzel egy lapon említeni? A picinek amúgy sem tömheted be a száját.... :? És nem jókedvében sír, ha sír néha.

Anita! Nagyon jó hír, hogy mindent rendben találtak az uh-n! Reméljük, tényleg napokon belül elmúlik Anna hasfájása! Épp elég jutott belőle már így is Nektek.... :( Én is nagyon várom a pénteket, hogy lássam a Piciket! :D Éviről tudtok vmit? Ők jönnek?

Kép
zsuzska81
 
 


Anita!
Örülök hogy minden rendben az uh-on!!:)
Bízzunk benne, hogy nem fog sokat szenvedni a fogával!!;)
Hát a csak IQ-ja tényleg mínuszban van :lol: ,de ezzel nincs egyedül :lol: Én is azt mondom, hogy az ilyennek egy tanya való!

Nagyon várom már a pénteket, Éva, Bea tud róla?Ők már régen írtak! :roll:
Edináék vajon jönnek???

Ide összeírom akik biztos jönnek, aki még jön, az írja már oda a nevét, csak hogy tudjuk kik lesznek ott :wink:
(olyan sorrendben írom, ahogy eszembe jut, az utolsó ne vegye zokon! :oops: )

Andi
Anita
Zsuzsi
Alíz
Zita
Zsebi?
Kriszti?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást, aranyosak vagytok.

Igen kismami vagyok és a 3. babát várjuk. Van egy 5 éves és 3 éves kislányom. Mindkettő ovis.

Látom köztetek van már sok kisgyermekes anyuka. Gratulálok nektek.
Szoboszlon dolgoztam vagyis még meg van a munkahelyem csak gyesen vagyok.
Ruházati boltban voltam eladó. Szerttem nagyon ott dolgozni, de mivel vidékről kellene átjárnom, igy 2 gyerek mellett nem tudom vállalni. Férjem is állandóan dolgozik, igy nem mindig számithatok rá, hogy menjen értük.
Nagyhegyesen lakunk, itt vettünk kertesházat, mert sajna annyi pénzünk nem volt, hogy Szoboszlon vegyünk házat.

Bocsi, ha sokat irtam, de probálok többet jönni hozzátok.

Szép napot!
encike 2
 
 


Encike!
Nem írtál sokat 8)
_Hogy hívják a lányaidat?Mostani babó kisfiú lesz?(kék cumiból gondolom :wink: )
Férjed mit dolgozik?
Hol fogsz szülni?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


sziasztok Lányok!
Andi!
Megvagyok nyugodva h, nemcsak én állok hadilábon "Anyóspajtással"!Nálunk is minden veszekedés tőle ered és két évig eggyütt laktunk :cry: az maga volt apokol ! :cry: Ha tovább tart biztosan szétment volna acsalád!Egyébként nagy ritkán találkozom olyan Anyukával is ,aki még szereti az Anyóst ,de az sem tarthat soká!Én már belegondoltam abba is ,ha én majd Anyós leszek mit csinálok másképp !!Gyógytornát még nem ,uszást javasolt adoki, nem akar mozogni alábam, de két honap gipsz után nem csoda :cry:
Panka!
Jól kifogtátok ezeket az őrült szomszédokat menjen is kertes házba!!!de leginkább a holdra kéne fellőni ott bulizzon!Miért nincs ilyenkor büntetés!! akkor abbahagynák!Nagyon jó talit nektek remélem a következőn már ott lehetek!!
mártid
 
 


Panka!
Sorba válaszolnék a kérdéseidre:
Dorina és Nikolett.
Nagyhegyesen körzeti megbizott, azaz rendőr.
Kenézyben.

Tényleg: a Kenézyben ki van irva, hogy nem készitünk képet. A volt Otiban hallottam van uh, ha én odamegyek, hogy szeretnék képet, szerintetek adnak?

Most jöttem a védőnénitől és jo lett az afp-m. Tök jo, mert Nikivel rossz volt és vettek magzatvizet, de minden oké lett.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ritkán írok, de vizsgaidőszak van, kissé el vagyok havazva...Voltunk otthon is, meg minden ok, majd egyszer remélem lesz időm írni bővebben is.
Olvasgatni szoktam, de írni nem jut időm. Képeket nézegetem, nagyon nagyot nőttek a gyerkőcök, aranyosak.
a talira nem hiszem, hogy tudok menni, mert pénteken vizsgázom fél kettőtől. Majd gondoljatok rám:D.

