Új privát üzeneted érkezett!

Na csajok, túl vagyok az első szexuális élményemen :oops:

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Jó estét!

Jajj, lányok! Kicsit félresikerült a tegnapi hsz-om :cry: :cry:
Nem az ajándékokat hiányolom én! Nem vagyok ilyen, inkább az esik rosszul, hogy annyira várta mindenki a trónörököst, a fiú unokát, aki a nevet viszi tovább,stb, és amikor itt van, már szinte nem is érdekes....vagy nem is tudom, hogy jól fogalmazok-e most is! Az igazság az, hogy az első gyerek az első unoka is, és ezt akárhogy is szeretném, a második már nem ugyanolyan izgi...NEKIK, mert NEKÜNK ugyanolyan!!! És emlékszem, hogy Barbit szétszedték és csodálták és minden, most pedig senki ránk se néz....Persze lehet, hogy én vagyok érzékeny...

A segítségről pedig megintcsak félreérthetően írtam biztos, mert ezalatt sem a háztartásom elvezetését értem, de azért azt sem gondoltam, hogy hazajövök a kh-ból azért, hogy feldobhassak egy húslevest, hogy tudjunk mit enni :roll: :roll: :roll:
Az első 1-2 napban azért jól esett volna 1 tál kaja... Ehelyett azonban aki jött, mindig majd' éhenhalt, és persze kért 1 kávét is.... :shock: Igaz, a lelkem mélyén számítottam erre... :?

Annyira jókat írtok egyébként!!!! Most végigolvastam az előző oldalakat, és már meg is kaptam a válasz egy csomó dilemmámra, kérdésemre, kíváncsiságomra!!! Köszi mindenkinek ezúton is!
Ráadásul hasonló kérdéseket akartam én is feltenni, mint pl. Ildi, a fogamzásgátlásról.
Én is filózok a dolgon, nekem spirálom volt Barbi szülése után, a 6 hetes kontrollon tette fel a dokim. (nem fájt, pedig iszonyúan féltem, előző éjjel nem is aludtam, mert ha csak a máhszáj szóra gondoltam, futkosott a hideg a hátamon :roll: :roll: :roll: )
Én is irtózom a gyógyszerszedéstől, annak mindnen hatásától, tünetétől. Kb. 10-11 évvel ezelőtt abbahagytam a szedését, 1-2 alkalommal megkíséreltem szedni, de nem ment. Minden este undorral vettem be, és már 2 nap után éreztem, hogy ez nekem nem jó! (biztos bedumáltam magamnak...)
Nekem most a Mirena nevű hormonspirált ajánlotta az orvosom. Ismeri valaki? Tapasztalat????
Sokat még nem tudtam meg r :roll: óla, 1X róbáltam rákeresni a neten, találtam is több fórumot, cikket, de még nem tudtam elolvasni semmit rendesen. Idő-idő-idő kellene még, még, még!!! :lol: :lol: :lol:
DE valami olyasmi, amitől nincs menzesz, asszem 5 évente kell cserélni, addig folyamatosan adagolja a hormont.... :? asszem...
És jó drága, 40 ezer Ft körül van, plusz a felrakása.
Ok, 5 évre elosztva sokkal jobb, mint pl. a gyógyszer, de egyrészt senkit nem ismerek, akinek lenne, másrészt nem tudom, jó-e nem menstruálni soha többé, plusz a hormonok????? Szóval dilemmázok....

Andi
Kép
handrea75
 
 


Gatula Tercsimama!
Ez a szülés után az egyik legszuperebb dolog :shock: :roll: , ja nem, lehet, hogy az első kakilás viszi a prímet :oops: :x
Minden esetre egy HŐS vagy!!! (az én szememben mindenképp!!!! :lol: )

Andi
Kép
handrea75
 
 

 
 

Nem mondom azt, hogy a legszuperebb volt, de túl vagyok rajta :)
Na jó nem volt rossz :D Na jó, tuti jó volt :lol:
Az elején kicsit éreztem nyilallgatásokat, de aztán hamar túlestem ezen és tuti volt...szal csajok ne féljetek!!!

Amúgy én ezt a spirált nem tetetném fel...olvasgattam róla, mert nekem is kényelmesebb lenne, de több rosszat olvastam mint jót, és az sem tetszik, hogy nincs vérzés. Nekem a tabletta vált be, és egy-két hét és szedhetem is, addig meg marad a gumi, ami nem favorit nálunk de kibírjuk, mert szülni azt mostanában nem szeretnék...

Na ki a következő bátor csaj, aki bevállalja a párját? :lol:
Annyit mondjatok neki, hogy az elején óvatosan és aztán már semmi gond. Örülök, hogy a doki mondta, hogy neki kell állni, már fáradt sem vagyok annyira, az ember feloldódik egy jó szex után :oops:

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tercsi
Nem működött a fogamzásgátlás? Elaludt Nórika??? :lol: :lol: :lol: Így akkor nem is kérem éjszakára!
Én bevállalnám, hogy legyek a következő, de nekem még van egy hetem. Egyáltalán nem félek tőle, gondolom mert tavaly se fájt, amikor volt gátmetszésem... Apuka meg már különben is vágja a centit... :lol: :lol: :lol:

marek
 
 


Kép KISPASIM :-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Zsuzsu - Ábel még mindig tüneményes és most látni, hogy ő már milyen nagy, hogy már ott van Konstantin is, nem? Igazi nagyfiú!

Én elhúzom a 6hetes kontrollt egy héttel :?
De amúgy megmondom őszintén, egyáltalán nem gondolok a szexre, valahogy úgy érzem, nincs bennem elég vágy hozzá, mert abból áll a napom, hogy Lottival foglalkozom, törődök, nem pihenek és annyira fáradt vagyok, hogy jobban vonz az ágy! :roll: Nem tudom, normális-e ez, de valahogy nincs hangulatom szexelni.

Tercsimama - neked viszont gratula az "első" együttléthez, azért az megnyugtató, hogy nem volt vészes, most már hajrá! :wink:

Andi - igen, biztos így van ez, az első unoka nagy szó, nagy őrület, de azért a másodiknak is lehetne ugyanúgy örülni szerintem!
A hormonos spirál dolog nekem nem igazán jönne be, és az is durva, hogy nincs menszesz annyi ideig, persze élvezném, ha nem lenne, mert utálom, de azért mégis elég rémisztő, akkor inkább a tabletta.

Marek - azért tök jó neked, hogy így el tudsz menni ide-oda, hogy van tej lefejve! Én is mennék így, de én nem tudok ennyit fejni sajna :roll: Jövő hétre valahogy beiktatok egy fodrászt, muszáj lesz, mert már durván hosszú a hajam, a terhesség alatt nőtt, mint a gomba. Most meg hullik és törik :?

