Új privát üzeneted érkezett!

winchi, átérzem....nekem is fáj a hasam; nem jó ám :D
tornáztasd meg picit, meg valami meleget is neki! kitartás! remélem elmúlik neki!

trundike nyugodtan gyere ám, és mond ha valami nyomja a szivecskéd :) én is mindig elmondom, és valaki mindig megvigasztal itt :)

sarmon voltál ma nőgyogyinál? nem úgy volt, hogy ma mész? mesélj, mit mondott?

én holnap megyek, és valami olyasmire számítok, hogy azt mondja a doki, hogy szerinte ekkor és ekkor kábé... :oops: gondolom ez hülyeség és nem fog semmi ilyet mondani...

elfogyott a diaphillynem, és hirtelen receptes lett, így férjecském nem tudott venni...

na zsófi szerintem már a kórházban van, megy a drukk nekik!

sarmon ííírj:) puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Még vagyok :)
Védönéni azt mondta ilyenkor 3 napon belül már biztos meg lessz én meg ettöl a várakozástol para vagyok. Mostmár holnap du 4-ig nem kéne adigra holnap apa is ithon lessz most meg aludni szeretnék :lol:
bende örülök,hogy ilyen hireket kaptunk és,hogy ilyen szupi rendesek voltak fantasztikus :lol: :lol:
géggé ti is olyan ügyesek vagytok,hogy szerintem végig de még legalább 3-4 hetet biztos kibirtok :D

Kép
Kép
s. zsófia

bende!
örülök a jó hírnek! Niki meg nagyon ügyes kislány!!!
a pupillatágítás rémes dolog. én 4ées korom óta vagyok szemüveges. minden vizsgálat azzal kezdődött. és aznap nagyon homályosan láttam. és bőgtem, hogy nem tudok fényképet nézegetni. másnapra elmúlt a hatás.
és tündinek igaza van... benned van élet...

(megírod priviben ki volt a doki? mert én is jártam így az egyikkel... meg egy másikkal az sztkban...)

zsula!
gyönyörű a bébi!

tündi!
fel a fejjel! nekem is mindig ezt mondtátok! ne görcsölj, menni fog minden a maga útján!

és ahogy hettuli mondta/írta, Zsófi is fotoszintetizál, mert szerintem hasznosítja a fényt meg a párát is, mert fejlődik, csak nem tudom mitől. a súlya is. az adagja max 650mili tej+fél alma...
egy evésre, ha 100mili tej lecsúszik a torkán, már ünnepelni szoktam...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

zsófia!
már nagyon közel vagy! de jóóóóóóóóó!!!!!!!
jajj de várom már az icipici Zsófit!!!
Vendég

gégéé!
te meg pihenj, ne itt írogass, na jó, néha lehet, de inkább pihenj. és nagyon vigyázz Emmácskára!
Vendég

pihenek én, annyit, hogy már felfekvéses vagyok :P

ÉÉÉS MA ELKEZDJÜK A 36. hetet!

zsófia, ne izgulj, minden simán fog menni!

Sarmon, mi volt tegnap a nőgyogyinál?

puszik.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Az éjszakánk hála az égnek nyugodt volt csak akkor méltatlankodott ha megéhezett :D Én viszont cudarul aludtam, sztem tudat alatt attól féltem hogy mikor kezdődik a pocifájás.

Lányok az egyik cickóm nagyon fáj :( Nem gyulladt be hanem a mellbimbóm fáj és csillagokat látok ha abból cicizik Matyi. Nem sebes meg semmi extrát nem látok rajta így nem jövök rá mitől lehet. Van esetleg valakinek ötlete?

Szösz, Zsófia mikor szeretnétek szülni??? Én nem voltam ilyen idős terhes Matyi 38+5nél úgy döntött neki ennyi elég volt és kijönne :lol:

Gégéé én is mindig ezt vártam a dokitól, hogy hátha megmondja a frankót, hogy mikor várható a manó de még a szülés előtti napon amikor megvizsgált akkor sem mondott igazán semmit. Sztem tudta ő hogy két napon belül szülünk csak jósolgatni nem akart.

Zsula nagyon jók a képek!!! :) :) :)

Tündi hogy vagy? :D

Sarmon???

KépKép
winchi

Hmmmm akkor nem fogja megmondani :( pedig olyan jó lenne...én egy olyan típusú ember vagyok, hogy szeretek napirend szerint csinálni dolgokat...a férjem mindig kinevet, ha előáll valami spontán ötlettel, pl menjünk ide, vagy oda, és meg közlöm, hogy 11-ig már beosztottam az időt, addig nem fér bele...szóval szeretném már tudni :lol:

örülök, hogy nem fájt a pocakja a manócskának, te meg pihenj winchi egy picit délelőtt, vagy délután; úgyis olyan borongós az idő!