Encike üdv köztünk!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Voltam tg-n meg terheléses cukorvizsgálaton.
egész jól bírtam csak már 9 óra felé nagyon mardosott az éhség,de legalább nem szédültem mint annak idején Balázzsal.
A babával mindne oké.csak nehezen tudta dr.úr meghallgatni a szívhangot mert állandóan mozgott.:D Mondta is hogy aktív bab. :lol:
Találkoztam Anitáékkal (mint már ő is írta),vagyis láttam őket ahogy mennek felfelé a parkolóházból és még elcsíptem őket az Otiban.Jaj nagyon drága volt Anna egyfolytában mosolygott rám.
Tetszettem neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita:
Köszi aranyos vagy.
Nagyon édes a lánykád ,örülök hogy találkoztunk.
Nagyon jó hír hogy nincs semmi komoly baj,már nemsoká elmúlik ez a fránya hasfájás.

Panka:
Jól tettétek hogy kihívtátok a rendőrséget,mekkora egy tuskó ez a hapsi nehogy már össze hasonlítsa a gyerek sírást az ő bömbölő zenéjével.Bunkó!!!!!
Megnéztem a címet,remélem oda találok,de biztos, az utcát tudom melyik a házszámot meg csak megtalálom. :wink:

Zsu:
Majd biztos megszokja abébi taxit és cak úgy kavarni fog vele Pannika.
Én is tudom milyen triciklire gondoltál. :wink:

Andi:
Ügyi vagy hogy már elkezdted beszerezni az ajándékokat,nekem még csak a gondolatomban formálódnak de még mind nincs meg.
Parfüm!Hát igen,nem lehet elég korán kezdeni. :wink:


na megyek még kimegyünk Balázzsal egy kicsit míg nem sötédtedik.
Puszi.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Encike! Üdv köztünk! Igen, az OTI-ban lehet képet, sőt DVD felvételt is kérnni az Uh-on. És nem is kell sokáig várni (nem tudom, a Kenézyben most mennyien vannak, de a klinikán mindíg rengetegen), és egy nagyon kedves Uh-os ismerős nénink van ott. Ugye lányok? :wink: Tényleg, azt hiszem, Anita kérdezte, hogy olvas-e minket Hajni. Szerintem én voltam nála utoljára, ezért válaszolok én. Mostanában nem nagyon van ideje rá, hogy olvasson minket, de azért mi kismamik szállítjuk a híreket :) .
Voltam ma az áramlásos Uh-on a klinikán, ahol ugyanazt mérték, mint Hajni, és adtak papírt is róla, és erre nem is kellett sokat várni. Tehát mindenOK.

zsebi_baba
 
 


Bea:
Ezer drukk a vizsgához!!!!
Kár hogy nem jösz,de majd legközelebb.

Zsebi:
Örülök hogy minden oké az áramlásos uh-on.

Encike:
Na ,de jó hogy jó lett az Afp-d. :wink:


PÁ,PÁ.

Kép

Kép
aliza
 
 


Aliz!
Kösz a jókivánságot most ,az uszással hátha helyre jön és tényleg a régi lesz.Sajnos a műtét miatt hosszan tart a gyógyulás, és már nagyon nyűgös vagyok :oops: :cry:
Az nagyon jo érzés ha a kislányod sokat mocorog :lol: Én imádtam mikor ide -oda csúszkáltak a hasamban, párom még irigy is volt ,amiért ez csak nekem adatott meg .Addig jó mig sok ahely biztosan szépen kerekedsz :lol: Majd nézzük a talis fotókat!
Anita!
Már meg a fülbivel is többet kellett szenvedni a drága kis Annának mint a többi babának!!! Mostmár csak jo jöhet !!gyönyörű lett megérte!!! ez legalább csak egyszer van :lol:
Pintyuska!
Kitartás egyszer majdcsak eljutok hozzátok ,de lehet egyszerűbb ha ti jöttök erre ,mert még esély sincs rá mikor fogok vezetni :cry:
Megnéztem a videokat nagyon ügyesen emeli magát akis tündérkéd :lol: :lol:
mártid
 
 


Encike! Üdv. köztünk! Gratula a jó AFP-hez! Kislányaidról mutatsz képet? :wink:

Zsebi örülök, hogy minden OK az áramlásos uh-n! Igen, oda azért jóval kevesebben várnak. Akkor ma szülésfelkészítő is volt? Melyik része?