Sensi - ne csodálkozz, hogy még nem vagy százas, hiszen még csak egy hete szültél! Én még néha most is úgy érzem, hogy nem vagyok oké :roll:

Éva - szuperjó, amit leírtál az alvásról az előző oldalon, Nyugtonmalac, feltehetnéd a webünkre! Hát nálunk tök nem így van, ha alszik napközben, akkor se az ágyában, hanem itt a nagyszobában, éjszaka pedig ált. nincs teljes sötétség, ég egy kisvillany :shock: És megint rajtam aludt egész éjjel, komolyan, már tisztára gyenge vagyok ilyen téren, mert mindig be akarom tenni és aztán mégse, mint ahogy Adri is írta, majd holnap. Csak hát az sem megoldás, hogy rajtam alszik.

Tegnap fürdés előtt olajos masszázst csináltam Pömpőnek, úgy láttam, hogy élvezi, mindjárt teszek fel egy-két erotikus képet :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép

Élvezem a babaolajat :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jaj de édes Lotti baba!!!
És hogy csinálod ezt a masszázst?

marek
 
 


Ildi
Eddig egyszer kellett Borókát cumiból etetni, meg volt még egy próba, amikor kipróbáltuk, hogy elfogadja e a cumisüvegből. Ez a Tommee Tipee cumisüveg egyébként nagyon jó, mert tényleg hasonlít a cicire. Mondjuk akkor lenne az igazi, ha anyaszaga lenne... :roll:
Ma is próbálom úgy intézni, hogy épp ne legyen éhes a drágám, amíg fodrásznál vagyok, mert nem nagyon akarom, hogy cumisüvegből egyen...
Te már egyáltalán nem fejsz, vagy csak nem sokat?

marek
 
 


Nagyon egyszerűen, kis vattapamaccsal rávittem a bőrére az olajat és aztán nagyon finoman végigkentem, simogattam, belemasszíroztam a bőrébe (elég száraz a kis teste), ő meg csak nézett és szerintem élvezte :lol: Szóval nem valami extra masszázs, hanem ahogy jött, szívből :lol:

Nekünk is Tommee Tippee üvegünk van és nagyon jó, abból ivott anno lefejt tejet és nem is lett cumizavara vagy bármi, utána is simán cicizett. Főleg, hogy olyan a cumija, ami a mellett utánozza, nekünk van cumink is ilyen márka is az is jó, bár kissé nehéz rajta a műanyag, azért használjuk a Mam cumiját, ami a Felicitas csomagban volt.
Az a baj, hogy a múltkor megpróbáltam szopi után fejni és a két ciciből jött 20 ml összesen, ami marha kevés, ki is öntöttem :? Előtte evett a kettőből 100 ml-t, szóval úgy érzem, hogy pont annyi a tej, amennyit igényel, de ebből a szempontból nem jó, mert jó lenne ha lenne tartalék, pont az ilyen esetekre, amit írtál!!!
Holnap de. pl. megyek babaturiba és remélem időben hazaérek, de ha lenne lefejt tej a hűtőben, akkor nem kéne rohannom, mint az őrült, mert párom simán meg tudná etetni. :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Marek, én sem vártam meg a hat hetet :oops:
5 hetes és 3 napos voltam amikor a doki rábólintott, aztán másnap történt a dolog. AMúgy Nórika működött, csak kicseleztük :lol:
Tudjuk, hogy kb éjfél körül van a rosszaság-órája, és ezért este tízkor elkezdtük :wink:
Már kezdünk gyanakodni, hogy nem akar tesót, mert ezt három este is eljátszotta mire tegnap összejött.
Nusiildi, én sem nagyon gondolok a szexre, és nem volt minden vágyam, de a sok felgyülemlett feszültséget valahogy le kell vezetni, és nekem sikerült. Így a gyerekkel is maximálisan olyan lehetek amilyen szeretnék lenni, nem vagyok ideges és a fáradtságra is elég jól jött, kicsit az ember felfrissül...

Szóval továbbra is hajrá csajok. Vasárnap estig várom a jelentkezéseket a baba-mama talira, aztán összesítek és írom a végleges időpontot és helyszínt. Megvettem tegnap a habtapit a nappaliba :wink:

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Így aludt Nórika tegnap. Köszi a tippet Nyugtonmalac, bár gondolom nem teljesen így írtad azt az altatós pózt, de nekünk nagyon bejött :lol:

Kép

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Sziasztok!

Hát az az igazság, hogy én már pár napja túl vagyok az első sexen, csak kicsit cikinek éreztem megírni, mert még jóval a megengedett idő előtt történt meg nálunk. És én akartam igazán, a férjem még nagyon félt, hogy baj, lesz, mert eddig mindig betartottuk a 6 hetet, de most valahogy nem bírtam tovább várni, már olyan régen voltunk együtt, és végül is sebem sincs, úgyhogy megfűztem a férjem, ....na azért nem kellett sokáig győzködni őt sem. De nem lett semmi bajom sem, de azért még nem visszük túlzásba, még óvatosak vagyunk.

Ildi, Zsuzsu

Nagyon helyesek a gyerekek!!!

Andi

Nálunk pont így van, az első gyereknél mindenki jött, millió ajándékot hozott, most meg a negyedik már csak nekünk és a nagyszülőknek nagy szám, a többiek nem is nagyon jönnek, pedig hogy féltem, hogy megint mennyi látogatónk lesz, aztán tessék, ránk se néznek.... de talán nem is baj, ha jönnének meg az lenne a bajom.

Fogamzásgátlás: nekem is volt spirálom az ikrek után, de pár hónap múlva méhgyulladást kaptam tőle és igazi fájásaim volt, próbálta kilökni a méhem, úgyhogy nekem az nem vált be, eddig mi is megszakításos módszerrel védekeztünk, nem is volt baj vele, mert tudtuk, hogy még akarunk egy negyedik babát, de most már nem hiszem, hogy szeretnék még egy ötödiket is, úgyhogy valami biztosabbat kell majd kitalálnunk.

Tegnap panaszkodtam, hogy sírós Áron, erre olyan szépen aludt este, 6kor fürdött, utána már csak 3-4óránként cicizni kelt fel és szépen aludt tovább, bejött ez a hasrafektetés cumival a szájában.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Én is rakok fel pár új képet Áronról:

Mi így alszunk délutánonként:

Kép

Kép

Kép
éva75
 
 


Kép

Kép

Kép


Mamával:
Kép

Kép

Kép
éva75
 
 


Tercsimama

A XVIII. ker-ben kb. merre laktok, csak hogy be tudjam tájolni magam, hogy hová kéne elmennem, mert én Fejér megyéből jönnék, és fel kell még mérnem, hogy mekkora lenne az út hozzátok.
Amúgy nagyon rendes vagy, hogy bevállaltad ezt a találkozót!!!!