Szupianyu vagy! Királyul csinálod!!!

sok puszi

u.i..: Sarmon pihizz, de gyere mesélj, neked sem jósolta meg a doki, hogy mikor szülsz?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Pazar éjszakánk volt. Hősöm szinte semmit nem aludt, 3 óránként evett, hajnal óta meg 2 óránként kér cicit.
Most én is üres vagyok Trundike!
Dobok fel néhány képet a Banyáról, most éppen az új szerzeményben, a járókájában gagyarászik.
Menek főzni, és még mindig hálóingben nyomom.
Majd még jövök, ha engedélyezi a főnök :) Kép Kép Kép
bende

Sziasztok!

Winchi: Sajnálom :( Szegényke, remélem az Infacol segít majd. Van homeós bogyi is állítólag az azonnal hat Colocynthis 9 Ch. Ártani nem árt. Kis vízbe 5 golyócskát fel kell oldani és azt megitatni vele. Kevés vízet használj márha kipróbálod, hogy egy kanállal be tud neki adni, de figyelj rá hogy ne fém kanál legyen. Fémhez nem érhet!!!
Honnan tudod hogy pocifájás és nem éhes? Lehet hogy buta kérdés, de mindig ettől tartok hogy a hasa fáj én meg ráetetek.
Én fáradtan vagyok, nem sokat aludtunk :(
Örülök hogy nektek nyugis volt az éjszaka. :)

Zsófi: 10... 9... 8... :) Drukk ezerrel! :)

Anyany: Tudom csak még nehéz. Este nem volt tejem borzasztó éjszakánk volt. Kicsim sírt mert éhes volt, ilyenkor mi a csudát csináljak? Már azon voltam feladom.

Gégéé: Csak így tovább! Meglesz az! :)

Bende: Milyen szuper helye van a hölgyikének! Az igen. :) Nagyon tetszik, gondolom neki is :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Trundike: tegnap gondoltam sokat rád. Délelőtt sok volt a házimunka, és valahogy elfelejtettem reggelizni, sőt az ebéd is 2 utánra került. És du. nem volt tejci egyik cicimben sem. Húúú, bepánikoltam, de volt a hűtőben, és odaadtam neki gyorsan. Tanulság: nagyon oda kell figyelni, az evésre, és a folyadékra. Azt hiszem jó lecke volt! Te meg ne izgulj, próbálj nyugis anyuka lenni! Bende mondta, hogy minden ok nálatok. De ha esetleg mégis kell pótlás, akkor sem dől össze a világ. Más babák is felnőttek úgy, hogy kaptak pluszot. Ne okold magad semmiért!

Bende: nagyon szép a hölgyemény. És micsoda kis birodalma van! Szupi! Ja,és nagyon örülök a jó híreknek. Nagyon ügyes, és bátor Niki! Remélem most a lelked is megnyugodott kicsit! Jó, hogy vannak még ilyen aranyos dokik. Mi Szekszárdra vittük a csajszit átfogó ultrahangos vizsgálatra, de ott is annyira rendesek voltak, még játszottak is vele. Nem úgy, mint a Fehérvári csípőficam vizsgálaton. Ide dobom, oda dobom, lábtekerés, mehet.

Anyany: kevésnek találod a 100 milit egyszerre? Szerintem az nem olyan kevés. Dorka 60-70-et eszik egyszerre, és egy hónappal fiatalabb Zsófinál. Ne izgulj szerintem elég neki amit eszik!

Zsula: épp tegnap javasolták nekem is a rántott levest! :)
Kipróbáljuk!
Gyönyörű a hajasbabád!

Szosz,Zsófi: hajrááááááá, hajráááááá, hajráááááááá
ráhangolódás a szülésre. Ne féljetek, ne aggódjatok. Ha majd eljön az idő tudni fogjátok, arra koncentráljatok, hogy minnél hamarabb legyetek túl rajta, és ott legyen a babóka a kezetekben. Én is így csináltam.

Gégéé: már a végefelé jár a pingvined...már nem sok van!

Winchi: tornáztatást próbáltátok? Vagy a DM-ben láttam olyan kis cseresznyemaggal töltött párnácskát. Állítólag az is jó, felmelegítve kell a pocira tenni. Több tippem nincs....(Infacol, Mecsek Bébi tea) Sajnáljuk a kis vőlegényünket. Sok puszit küldünk a pocijára.