Alíz! Túlvagy a cukorterhelésen is.... Hű, már 24. hét, most gondoltam csak bele, meg látom avonalzódon.... Nagyon repül az idő...

Tettem képeket a Picasa-ra

Kép
zsuzska81
 
 


Márti! Mielőbbi gyógyulást Neked! Egyáltalán nem mozog a lábad? Illetve honnantól nem mozog? Hol volt eltörve? Úszás reméljük segít! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 


Encike!
Örülök hogy jó az AFP!:)

Bea!
Sajnálom, de majd gondolunk Rád!+++++++++++:)

Alíz!
Na az jó hogy ha bírtad a cukros lötyit:)
Én is imédtam a mocorgást, de szerintem ki nem?;)
Házszám ki van írva;)

Zsebi!
Akkor nálatok is ok minden:)
Jók az új vonalzók;)

Márti!
Mielőbbi felépülést kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Zsuzska! Igen, most volt a szülésfelkészítő 3. része, ami a szoptatásról szólt. Elméletben nem sok újat mondtak, de ha a gyakorlatban is így megy a klinikán, még az is lehetséges, hogy én is fogok tudni szoptatni. :)
Mivel az Uh és a tf között majdnem maradt egy órám, jót sétáltam a klinika parkjában, jól el is fáradtam. Bár már reggel is nehezen ébredtem, úgyhogy most majd' elalszok!

zsebi_baba
 
 


Aliz! Jó neked, hogy még éhes is voltál a cukoroldat után :wink: . Én még órákig émelyegtem utána.

Encike! Örülök, hogy jó az AFP-d! Gergőnél nekem sem volt jó, és bár nem csináltak utána amniocentézist, egy csomó vizsgálatra kellett menni, és bár azok eredménye jó volt, mégis végig volt bennem egy kis félsz.

zsebi_baba
 
 


Zsebi! Miért ne tudnál? :wink: AZért , mert Gergővel nem ment, Szabival még mehet, mint a karikacsapás, hisz nem egyforma 2 baba, na meg a körülmények, stb. Ha meg mégsem, hát az sem tragédia, a tápszer sem méreg..... Úgy utálom, hoggy ezt a szopit is úgy kezeli nagyon sok ember, hogy aki vmi miatt nem tud szoptatni, az már rögötn rossz anya, árt a gyerekének, stb. :twisted:

Kép
zsuzska81
 
 


Persze, hogy nem tragédia! Főleg , mivel látom, hogy Gergő ugyanolyan egészséges kgyerek lett, (sőt!!!) mint a többi, nem is hízott el a tápszertől. Az orvost szerencsére majdhogynem csak hírből ismerjük. De azért persze szeretnék szoptatni, de ha nem megy, nem fogok rajta stresszelni!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Panka!
"Csodálatos" szomszédotok van és nem semmi nőcik járnak hozzá bulizgatni. :roll: IQ bajnokok mindannyian. :twisted: Hátha kicsit megszeppennek végre hogy ki mertétek hívni a rendőrséget, így legalább láthatják nemcsak fenyegetőztök, hanem léptek is.
Részletes jegyzőkönyvetek van már?
Hány órakor indul pénteken a bababuli? Mit vigyünk??????????????
Természetesen viszünk fényképezőgépet, megörökíteni az utókornak a kis talinkat. De ha valami közbejönne és nem érnénk oda, ugye más is fog fotózni? Bea mint irta nem jön, így még ha valaki kattingatna az nem lenne rossz. :P

Alízkám!
És milyen ajándékötletek formálódnak a gondolataidban? Ötletek jöhetnek, vevő vagyok rá. :wink:
Annak nagyon örülök, hogy a kicsi babuciddal minden oké, és a terheléses cukorvizsgálatot is jól bírtad. Ügyi csajszi vagy. :wink:
Szuper, hogy összefutottál ma Anitáékkal. :wink:

Anita!
Nagyon megnyugtató, hogy a hasi UH-n mindent rendben találtak a kis Annánál. Képzelgéseidet elhessegetheted.

