Új privát üzeneted érkezett!

Ditke! Nem váltottam ki még. Egyszerűen nem tudok bejutni a Néplap székházba... Nem esik útba. A buszozás egyébként jól megy, de csak odafelé megyünk azzal, hazafelé Ádámmal jövünk vagy én hozom haza a fiúkat kocsival, ha esetleg Levente épp megfázásos tüneteket produkál vagy extra nyűgös... (közel parkol Ed az ovihoz).

Dorka! Értem.... akkor azért nem találkoztatok, mert a fiúk 8-ra mentek. Ők voltak az elsők.
Egyébként elfelejtettük kiváltani a vakcinát. Reggel úgy ébredtem, hogy b.sszus nincs oltóanyag kiváltva... De Ed észnél volt és felhívta az ügyeletes patikát (mert hgy még nagyon korán volt...). Szerencsénkre volt még 2 adag így gyorsan el is indultak érte, majd utána a dokinőhöz.
szilbee

Na vagyok...

Elmaradásom annyi, hogy lehetetlen pótolni... :oops: Szülinaposoknak, névnaposoknak, hófordulósoknak sok boldogságot, betegeskedőknek jobbulást kívánunk!

Balwin! Gratula a kistesóhoz! :lol: Látod, mégsem jött az a piri. :wink:

Kata! Nagyon a célegyenesben! :wink: Izgi! Kívánom, hogy semmiben se hasonlítson az első szülésedre…

Kitten! Örülök, hogy jobban vagy, elég nehéz lehetett. Friss kép Lauráról? :wink:

Olga! Itt a bibi, hogy az ilyen orvosokat is, mint a Tesódé, istenítik… Mi volt már a gondozónővel/nőkkel?

Dorka! Nagyon aranyos a pocakod! Ellenanyag-szűrést nálam asszem össz. 3x csináltak, 0Rh negatív vagyok, Dorka is.

Niki! Tető milyen lett? Mikor mész homeopatához, és kihez?

Ditke! Te hány cseppet adsz a Cebionból? Én is vettem, de tanakodok, mennyit adjak…

Judit! Voltál orvosnál? Ne hanyagold el, nem semmi fájdalmakat okoz nálad a derekad!

Rólunk: megkaptuk ma a Prevenart, eddig nem volt gond, majd este még kap egy kúpot.
Valamint: asszem kibújt a bal alsó fogacska csücske. Persze alig engedi megnézni… :oops:

donkoaniko

Húh, azt hittem soha nem lép be a gép...

Végre egy kis nézegetnivaló! :)

Judit! Dokihoz menj el! Iszonyú lehet! :cry:

Balázs is Cebion 2x multit kap, 2,5 ml ahogy írtátok. Minden nap adom, még az első üveggel fogyasztjuk, hogy jó-e vagy sem... A semminél biztos több és jó... remélem.

A dondozónőst mindjárt megírom, ha addig nem kel fel babó.

balwin Judit! :( Rosszulétek... ez a szédülés engem egész terhesség alatt végigkisért, de nem volt mindenapos. Remélem hamar túljutsz ezen az időszakon. Dokihoz (nőgyógyi) nem ma mentél?

Kata??? :shock: :D

Ditke! Bocsi... láttad, hogy kilőtt a fiam... épp előtte mondtam, hogy menjünk játszira... onnan már csak 1 perc hazáig! :lol: De ma is láttunk ám! Tíz után tíz perccel a McDonslad'snál sétáltatok.
Mi buszon voltunk. Egyébként 50-50 % az arány segítők és nem segítők között. Bár néha inkább ne segítene... Múltkor egy kedves fiatalember úgy megindult a kocsi elejével lefelé, hogy engem lerántott a buszról. Szerencsére talpra érkeztem, de... tényleg segíteni akart, csak túl nagy lendülettel szállt le.

Szilbee! Milyen oltást kapott most Levi? Balázs kérdezte még tegnap: Hol a kisfiú? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2008.11.07 18:21-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Jaj, azt nem írtam, én sima Cebion-t vettem. ( A multi ugye csak egy éves kortól van. )

donkoaniko

Elment a gondozónős sztori... remélem megkapta mindenki, akit érdekelt.

Szilbee! Elolvastad a cikket? Vélemény? Én mindenhol ezt olvastam! Dokinő sem mondta egyszer sem, hogy huzogassam, soha nem is kérdi, hogy mizú vele...

Anikó! :lol: Értettük ám! Mellesleg apa is elment egyszer (többször) gyógyszert venni babónak. Alig volt egy - másfél éves babó... két év felett adható köptetővel jött haza... :roll: Most az egyszer elfelejtették megkérdezni a patikában, hogy gyereknek lesz-e (egyébként szerintem mást is vett babónak), úgyhogy felnőtett kaptunk... :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Vagyunk mi csak elvagyunk

Olvaslak benneteket de mostanában,nem is nagyon tudok-tudnék hozzászólni a témákhoz,hülyeséget nem írok így inkább maradok olvasó üzemmódban
A másik topik renszeres írója vagyok,ha valakinek esetleg hiányoznék :oops: :wink: ott megtalál,azt hiszem sok már nekem két topikra való irogatás

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

A kis betegeknek jobbulást és Judit Neked pedig kitartást kívánok a rosszullétekhez.Én ahogy napra pontosan betöltöttem a 12.hetet akkor szűntek meg a rosszulléteim.Onnantól kezdve nem szédültem ,nem volt hányingerem,de állva el tudtam volna aludni.