Köszi!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


sziasztok
eddig nem nagyon tudtam jönni, mert várt a mosás, fözés, takaritás, ügyintézés. de mostantól már jövök. megpróbálok vissza olvasni, de nem igérem, hogy sikerülni fog.
mi jól vagyunk. Törpe eszik, alszik. amikor fent van, akkor csak nézelödik.Imádom ezt a gyereket, olyan pofákat tud vágni.
Nyújtózkodik, mosolyog, emelgeti a kezeit, eltakarja az arcát. Nagyon édi.
Hétfön voltunk gyerek orvosnál /itt nem jön ki házhoz/. Kijött az irodájából, megmérte a fejét, meghallgata a szivét és szó nélkül vissza ment az irodába /ö csak a helyettes gyerek orvos/. igy a növérkével beszélgettem. Megmére a drágámat és már 3 kg!!!
legközelebb 14.-én megyünk.
Holnap pedig a csipöjével megyünk dokihoz.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Kép éhes vagyok
Kép nyújtózkodom
Kép mosolygok
Kép eltakarom az arcom

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Így fürdünk mi ( a kis golyócskámmal) :lol: (4,5 kiló!!!)

Kép

Kép

Kép
tercsimama
 
 


kiságyában még nem aludt.
amikor haza jöttünk a kórházból, férjem kihúzta az ülögarnitúrát a tv elött, azóta azon alszunk mind a 3-an. ezek a fotók is ott készültek.
de tegnap napközben beraktam az ágyába és elaludt. nem volt gond, hogy nem vagyunk vele.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Éva, XVIII kerület Ákos Mester utca. Nézd meg térképen, elég könnyű odajutni, van ott több nagy út is, pl Üllői, Ferihegyi gyorsforgalmi, Gyömrői. Ferihegy felé ha mennétek, arra a legegyszerűbb, onnan már csak egy-két pici utca.

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tercsimama

Te hol kaptál ilyen szivacsot a kádba, régen én is ilyet használtam a fürdetésnél, de most sehol sem lehetett kapni?!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Ennyit tudtam tenni, de mindenki írja be ebbe a progiba honnan jön és kidobja a legegyszerűbb útvonalat!

Kép

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Éva :lol:
Én is vadásztam rá, míg a Babycenterben kaptam (Indra bababolt). Mondjuk itt Kaposváron. Gondolom ott fent is van ilyen. Ha nincs, és kellene max viszek fel, nov 28-án költözünk és megkapod. Vagy ha érdekel, férjem jár fel Pestre, de az autópályához ki kéne érte menni valamelyik reggel. 1990 forint, de van dizájnosabb az nem tudom mennyi. Tök jól érezte magát Nóri, tegnap volt ezzel az első fürdése, előtte ültetős kádunk volt, de utálta. Tegnap végre élvezte a fürdést, és az én kezeim is szabadok voltak!!!

Kép

Kép
tercsimama
 
 


Tercsimama

Nem is tudtam, hogy Kaposváron laktok, nekünk ott lakik egy csomó rokonunk!

Köszi a térképet, most már tudom merre kell menni, végül is nincs olyan messze tőlünk kb. 45km, az nem olyan sok, hétvégéig jelzem, hogy tudok-e menni.

A szivacsot én is nagyon szerettem, aranyos vagy, hogy felajánlod, hogy megveszed nekem, de nem akarlak ilyenekkel terhelni benneteket,még utánanézek egy pár helyen.

Kép

Kép
éva75
 
 


Szaisztok!

Bocsi a belekotyogásért, de
ÉVA75, neked szeretnék irni. Nekünk is ilyen szivacsunk van, 1000 ft, volt, a X. kerületbe vettük Baby MAxx-nál, ha érdekel megirom a pontos cimet,vagy telszámot most igy fejből nem tudom.

Lányok, ha valakit érdekel, van eladó Avent ELEKTROMOS fejőm. Privit irjatok :wink:
Vendég
 


pelenka: nekünk sem jött be a pampers ,már az első alkalomnál kifolyt belőle a pisi. Nekünk a Huggies és a Libero jött be.

Lactoherb tea: amikor ittam észrevettem, hogy mintha allergiás lennék valamire, vakarásztam magam. Aztán elolvastam a kis papírt ami a dobozban volt, hogy allergiás reakciót válthat ki, pl a bőrön, hát nekem kiváltotta ezt az allergiás reakciót. És én sem vettem észre, hogy használt volna. Majd kipróbáltam a Hipp Natal teát, az finomabb, de a fene tudja, hogy ez használt e. Most a homeóbogyós kúrát csinálom, na ennél már az első nap éreztem, ahogy dagadnak a melleim :shock:

Nusildi
: milyen éééééééédes Lottika a masszírozás közben és látszik, hogy nagyon élvezte :D

Tercsimama : zabálnivaló, ahogy Nórika alszik a párnán :D

Éva: Áron nagyon ééédes és milyen csinos abban a szerkóban :D

Drágám épp most aludt itt el a kezemben miközben pötyögök itt a klaviatúrán :lol: Már most szeret netezni látom :lol:

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Éva, ilyen állatkás fürdető szivacsot az Elefáni bababoltban vettem, a XI. ker.-ben a Bocskai úton (közel a Kosztolányi D. térhez).

Megpróbáltam visszaolvasni a részemről kimaradt 3-4 oldalt, de a gyermek ma úgy gondolta, hisztinapot tart - tegnap hisztiéjszaka volt, egy szemhunyásnyit nem aludtam, gyanítom ő sem - és ma meg nem eszik rendesen, csak 500 részletben. Tapasztalt anyukák, van valami jó tippetek arra, ha a ded nem szopik 20-30 g-nál többet egyszerre, ezt viszont öránként tenné?

Tercsimama, le a kalappal, no és Éva előtt is! :) Nálam az a helyzet, hogy tulképp nem fáj, így nem is tartok a dologtól, de nem merek kockáztatni a határidő előtt... Apjuk meg már mondja, kíváncsi az "új" szerkentyűre. :D Hát én még megnézni sem mertem, pedig minden fürdésnél nagy a kísértés, hogy legalább egy fazonigazításnyira megkuksizzam, de nem merem... :? Ráadásul lóg fölötte az az üres has, jáj... :?

Sensie, nekem is volt 1-2 napig ez a visszatarthatatlan pisilés, és ráadásul olyankor fájt is mint a fene, de mióta itthon vagyunk, szinte egyik napról a másikra elmúlt. Eddig nem intimtornáztam, de hasznos, úgyhogy ha csak nyugiban vagyok, csinálom.

Nem írtam korábban, hogy részemről is jó a dec. 10. találkozóilag? De írtam asszem.

Kép
anhel
 
 


Anhel

Köszi a tippet, a férjem pont ott dolgozik a XI.ker önkormányzatnál, majd leküldöm, hogy vegyen egy ilyen szivacsot!!!

Bacilivi

Neked is köszi azért a tippet!!!