Kriszti!
Ma láttalak Benneteket, a Bolyain babakocsiban toltad Nelly babádat, mentetek az egyetem felé. Mi meg kocsival piros lámpánál álltunk, mentünk Dorkáért a bölcsibe. :wink:
Jöttök a talira? Remélem igen.

Zsebi baba!
Nagyon jól állsz a dolgokhoz, ügyi vagy. Nem is kell előre parázni, hogy fogsz-e tudni szoptatni vagy sem. Csak pozitívan........ lehet semmi gondod nem lesz az első perctől kezdve. :wink:
Jók a vonalzóid!!!!

Bea!
Csak ügyesen a vizsgákkal, de gondolom nem kell ezt Neked mondani, ügyes csajszi vagy Te. Sajnálom, hogy emiatt nem tudsz jönni a talira. :(

Márti!
Anyóssal lakni 2 évig????????? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: Ha nekem kellene, már nem élnék. :cry:
Szorítok hogy a lábadnak segítsen az úszás. Nekem is volt még általános iskolás koromban gipsz a lábamon, mikor levették alig bírtam használni a lában, annyira el lehet szokni az erőltetésétől. Ha szép lassan , fokozatosan terheled szerintem nem lesz ott gond és végre a régi lábaidon szaladgálhatsz. :wink:
Sajnálom, hogy a mostani talin sem ismerhetünk meg. De ami késik nem múlik, legalábbis remélem. :wink:

Zsuzsi!
Megnéztem az új képeidet, cukipofi ezeken is Pannika, mint mindig. Sikerült minden gond nélkül levágni a frufruját? Nem sírt? Vagy észre sem vette?
Édespofi lehet a bébitaxin, hagyja már tolni? Vagy még mindig nem? :lol: Pakolászása is aranyos lehet, olyan nagy szakértelemmel tudnak belemélyülni egy-egy dologba. :lol:

Encike!
Üdv köztünk. Örülök, hogy csatlakozol kis csapatunkhoz. Gyere bátran és mesélj Magatokról, mindent szívesen olvasunk.
Örülök, hogy jó az AFP-d, ez megnyugtató. Hogyan éled meg a jelenlegi terhességedet? Problémamentesen telnek a napjaid?Kisfiatok lesz, vagy ismét egy leányka? Neve publikus?
Első két gyerekedet is a Kenézyben szülted? Van dokid vagy szülésznőd? MIlyenek voltak az előző terhességeid, és szüléseid? Mesélj!!!!!!!!!!! És ha tudsz hozz képeket is . :wink:

Edina!
Néztem a honlapotokat, tündéri a kicsi Kamilla és szépen gyarapodik. Gratulálok hozzá!

Zita!
Nagyon klasszak a kalapos képek a kis Patríciáról is, zabálnivaló leányzó. Megölelgetem a talin az biztos. :lol:

Évi!
Rég írtál. Azért jöttök a talira????????????????????????

Olgi!
Ti jöttök, vagy már nagyon készülődtök??????????????? Szombaton indultok, igaz???????? Ha nem találkoznánk, jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat.

Lilla!
Albérletkereséssel hogy álltok?
Államvizsgád mikor is lesz?

Ahhhhhhhh.... nem megyek mégsem szombaton a Nox koncertre. Egy ismerősünktől tudom,hogy a pesti koncert kissé unalmas volt és finoman fogalmazva sem ment minden élőben. :roll:
Ráadásul a hétvégi babalátogatásunk is tolódik egy héttel. Így szombaton a fiuk Loki-meccsre mennek, megy apu is, addig Dorkával, anyummal és az öcsémmel elszórakozunk négyesben. Délelőtt meg lehet anyuval karácsonyi ajándék beszerző útra indulunk, de ez még nem tuti, mert lehet csak délután jönnek be.

Kép
Kép
bendor
 
 


Jó reggelt!

Este lázas volt Pannika, 38,3, de reggel szerencsére semmi! Gondolom, az oltás miatt, mert amúgy semmi baja nem volt, jókedvű volt, stb. Csak melegnek érzetm a kis fejét, hát jól éreztem... :(

Andi! Hát, hajvágás azért nem olyan egyszerű. :lol: A férjem fogta az ölében, mega fejét is fogta, hogy ne mozgassa, de azért mocorgott így is, és nem is lett egyenes a haja... :oops: De minegy, nem feltűnő, és nagyon a szemébe lógott már. :lol: Tegnap már tologattam kicsit. De képzeljétek, ha ráültetem vmelyik babát vagy állatot, akkor irígykedik, földhözvágja őket, hogy azok ne taxizzanak! :lol: :lol: :lol: Sajnálom, ha nem jön össze a koncert, de hát ha playback.... :roll: De azért Anyukádékkal jó kis programotok lesz! :wink:

Kép
zsuzska81
 
 



Sztiasztok!!!

