Trundike: tegnap gondoltam sokat rád. Délelőtt sok volt a házimunka, és valahogy elfelejtettem reggelizni, sőt az ebéd is 2 utánra került. És du. nem volt tejci egyik cicimben sem. Húúú, bepánikoltam, de volt a hűtőben, és odaadtam neki gyorsan. Tanulság: nagyon oda kell figyelni, az evésre, és a folyadékra. Azt hiszem jó lecke volt! Te meg ne izgulj, próbálj nyugis anyuka lenni! Bende mondta, hogy minden ok nálatok. De ha esetleg mégis kell pótlás, akkor sem dől össze a világ. Más babák is felnőttek úgy, hogy kaptak pluszot. Ne okold magad semmiért!
Bende: nagyon szép a hölgyemény. És micsoda kis birodalma van! Szupi! Ja,és nagyon örülök a jó híreknek. Nagyon ügyes, és bátor Niki! Remélem most a lelked is megnyugodott kicsit! Jó, hogy vannak még ilyen aranyos dokik. Mi Szekszárdra vittük a csajszit átfogó ultrahangos vizsgálatra, de ott is annyira rendesek voltak, még játszottak is vele. Nem úgy, mint a Fehérvári csípőficam vizsgálaton. Ide dobom, oda dobom, lábtekerés, mehet.
Anyany: kevésnek találod a 100 milit egyszerre? Szerintem az nem olyan kevés. Dorka 60-70-et eszik egyszerre, és egy hónappal fiatalabb Zsófinál. Ne izgulj szerintem elég neki amit eszik!
Zsula: épp tegnap javasolták nekem is a rántott levest!
Kipróbáljuk!
Gyönyörű a hajasbabád!
Szosz,Zsófi: hajrááááááá, hajráááááá, hajráááááááá
ráhangolódás a szülésre. Ne féljetek, ne aggódjatok. Ha majd eljön az idő tudni fogjátok, arra koncentráljatok, hogy minnél hamarabb legyetek túl rajta, és ott legyen a babóka a kezetekben. Én is így csináltam.
Gégéé: már a végefelé jár a pingvined...már nem sok van!
Winchi: tornáztatást próbáltátok? Vagy a DM-ben láttam olyan kis cseresznyemaggal töltött párnácskát. Állítólag az is jó, felmelegítve kell a pocira tenni. Több tippem nincs....(Infacol, Mecsek Bébi tea) Sajnáljuk a kis vőlegényünket. Sok puszit küldünk a pocijára.