Sziasztok lányok.
Igen Annus, voltam dokinál. Annak ellenére, hogy sokat azt írták, hogy van egy stílusa a dokinak, én teljesen elégedett voltam vele, pedig bevallom őszintén féltem egy kicsit. Valóban nem mézes-mázas, de teljesen normális, kedves, sőt én még mosolyt is tudtam csalni az arcára a kíváncsiságommal.
Vittem neki a leleteimet és minden alaposan végigolvasott és mindenről kikérdezett. Megvizsgálat, bent mindent rendben talált. Most felírta a clostit, amit három hónapig kell szednem, ha nem lennék addig babás. Valamint megírta a beutalót a hormonvizsgálatra, ami a 24. és talán 28. napra szól. Azért ilyen későn, mert mondtam neki, hogy nekem hosszabb szokott lenni a ciklusom és így azt mondta, hogy akkor csúsztassuk kicsit a hormonvizsgálatot. Viszont képzeljétek el, azt mondta a doki, hogy oda kell mennem hormonvizsgálatra, abba az sztk-ba, ahova tartozom, mert sajnos a klinikára nem mehetek, mert megvonták a klinikától a pénzt és nem végeznek most ilyen vizsgálatokat. Szerintem ez felháborító
nem miattam, hanem azért, mert sajnos nagyon sok nőnek van ilyen problémája és basszus fizetjük a tb-t. Azt mondta a doki, hogy ha nem csinálják meg Miklóson, mert ugye oda kell mennem, akkor ad ő egy címet, de sajnos az fizetős, bár nem egy horibilis összeg, de azt mondta, hogy próbáljam meg az sztk-ban mert ugye az ingyen van. Fel is hívtam őket és megkérdeztem, hogy csinálnak e ilyen vizsgálatot gyártelepen és azt mondták igen, így oda megyek majd.
Ha megvannak a vizsgálat eredményei, akkor irány hozzá vissza és megnézi őket. Ugye vittem hozzá a hormonvizsgálatom eredményét és hát nem mondta ki kerek perec, de nem sokat ér az eredmény, ugyanis nem ciklusnaphoz kötötték, hanem csak úgy időpontra behívtak. A tetejében egy olyan időszakban, amikor két hónapig nem volt menzim, szóval az egy igen gázos időszak volt.
Másfelől pedig azt mondta, hogy nyugodjak meg. Ne teszteljek remegő kézzel a 28. napon, mert ez csak feleleges sztressz. Rákérdeztem a cisztára is. Ezen mosolygott egy kicsit. Azt mondta, hogy ne aggódjak emiatt. Ha esetleg ciszta alakulna ki, akkor a menzivel távozik, ha pedig babás leszek mellette, akkor pedig majd felszívódik. Szóval nyugalom és apára fel. Ebben a hónapban megyek majd vérvételre és a következő ciklusnál már kezdem is a clostit.
Egyébként bármit kérdeztem a dokitól, mindenre türelmesen válaszolt, elmagyarázta. Szóval az első benyomás kellemes volt. Remélem mi is olyan sikereket érünk majd el mint ti Annus és ugye a többiek akik babások.
Gabi: nyugodj meg, minden rendben van odabent. Szerintem ne idegeskedj annyit, nehogy árts a babának vele. Hidd el most minden rendben lesz, szépen fejlődik odabent a babóca.
Picimami: kitartás, gyorsan elszalad az idő és már futsz-szaladsz is az uh-ra.