Panka: köszike szépen a meghívást, de most sajnos nem tudunk menni :( Nagyon sok a meló még utazásig ( nem olyan egyszerű 2 babával ekkora utra indulni :roll: ), mosok, vasalok, vásárolunk, stb... Még a virágaimat is el kell pakolnom az erkélyről, mert jön a hideg, mi meg nem leszünk...

Zsu: mi 1 éve kort megvárjuk és akkor kapja meg Tüncsi ezt az oltást. Egyébként mi is voltunk mérésen tegnap: a kisasszony 8998gr és 72cm. :D

Anita: csodálatosak a képek, gyönyörű Anna baba fülbevalóval és meg a nélkül is :wink: Órjási nagy hajcsija van :wink:

Andi: koszike szépen a jó utat!!! Ha lesz lehetőségem írok nektek apuéktől( bár ő még mindig korházban van :? )

Anyós-Após témában én is szólok: kevés olyan nő van szerintem, akinek mázlija van ezen a téren. Hát ezek közé tartozóm :wink: (Persze nem miattunk, de voltak rosszabb időszakok is, de erről inkább ne...) Magismerkedésünk első pillanatától befogadták, támogattak, mind 2 fiúkért kiállnak kőkeményen, engem meg a babákat is nagyon szeretnek, le a kalappal. Hát ez van :D Ezen a téren remélem így is marad!!!

Bocsika, ha mindenkinek nem írtam, megyek is folytatóm a teendőimet.
Péntekre nagyon jó szórakozást mindenkinek!!!

PUSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZIII!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Sajnos megint nem tudok a buliba menni. :(
Tegnap éjszaka begörcsölt a hasam, úgyhogy bementünk a klinikára, az ügyeletre. Hál istennek a babával nincs semmi gond, de azért bent tartottak. Most jöttem haza, saját felelősségre. Elvileg 4 napot bent kellett volna lennem, de mondtam, hogy az most lehetetlen.
Úgyhogy most itthon kell pihiznem, meg szednem a magnéziumot. Fogalmam sincs, mitől lehetett az egész :(

Andi, kedden meg csütörtökön államvizsgázok....
Lehet már az idegességtől görcsöltem be.

Viszont nektek nagyon jó bulizást kivánok!!!!
Vendég
 


Olgi! Sajnálom, hogy most nem találkozunk, de érthető, hogy soma dolgod! Tüncsikének szép méretei vannak! :wink: Jó utat, vigyázzatok Magatokra! Apukádnak meg jobbulást!!!!

Lilla! Jaj, miket írsz... :( Vigyázz Magadra nagyon, pihejél!Nem könnyű így tanulnod, azt elhiszem.....Kitartást!!!

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!!

Olgi:
Kár hogy nem jösztök de gondolom a fél házat össze kell pakolni a gyerköcök miatt. :D
Apukádnak gyors felépülést neketek meg jó utat!
Gratula Tüncsi paramétereihez. :wink:

Lilla:
Jaj te szegény,tessék sokat pihenni!
A tanulás is nehéz így gondolom ,de ne idegesítsd magad nagyon.

Zsu:
Édes Pannika az új frizkójával,nem is látszik hogy nem egyenes.
Nem feltünő.
Nálunk is ilyen volt az első hajvágás(4 hónaposan!!,mert olyan hosszú volt már neki) hogy az apja fogta a tükör előtt én meg ágtam neki,de elég volt.
Mostmár fodrászra bízom. :wink:

Andi:
Háááát az ötletekről annyit hogy a naygszülőknek gondoltam feliratos törölközőt mármint ha megcsinálják úgy hogy nem csak mam,pap hanem elé írnál hogy Imi papa,Kati mama,Pinczés mama,papa (reméelm érthető. :oops: ),meg még mellé valamit amit nem tudok még??
Apának lehet elektr. borotvát de nem biztos.Tényleg te írtad egyszer hogy a férjednek van csak nem használja,.Azért mert nem szereti vagy csak borotválkozni nem szeret?
Mert már azt is hallotam hogy az erős szörzetre nem igazán jó,ez igaz?Mert az én férjemnek elég erős.
Köszi a választ .
A többiek véleménye is érdekel ha van a férjeiteknek.
Balázskának mesekönyvet biztos veszek meg valami készségfejlesztő játékot kellene,de még passz.
Kb. ennyi.