Liberosok:

Mától akciós a tescoban a libero pelenka 3500Ft helyett 2900 Ft egy 90db-os csomag, én megyek ma és bevásárolok belőle.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Ja, a nagy esemény, hogy tegnap Dórinak leesett a köldökcsonkja. :)
Makacs darab volt, azt hittem, már örökre ottmarad.
Most olyan kis szép a pocója. :)

Kép
anhel
 
 


Anhel!

Ábi is csinált ilyet, én azt csináltam, hogy hagytam nyűglődni és nem adtam neki oda óránként a cicit.Úgyan nehéz volt kibirni a következő órát, de akkor éhesebb volt és többet evett.És így szépen nyújtani kell az időt míg el nem éritek a 3 órát.Így megtanulta, hogy ritkábban van cici, akkor viszont enni kell.-)
emmalena
 
 


Köszi Emmalena! Valahogy' én is ösztönösen úgy éreztem, ez a jó. Úgyhogy visszatettem az ágyába, és amíg a konyhában főzök, addig csak éhesedjen. Persze vagy 20 percig jajveszékelt, aztán hosszasan nyöszizett, de most úgy tűnik csönd van. Kivárom a következő etetést, arról nem szólva, hogy ma még én sem bírtam tőle enni, ha meg én nem eszem, neki se nagyon lesz mit.

Kép
anhel
 
 


Anhel

Gratula a köldökcsonk leeséséhez!!! És nektek nem vérzett? Nekünk szerencsére egyáltalán nem.

Már fel is hívtam a férjem és tudja is hol van az a bababolt, úgyhogy be is megy venni egy szivacsot munka után.

Nálunk is próbálkozik Áron az óránkénti szopizással, de ilyenkor kicsit járkálunk vele, cumiztatjuk, beteszem az ágyunkba, kiviszem sétálni, ha engedi az idő stb. szóval próbálom én is elterelni a figyelmét a cicizésről és akkor többet eszik tényleg és tovább is elég neki. De Áron is 2 óránként eszik még napközben, csak éjszaka tartja be a 3 órákat.

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

Marek!
Ez szerintem tök hülyeség, h amíg szoptatsz nagy marad a hasad. Megy az majd le szép lassan, főleg ha lesz erőd megint tornázni. Az enyém hihetetlenül összement 1 hét alatt...oké, van még egy kis pocak, de nem számítottam rá, h ilyen gyorsan zsugorodni fog. A mérleg 10kg-al kevesebbet mutat, mint amivel szülni mentem. Amikor hazajöttünk a 2.napon, -5kg volt.
Láttam már korábban, h ti a tescoban vásároltok rucit, nekünk is megvan a fehér macis szett, meg a rózsaszín zsebibabás. Amúgy tökjó cuccaik vannak, egyelőre nálunk a tescos bodyk tartják a legjobban magukat szemben a mothercare-essel, és john lewis-ossal...utóbbi különösen posh-abb áruház, aztán tessék. :P

Inez!
Nálunk nem volt gond a cumisüvegből, igaz csak párszor kapott még az elején, de tuti továbbra sem lenne gáz. Nekünk is a tomee tipee üvegek vannak, sztem nagyon jók.

Tercsimama!
Gratula az első sexhez, örülök, h jól sikerült. Már én is alig várom! Tegnap daddy elment egy koncertre, és picit készen ért haza, épp sikerült bealtatni Lillust. És miután lefeküdtünk, rámmászott, de sajna azt kellett mondanom, h mi még nem sexelhetünk, és asszem bele is halnék, mert még fájok lent azért kicsit. :? Jótékonykodni vele meg most semmi erőm nem volt azért, amiről majd a végén beszámolok...
Nórika nagyon édes, ahogy alszik a párnán, meg a fürdőkádban is. Én is próbáltam ezt a pózt, amikor fájt a pocija, de nem jött be neki. Szerintem még tökéletesíteni kell a dolgot, meg akarom még próbálni, mert tetszik. Szerinted így lehet böfiztetni is, vagy ebben a pózban nem nagyon jön ki a böfi? Jó lenne, mert én még mindig szenvedek a technikával. A vállam túl kicsi, nem kényelmes neki sem, nekem sem az a póz, ritka amikor nyugodtan elvan rajta. Egyedül az jött be eddig, h leültetem, tartom a két hóna alatt két kézzel a mutató és hüvelykujjaim között, és a hüvelykujjaimmal támasztom a fejét. Szegény elég izén néz ki ilyenkor, és félek, h ez nem tesz jót a gerincének, úh nemtom. Nehéz falat ez a böfi.

HAndi!
Én az első hozzászólásodból is leszűrtem, h mire gonolsz valójában, és sajnálom! Meg persze biztos rosszabbul is esik ez most az érzékenyebb lelkednek. Én sem rakatnék fel ilyen spirált, akkor sem, ha már nem terveznék több gyerkőcöt, nem tudom nálatok mi a szitu...valahogy bizarr, és nagyon természetellenes nekem. Nem mintha a gyógyszer annyira az lenne, de egy fokkal talán jobb. Na meg lehet belőle egy Lilla is. :) És persze neked kell eldöntened, h mit szeretnél...

Zsuzsu!
Ábel nagyon vagány, megzabálom! :)

Ildi!
Sajnálom, hogy nem érzed még magad a legjobban, na meg levettem, h eléggé kivagy, próbálj együtt pihenni a leányzóval, most én is ezen vagyok, miután ezt elküldtem, megyek is aludni.
Nagyon édes Lottika masszázs közben! Én is kaptam a főnökömtől egy babamasszázs dvd-t, remélem ma sikerül megnéznünk, és akkor mi is csináljuk, hátha jobbak lesznek az estéink.

Éva!
Örülök, h végül jól viselkedett Áron! :) Nagyon édesek a nővérével a képen, meg a többin is!

Timi!
Örülök, hogy ilyen jól megvagytok! Nagyon aranyos Sanyika! Azt nem írtad még, h hogyhogy nem Alexander lett végül?

Anhel!
Jaja, én is próbálgatom csinálni, amikor eszembe jut...ez kb napi 1-2 alkalom :P De nekem nem fáj. Jujj, 17naposan esett csak le a köldökcsonk? Én pont ma kérdeztem a midwifeot, h szerinte mikor fog, mert már várom...azt mondta, h szerinte még 3-4 nap, szal majd ha 10-11 napos lesz. Remélem nem fog megsérülni, h vérezzen vagy ilyesmi! És nekünk azt a csipeszt sem veszik le, majd azzal együtt leesik.... Vagy otthon is így van?