KépKép
ancsi_pancsi

Jaj Istenem! még csak most aludt el 10 perce. Semmi nem volt jó neki. Egy ideig elnézelődött a járókában aztán megunta. Az etetőszékből is figyelt, de csak addig érdekelte a főzés, míg a húsokat trancsiroztam. Remélem nem akar majd hentes lenni. Jött Anyum felvette, ordított. Odamentem adtam neki puszit, összeért az arcunk csend lett. Arébb léptem ordított. Átvettem, vigyorgott Anyámra.
Fél négy óta nem aludtam. Főztem bolognait, pörköltet, csirkepaprikást, most sül 9 szelet hús. Megy minden a mélyhűtőbe. Hulla vagyok....
bende

Bende: tűnés lefeküdni és pihenni!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok.Voltam tegnap nődokinál,megkért,hogy még 3 hetet feküdjek... :roll: A jósló fájásokra azt mondta végül is már jöhetnek,de minden egyes fájással nyílik a méhszáj,ezért az a legjobb ha fekszek,akkor kevesebb fájásom van.A külsőm nyitva van a belső még zárt.De azt is ondta nem zárja ki hogy a magzatvizem bármikor elfolyhat mert a babának kicsi a helye,és az erősebb mozgásokkal hamarabb kiszakithatja a magzatburkot.Ha folyik a vizem,szigorúan mentőt hivjak,csak vizszintesen széllithatnak a fertőzés veszély miatt.
A mérleg nyelve inkább a császármetszés felé billent.Tehát inkább arra készüljek.gyógyszerezés marad a régi.

Gégéé pihengess te is sokat.
Zsófi várom a hireket,izgulok érted,meg irigyellek is hogy te már szülhetsz.

Hettuli jól vagy?
Aki meg már babázik,az nagyon puszilgassa meg,és örüljön neki hogy már túl van a szülésen,és a karjában tarthatja az egészséges szép kis manókáját!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

jujj bende, tessék pihizni!

igen ancsi már csak egy pálcika :) de odáig nem megy el a pingvin :) neked mondta valaha a doki, hogy szerinte X hét vagy nap és szülsz? ja és tessék rendesen enni+inni!!!! javaslom az alkoholmentes sört, vagy a minimális alkoholt tartalmazó citromos sört (rádler asszem)...illetve a laktoherb nevű teát :)

ja bende csudajó az a járóka!!!

puszik csajok!!!

u.i.: Sarmon........pihizel? vagy főzöl???? vagy mit csinálsz????

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Ancsi_pancsi: Nem mondod? Erre különösen oda fogok figyleni. Tény amikor sokat iszom gyakran nem eszem valami sokat.

Bende: Fél 4 óta nem aludtál? Te jó ég!!! Fáradt lehetsz az tuti.

Sarmon: Akkor pihenni pihenni pihenni!!! Még kicsitvel több mint egy hét? Fél lábon is :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Gégéé: nekem nem mondta soha a doki, hogy ekkor, vagy akkor, jön a baba. Csak amikor a kiírt napon ott voltam nála vizsgálaton, és volt vagy 180/110 a vérnyomim, hogy azonnal bevisz a kórházba. De aztán nem kellett, mert lement a vérnyomi, Jázmin meg másnap reggel elindult kifelé :) magától.
Úgyhogy ne várd, nem mondja, hogy mikor jön ki. Tényleg nála fogsz szülni?
Ja, a laktoherbet iszom, meg szedem az utirca urens-t. De ha nem eszek hozzá, akkor nincs tejcsi!

Sarmon: Húú, akkor tessék sokat pihizni! Még legalább 2 hetet bírjon ki Írisz a pocódban. Ne erőltesd meg magad!

Trundike: látod-látod.....nagyon észnél kell ám lenni! Aztán délután jól bekajáltam, meg ittam kb. 3 liter folyadékot, és már nem is volt gond.

KépKép
ancsi_pancsi

Trundike! Azt hittem az evészet-ivászat evidens!!!

Na lezuhanyoztam, szőrtelenedtem, arcpakoltam- mindeneközben csak kétszer kellett kiugranom a kádból, hogy a cumit a helyére tegyem. :)
Most megyek főzök ki tésztát és ebédelek.

Drága Sarmon! pihenj sokat, hadd nőjjön még odabenn a babácska. A felszólításnak eleget teszek, ha a poronty felébredt puszilgatok. Kicsit el vagy kenődve úgy látom, de ne aggódj nem lesz semmi baj. Kár, hogy nem fehérvári vagy...

Hettuli??? szösz???? S. zsófi???? lara???? zsula????
bende

Csak egyetlen röpke órácskát aludt, azóta nyekereg.....mostanra már tényleg kikészültem.
bende

Sziasztok Lányok!

Bende:Nagyon -nagyon örülök a jó híreknek és hogy ilyen rendesek voltak tényleg ma már ritka az ilyen!Milyen szuper helye van Nikinek nagyon jó :D

Gégéé:Nekem aug.elején annyit mondott a doki bácsi hogy szerinte meglesz a hónapba aztán ahogy mentünk a hónap vágefelé már nem mondott semmit aztán végül tényleg meglett a Hannus toxémia miatt,de amúgy szerintem még maradt volna!

