Juditk,
én mindig nagyon felnézek Rád, amiért ezt így végig tudod csinálni két gyerek mellett!!!! Szóval nemistom mit mondjak...kitartás, előbb-utóbb csak meglesz az a diploma!
Nebula,
ez a Marci gyerek gyönyörű! (tudom fiúkra nem szokták ezt mondani, de tényleg hihetetlenül jól sikerült kiskölök
)
Monácska,
hajrá-hajrá!!!!!!!
de édes vagy, hogy mi jutunk eszedbe a nagy ruhahalmokról!!!
Cserébe teszek majd képet, amin Panka "segít", csak perpill nem találom a csatlakozót...talán a legkisebb családtag tüntette el valahová...(hhihi, van kire fogni
)
Judit18,
Panka pofija is tele van szúnyogcsípéssel, olyan csúnyák, annyira bánt. Már 3 hete nem múlik...Plusz kijött valami allergia is rajta (talán a cukkinitől, de nem 100%), szóval nem túl szép a bőre szegénykémnek. Eszternek hogy állnak a csípései?
Biribon,
nagyon jó ez a piros topánka! Pankó is állandó rojt-bojt-gomb-cipőfűző szerelésben van!
Mekkora pillái vannak Lucának, édi!!!!
Képeket tegyél csak nyugodtan, csak azért írtam, mert nem akartam, hogy velem legyen tele az oldal.
Én Szabó István filmekben statkóztam anno, amiket itt forgatott a kecskeméti színházban. Hát...nem egy hálás meló szerintem. Végül a színész karrierem itt meg is rekedt, meghagyom azokat a bizonyos deszkákat férjuramnak
Biztos nagyon nehéz egyedül, én is megkattanok, mikor Rics bent van állandóan a színházban+rádió+műsorvezetések, stb, szóval csak éjszakára jár haza...Próbálj minél több programot szervezni, ha Lucababa bírja a strapát, és akkor gyorsabban telik az idő (tudom, nem vagyunk közel, de ha van kocsid, bármikor szívesen látunk itt Kecsón, ugye Kacika, Judit
?)
Nyuszisimizők!!!!! Képeket nem is kapunk????
Eszterxx,
tuti kis járgánya lett Ubulkának!!!
Annyiért nagyon megérte!
Xien,
alvással kapcsolatban: mi is küszködünk, általában a nappali alvásokkal, de néha éjjel is...Panka napközben sokszor csak 45 perceket alszik, ami neki sem elég, mert iszonyú fáradtan ébred, meg nekem se, mert nem tudok csinálni így tőle szinte semmit...Szóval most próbálom tovább ébren tartani, és néha így többet alszik (tegnap du. például 2,5 órát, már nézegettem, hogy lélegzik-e
)