Képzeljétek hétfőn császározták sógornőmet,másfél órát volt a műtőben,a babát kihozták,de senki nem mondott semmit csak annyit,hogy kisfiú.Tiszta idegek voltunk,mire megjelent egy ápoló szerű fazon,aki annyit mondott,hogy a baba jól van mindjárt megnézhetjük.Eltel fél óra,de senki nem szólt ki,hogy megnézhetjük.Megjelent a doki és ő mondta,hogy menjünk a műtő elé,már tolják ki az anyukát,ő is jól van.Szegénykém majd fél órát feküdt a műtő előtt a hordágyon,mert nem volt a kórházba egy beteghordó,aki letolja az osztályra.Szegénykém úgy reszketett,mint a nyárfalevél,a doki többször odajött,hogy minden oké-e,de úgy sajnáltam.Még jó,hogy ott voltunk vele,mert amúgy tök egyedül lett volna.

Én a Vízműnél dolgozok.

Olga Ti melyik bölcsibe fogtok járni?

Kép
pné rami81

Sziasztok!

holnap este jövök, megyek aludni, magamhoz képest nagyon korán fogok kelni!

ja és sztem ágyat kellene cserélnünk, de mostanában biztos nem...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Még mindig egyben, sőt ami volt is elmúlt...

BalwinJudit: nagyon várja Marcit Bence, úgy tűnik..., bár életében először a múltkor BbJudit ezen kérdésére "nem"-mel válaszolt...

Olga: kicsit bekavarodtál ... :lol: Én nem kaptam gondozónős sztorit.

Ma reggel Bence mesekönyv-nézegetés közben meglátott egy macit... és azt mondta, hogy szeretne látni macit.... Én meg felkiáltottam, hogy akkor menjünk fel Pestre az állatkertbe macit nézni.... felmentünk... :lol: Pisti aggódot azért, nehogy történjen útközben valami, de nagyon jó volt és talán egy ideig ez volt a legjobb kiruccanásunk Eg :lol: ész nap is csak néhány keményedésem volt. Este felhívott a szülésznőm, hogy hogy vagyok, én meg elmeséltem neki az utunkat... hát azt mondta, hogy őrült vagyok, de így vagyok én 8) Másodjára szülő nő azért ne kószáljon a 39. héten szerinte... :lol:

és egy mai kép (jól kigömbölyödött a fejem... is):

Kép

Kép

Kép
szolkata

Kata! Nem is te lennél! :lol: Örülök hogy jó napotok volt! Ez itt a lényeg! :D
Egyébként a hasad kereksége mellett fel sem tünik, hogy kerek e a fejed vagy sem... :)
szilbee

JÓ reggelt,

Anikó :D :D Gyönyörű Doroti!!!!!

Kata!!! :shock: :shock: Apám, bevállallós vagy, de megérte, neked lett igazad!!!! De szépek vagyok BEncével és Marcival!!!

Rami, szegény sógórnőd, néha egy-egy apróság miatt (nincs betegápoló) az ember kiszolgáltatottá válik, és egy életre szóló élmény tüskével raktározódik el az emlékeiben...
Kisfiúról mit lehet tudni? Hgy hívják, mekkora??? :)

Para vagyok, ma 8.50-kor UH a kórházban... gyomrom egyben...
csak rendben találjanak mindent!!!! +++
...de betöltött 12. hét!!!! Ez jó!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Drukk! ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Rami! Ez durva! :shock: És ez helyileg hol történt? Itt Szolnokon?

Dorka! Ma jön a fa cucc! képzeld mail-t meg sms-t is kaptam arról, hogy holnap hozzák és ha nem vok itthon akkor választhatok még hogy hétfőn vagy kedden hozzák. Ilyet én még nem tapaszaltam egy kiszállító cégtől sem! :)
Már rég akartam kérni,... fel tudnád majd tenni a fenyőmagos csirke (asszem) receptját?! Tudod, amelyiket anyuddal is megcsináltátok még anno... Olyan jó lenne kipróbálni. :)

Na fiúk elmentek... nekiesek a lakásnak meg a süti sütésnek. :)
szilbee

Olga! Igen olvastam. Még ülepszik a dolog... Nekem alapvetően elég fura és új dolgokat írtak, pláne hogy nálunk minden máskánt volt... na de majd kifejtem és akkor érthetőbb lesz. Meg lehet majd begépelem a cikket, hgy a többiek is értés miről van szó. Nehogy azt gondolja bárki is hogy érv-ellenérv csata megy. ;) :lol:
szilbee