Ahogy elnézem ma nem volt senkinek jó éjszakája nekünk borzasztó volt Hanna reggel 7-kor aludt el este 8-tól kétszer aludt 45 percet nem tudom mi történt de most alszik de felkeltem mert ez igy nem állapot amúgy is jönnek vendégek 3-ra nincs sok kedvem hulla fáradt vagyok.

Ancsi Bende:Ti mikor kezditek a hozzátáplálást?

Ja még valami a pampers pelusból kifolyik a kaki 3 napja már a liberóbol is most vettem huggiest tegnap az jó volt.Szerintetek mitöl lehet?Eddig nem volt ilyen felhivom védö nénit hátha mond valami okosat!Puszi
Vendég

Lara: Sajnálom. Hogy hogy nem aludt, mi lehetett a bibije? Sírt vagy csak nem akart aludni?

Tündi
Kép
Kép
trundike

bende
Ne haragudj, de nem vagy normális.. :lol: Pörögsz, mint a búgócsiga.. Pihenni is kéne ám néha!!!!!
Nagyon örülök, hogy kicsi Banyócád rendben van! És ritkaság, hogy egy kórházban úgy bánjanak az emberrel, ahogy írtad! Bár szerintem, ahol ilyen csöppségekkel foglalkoznak, ez alap lenne!
A járókája egyszerűen szuper! Ilyen klassz ehlyen én is szívesen tengetném a napjaim! :P

ancsi-pancsi
remélem Nálatok is beválik a leves! És én még szeretem is! Tiszta jó nem? :lol:

Winchi
infacol-t és az espumisant is adhatod Matyi manónak. Nekünk doki néni azt javasolta, hogy felváltva, pár napig az egyiket, pár napig a másikat adjuk. És ha elmúlt egy hónapos kipróbálhatjátok az angol vizet. Nálunk nagyon bevált!!! És hat hét után meg tuti enyhülnek a tünetek, nálunk is így volt. Most már nagyon keveset fáj a hasikája. Kitartás, nehéz egy időszak, de jó anyuci vagy!!!

Trundi
Eleinte én sem tudtam megkülömböztetni manóka sírását, de egy-két hét alatt belejössz. ha fáj valamilye, akkor sokkal élesebb a sírása és szűnni nem akaró. Ha éhe, akkor panaszosan kezd sírni és a végén már dühös lesz a sírás. Nálunk így volt és állítólag általában így lehet megkülömböztetni. Rántott levest próbáld ki a tejcire!!!!! Sokat segít!!!!

gégéé
De türelmetlen vagy!! :roll: A doki meg az életben nem fogja pontosan megmondani a babóca érkezését! Nekem szept.3-ra mondták és 19-én született meg... :? Ja, és a nyágdugó távozása után még másfél hétig a pocómban volt.. :shock: és nyitva voltam 3 cm-re...

sarmon
Ne ficánkolj, pihenj! Mi megvárunk, ha nem is jössz. Koncentrálj a babócára és nyugalom!! Szorítok értetek!

Puszka mindenkinek, talán este még jövök!
zsula

:oops: :oops: :oops: :oops: nem vagyok annyira nagyon türelmetlen :oops: :oops: csak, ha azt mondaná valaki, hogy nov 25, akkor jobban érezném magam :) inkább hülye vagyok :) na...

jaj sarmon neked meg miért mondanak ilyen brutálisakat??? nem értem...amúgy nekem akkor mozog nagyon, és rúg bazi nagyokat, amikor fekszem...a mentő dolgot sem értem teljesen! ne izgulj, nem lesz semmi baj! hidd el, én tudom.

ancsi, ahha, nála szülök...majd írok is privit, kérdezek valamit!

lara jó hogy jelentkeztél; fel a fejjel! front van, és azért ilyen izék a babácskák, és azért fáj a pocija sarmonnak meg nekem is fájt, de elmúlt; és azért szül meg még a héten zsófia, és szösz...

:lol:

ma meg fog vizsgálni :shock: jájdeszar lesz....meg halljátok, én alig bírok felöltözni, mert akkora nagy vagyok, és ott mindig úgy égek, hogy szerencsétlenkedek a bugyimmal :roll: áááá

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hú, de felhúztam magam, hogy mit kell már itt szegény sarmont paráztatni...most nem keresem vissza, hogy mióta, de hetek óta paráztatják...

basszus má

trundike te meg egyél...vegyél rólam példát, én most ettem meg egy tábla milka csokit. Eleinte nem ízlett, ilyen bronzérmes, grillázsos mogyorós...fúj mondom nem is finom, de a felénél már ízlett...