Tegnap elég gáz éjszakánk volt, és daddy sem volt itthon, koncertre ment. :? 8.30kor megetettem, és nem akart nyugodni, pelus csere, böfi, nézelődés, úgy láttam még éhes, úh 9.30kor megint rövid szopi, bepisilt, pelus csere. Ez után indult a nyűglődés, sírdogált, majd elaludt a kezemben, letettem, felébredt, és nem tudott megnyugodni az ágyában, hagytam sírni kb 15-20 percet. Csak ilyen szakaszosan csinálta, ilyenkor általában lenyugszik, de most nem tette, úh 10.30kor megint szopiztunk egy rövidet. Ekkor kipisilt a pelusból, megint csere, öltözködés. Közben ordítás, utána még böfi, nem nyugodott. 11.30kor megint szopi, és ekkor tök sokat evett. Elaludt közben, és ekkor már beadtam a derekam, hagytam aludni úgy ahogy voltunk, mert már nem bírtam tovább, így aludtunk mindketten. Daddyt felhívtam kb 11kor, halotta, ahogy sír Lillus, mondtam, h ez megy 8.30 óta, és mondta, h azonnal jön haza. Kb éjfélre hazaért, és akkor már nyugiban talált minket, hallottam ahogy bejött, de csak félálomban voltam, nem nyitottam ki a szemem. Így voltunk még kb 0.30ig, akkor óvatosan betettem az ágyba, és bealudt. 4.30kor ébredt, gyors 20 perces szopi és aludt is egyből vissza. Aztán reggel kb 7.30kor ébredt, hallotam nyüszögni, 7.45kor megkajáltattam, aztán vmkor 8.30körül leraktam aludni.
Olyan 10 körül én is lefeküdtem daddy mellé, mert ő azóta is durmolt, meg ugye Lilla is. Erre 10.40kor csörög a telefonom, jött a főnököm Aidannel, meg az új nannyvel, aki egyébként barátnőm. Tudtam , h ma jönnek, és kb ekkor, de azt mondta, h ír sms-t előtte, úh nem számítottam rájuk addig. Tök jófej volt Lidia, kaptunk egy kasmír hálózsákot Lillusnak, meg ugye kölcsönkértem tőle az elektromos medelát, erre vett nekem egy sajátot, nagyon örültem neki. :) Meg kaptam egy csokor rózsát. :) Kb 11kor csöngetnek, jött a midwife is, pedig ő holnapra igérkezett. Lillussal minden ok, a sárgaság is csökkent szerinte is, csak olajozni kell a bőrét, mert kicsit száraz.
Most meg asszem elmegyek tényleg aludni, kb 2kor eszünk legközelebb, addig még van egy bő órám.

kérdesek:
Ti cseréltek éjjel pelust, ha csak pisis? Sokan írják, h nem, de félek, h kimarja a kis popóját. Viszont ha nem gáz tényleg, akkor nem macerálnám vele éjjel.

Ciki, de mi még nem fürdettük meg Lillust. Olvastam valahol, h amíg nem esik le a köldökcsonk, addig ne nagyon, úh ezért csak tolódnak a napok, mert nemtom mit csináljak. Szerintetek? Mert már kezd lelkiismeretem lenni, h egy hetes a gyerek, és még nem fürdött. :P Na meg az is benne van a dologban, h nem igazán tudjuk hogy kell, és kicsit parázok tőle, gondoltam megvárom anyukámat, holnap jön. De a fő ok az az előbbi.

Izés kérdés. Kb tegnaptól van normális székletem, mert ugye vajúdás alatt belémnyomtak 5 zacsi antibiotikumot a strepto miatt, aztán be kellett szednem egy adag augmentint a műszeres kitakarítás miatt, kikészült a bélflórám, és ment a hasam eddig (iszom a normaflore-t egyébként). Szal a lényeg, h most meg iszonyatosan fáj amikor..., meg alapból pár napja viszket az a bizonyos terület. Ez azt jelenti, h aranyerem van vagy mi a fene? Fürdök rendesen, meg minden, bár a betétekkel mindig kellemetlenségeim voltak régen, úh lehet attól is...nem tudom. Bocsi a kényes kérdésért.

Ti mennyi ideig hagyjátok sírni a babyt? Én nem akarom felkapkodni, és hagynám sírni, h nehogy elkapassuk, de nem tudom, h meddig lehet...gondolom van egy határ, ami után már árthat. Tegnap pl kb 15percet hagytam, de ez nem folyamatos sírás volt, csak szakaszos, csak aztán beleerősített, és kivettem az ágyból. Gyanus volt, h csak hiszti, mert ahogy írtam 4 kört futottunk végig (szopi, büfi, peluscsere, sírás x 4) de igazából nem tudtam eldönteni. Ha hisztis, akkor nem akarom felkapkodni, állítólag max egy hét alatt így meg lehet őket szoktatni, h nincs hiszti.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sensie
Én hagyom sírni Borit, ha tudom, hogy nincs semmi baja és már megunta a játékot, tehát tudom, hogy fáradt. De nála ez kb. fél perc nyüszi, aztán alvás. Ha felerősödik, akkor tudom, hogy éhes, megy vissza a cicire. Én sem akarom állandóan felkapkodni, én ezt így terveztem és most még működik is. Persze ha keservesen sír, akkor megpróbálom kitalálni, hogy mi a baja, de az csak kaki, vagy kaja lehet... Legalábbis eddig így volt. Szóval időt nem tudok mondani, mert nálunk nem tart sokáig az ilyen sírás...

Aranyér: nekem is viszket és nemtom mitől lehet, én is gondoltam már az aranyérre, ami nekem nagyon durva volt a terhesség alatt, de szülés után azonnal elmúlt, és most se érzem, hogy lenne, de fene tudja...

Lányok
Nekem megvan Kriston Andrea könyve. Ha gondoljátok, megkérem a férjem, hogy scannelje(???) be a megfelelő részt és feltehetjük a gyakorlatokat a webre. Tíz perces feladatsor, egyszer kell megtanulni. De állítólag az nem jó, ha csak úgy szorítgattok amikor épp időtök van, legalábbis Kriston Andrea azt mondta.

Szebb vagyok, mint újkoromban, mert voltam fodrásznál. Bogyóka addig apukázott...

marek
 
 


Sziasztok!

Köszi a véleményeteket hhormonspirál ügyben, és én is hasonlóképp gondolom :(
Nem tudom, mi lesz, de egyre inkább úgy érzem, nem szeretnék ilyen durva beavatkozást a hormonháztartásomba :cry:
Már csak az alternatíván kellene elgondolkoznom, mert én a gyógyszertől is tartózkodnék inkább...akkor meg, mi legyen? :? Mégegy Barbi vagy Szabi :lol: :lol: :lol: Jó lenne, de ...nem hiszem, hogy bevállaljuk, de tudom, hogy ha akarna jönni, jöhetne :P Én biztos hogy nem vetetném el soha, inkább zsíroskenyéren élnék életem végéig :lol:

És a dokinak mint mondjak??!! Ebben soha nem voltam jó - mármint a magyarázkodásban, hogy miért nem vettem meg a felírt cuccot, és mit szeretnék helyette... vagy nem kell ebből ügyet csinálni, ugye? Az én testem - lelkem bánja! Na, de akkor mi legyen???? Ti mindannyian gyógyszert szedtek majd?