Kata! :lol: Jó bevállaós vagy! Mondjuk én is ilyen voltam: 38. hétben még Szolnok-Miskolc-Debrecen-Szolnok útvonalat mentünk! :lol: De a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat, csodaszép idő is volt rátok! Szerintem tök helyes az arcod! :wink:
Ja, sztori mindjárt megy... azt hittem már szülni vagy, vagy mi... :)

Szilbee! Jó lenne, ha kifejtenéd, mi az új dolog benne számodra, kiváncsi lettem! De mondom anno például itt a keresőbe is beírtuk és egy orvosi (vagy azt megközelítő) cikk sem adta ki, hogy huzogatni kellene... És ez nem csata! Ahány ház annyi szokás! :lol: :lol: :lol: Nem írtad meg, milyen oltást kapott Levi?
Mit sütsz kis szűcs?

Dorka! Okés lesz minden! Várjuk a részleteket!

Rami! Az ideg belém állt, ahogy olvastam... a gyomrom egybe volt... már valami "nagyobb" szörnyűségre gondoltam... közeli még hugiék élménye...

Katlina! Hát akkor könnyes búcsú részemről... :cry: Én soha nem olvasok át, én sem bírok két topikot. Azért ha kész a ház, és beköltöztetetk, képeket dobjál! Meg néha Robikáról is... :wink:

bbj Judit! Mit csinálsz te ma egész nap, hogy csak este jösz? :shock: Szülőktől, anyóséktól, tesóéktól nem lehet ágyat kérni karácsonyra?

Na még később benézek.

Olga

Kép
juhaszolga

No… Lefényképeztem a cikket 3 részletben és csatoltam a linkeket, ha vkit érdekelne miről is beszélgetünk Olgával! :)

Részlet 1.
Részlet 2.
Részlet 3.

Tényleg érdekes ez a cikk és valszeg ha nem úgy alakulnak a dolgok Leventénél, akkor mi se húzogatjuk.

A 2. részletben van egy olyan rész, hogy 6 hó és 5 év között van az zsírosító anyag, ami biztosítja az előbőr visszahúzhatóságát. Leventénél ez már 3-4 hónaposan megvolt. Persze 1-2 hónap nyilván nem számít és nem is ez az érdekes, hanem neki pont emiatt volt letapadva. Begyulladt neki ez a "cucc" .

Nem húzogattuk, semmit nem csináltunk vele hónapokig, mert senki nem mondta hogy kéne… miegymás. Gyerekdoki (Dósa) a 3 vagy a 4 hós vizsgálaton megpróbálta visszahúzni, de le volt tapadva. Szűkület egyértelműen nem volt, viszont enyhe gyulladás már igen, pedig ahogy mondottam volt, hozzá se nyúltunk. (A cikk alapján a visszahúzogatás okozhat letapadást, ha jól értelmeztem.) A tanács az volt a doktor úrtól, hogy fürdés közben apuka próbálja oldani a letapadást. Nem tudtuk mennyire kell visszahúzni így csak addig húztuk az előbőrt, ameddig Dósa doki húzta... vagyis nem csináltunk igazából semmit. :oops: Az újabb havi vizsgálaton meg is kaptuk a magunkét (persze Dósa dokitól ezt olyan kedélyes dorgálásnak kell értelmezni), hogy miért nem csináltunk vele semmit. Megmutatta, hogy mit és hogy kéne… én pedig továbbítottam az információt apjuknak. Szerencsére sikerült pár napon belül oldani a letapadást. Onnantól kezdve hetente, majd később havonta ellenőriztük nincs e megint berakodva.
Mai napig nem volt letapadása.

De hangsúlyozom, hogy nálunk alapból más volt a húzogatást kiváltó ok. Semmiféleképpen nem arra utalok, hogy most mindenkinek húzogatni kell… Anno… régen úgy gondoltam :oops:, de azóta már és is informáltabb vagyok e téren és tudom, hogy ez alkati kérdés. 8)
szilbee

Olga! Stahl féle csokis-mandulás kekszet csinálok. Holnap meglátogatjuk barátosnémat... azért sütök. :)
Ja oltás... A prevenart kapta meg. A sok torok, közéfül és madula gyuszi után indokoltnak vélte doktornő. Alapvetően én is, csak félek azért a mellékhatásoktól... már nem kifejezettem a vakcina mellékhatásától hanem attól amit Pimelinda (gyerekorvos) írt a másik topikba ezzel kapcsolatban.
szilbee

Judit! Azért írj már hogy vagyol?!

Dorka! Beszámoló az uh-ról?

Kata??
szilbee

Hali!

Hőemelkedéssel ébredt Dorka. :( A Prevenarra fogom, vagy esetleg a foga is közrejátszik. :roll:

Kata! Nem semmi nőszemély vagy! :wink: Nagyon helyesek vagytok a képen, nekem olyan csinos-fitt-csupaélet kismaminak tűnsz! Persze az arcodon már látszik a "nemsokvanhátra", de egyébként nem tudom, mit kifogásolsz... :)

Dorka! Mesélj, mi volt? Melyik doki volt uh-n?