KI MIT FŐZ/FOGYASZT A HÉTVÉGÉN???

u.i.: sarmon puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Csajok! Holnap hétvége de nekem fel sem tűnik :(
Ugyan olyanok a napjaim. De utálom, ma meg ngyon kinn sem voltunk. Fáj a szél, anyósom meg itt van. Holnap a párom 1-kor elmegy focizni. 3 órára távol lesz és itt maradok anyósommal meg a picivel aki sír és nem tudom mi a baja.
Jó kis hétvége mi?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Gégéé: Főzni? Nem merek semminek nekiállni, mert hogy mikor kell ugrani nem tudom.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Megértelek Trundike!

Akkor voltam utoljára kinnt az utcán, amikor múlt héten a dokibácsinál voltam...

akkor anyós főz??? ne legyen rossz kedved! Bianka is lehet azért pityereg, mert érzi rajtad, hogy rossz kedved van...

sok puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Lányok! Eladó anyatejet keresek. HA valaki tud valakit kérem szóljon! Védőnő nem tud szerezni anyatejet :(
SOS !!!

Tündi
Kép
Kép
trundike

gégéé hogy mióta paráztatnak...igazából a 16dik héttől,mert már akkor alacsony lett az AFp-ém!Azóta megy ez a hercehurca,utána a vizeletemben volt hetekig cukor...stb! :?
Na mindegy most egy kicsit lehiggadtam,aludtam egyet délben most meg feltettem a halászlét!
Ilyenkor dután meg már nincs nagyon időm gondolkodni,gyerekek elterelik a figyelmemet.
Most családi dvd-zés következik,a Túl a sövényen-t nézzük.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon: Az tök jó program :) Nekünk is megvan bár még egyszer sem láttam

Tündi
Kép
Kép
trundike

Lara! nem lehet, hogy már kinőttétek azt a méretet? Niki, még nem volt, annyi kiló, mint amennyit jeleznek a csomagoláson, de úgy éreztem, hogy már szűk neki. Én mindegyikből a 3-as méretet adom rá, kb 2 hónapos kora óta.

Hozzátáplálás: passz. A teát egyszer itta meg, azóta kiköpi. Semmi más nem kell csak anyatej, eredeti csomagolásból. Szerintem amíg van tejci én nem fogom erőltetni a dolgot, 6 hónapos koránál előbb.

Trundike! ne haragudj, de annyi tejem nincsen, hogy Bius is mindig jól lakjon, meg az én Banyám is. Néha tudok vinni pár decit, de szeszélyes és kiszámíthatatlan a tejhozamom. Már fel is mondtak nekem, mint tehénnek.
Ne keseredj már el ennyire. Nálunk Apa egész napra megy el, mert holnap Debrecenbe kell mennie dolgozni. Tied meg csak 3 órát lesz távol. Főzni meg szerintem lehet, hogy amikor riasztás van, akkor ott kell hagyni. csapot- papot. Igaz életemben nem mostam még annyiszor kezet, mint mikor főzés közben nyekereg a gyerek. Kérd meg Anyósodat segítsen egy kicsit.
Biust pedig figyeld, most már rá fogsz jönni, hogy mikor miért sír. Azt hiszem az a baj, hogy alapból ideges vagy, mikor megnyekken. Még Ő is tanul Téged, Te is tanulod Őt. Légy egy kicsit türelemmel. Amikor alszik, vegyél egy fürdőt, hallgass zenét. Bújj mellé, nézegesd és nyugodj meg. Sétálni meg nyugodtan menjetek. Ne sokat csak egy fél órát. Bugyoláld be a picit, tedd fel a lábzsákot, hajtsd fel a szélfogót és menjetek. Ma délben is még szép idő volt, mozduljatok ki. Már azért leszel depressziós, mert négyfalbetegséged lesz. Mindenkinek kell a friss levegő.
bende

főzés: én holnap magamnak spenótot főzök, a páromnak összedobok valami levest és túrós rétest sütök.

A járóka szerintem is nagyon szupi, este mikor már marha fáradt vagyok, legszívesebben összegömbölyödve belefeküdnék. :) Mikor számítógépezek, csak odahúzom magam mellé így mindig lát a kisasszony.

Ma mikor, már azt mondtam felmondok a kisbanyának, az apja hazatelefonált, hogy mi újság. Mondom nyekergés, sírás, nem alvás. Kicsit hamarabb jött haza, így Ő vitte sétálni én meg aludtam 3/4 órát. Újjá is születtem ennyi idő alatt. Már csak éjszaka kéne egy hosszabb alvás, hogy a tejci is rendben legyen.

Sarmon! nagyon ügyes vagy. Sajnálom, hogy megkeserítik ezeket a boldog heteket. Lehet, hogy tűzijáték is lesz Kislángon, mikor végre megszületetik Írisz baba?

