Sziasztok!
BBJ!
Látom épségben hazaértél. Derekad változatlan?
Még egyszer köszi a szépséges kis rucikat!
Ditke!
Amikor Szolnokon vagyunk, anyósoméknál "táborozunk" kint Szandán. Nagyon szeretek ott lenni.
Egyébként a Csokonain van egy két szobás kis lakásunk, amit fullra felújítottunk miután megvettük, erre rá két évre jött a dolog, hogy a férjemet áthelyezik és költözni kell.
Jobb pozíció, jobb fizetés, de nekem meg rosszabb, mivel nem ismerek itt senkit. Ráadásul egy nagy szolgálati házba költöztünk, ami szintén "idegen" nekem...
Rami!
Jó hogy újra vagy. Jó kikapcsolódást neked estére!
Olga!
Iigen ott a parkoló környékén mentünk el egymás mellett, ugyanis én nem ácsorogtam, hanem siettem a buszhoz, ráadásul kb. pont akkor szólított le a fiú is, amikor mellettetek suhantam el.
Én el sem tudom képzelni, hogy babakocsival buszozzak
, még boltban sem voltam vele....(nem is biztos, hogy beférnék a kerekei miatt
)
Évi!
Csongival mi újság? Suli hogy megy neki? Igen a Zinnatot szedtem, abból is a legerősebbet... Hááát pótolgatok, de azért most egy kicsivel már több tejem van, hogy kilábaltam ebből a kórságból. (legalábbis remélem)
Balwin!
Kitartást a tünetek elviseléséhez!
Hogy bírod így Annalucussal?
Dorka!
Örülök, hogy minden rendben az uh-on! Szabi jobban van már?
Kata!
Nagyon szép kismami vagy! Nem semmi, hogy így emelgeted még Bencét!!!
Végül lett vmi a sütizésből?
Én a kiírt nap előtt gondolkoztam még, hogy elmenjek-e a család többi tagjával Pestre a kanapéért, amit a gyerekszobába rendeltünk. Végülis otthon maradtam, de teljesen egyedül voltam. Erre hajnalban jöttek a fájások....Még jó hogy nem este, mikor egyedül voltam mint a kisujjam....
Jaimee!
Nagyon szép Réka ajándéka. Honnan rendeltétek és mennyibe kerül manapság egy ilyen kis járgány?
Niki!
Múlóban van már a rosszkedved???
Mi jól vagyunk (kopp-kopp), és próbáljuk kihasználni a jóidőt(remélem kitart még egy darabig), sokat sétálunk. Az egyetlen "bajom", amit most már sokadjára írok le, hogy nagyon egyedül vagyunk itt...
Jövő héten pedig szurit kapunk!