Tényleg tegnap míg vártam hogy leteljen a 2 óra a vérvételhez ,bementem a Szabó Magda könyvesboltban és nagyon aranyos mesekönyvek meg mindneféle gyerek könyvek tök jó árban vannak.Gondoltam leírom hátha érdekel valakit.

Márti:
Remélem a köv. talin már szaladni fogsz. :wink:
Biztos jót tesz majd neki az úszás.
Igen az egyik legjobb dolog egy nő életében amikor mocorog a kisbabája a pocakban,én is nagyon élvezem.

Na lépek vasalni,nem sok van így remélem végzek mire Balázs fel kel.Puszi.

Kép

Kép
aliza
 
 


Alíz! Pannikának ez már a második hajvágása! :wink: Először kb. 3 hónapos volt, akkor feküdt, és szépen le tudtam vágni.... :D Az én férjemnek elektromos borotvája van, igaz, neki sztem nem túl erős a szakálla.

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!
De kedvesen fogadtataok! Örülök neki.

Képzeljétek kicsit szomoru vagyok, mert ma elvittem az afp eredményt a főorvosnőnek és mivel szerinte alacsonyabb az afp érték (0,63),ezért beküldött jövö7 csütörtökön a klinikára genetikára. Picit parázom, de lehet jobb lesz igy!

Oti: mivel nem vagyok debreceni engem is fogadnak? Elég a kiskönyvet vinni? Mennyiért csinálnak felvételt és videot? Tudtok teloszámot adni?

Jelenlegi név: Kira, Lara, Hanna
Krisztián
De jövö7en kiderül a neme.
Kenézybe szültem Dr. Varga Tamásnál, nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig mondtak rola rosszat is, de én nem tapasztaltam.
Az előző 2 szülés könnyü volt, a 2. története. Reggel bekerültem, mert elment a nyákdugo, aznap többször néztek magzatvizet és délbe jöttek a fájások. Majd 2 orakor kerültem szülöszobára és miközben hivtam apát jöhet be, mert nemsoká szülök, erre elment a magzatviz jöttek a jo erős fájások és mire apuka beért Niki fél 3-kor már a hasamon volt.

Bocsi, ha hosszu lettem.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Jajj, már nagyon vároma talit!!!:DMost sült kis afini sajtos rúd :wink: :P
Szomszéd csak nem tanult az esetből, este éjfélig dumáltak hangosan, de zene nem volt. :? Aztán elmentek hál istennek! :D

Lilla!
Sajnálom hogy nem tudsz jönni, de megértem!Vigyázz magadra nagyon, pihenj sokat!!!!

Évi is jön, beszéltem vele telón :wink: Többre most nincs időm, holnap taláélkozunk!
Most megyünk még vásárolni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Encike! Ne aggódj, biztosan nincsen semmi gond! AZ AFP amúgy is sokszor ad téves eredményt... :roll: AZta, szreintem mindenki ilyen gyors szülésről áélmodik! :D

Panka! SZomszéd... :twisted: Örülök, hogy jönnek Éviék is, Szaszáról édesek az új képke, most néztem! Hogy tartja magát a kis Drága! :D Én is várom a talit! Biztos finomat sütöttél, majd holnap megkóstoljuk! :D

Kép
zsuzska81
 
 


encike 2
 
 


encike 2
 
 


Az igen, én 1* küldtem el, de Niki magába kimaradt.

Kép
encike 2
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk.
Panka, mi is megyünk a buliba!!!

Puszi



Hello

Már nagyon lázba vagyunk, patríciának is elmagyaráztam hogy hova megyünk, már ő is nagyon várja. Most készülődünk, aztán elindulunk és megvárjuk Anitáékat és együtt megyünk.

Jujj, már nagyon izgatott vagyok, olyan régen láttalak benneteket.

Puszi
Vendég
 


De jo, hogy tudtok egymással talizni!!!
encike 2
 
 


Sziasztok!!!