Gégéé, te miért nem mozdulsz? Egy pici séta Neked sem ártana. Mekkora nagy darab vagy? Ugyan már! hol egy pocakfotó? Egyetlen doki sem fogja megmondani, mikor fog világra jönni Emmácska. Nekem az első 4D-sen, július 27-et mondtak, a kiírt időpont augusztus 1 volt. Így lett belőle júli 27. Ne türelmetlenkedj már, irgum- burgum. :)

Mindenki otthon ül? Csak én nem bírok megmaradni a fenekemen?

Zsula! köszi a dicséretet :D
bende

Gégéé: várom a privit! Én is ugyanígy éreztem a végefelé. Alig tudtam felöltözni! Vicces lehettem. De gondolj bele mennyi ilyen nőt lát a dokibácsi. :)

Lara: én úgy gondoltam, hogy 4 hónaposan már mi is megpróbáljuk az almácskát, és szépen majd fokozatosan...bár a védőnéni szerint ráér 6 hós kora után, ha van még tej. Bár mostanában ez úgy érzem kezd fogyatkozni.
Nekünk is volt, hogy kifojt a kaki. A 3-as használjátok már? Hol folyt ki? A combinál, vagy a hátánál? Nálunk is volt így, még nagy volt rá picit a pelus sztem, aztán belenőtt. Mondjuk a sleep & play-nek nincs derékgumírozása, abból azért jött ki...

Sarmon: örülök, hogy tudtál pihizni egyet. Jó DVD-zést. Azért ez light-osabb, mint a Köd című...:D

Trundike: tényleg ennyire rossz a helyzet, hogy tejcit vennél? Én adnék, de sajna nekem sincs annyi!

KépKép
ancsi_pancsi

Még valami! Trundike! ha az etetések miatt vagy ennyire parás, akkor adj neki nyugodtan tápszert. Én nem is tudtam eddig, de én is, a bátyám is, a párom is azon nőtt fel. Lehet, hogy akkor megnyuszol egy kicsit. Nem is értem. Mikor ott voltam, olyan nyugodtak voltatok mindketten. :roll:

Ancsi? mi a helyzet felétek?
bende

Bende:Már 3 hete midi pelust használunk 5190 garmm volt a manó kedden!Mi is úgy főzünk hogy 56 részletbe mire kész a kaja de a konyhába nagyon szeret nézegetni ezért mikor csak keverni kell akkor viszem a manót is ja meg kipróbáltuk már Ancsi ötletét is hogy a hordozóba ott volt addig a pulton.Ha mi anyatejesek lennénk biztos mi is várnánk 6 hónapig de igy hogy tápszeresek vagyunk igy szerintem 4 hónaposan kezdjük de majd megkérdzem a védönénit ő mit mond.

Trundike:Tessék szépen Bendére hallgatni!!!!!!!
Nem tudom mi volt Hannus baja éjjel de sírt ha felvettem úgy is aztán reggel evett utánna szépen magátol elaludt milyen jó lenne ha ezt este 9-kor csinálná :D

Gégéé:Remélem igazad van és csak a front volt éjszaka!Nekem nem fájt ahogy a doki bácsi megvizsgált de amikor a kórházba csinálták hát kapaszkodtam a vizsgálóasztalon rendesen.

Sarmon:Meglesz a picur aztán vége a paráztatásnak!Nálunk is volt rendesen a 12-ik héten hematóma 28-ik héten 1-es méhlepény a 30-ik héten meg már 3-as aztán a magas vérnyomás az utolsó héten meg a fehérje a vizeletbe,úgyhogy a végére már kész voltam!
Vendég

Ancsi:Nekünk is a sleep&play-böl folyt ki igy ma voltak itt a barátnömék és odaadtam neki mert az ö kisfia inkább szorulásos nekik nem fog kifolyni.Lehet hogy a libero még nagy neki mert az 5 kg-tól van a huggies meg 4-töl bár a számokra nem mindig lehet adni.

Sarmon:Én úgy szeretem az ilyen meséket alig várom hogy a Hannus is akkora legyen vagyis nem siettetem az időt igy is gyorsan megy de azt hiszem ilyen téren nem lesz gond mert én szeretek játszani meg ilyenek!