Katlina! Azért ha tudsz, és van kedved, írj ide is! :wink:

Rami! Nem semmi... Hogy van anyuka és baba azóta?

Szilbee! Sütit küldhetsz! :wink:

Lányok, aki Liberót használ, és nem gyűjti a vonalkódokat, gondolna rám? :wink:

donkoaniko

Haller!

Olga: szerintem Bbj suliban van. És a bekavarodtál, az meg.... hogy nem Bbj. van rosszul, meg megy nőgyógyihoz :lol: Megkaptam a sztorit, én végig röhögtem... bocsi, de annyira qurva jó volt.... Neked meg biztosan ritka szarul eshetett.

Dorka: mikorra végeztél? Ki nyerte meg az uh kötelezettségét ma? Megvizsgálta Ketteskét? Vagy csak Téged is lepapíroztak, oszt jó'van?!

Szilbee: azt a keksz recit felrakod, ha ráérsz? Egyben vagyok, NST-m jó, változatlan a helyzet.

Ja, apa is velünk volt tegnap, nem egyedül voltunk B.-vel... csak mert Dorka úgy értelmezte, amit írtam... lehet, hogy más is. Na azért annyira őrült nem vagyok :lol:

Olyan aranyosak vagytok, hogy olyan szépeket írtatok rólunk ( a fejemről)... teljesen belelkesedtem valami Zagyvás sütire... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziótok,

minden o.k!!!!!! :)
BPD: 21 mm, CRL: 54 mm, nucha 1,8 mm, 4 végtag, mellső placenta, jó FHR !!!!! Húúúú, de nagy kő görög még most is lefelé!!!

Sőt, Katával is találkoztam, vígan egyben MArcikával!!!

Faragó volt ma, fél 10 körül el is kezdték behívni az emberkéket, aztán meg felettem beszélgettek, hogy mégis miért engem hívtak be, miért nem az osztályosokat stb...
Csajok, én még iylen UH-n nem voltam... Azt hittem, a hátamon jön ki az a vizsgálófej, nagyon durván nyomta a hasamat!!! KOmolyan, remélem hoyg túlélte Kistörpe!! Kedden megyek Dinyadokihoz, ott majd megen megkuksizzuk Aprókát!
Ja, és tényleg 2 db szót nem szóltak hozzám, ahogy már többen is írtátok, annyit se, hogy renbden vagyunk. Nem is érdekel, hál'istennek Dinya nem iylen és van saját gépe!!!!

Szilbee, keresema receptet, hogy ne kelljen begépelnem... :oops:

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

szerencsére sógornőm és babó is jól van,bár egyenlőre még nem nagyon akar beindulni a tejcsi,így sógornőm kicsit sírós.Tomika 3700g-mal és 54-cm-el született.Ja és igen Szolnokon.

Kata nem semmi vagy.Én is hasonló voltam terhesség végén,mentem minden felé,mint a mérgezett egér.39.héten majdnem rávettem Gabit,hogy menjünk le Bácsalmásra bálba,de ő nem egyezett bele.Pedig lett volna még időm,mert Gabó 41 hétre született.De szép gömbölyű a pocid!

Anikó:Doroti baba gyönyörű,már kész hölgy!Szerintem is a szuritól lehet a hőemelkedés,Gabót is minden oltás megviselt eddig,de azért ha nem múlik vagy aggaszt szerintem hívd fel a dokit vagy a védőnőt.

Dorka:Nem irígyellek.Mi volt Uh-n?Sokat kellett várni?

Ma a párom "Baba érkezett" bulira megy sógoromékhoz,mi meg Gabóval bent alszunk anyáéknál,mert nincs kedvem egyedül itthon lenni és ha elalszik Gabó talizok barátnőmmel és kidumcsizzuk magunkat,mert olyan ritkán találkozunk,mióta kiköltöztünk Újszászra.Már alig várom.

Szép napot mindenkinek!

Kép
pné rami81

Kata! Múltkor már feltettem! ;) De lásd milyen vok. Mandulás-Csokis keksz (Írtó gyors süti.)

Dorka! Köszi-Puszi! :)

Kata! Judit fájlalta a lábát meg a derekát.

Megjöttek a fa játékok! :D
szilbee

Kata! Akkor irány a Zagyva... mármint a "tyúkrázda"!!! :lol: Egyél vmi fííínomat még így szülés előtt. :wink:
Én minnyá gondoltam, hogy nem egyedül mentetek... na jóóóó.... legalábbis sejtettem... :roll: :lol:
szilbee

Dorka! Örülök, hogy minden okés! :D
szilbee

Szilbee!
A Pestós imádnivaló csirke:

1. Pesto elkészítése:
- a fenyőmagokat aranyszínűre pirítom egy üres serpenyőben;
- összetöröm a bazsalikomleveleket, az 1 dundi gerezd fokhagymát, a reszelt parmezánt, és a megpirított fenyőmagok felét;
- teszek még hozzá kevés borsot, sót, olivaolajat, és így összeturmixolom;

2. csirke:
- a csirkemellcsíkokat liszttel, borssal, sóval meghintem;
- gyenge tűzön vajat és olajat melegítek, majd kb. 5-8 perc alatt készre sütöm a csirkemell darabokat;
- kiszedem a húst, öntök a serpenyőbe kb. 1 dl fehérbort;
- visszaszedem a csirkét, öntök rá 2 dl tejszínt, a pestót, és összeforralom őket;
- befejezésképp ráöntöm a félretett fenyőmagokat

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Kata, hát Te tényleg nagyon merész vagy! Én nem mertem volna menni, az tuti! De a front még csak eztán jön! Szépek vagytok!