Nincs valami más? Csodaszer????? :lol: :lol: :lol:

Anhel!
Örülök, hogy látlak, hallak!!!!!!!!!!
Gyönyörű lány Dóri!!!!!!!! Biztos nagyon frontérzékeny, és itt a hideg!!! A lányok sztem nagyon érzékenyek a frontra, a fiűk pedig hasfájósak!!! Nehogy valakinek jobb legyen :lol: :lol: :lol:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Gyönyörű minden baba!Nagyon édesek ezek a képe!!!:D

Gratulálok minden bátor anyukának,aki már túl van az első szexuális élményén!:D
Már én is kacérkodok a gondolattal,de még barnázok,így ez azért visszavet!Na meg nagy dilemma nálunk is a védekezés!...
Spirálról és pesszáriumról csak rosszakat hallottam,gyógyszert nem akarok szedni,a gumi utálatos!Eddig mi is a megszakításos módszert alkalmaztuk,de én is félek a terhességtől!mi minél hamarabb szeretnénk másik gyereket is,de ugye a császár miatt a doki azt mondta,h legalább másfél év kell a méhemnek!
Hát nem tudom...majd csomót kötünk a kukacra! :lol:

Sensi,nem semmi köröket futtok Lillussal!:D...
És látom a zenész apukával te is meg vagy áldva!:D nem tudom te hogy vagy vele,de én úgy utálom,mikor elmegy koncertezni és tudom csak vmikor hajnalban jön haza,büdösen és enyhén ittasan!de nem is ez a baj,hanem,h addig egyedül vagyok itthon a kicsivel és én olyan beszari vagyok!minden hülyeséget beképzelek! :?

mi első naptól kezdve fürdettük Julcsit!Oda tartjuk a kádban a csap mellé,lelötyizzük, bekenjük fürdető krémmel azt is leöblítjük és kész!Egyikünk fogja másik mossa!:D
ha egyedül vagyok akkor csak a mosdónál leöblítem!(de ugyan ezt csinálom akkor is,ha nagyobbat kakál!)utána olajos vattával kitisztogatom a kis hajlatait és kész!

Én ha sír,mindig próbálok rájönni,h mi a baja,mert nem nagyon szokott ok nélkül sírni!Általában éhség,pelus vagy puki gondok vannak és ha ezek rendben vannak,akkor szépen elvan ő!így nem nagyon szoktam hagyni!


Nálunk ma volt a doki,h megnézze Julcsit,aki már 1hónapos nagylány lesz holnap!:D
Azt mondta,h nagyon szépen fejlődik és csak így tovább!igyekszünk!...
Nyugtonmalac,majd ha olvasod az adataink:
4680g és 56 cm,fejkörfogat 36cm!
bár azt nem értem,h hogy nőhetett 4hét alatt 6centit? :shock:
de hát itt mérte az orrom elött és ugye az 50es rucikat már jól kinőtte!kis zabagépem!:D

Én meg azt vettem észre,h tegnap óta mintha a bal cicimben nem termelődne annyi tej mint a jobban!A balból is eszik szépen,de az ha kiürül,akkor jó sokáig puha,igazából tegnap óta nem is nagyon feszült annyira,csak úgy érzem,h van benne, viszont a jobb szinte folyton feszül,hiába eszik belőle,hiába fejem!
Tapasztalt ilyet még valaki? :?

Holnap délután megyünk anyósomékhoz!gyűjtöm a lelkierőt!és reménykedem,h minél hamarabb túlesünk rajta! :evil:
Vendég
 


Végre kimozdultam itthonról, már kezdtem becsavarodni...
Mivel tegnap addig ügyeskedtem, míg levertem az éjjeli lámpát és jól összetört, ma megkértem apjukot, hogy menjünk el az ikeába. Ők Dórival kint maradtak a kocsiban és nekiálltak kajálni - előtte lefejtem a biztonság kedvéért tejet - de simán be is mehettünk volna, tele volt az áruház ilyenkorú kisbabákkal, akik kenguruban, hordozókendőben vagy akármiben voltak.

Éva, nem vérezni nem vérzett a helye, viszont valami piros lötyivel kell ecsetelnem és az mindent összefog, ráadásul ki sem jön a mosásban. Na mindegy, azért kenegetem.

Andi, köszönjük a bókot! :D Megnézegettem ám a Nymalac-féle oldalon én is többször Szabit. Az a legédesebb, ahol Barbi pesztrálgatja, nagyon cukik együtt. :)
Igen, a lány tuti érzékeny a frontra, ezt én is észrevettem. Hát Téged sem irigyellek, én csak Dórival osztozom egy egyszemélyes ágyon úgy hajnal 3-tól (jobb esetben, rosszabbikban már 1-től), de el tudom képzelni milyen 140 szélesen négyesben. Kicsi a rakás. :D :D

Nekem a doki már a kórházban felírta a Cezarettet, de én előtte sem voltam gyógyszermentes...nem igazán van ötletem a témában. A sima spirál az nem jobb, mint ez a hormonspirál? Gondolom azzal rendesen van azért menzesz (nekem a homronspirálban ez a része bizarr csak amúgy).

Marek, akkor ha lehet, én szívesen venném a Kriston-féle gyakorlatokat. Eddig csak úgy jártomban-keltemben összehúztam magam ott lent, de ha ez nem jó, akkor inkább a szakirodalom szerint csinálnám.

Sensie, a csipeszt a köldökéről már a kórházban leszedték. Viszont a csonk leesése gyerekenként változó. 1-2 naptól a 3 hétig is akár megtörténhet. Dórié makacs darab volt. Meg lehet, többet kellett volna hintőporoznom akkor hamarabb leesik, de én csak alkoholoztam inkább, mert a hintőporral csínján bánok - nem akartam, hogy túrósodjon a bőrében.

Kép
anhel
 
 


Adri!

A cici egy idő után már nemigen lesz kemény, viszont így is van benne elég tej! Az enyém kb. 2 napig keményedett, azóta sem, de bőven van tejem még fejek is! A védőnő megnyugtatott: a második gyereknél már bejáratott tejcsatornák vannak, ezért nem kemény a cicim. Nálad is valószínúleg erről van szó, mármint a tejcsatornák bejátatódásáról :lol: Örülj neki, ez így kényelmesebb, kellemesebb :lol: :lol:

Anhel!
Kicsi a rakás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg, de igazán nem is a rakás kicsi, hanem a lakás!!!! :lol: :lol: :lol: Te még nem érezted, hogy ha még valaki ott lenne, te magad nem férnél el? Én mostanában jópárszor :roll: :roll:

Ikea az jó!!!! Tegnap én is voltam, de én babával...mardosott a lelkifuri miatta, de nem tudom másképp megoldani, és kellett ez-az. Meg persze jópár dolog nem kellett annyira, de azért megvettem.... :oops: 3 hete nem vásároltam babacuccot, már nagyon kellett :lol: :lol: :lol:

Sensie!
Szerintem nyugodtan fürdethetsz, a köldök ne legyen vizes, a többit lehet mosni... :wink: és szerintem kellene is! Jó móka lesz, meglátod!