Gyorsan írok pár sort mert vasalok,amíg Balázs alszik.
Már az Árpád térnél elaludt,olyan fáradt volt egyem meg, kijátszotta magát.

Panka:
Köszönjük szépen a vendéglátást,nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyon édesek ,aranyosakosak voltak a babák egytől-egyig.Nagyon sokat nőttek és szépen fejlődnek.

Andi:
Dorkád nagyon kis okos hogy ilyen jól tudja a mondókákat és haláli ahogy artikulál miközben formálja a szavakat,nagyon drága.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek, hogy eljöttetek, remélem jól éreztétek magatokat;)És köszi a sok cuccot is amit hoztatok!:D
Feltettem azt a pár képet amit én csináltam az új albumba :wink:
Csináltam új albumot az eladós holmiknak is :wink:

Andi!
Te hoztad a gyümiket DM-e szatyorban ugye?Mert volt benne egy kicsit Mülleres zacsi, és abban egy kis könyv.Ezt Emikéjé, vagy Dorkának hoztad játszani? :oops: :roll: Bocsi, hogy akkor nem pakoltam ki belőle, de olyan zsufi volt, hogy letenni is alig bírtam :oops: :wink:

Emike jól kidőlt, de mire felértem, a tejcsit jól szétlocsolta az ágyban! :twisted:

Alíz!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat:)
Azért egy idő után Emili is elfogadta, hogy oda kell adnia a játékait, és a végén már nem volt iríygkedés, Balázska részéről sem :wink:
Nagyon fincsi volta rétes, köszi szépen még1x!:)

Encike!
Aranyosak a lányaid!:)

Lilla!
Hoyg vagy????Pihenjél sokat!!!!!

Pici babak olyan édesek, olyan jó volt babázni!!!!!:DMár nagyon szeretnék újra kismami lenni!!!!! :wink:
Egy saját kéró a feltétele!Drukkoljatok!!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Panka, köszi a vendéglátást, nagyon jó volt találkozni a csapattal!
A kis könyvet mi vittük Emilinek, mert nem tudtuk mit szeret. :oops:

Csinálnál egy eladó áruknak való albumot a Picasan? Oda be tudnák tenni,, ami van, nem a Babanetet lassítaná. :wink:

Zita, a Vaterán és a Teszveszen is Olimama néven vagyok, kukkantsd meg és ami tetszik leveszem nekd, ok? :wink:

Most rohanok, mert szülinapra megyünk.

Puszi mindenkinek!



Alíz, a rétesed fanytasztikus volt!!! Cupppanósat érte neked!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:



Sziasztok!

Kriszti! Igaz, Zitának írtad, de én írtam is neked privit ezzel kapcsolatban :wink: .

Panka! Nagyon jó volt a tali, köszi a vendéglátást és a a sok finomságot! A sajtos rúd tányleg fincsi lett! Jó, hogy olyan sokan voltunk, és nagyon jó volt látni a nyári babákat!!

Mégiscsak folyik az új pohár is?

Aliz! A rétesed is isteni volt!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok Lányok!

Felmásoltam az összes képet a buliról. Egész jók lettek.
Mindenkiről!!!!! Még mielőtt az ellenkezőjét állitanátok. :lol: :lol: :lol:
Nagyon tüneményesek a kicsi babáink, a nagyobbak pedig nőnek mint a gombák. Pocisaink szépen kerekednek (félreértés elkerülése végett itt csak a pocakra gondoltam), ugyhogy a kis csapat rendben van. :lol: Jó volt talizni Mindenkivel.

Panka!
Köszi szépen a meghívást, mi mint mindig , most is nagyon jól éreztük magunkat. Mint kiderült Kriszti vitte a Dm-es szatyrot, nem mi. Mi Magyar Posta feliratút vittünk. :P
Emili nagyon ciku volt ahogy meztelenre vetkőzött elalvás előtt, kár, hogy a fényképezőmben döglődött az akksi.
Sajtos rudacska fini volt nagyon!!!! Köszönjük!!!!!

Alízkám!
Elfelejtettem mondani, pedig itt kérdezted: férjemnek van elektromos borotvája, de azzal minden nap kellene borotválkoznia, azt meg utálja így nem is használja. :roll: Erről ennyit, kár volt megvennünk. :twisted:
Ja míg el nem felejtem: tényleg isteni volt a rétesed, senki nem mondta volna meg hogy a tésztája bolti volt.