Dorka, de szupi, hogy minden ok Kistörpével, grtaula a betöltött 12 héthez!!!
10 előtt 10 perccel láttalak a Mátyáson, a Széchenyi felé mentél, akkor végeztél? Szabi nagyszülőknél volt? És hogy van azóta?

Olga, köszi a sztorid, válaszoltam.
Tegnap biztos az ebédért mentünk, vagy jöttünk, amikor láttatok a buszról. Még jó, hogy nem rántott le a pasi a buszról babakocsistól! :shock:

Judit, na mizu a derekaddal? Én a héten többször is 8-kor meg fél 9-kor feküdtem le, és el is aludtam rögtön!

Anikó, tényleg milyen szép Dorka! És már ilyen ügyesen ül?! Zsófi jócskán nem ült még így ennyi idősen. Én 10 cseppet adok a Cebionból, mivel az van rajta, hogy 14 év alatti gyerekeknek 10 cseppnél több nem indokolt, de érdekel a többiek véleménye is, aki ezt adja!

Rami, és ki volt az orvosa sógornődnek? Jó szórakozást estére!

Szilbee, és jók az ajeszek, nem csalódtál? Én meg kiváltottam a bérletet, és nem is használom! :lol:

Kép

Kép
ditke2007

Dorka! De jó, hogy minden okés! :D Kórházi uh-ban akkor megint nem csalódtam. :evil: Persze hogy túlélte Kistörpe!!! Nekem Erdődi volt ilyen nagyon-rányomós, azt hittem, fel se bírok kelni az ágyról... :x Mindig akarom, fogadsz szülésznőt, ha igen, kit? Ja és CRL nálunk is 54 mm volt 12 hetesen! :wink: :lol:

Kata! Vágtam én, hogy Párod is ment! :wink:

Dorci hője most rendben, hatott a reggeli kúp.

donkoaniko

Ditke! Igen, elég biztosan ücsörög, azért a kezem általában mögötte van, mert ha "beindul" pl. egy játékra, mindene jár, aztán jobb félni, mint megijedni... De nagyon szereti ebből a szögből szemlélni a világot. :)

donkoaniko

Sziasztok!

Vagyok, csak elég rossz passzban, nem nagyon van kedvem írni. Olvasni azért szoktam.

Kata: Nagyon szépek vagytok. Én azt hittem régebbi kép, nem láttam olyan nagynak a pocid rajta. Nekem is küldd már el priviben, hogy ki a szülésznőd.

Anikó: Doroti még mindig szépséges. Biztos az oltás miatt emelkedett emg a hője. Tető szép lett, köszi az érdeklődést.

Rami: Gratula a sógornődéknek! Estére meg jó szórakozást!

Dorka: Örülök, hogy minden rendben.

Olga: Küldd már át nekem is a gondozónős sztorit, légyszi.

Niki

Kép
Kép
csni

Dorka! Köszönöm! Kép És Gratula a 12. héthez!! :mrgreen:

Ditke! Igen, nagyon szuperek. :) Azt kaptam amit vártam!
szilbee

Anikó! Hogy megint mekkorát nőtt a lányod! :shock:

(Levente 8 hónaposan ült meg biztosnággal, Dávid pedig 5 és 1/2 hónaposan.)

Azért jövök ám ilyen rövid hsz-kal, mert sül a süti...
szilbee

Dorka: Örülök, hogy minden oké nálatok. Gratula a 12. héthez! :P

Balwin: Kitartás! Én is csak ezt tudom mondani, hátha mielőbb elmúlik a rosszullét. Vagy legalább enyhül. Nagyon elviselhetetlen?Csak délelőtt van? Vagy egésznapos?

Szilvi: Ez a fakopáncsos lap tényleg nagyon jó!! Miket rendeltél?

Niki: Miért nem vagy jó passzban? Mi újság felétek?

Kata: Dejóóóó! Ezer éve nem voltam a pesti állatkertben. Ha állatkert, mi mindig csak Jászberényig jutunk. Tök jó az is persze, de a pesti csak látványosabb...gondolom....Szépek vagytok a képen. Én nem látok a fejeden semmi különöset. Szíp kismami vagy. Még a végén túlhordod Ketteskét. :shock: :lol:

Ditke: Ma megint suli, ugye? 2 hét szünet után Apának nem sok kedve van menni....

