Sziasztok!
Zsanka: aranyos a pocaklakó! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Tényleg a lényeg, hogy egészséges legyen. Írd ám meg, mit mondtak uh-n! Hátha kiderül a neme is. És hogy lesz az emeletes ágy? A kiságy veletek lesz?
Ancsa: várjuk!!! Sajnálom, hogy nehéz szülés volt.
Lola: tök arik a képek! Már most használjátok a nyakláncot? Hogy megszokja? Vagy már láttad nyűglődni a foga miatt? Nem tudod, van már prevenar a rendelőbe? Jövő héten mennénk.
Megint teszveszeltem kicsit. Sikerült megegyeznem a lánnyal. Postával együtt 3000 forintot fizetek a következőkért: 68-as next bélelt nadrág, 68-as c&a pulcsi, 74-es h&m ing, 74-es next pulcsi, 68-as next hosszú ujjú felső. A nagy része ezeknek párszor használt csak, nagyon szépek! Tök örülök neki!!
Múltkor meg egy tatabányai lánytól vettem egy nagyon szép, kötött c&a kardigánt - címkés, vadiúj (már előtte kinéztem a c&a-ban, de sokalltam az árát), meg egy cherokee együttes, címkés, vadiúj: melegítőnadrág, h. ujjú felsővel. Így volt együtt 2000 forint.
Én megmondom őszintén, kínaiban már nem is veszek semmit. Csak c&a, cherokee és net...
Erika (cseriviola): láttalak vasárnap titeket a tescoban. Jobban mondva kislányodat és apáját. Gondolom valahol a közelben voltatok Ti is
Vettem egy sötétkék bélelt gatyát Dórimnak, olyat, ami jó lesz majd Bendőnek is. Igyekszem most már így vásárolni, úgy is csajos darabok vannak Dórimnak Emeséről.
Eagleszem: aranyos a kisfiad. Tényleg látszik a "mokkája". Szegénykém... a lényeg, hogy túl vagytok rajta. Azt én sem értem, hogy miért nem engedték be apátokat... Nálunk az utóbbi két császáromnál mindkétszer bent volt apa velem az előkészítőben, mielőtt betoltak a műtőbe.
Biztos azért sárgult be, mert nem tudott szopizni... Dórim és Bencém is besárgult, de annyira nem, hogy kékfény kellett nekik. Rengeteget kell ilyenkor itatni, de hát erre nem volt lehetőséged
Én ezért akartam nagyon roomiba menni...
Amúgy velünk minden ok. Emese tegnaptól sulis megint. Azzal nyitott reggel a tanítónéni, hogy szétültette a barátnőjével. Nem csak őt, hanem az össze lányt. Mivel csak 8 lány van az osztályba és 17 fiú, megkeverte őket. Emese most egy kisfiú mellett ül, aki állítólag rossz tanuló. Remek
Emese sem nagyon díjazta a dolgot. Megint fél délután azt hallgattam, hogy utálja a sulit.
Dórikám rosszposztó, de imádnivaló. Egyiknap is szétrámolta az egész lakást, leszakította a függönyt stb. Az előbb is vinnyog ezerrel, nem sírt, csak "szólt". Megyek be, a kiságy alatt van félig, a segge és a lába lógott csak ki
, beszorult!!! Átok egy kiskölyök, komolyan!! Vasárnap ott voltunk egész délután anyuéknál, imádják őket, de alig várták, hogy hazajöjjünk
De amúgy tényleg nagyon szeretnivaló-égetnivaló!
Bence meg egy angyal. Ha fent van, akkor is nézelődik, gagyorászik, nevetgél. Simán átfordul az oldalára, mostanában úgy akar aludni. Tegnap délután négytől este 10-ig aludt egyhúzamban. Igaz, napközben kevesebbet. Már ránéztem időnként, féltettem, hogy jól van, de igen... Nagyon kipihente magát. De hál isten, 10-kor evett, nem fürdettem már meg, csak áttöröltem, átöltöztettem és 11-kor bealudt hajnali 4-ig.
Amúgy nagyon szép pasi, tiszta nővérkéi! IMÁDOM!!!
Hál isten az altatás sem vészes: van, hogy evés után cicin alszik el, ha azt látom rajta (énekel olyankor
), vagy cumit rakom a szájába és egy rongypelushoz bújik hozzá, vagy magától elalszik... Tényleg tündérbögyölő!!
Na, kicsit hosszú lettem és ömlengős, de hát....
Szilvia