Bende:Mi is tápszeren nöttünk fel Anyú csak 6 hétig tudott szoptatni.De ezek a mai tápszerek már sokkal jobbak persze az anyatej lenne a legjobb de ha egyszer nincs :cry:
Vendég

itt vagyok, megjöttem :)

nekem sem fájt most a vizsgálat, és viszonyleg ügyesen öltöztem :) doktorbácsinak jó kedve volt szerintem. Volt nst is; jó lett; vizelet is negatív lett. Méhszáj 2200as továbbra is. Babácska feje nőtt 9 centis :) és a becsült súlya 2580 gramm!!! cisztája ugyanakkora, csak most már arányaiban "jobban néz ki" az ultrahangon, mert már nagyobb sokkal Emmuli.

bendedrága; én azért nem mozdulok, mert 2 hete, amikor szintén 2200as lett a méhszájam, a doki azt mondta feküdjek, pihenjek...ez az egyik, a másik meg, hogy minimális sétától is olyan kemény lesz a hasam... de most majd megpróbálok egy icike-picikét mozogni; most jobban is érzem magam, mint 2 hete.
és valóban nem mondta meg a doki, hogy mikor születik meg Emmácska :D :lol:
És naaagyon nagy darab vagyok :) 181 centi magas vagyok...79 kilóval kezdtem a terhességet; most 92 vagyok.... :( :( :( egy naaagy-naaagy barbamama...egy paca :)

sarmon, örülök, hogy picit jobban vagy! nem szülünk még vagy 2 hétig az fix :)

lara örülök, hogy itt vagy te is:) hiányollak mindig!!!10 hetes és ilyen nagy...aztaaaaa :)

winchi veletek mizu?
hettuli hogy vagy?

puszik csajok

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Bende! Nagyon ügyes anyuci vagy! Látom a jó hírek felpörgettek és egy évre előre megfőzöl egy nap alatt. :wink:

Lányok, Bende tanácsait megfogadni, mert nagyon jól nyomja!!! (Én is így csináltam :oops: Na persze azért a főzést azt jobban hanyagoltam :oops: :oops: :oops: )

Gégéé! Ne reménykedj a szülés nem olyan, hogy holnap 12:45!!! Ne aggódj, én pont így szerencsétlenkedtem, de gondolom mindenki. Nem hinném, hogy bármelyik nődoki ezzel foglalkozna.

Csípőficam vizsgálat??? Na onnan majdnem elvittem a gyereket. Tízőnket tereltek be abba a lyukba aztán a doki leüvöltötte a fejem, hogy a hordozót minek zsúfolom oda be. Mert abban aludt a gyerek és gondoltam mindenkinek jobb, ha csak akkor keltem fel amikor már muszáj... Szóval erősen gondolkodtam, hogy ki sem veszem, csak szépen elballagok. Egy másik anyukát meg azért pirított le bunkón, mert a pelenkát kibontva vette észre, hogy kakis és bunkón leszólta, hogy tegye előbb rendbe a gyereket, minek hívta oda... Igazán üdítő ennek a fordítottjáról hallani.

Sokszoros érdeklődésetekre jelentem nagyon jól vagyok!!! Semmi hányinger, semmi rosszullét. Vérnyomásom a védőnéninél 90/60. Pedig a fiacskám is velem volt. Ketten együtt 74 kilók vagyunk. Illetve hárman, abból 14 volt a fiam. Pocakom már dudorodik, reggel hatkor sprintelek pisilni minden nap. Még a fáradtság sem annyira jellemző rám, csak ha éjszakázom. Hétvégén csajos napok lesznek, a táncos lányokkal megyünk el két (másfél) napra. Mindjárt viszem is kisfiamat anyához, mert reggel korán indulunk és nála alszik 2 éjszakát. Szerencsére jól tűri az ilyeneket, néha haza sem akar jönni velünk, máskor meg csak ránk néz aztán játszik tovább.

Kép

Kép
hettuli

Hettuli! szuper, hogy ilyen jól vagy. A pisiléssel én is így voltam. Nem győztem hazahordani a Wc-papírt. Azt hittem majd szülés után megváltozik. Tévedtem. A szopi miatt annyit iszom, hogy a helyzet változatlan Éjszaka is 3x felkelek és max. 2-3 órát bírok ki pisilés nélkül.

Csipőficamvizsgálat, dettó. A hordozó miatt leszúrtak, a textilpelenka miatt leszúrtak. Úgy bánt minden Anyukával a doki, mint egy taknyos kölyökkel.
bende

Kinek kell megírnom priviben a bunkó Csnk-s doki nevét? nem emlékszem.
bende

Ja, Hettuli, Te mondtad, hogy ismerős vagyok? Vendéglátóipari Szakközépbe jártam, ismerhetlek?
bende

Hettuli! kérhetünk pocakfotót? Mondjuk havonta? :shock:
bende

Tündi!

Eszembe jutott valami. Te akarsz egyáltalán szoptatni??? Mert adjuk itt a jó tanácsokat, de te mit szeretnél? Mert ha ilyen idegeskedős vagy lehet, hogy sokkal jobb mindkettőtöknek, ha előkapod a tápszert és látod az üvegen, hogy mennyit evett Bius és nem hergeled magad. Mondjuk anyagilag megterhelőbb, meg fizikailag is az a sok fertőtlenítés, mosogatás, pancsolás. De inkább legyen ez, mint halálra idegesíted magad.