Rami: Nekem is van 2 ilyen beteghordós élményem, de szerencsére egyik sem vészes. Én szülés után 4 órát voltam a szülőszobán apával, mert nem volt, aki levigyen a gyermekágyra. Épp műszakváltás volt.

Amikor meg a HSG- volt, akkor nem volt aki a műtőből levigyen a röntgenbe...két orvos kergetett egy beteghordót, mire nagy nehezen akadt egy. :roll: :roll: :roll: És még neki állt feljebb, hogy mindenki őt rángatja. Van szervezés...

Szami: ??? Már itthon? Képek??

Kitten: ???

Anikó: iwiw-en kommentáltam a lányod szépségét. :D

BBJ: Keresztszemesről, bár még a múlt héten kérdezted (vagy előtte) igen, a tehénkét befejeztem, a zsiráfot is, most dolgozom a cicán és a bárányon egyszerre. Jó lenne, ha karácsonyra keretben lennének.

Rólunk: Megérkezett Réka ajándéka, amit igazából a szülinapjára szántam, de már most a névnapján megkapja majd. Átalakítható, ez az le és felszerelhető rá, elvileg 25 kilóig használhatja. Bár nem tudom, mekkora egy 25 kilós gyerek, de ez van a dobozán. Így néz ki:
Kép

Szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1

Na nekem a szülőszobán fel sem kínálták, hogy levinnének a gyerekágyra. :shock: Séta, lift, oszt csókolom. :roll: Nem mondták, hogy lehetne másképp... :roll: Mondjuk bírtam. De aztán már a gyerekágyon láttam, hogy pl. a szobatársaimat is begurították. Érdekes. Bár jut eszembe, utána vizitekkor is mondták, hogy "gátvédelmes" , tán 2-en voltunk akkor a kórházban... Lehet, azt hitték, akkor nekem meg se kottyant? Na de nem nyafogok. :wink:

donkoaniko

Sziasztok!

Megjöttem a suliból, nagyon jó votl megint, a derekam a vége felé kezdett sztrájkolni, most is alig bírok ülni! mentem Grétiért az oviba, majd jövök!

ja és Lara baba isteni nő!!!! gyönyörű formás, és óriási haja van, amit tudva levő én nem ismerek...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haligali,

köszi a gratukat az első trimeszter végéhez!!! :)
Anikó, megnyugtattál, hogy a bikaerős nyomás sem igen árthat babónak!
Lesz szülésznőm, az tuti, de még nem tom, ki, majd Gyöngyivel beszélek, kit ajánlana. Egyelőre nincs elképzelésem.

Kata, akkor csak nekem tűnt úgy, hogy Apa nem ment állatkertezni. Bár amilyen ma voltam, nem csodálom, hogy mindent összekavarok!

Ditke, jaja, én száguldottam Anyósomékhoz, ott volt Szabi, míg kórházaztam.
Szabi épp 20 percet aludt csak délután, a köhögése felébresztett, aztán félórát sírt, nyűglődött, dobálta magát.... De láz nincs továbbra sem... kopp-koppp

Judit, milyn óráid voltak??? Izgik?????
Letire ki tudott itthon vigyázni?

Jaimee, vagány ez a járgány, honnan rendeltétek?

Szilbee, milyen lett a sütike??

Niki,mesélj, mi a baj??? MItől vagy rosszkedvűs?

Kép
Kép
dorkáék

Erika! Majd lefotózom őket. Név alapján nehéz kitalálni hogy milyen játék is igazából.
Hogy egy 25 kg gyerek mekkora? Hát olyan 5-6 éves forma és -128-134-es kb. a ruhamérete... :lol:

Dorka! Jó lett... Kivételesen nem égettem le. Remélem gyorsan meggyógyul a nagyfiú! :(

Judit! Nincs vmi tuti, kreatívos ötleted Adventi naptár terén?
szilbee

Na itt...

Dorka! én is grati az eredményekhez! én is mindig be voltam tojva, hisz kétszer is rám ijesztettek... csak a saját doki a tuti. pedig még menni kell 2x? kontrollvizsgálatra?

Misi ilyenkor itthon van, ah én megyek.

és büntetőjogom volt egész délelőtt, a marhaizgalmasabbik fajtából.

Szilbee!
hoyg maradva a mostani őrületemnél, láttam egy olyat, hyog az alap egy piros filc, a szélén arany pelenkaöltés? a tetején dekorgumi rénszarvas, és a számok fehér dekorgumiból kivagdosva. semmi csoki, de gondolom e bővíthető nagyon tuti volt!

Anikó!
Doroti nagyon bájos! és van még hője? hoyg alakult a napotok?

Jaimee!
nagyon fajin ez a motor! én is ilyet akarok Letinek egynek a Grétiét megette a rozsda szét is törött.
a többi műről is dobjál már képet! annyira irigyellek ezért a keresztszemért!

csak annyit, hoyg az iskolaérettség egyik alapkövetelménye 17 kiló. így már tudod mennyi a 25 kilós gyerek. nem hiszem hyog addig kihúzná Réka a mocival...

Rami!
engem is Misi tolt le mindkétszer...akkor sem volt hordár...
Gratu a sógorasszonynak!