Sírni hagyás most nekem is megy! Barbit első felkapkodtam, szoptattam. Most vájt fülem van, hallom a sírások közti különbségeket :wink: Az önaltatós sírás igazából nem is sírás, nyüglődés inkább - ezt hagyom, intézze maga... már egész jól megy neki :P

Andi
Kép
handrea75
 
 


Valaki segítsen vonalzó-ügyben, plíz! Már nem emléxem, mit kellett bemásolni...így nem túl nagy szám a vonalzónk :(
Köszi

Andi
Kép
handrea75
 
 


Anhel,már én is simán viszegetem egy ideje Julcsit ilyen nagy áruházakba is!a védőnő azt mondta,h védi őt az anyatej!:D

Andi,köszi az infot!ltényleg erről lehet szó,mert egyébként van benne tej rendesen,de mégis puha!

a vonalzót én úgy csináltam,h az aláírásba bemásoltam azt a vonalzót ami fölé ez van írva: PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode !
nem tudom ez segít e valamit! :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Mindjárt vissza olvasok, mert kicsit lemaradtam.
Remélem minden anyuka, és baba jól van! :lol:

Elkezdődött a látogató hadjárat! Ma is jönnek rokonok, tegnap barátok voltak.....elég fárasztó! :roll:

Szerencsére Norbika pocakja másfél napja nem fáj annyira. :lol: Lekopogom! Kop-kop :wink:
Ez az Espumisan jó szerintem! Próbáljátok ki.
A dokrotnő azt mondta csak 10-15 cseppet adjak!De hatásos úgy néz ki!
Norbika egyre értelmesebb. Képzeljétek hosszan emeli a fejét és úgy nézelődik!
Ja, és tegnap gögicsélt is! ilyen GŐ-GŐ szerűt! :shock: Csak lestünk! nem korai ez még?????? :lol:

Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Andi, úgy emlékszem úgy csináltam a nagyonbabán, hogy ott megszerkesztettem (úgy nézem, az Neked már megvan), aztán azt a hosszú kódot bemásoltam itt a profilomnál az aláíráshoz.

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Azt hittem, már ide se kerülök a gép elé ma.
Reggel elmentem gyorsan a babaturiba, olyan cuccokat vettem, hogy ááááá, nagyon szupereket, téli kabátot is sikerült turiznom 1100 forintért, összesen 8 e forintot hagytam ott és vettem csomó kisgatyót, pólócskát és pulcsit és kabit... aztán anyukáméknál ebédeltünk, Lotti jól bírta, de mire hazaértünk durván tele volt a pelus és éhes is volt, úgyhogy benyomott 120 ml-t.

Éva - nem ciki az, hogy ti már belevágtatok a közepébe :wink: Sőt, jó neked, hogy te akartad, én még mindig nem érzem úgy, hogy lenne bennem vágy ... :? talána fáradtság, a felelősség, a hirtelen "felnőtté válás" stb. remélem elmúlik!
Áron baba tünemény!!!

Timi - jó hogy jöttél végre, nagyon tündéri a Sanyika és az éhes vagyok grimasz nagyon aranyos! Csípővel minden oké?

Tercsimama - édes a füris kép!!! Nórika nagyon formás baba, úgy várom már, hogy Lottika is ilyen jó húsban legyen :lol:
Bár magához képest sokat gyarapodott, tegnap megmértük és 3540 gramm volt!

Sensi - de jó neked, hogy így fogysz!!! Én sajna nem, jó, mondjuk zabálok is, most is pogácsát eszem :? Igy nem csoda, hogy pocakos vagyok :cry: Bár az még nem lenne gáz, de combos is vagyok és faros is :P
Éjjel csak akkor cserélek pelust, ha nagyon érzem, hogy tele van kakival! Amúgy a legérdektelenebbül kell éjszaka csinálni a dolgokat, suttogás, de inkább nulla beszéd, alig fény, gyorsaság, hogy szokja, hogy mikor van éjjel. Bár nekünk ez nem igazán jön be, mert én hajnalban átmegyek a másik szobába szoptatni, hogy párom ne ébredjen fel + ott kényelmesebb, és akkor azonnal be is kapcsolom a tévét is, fényt is...
Tényleg, lányok, ti hogy szoptattok? Legnagyobb csendben, nyugiban? Vagy tévé előtt? Olvasás? Azt tudom, hogy Marek olvasni szokott, de amúgy többiek? Mert én mindig tévézek vagy olvasok, pedig olvastam róla, hogy közben simizni kellene a babát + beszélni hozzá, rá koncentrálni, szóval szégyenlem is magam, de én tévézek, mert ált. min. fél óra, valamikor egy óra és amikor fáradt vagyok, jobb csak a tévét bámulni.
Én fürdetném a babát a helyetekben. Mi már az első naptól fürdetjük, eddig 2 napot hagytunk ki, egyet a nagy hiszti miatt, a másikat pedig, mert össze-vissza csúszott a kajálása. Szerintem jó, ha megszokja, hogy este van a füri és amúgy is tök jó élmény, én nagyon szeretem. A köldökcsonkra pedig nem baj, ha rámegy egy kis víz, persze nem arra gondolok, hogy belemártani a vízbe, de ha picit vizes lesz, nem lesz gond belőle, sőt, a kórházban simán mosták a babát úgy, hogy érte a víz a köldököt. Nekünk is volt, hogy vizes lett kicsit, és simán tök hamar és gyönyörűen begyógyult. Amúgy pedig ösztönből fogod csinálni a fürdetést, mi se tudtuk hogy hogyan kell, sosem mutatta senki, de megoldottuk együtt párommal, először az elsőnél paráztunk, másodiknál is kicsit, most meg rutin :lol:
Az aranyeret megérzed, mert kidudorodik, mintha kifordult volna a feneked (bocsi, szebben nem tudom leírni :? ), nyúlj oda és megérzed. Nekem a gátseb miatt volt kínszenvedés az első pár kaki a kórházban, annyira fájt, hogy közben pisiltem is és jajgattam a klotyón, miközben két kezemmel fogtam a csempét... ú, iszonyat fájdalom volt, lehet, hogy csak érzékeny az a rész!

Sírás - nem sokáig hagyom! A múltkor ebédeltem és hagytam kb. 5 percet sírni, de mikor bementem hozzá és láttam a kis könnyeit az arcán, elszégyeltem magam, jó, tudom, hülyeség, nekem is van életem, nekem is kell ennem, de annyira kis szegény volt :? Szóval én max. 5 percet hagyom sírni, de ritka, hogy hagyom, pl. ha éhes és azért sír, akkor felhergeli magát, nyel egy csomó levegőt és sokkal többet bukik és ráadásul ilyen nyálas-nyálkás tejet a sírás miatt. És nálunk nem úgy van, hogy fél perc után alszik, hanem sír és sír, nem aludt még bele a sírásba eddig.