Ha feltett szándékod a szoptatás, akkor hajrá, akár óránként is próbáld és ha 1-2 hét sem hoz eredményt akkor még mindig van B verzió és jöhet a táp. Ideges anyucinak biztos nem lesz teje, ha nem tudod magad túltenni ezen a ponton ahol most vagy, akkor nem érdemes kínlódni.

Szóval gondolkodj el és dönts, neked mi a jobb és a szerint cselekedj. Ne hallgass senki okos tanácsára. A te babád, a te életed, te tudod neked mi a jó. :wink:

Kép

Kép
hettuli

na jóóól van:) nem reménykedem :lol:

örülök, hogy jól vagy! :wink:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Bende!
Persze, lehet pocakfotó, de a mostanit még azért nem fotóznám. Egyenlőre nem lehet tudni, hogy kövér vagyok vagy valami más.

Nem tudom, lehet, hogy csak láttalak suliba menet, vagy ilyenek. Én Hunyadis voltam és bejárós.

Kép

Kép
hettuli

bende!
én kértem a nevet!
most csak olvasni van időm, mert fürcsi jön!
de jövök majd még az éjjjeli fejés előtt.
Vendég

Bende: Igen vannak jó pillanatok. Amikro sikerül eltalálnom mi a baj akkor sikerélményem van, de sokszor aggódok hogy mikor és mennyit eszik. Ez változó hogy mikor jön ki rajtam, általában én is késő délután, kora este akadok ki.

Ancsi_pancsi: Igen, szeretném ha az első 3 hónapban csak anyatejet kapna, de ha így haladunk - alakul a tej dolog, de a baba étvágya jobban nő - félek hogy nem bírom a tempót.

Lara: Nem lehet hogy a foga az? Nálunk általában az volt a háttérben a rejtélyes sírások mögött.
Én is úgy tervezem egyébként hogy 4 hónaposan - amennyiben a tejci ügy nem oldódik meg - elkezdem a gyümiket.

Gégéé: Csupa jó hír! Örülök neki :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Hettuli: Én is Hunyadis voltam!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Hettuli: Persze! Akarok szoptatni!!! Eddig szoptatok de amikor az üres cicit próbálja szívni és sír szegényke evés után elszomorít. Remélem megoldódik a dolog, de egyelőre nem úgy áll, ezért keresek tejecskét.
Igen tényleg nem mérhető, egyedüli támaszom a mérleg. 3 hónapig minimum szeretném ha csak anyatejet kapna a Manócskám.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok,

Újra csatlakoznék Hozzátok, már nagyon rég írtam :oops: :oops: :oops: , viszont szinte mindennap olvaslak Titeket és izgulok vagy épp örülök Veletek együtt!!! Mindig várom az újabb és újabb képeket a babákról, mert annyira édesek és gyönyörűek!!!!!!!!!! Jó nézni Őket és Tieteket is :D :D :D :D :D !! Szeretem a jótanácsokat is, bár azt hiszem a legtöbbet majd csak amikor már megszületik a csemetém, fogom tudni felhasználni, de pl. a falközben már voltam a turiban és vettem egy csomó ruhát Bálintbabának!
Bende hihetetlen mennyire tudsz pörögni:D!! A CsNk-ban nekem is van egy doki aki mindjárt unszimpi lett, kíváncsi lennék ugyanarról a dokiról beszélünk e?!
Rólam annyit, hogy már a 24. hétben járok és legalább +7 kilónál (de majd fogyózok Veletek vagy kitaláltok valami jó fogyikúrát amit majd én is tudok alkalmazni :D), Csetényi dokival kezdünk összecsiszolódni, legutóbb majdnem nem fizettem neki :oops: :oops: :oops: , azt mondta semmi gond a terhes nőknél ez előfordul és nem csinál belőle ügyet.
Annyi mindent akartam Nektek írni, de olyan "terhességi szita agy" kórom van, Veletek is volt ilyen??

Szép napot!
Vica
wicca

Remélem nekünk is menni fog majd a szopi. Dórka 4 hó koráig csak szopizott utána már potoltunk tápi,gyümi,pép plusz még 6 hó koráig napi1-2 volt szopi.
Dórka ügyesen 10-15 perc alatt jolakott nem is evett mohon de nekünk is volt,hogy pár napig 1.5 óránként evett utána 4 óránként.
Amikor ugy látam éhes ettünk nem lestük az órát. Nekünk a doki néni ezt tanácsolta és be is jött. Dórkánál én az elsö este fürcsi,evés után mikor már ö békésen szundikált az ágyában böktem,hogy éhezik a gyerekem de szerencsére észrevettem,hogy mekkora hülye vagyok és szerencsére tul is léptünk ezen.
Kép
Kép
s. zsófia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?