Jó szórakozást!

Kata!
nem semmi nőszemély vagy, bár én azt is kinéztem volna belőled, hoyg egyedül nekivágsz! szépek vagytok, és NEM kerek a fejed!!!!

Rólunk
Készen pihennek a kerítésléceink a teraszon, ... 5 év után talán nem kell idén télen minden este kipányvázni, hogy ne vigye szét a szél reggelre....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Köszi... most, hogy visszaolvastam, ja... nem kavarodtam be, csak pillanatnyi elmezavar! Direkt ki akartam elelni, hogy "balwin", aztán az lett belőle... bbj Juditot, "csak" Juditnak, vagy Juditomnak szólítom... Elnézést az érintettektől! :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Niki! Majd küldöm...

Kata! Ja, nekem nekem akkor nem volt, nevethetnékem... majd csak kialszom, aztán én is nevetek rajta... remélem. Én vágtam, hogy 4-en voltatok állatkertben!

Dorka! Tudtuk ám, hogy nem lesz ott baj! :wink: Csak szépen növögessetek tovább! Képzeld állandóan elfelejtem írni... Hétfőn mikor találkoztunk elhagytam Balázs mellényét... Kedden kerestem, sehol sincs meg. Kisehetett a babakocsi aljából. :cry:

Anikó! :shock: Saját lábon??? Mennyi idő alatt értél át? Nekem kellett volna vagy két nap!

Na lépek.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga
Sztem elég gáz volt a védőnős sztori! nem is értem minek kell ilyeneket kérdezni, és ha megnyugtat én sem tudom a kérdésekre a választ de azért még nem érzem magam szar anyának....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

BBJ!
Látom épségben hazaértél. Derekad változatlan?
Még egyszer köszi a szépséges kis rucikat! :D :wink:

Ditke!
Amikor Szolnokon vagyunk, anyósoméknál "táborozunk" kint Szandán. Nagyon szeretek ott lenni.
Egyébként a Csokonain van egy két szobás kis lakásunk, amit fullra felújítottunk miután megvettük, erre rá két évre jött a dolog, hogy a férjemet áthelyezik és költözni kell.
Jobb pozíció, jobb fizetés, de nekem meg rosszabb, mivel nem ismerek itt senkit. Ráadásul egy nagy szolgálati házba költöztünk, ami szintén "idegen" nekem...

Rami!
Jó hogy újra vagy. Jó kikapcsolódást neked estére!

Olga!
Iigen ott a parkoló környékén mentünk el egymás mellett, ugyanis én nem ácsorogtam, hanem siettem a buszhoz, ráadásul kb. pont akkor szólított le a fiú is, amikor mellettetek suhantam el.
Én el sem tudom képzelni, hogy babakocsival buszozzak :oops: , még boltban sem voltam vele....(nem is biztos, hogy beférnék a kerekei miatt :D )

Évi!
Csongival mi újság? Suli hogy megy neki? Igen a Zinnatot szedtem, abból is a legerősebbet... Hááát pótolgatok, de azért most egy kicsivel már több tejem van, hogy kilábaltam ebből a kórságból. (legalábbis remélem)

Balwin!
Kitartást a tünetek elviseléséhez! :wink: Hogy bírod így Annalucussal?

Dorka!
Örülök, hogy minden rendben az uh-on! Szabi jobban van már?

Kata!
Nagyon szép kismami vagy! Nem semmi, hogy így emelgeted még Bencét!!! :shock:
Végül lett vmi a sütizésből?
Én a kiírt nap előtt gondolkoztam még, hogy elmenjek-e a család többi tagjával Pestre a kanapéért, amit a gyerekszobába rendeltünk. Végülis otthon maradtam, de teljesen egyedül voltam. Erre hajnalban jöttek a fájások....Még jó hogy nem este, mikor egyedül voltam mint a kisujjam.... :shock:

Jaimee!
Nagyon szép Réka ajándéka. Honnan rendeltétek és mennyibe kerül manapság egy ilyen kis járgány?

Niki!
Múlóban van már a rosszkedved???

Mi jól vagyunk (kopp-kopp), és próbáljuk kihasználni a jóidőt(remélem kitart még egy darabig), sokat sétálunk. Az egyetlen "bajom", amit most már sokadjára írok le, hogy nagyon egyedül vagyunk itt...
Jövő héten pedig szurit kapunk! :shock:

KépKép
kitten13

Sziótok,

Lara babának boldog 2. hóferdülőt!!!!

Judit, Kata is épp ezt mondta: bízzak Dinyában, ő meg úgyis megnéz kedden alaposan.
De jó, hogy meg tudjátok oldani a suli alatt is Leti felügyeletét. Majd ha 2. babó 1 év körüli lesz, muszáj lesz elkezdenem nekem is sulit, de még nem tom, hogy oldható majd meg.

Kitten, azért az jó, hogy sűrűn tudtok jönni Szolnokra, és hát mi is itt vagyunk neked, akár a világ végéről is, tudod.... Bár azért kiszakadni a megszokott kerékvágásból, az tényleg nehéz.
Köszi, Szabi egyre jobban, szakad fel a köhögéssel a cuccos szépen.