Marek - én szoktam szorítgatni az alsó tájékon, de nagyon jó lenne ha beszkenneltetnéd!

Andi - szerintem a dokidnak mondd meg bátran, hogy hogyan gondolod, és kész! A te tested, jól írtad! Én sem tudom még, hogy milyen védekezési módot alkalmazunk majd :? Sose szedtem gyógyszert, óvszer nem kell, megszakítás (ami eddig volt) kissé para, mert most hirtelen nem akarok még egy gyereket, ha esetleg becsúszni (kicsi az esély, de akkor is lehetséges), spirál és egyéb felhelyezhető kütyü nem kell... lehet, hogy gyógyszer lesz belőle.

Adri - most olvasom, te ugyanezt írod a védekezésről :lol: Csak én a csomókötésre még nem gondoltam. :wink:
Nekem (legalábbis én úgy érzem) a jobb cicimben van kevesebb és azt nem szereti annyira Lotti, amúgy szerintem mindenkinél így van, biztos nem termel ugyanannyit mindkét mell, eltérések lehetnek, ne izgulj emiatt, én mindkettőből szoptatok egy etetés alkalmával és így jön össze az adagja, lehet, hogy egy ciciből nem jönne össze 100-120 ml. És amúgy is jobb a cicinek a tejtermelés szempontjából, ha mindkét cici üzemben van és nem csak 4-5-6 óránként kerül rá sor.
Anyóséknál mi volt???

LKata - de édes Norbika! Kitartást a látogatókhoz!
Szerintem nem korai, hogy gőgicsél, már Lottika is ad ki néha olyan hangot, ami más, mint eddig, nem tudom megmagyarázni, de valahogy úgy érzem, mintha már kifejezőbb lenne a hangja.

Holnap elmegyünk a Kenguru goldba Dunakeszire, mert kell még textilpelus, rájöttem, hogy nem elég, mióta bukik csomót Lotti, állandóan mosom őket és múltkor már nem volt csak egy db, mind mosásban volt.

Bukás terén ki hogy áll??? Néha Lotti nagyon sokat bukik, bár anyukám azt mondta, hogy csak annak látszik, nem sok az, de fene se tudja. Pedig büfiztetek etetés alkalmával legalább 3-4X.
Teszek is fel egy mai büfiztetős sztárfotót :lol:

Na megyek is, mert megintcsak mosok :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép büfizek

Kép butára ettem magam fej :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


http://picasaweb.google.com/laszlo.macz ... 2259706354

Itt megtalálhatjátok pár napig a Kriston intim torna feladatsorát. Ez az a lap, amit a tréningen kaptunk, de ugyanez van a könyvben. Szülés után hanyatt fekve, felhúzott lábakkal kell csinálni a gyakorlatsort, úgy, hogy a fenék alatt van egy párna.
A három pipa a három izmot jelenti (végbél, hüvely, húgycső),
Libidóka: végbél és hüvely izmait felváltva szorítani
Masni: úgy a legegyszerűbb, ha leültök "z" ülésbe és úgy szorítjátok az izmokat...

Érdemes naponta csinálni. Amikor már kialakult az edzettség :lol: :lol: :lol: , akkor a napocskás feladatokkal lehet fenntartani az eredményt.
Jó tornát mindenkinek... :lol: Egy idő után a férjetek is megérzi az eredményt... :wink:

marek
 
 


Elég kicsi lett, remélem nagyítóval el tudjátok olvasni...

marek
 
 


Sziasztok!!

ZSOMBORNAK VIDÁM NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

Bocsi, feldobtam a képet Ábiról, aztán nem tudtam írni. Szóval mentünk sétálni, Ábel öltözött és pózolt :lol: Feltettem a képet, hiszen "potenciális kérője" lehet az októberi kislányoknak :oops: :oops: :lol: :lol:

Kaja:
Én este főzök másnapra... egyszerűbb ételeket, főzeléket, egytálételt, tartalmas levest...

alvás: Konsti pld. ma 4:30-tól 13:30-ig nyekergett, perceket aludt csak. Adom a Gripe watert, ringatom, simi...

bukás: most már az én fiam is bukik, kb. teáskanálnyi mennyiségeket. Én arra gyanakszom, h bealszik evés közben,nem nyeli le, majd könnyen visszajön....

Ildi!
Nekünk is hihetelen mekkora már Ábel...csak nézek, amikor pelust cserélek, na meg ha alszik.... nagyon hosszú :) :) gyorsan felnőtt és ez kicsit elszomorít...

házasélet
: én is fáradt vagyok,de jólesik összebújni...

védekezés: megszakítás, nagyon fegyelmezett a férjem....

Éva!
Nagyon hosszú baba Áron!!!!!! Mekkora?????? Szuper a rugija!!!!! is :)

Anhel!
Gratu a csonkhoz!

Sensi!
Én éjjel csak akkor cserélek pelust ha nagyon gáz van. (Konsti nagyon érzékeny, ha kakis, addig üvölt, amíg ki nem cserélem... :lol: ). Lemosni szoktam, pisinél törlőkendő.

Sírni hagyom, főleg ha egyedül vagyok velük. A muszáj nagy úr..... Nagyon sajnálom Őt, de nem tudok szétszakadni...

Adri!
Túlélted anyóst?? :) :wink:

L.Kata!

Konsti is gőgicsél, sikongat és emeli a fejét. Forgatja, követi az embereket. Ha Ábel bohockodik , a tesó áhitattal bámulja :lol:

Kérdéseim:
mensivel hogy álltok??? Nekem 4 hetesen elmúlt, majd 10 nappal később megjött a megszokott görcsöléses áradat... :evil: :evil: :evil: :evil: 4 napig tartott, mint a terhességem előtt... utálom!!!!!!!

váladékozás: Konsti füle mögött megint váladékozik..nem tudom mi lehet... ha letörlöm sárgás a cucc.... ragad, mindene olyan, leragad a fülcimpája a fejéhez.... lemosom, pár óra múlva megint ragad.... :o :o :o :o

VIDÁM NAPOT MINDENKINEK!!

[/b]

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Képzeljétek, nekem ma olyan kevés a tejem, hogy alig elég két ciciből. Órákat töltünk a cicin, hogy sikerüljön jóllakni.
Légyszi írjátok meg, a homeos bogyók nevét, amit lehet használni... Addig is iszom a Laktoherb teát ezerrel és teljesen ki vagyok akadva, mert eddig az volt a gondom, hogy túl sok volt.
Nemtom mi történt, valószínűleg nem pihentem eleget, meg keveset ittam, meg minden.
A horror fejést mikor kell csinálni? Evés után? És milyen gyakran???

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?