Lilla!
Jajjj... miket irsz Te. Remélem a görcsölés rég elmúlt és minden okés Veletek. Biztos a sok stressz okozta. Próbálj pihenni amennyit csak tudsz az államvizsgák mellett.

Encike!
Gratulálok a szép lányaidhoz, szép kis fruskák!!!!!!!!!!!!!!
Hozhatsz Magadról is képet. (bocs, örök elégedetlen vagyok :oops: :oops: :oops:)
Iwiwen fent vagy? Ha igen, Docsa Andrea vagyok, megtalálsz ott (is).

Kép
Kép
bendor
 
 


Halihó!


Panka! Nagyon köszönünk még egyszer mindent! Nagyon jól éreztük magunkat, jó sokáig ott is voltunk. :D Pannika még a házatok előtt elaudt, aztán aludt 2 órát, és most már újra alszik. Elfáradt rendesen, de , hogy őszinte legyek, én is nagyon fárdat vagyok... :shock: Csak tudnám, mitől....

Babák aranyosak egytől egyig! A huncut "nagyok" és a picikék is! Jó volt újra picike babákat fogni, csak Anna maradt ki a sorból, de majd legközelebb! :wink:

Alíz! A családi rétesed csudafinom!!!! :wink: Balázska meg ezzel a Bébé-vel, haláli! :lol:

Dorka nagyon ügyesen mondja a mondókákat, édesen koncentrál közben, és olyan szépen beszél már!

Emili pedig a pucérra vetkőzéssel, jaja, én úgy nevettem rajta! :lol: :lol:

Kismamik is nagyon csinik! Lassan én is elirígylem a pocakokat.... :D

Megyek, nézem a képeket!

Kép
zsuzska81
 
 


Halihó!


Panka! Nagyon köszönünk még egyszer mindent! Nagyon jól éreztük magunkat, jó sokáig ott is voltunk. :D Pannika még a házatok előtt elaudt, aztán aludt 2 órát, és most már újra alszik. Elfáradt rendesen, de , hogy őszinte legyek, én is nagyon fárdat vagyok... :shock: Csak tudnám, mitől....

Babák aranyosak egytől egyig! A huncut "nagyok" és a picikék is! Jó volt újra picike babákat fogni, csak Anna maradt ki a sorból, de majd legközelebb! :wink:

Alíz! A családi rétesed csudafinom!!!! :wink: Balázska meg ezzel a Bébé-vel, haláli! :lol:

Dorka nagyon ügyesen mondja a mondókákat, édesen koncentrál közben, és olyan szépen beszél már!

Emili pedig a pucérra vetkőzéssel, jaja, én úgy nevettem rajta! :lol: :lol:

Kismamik is nagyon csinik! Lassan én is elirígylem a pocakokat.... :D

Megyek, nézem a képeket!

Kép
zsuzska81
 
 


Ja:
Sajnos a képeimen a dátum nem valós. Sokáig ki volt véve belőle az akksi és ilyenkor elállitódik a dátum. Én meg nem tudom visszavarázsolni. Bocsi érte!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok,

Panka köszi a vendéglátást, nagyon finom volt minden, remélem nem csináltunk túl nagy felfordulást. Anna köszöni a lehetőséget, hogy megkaphatta a hálószobátokat, azt mondta nagyon jól aludt, kényelmes az ágyatok:-))

Aliz: nagyon-nagyon finom volt az a rétes, hm, most is bírnék enni belőle.

Zsuzska: majd legközelebb bepótoljuk, remélem hamarosan lesz rá alkalom. Addigra hátha Pannika sem lesz olyan anyás, vagy nem jól láttam, hogy most kicsit azt a korszakát éli?

Andi megnéztem a fotókat. Az túlzás, hogy mindegyik kép jó, de mindegy, nem reklamálok:-)))
Sajnálom, hogy lemaradtam Dorka szavalásáról, pedig úgy szerettem volna hallani!!!!!

Nagyon jó volt találkozni veletek, örülök, hogy sikerült összehozni, hála ezért Pankának.

Na elteszem magam holnapra, mert én is elfáradtam, persze az okáról fogalmam sincs. Holnap csinálják a kerítést, el sem hiszem, de olyan jó lesz.

Na puszi és jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
lolita_78
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?