Olga, de sajnálom, hogy elhagytátok, az már gondolom nem is lesz meg...

Kata, sütikézés? Estére visszapályáztatok a 7. emeletre? :wink:
akkor csak én voltam olyan szenilis, hogy azt hittem, te vezettél, és hármasban votlatok Marcival és Bencével? nem baj, vállalom, hogy ennél már csak kevesebb agysejtem lesz :)

Nekem agyalnom kellett, hogy hoygan is jutottam le a gyerekágyra. Aztán rájöttem, hogy mi az első éjjelt Katlinával a vajúdóban töltöttük, másnap meg már saját lábon mentünk le, bár az fekete folt, hogy a cuccost ki vitte le...

Kép
Kép
dorkáék

Olga! :lol: Apának feltettem a kérdést. Tanakodott, majd azt mondta: hát mint egy "normál" ember. Na mondom köszi. :) De tényleg, nem vánszorogtam, meg ilyesmi. Nem fájt úgy semmi, talán fáradt voltam, meg a folydogáló dolgok zavartak...Nekem a cuccost Apa meg a szülésznők hozták, asszem. Arra emlékszem, másnap is mondták a folyosón, de sietek, így megy? :oops:

Laurának boldog hófordulót kívánunk!

Nem is mondom, beleszerettem a Prince Oliver bodykba, vettem is párat a Brendonban, ma meg rátaláltam a webáruházára. :) Szépek, isteni anyagúak, nem is horribilis az áruk, tekintve, hogy nálunk a xar minőségű bodyk is 1200,-nál kezdődnek... :roll:

donkoaniko

Lara babának mi is boldog hóferdülőt kívánunk!

Anikó!
Hát ha nincs más megoldás, gondolom én is csak lementem volna valahogy, de hogy oldottad meg a lábad között! Te egy zseni vagy!

Dorka!
mIbe akasz fogni? vagy már írtad!

Nyugi! én is azt hittem Kata egyedül ment!

Katlina!
gyere ide is, azt írd le, mi van veletek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ankó, mennyi a Brendonban a PO body? És a webáruházban?

Én is gyalog mentem le a gyerekágyra. Úgy látszik, ez ilyen Gyöngyi-féle specialitás. :lol: Na viccen kívül, nem akartam beteghordóra várni. Meg előtte úgyis lezuhanyoztam, úgy hogy kicsit magamhoz is tértem. Na nem mondom, azért volt egy-két pillanat, amikor azt hittem, mindjárt elájulok!

Dorka, Baby-luuf balzsamotok van otthon? Én kenem vele Zsófi hátát, és nem köhög, amikor alszik, pedig előtte ő is állandóan arra ébredt, hogy köhög...na mondhattam volna előbb is. :?

Kitten, boldog hófordulót! Hogy eltelt ez a 2 hónap, pedig még csak most született!
Na hát akkor mi közel laknánk egymáshoz, ha itt lennétek, mi a Mekivel szemben lakunk. Sűrűn sétálgatunk a Csokonain+ a játszóra is szoktunk ott járni. Hátha egyszer visszaköltöztök. És a lakásban lakik most valaki, ki van adva?

Judit, büntetőjog, ez tényleg izgin hangzik!

Jaimee, tényleg szupi ez a járgány, kíváncsi vagyok, mit szól madj hozzá Réka! Már láttam a blogodban is. Meg Bogit is, nem válaszoltál a múltkor, hogy Bogi-e a kislány a fényképen, de rájöttem, hogy igen, szóval, a játszóbölcsiből ismerjük őket!
Nekem sajnos múlt héten is volt suli..egyre jobban parázok, rengeteg az anyag, és alig tudok tanulni. :?

Niki, mi a baj? Lányok jól vannak már?

Kép

Kép
ditke2007

Judit! Összeszorított lábakkal mentem sztem... :roll: Ja, kérdezted, Dorci hője rendben. :)

Ditke! Vettem 1190,-ért, meg 1390,-ért is. A webáruházban is ekörül vannak. Gyöngyi-féle specialitás: :lol: Ezzel együtt egy rossz szót se tudnék rá mondani, nagyon topon volt, pedig nekem meg sem volt fogadva. :oops: Tóth Z.-val meg ragyogóan dolgoznak együtt. :D A másik szülésznőt a mai napig nem tudom, ki volt, ő is nagyon aranyos volt, négyszögletes keretes szemüvege volt, meg kleós haja... :roll: Na jól leírtam. :oops:

Megyek, nyugovóra térek.

Jó éjt!

donkoaniko

Dorka!
Beteghordó vitte le a csomagokat! :D

Anikó!
Mi a webruház címe?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Írtam, de megint elszállt. Ez tényleg a babanet bosszúja.

Most csak annyi:

LARA BABÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!

Sógornőm szülőszobán van, úgy néz ki, ma meglesznek az ikrek.

Niki

Kép
Kép
csni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?