Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka, nincs autóm ma :(.

ÁRKÁD / IKEA: Jövő héten én is benne vagyok, de nekem csak a kedd lesz jó.

Eszterxx, szuper a bébitaxi! Andris tényleg nagyon nagy, simán elmegy egyévesnek :).

Biribon, gyönyörűséges a lányka! :)

Kép

Kép
mzx
 
 


Kacika!

köszi, sajna a smecta semmit nem segít. A széntablettát hogy adjam be?
Húúú erre a répalére most emlékszem mintha pepinél ezt adtam volna.

JÖVŐ HÉTEN addigra remélem rendben jön Liza én is szívesen mennék veletek Ikea- Árkád körútra, játéktartó dobozokat kéne vennem az Ikeába.Ha nem zavarok, szoljatok melyik nap mentek!
pussszzz

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepike, a széntablettát én teába és tápszerbe is adtam. Ijesztően fekete lesz, de csak a színe vad, íze nincs.
Pár perc alatt valami meleg löttyben felolvad!

Jobbulást!
Vendég
 

 
 

Kértétek, hogy írjam meg, ha tudok valamit Botond babáról. Hát sajnos nem élte túl. Nem tudom melyik nap, mikor, hogyan, de meghalt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Gyászoljuk Boti babát......

Nagyon nehéz ez.....................
Vendég
 


Sziasztok!
Biztos nem emlékeztek már rám, még régebben írtam nektek párszor, de aztán elmaradtam.
Azóta is néha elnézek erre, főleg a képeket szoktam megnézni, mert gyönyörűek a picik!
Viszont a múltkor megakadt a szemem ezen a borostyánláncon, amiről írtatok és állítólag nyugtatja a babákat, utána is olvastam a neten. De inkább tőletek kérdezném, hogy mi a tapasztalatotok? Nektek bevált (már akinek van)? Nagyon szeretnék valami megoldást találni a kislányom nem alvsására!
Vendég
 


Jaj, jaj. Drága Boti baba! Isten nyugosztalja! Egy újabb kisangyal néz le ránk az égből. :(

Xien! Nekünk van borostyánláncunk, de semmi hatását nem érzem. Boróka ugyanúgy kel éjszakánként. Bár szerintem nem a foga miatt.

Pepike! Jobban van Alizka? Nagyon vigyázz, nehogy kiszáradjon!

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


És esetleg valami remek, bevált, tuti módszer? Merthogy sem éjszaka, sem napközben nem alszik...

Kép
Vendég
 


Eszter!!!!

MÉLCÍMET KÉREK!!!!!!!!
Írtam emiatt privit is!!


Hol vagy vazzzeeeee?????



Xien!
Nincs tuti recept, ha visszaolvasol kicsit, azonnal rájössz, hogy az anyucik kb. 80%-a baba-alvás gondokkal küszködik.........
Vendég
 


Ok, köszi, bocsi, többet nem kérdezek.
Vendég
 


[quote="xien"]O írta:xienk, köszi, bocsi, többet nem kérdezek.


Ugye nem sértődésszagot érzek? Mona nem rosszindulatból írta, hanem tény, hogy napok-hetek óta a nemalvás a téma és tényleg nincs rá recept.

Amúgy szia mindenkinek! Félkézzel írom ezt a pár sort, mert Vikó itt alszik rajtam. Ugyanis az én gyerekeim is nemalvósok. :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Nagyon sajnálom Botit. Azt gondolom, hogy nincs annál nagyobb fájdalom, mint amikor a gyermekét veszti el valaki. :(

Xien, Laura is nemalvós, Eriknél a homeos bogyók segítettek anno nála ugyanezek nem. Kivagyok, Monácska is kimerült, és még sokan mások. Ha kapsz valami tippet, akkor tudasd velünk is!

Lányok, van lift végre!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
mzx
 
 


Ez a Botond apukájának adatlapján van az iwiven:


"A mi kis drága kisfiúnk november 3-án, este nyolc órakor nem bírta tovább a küzdelmet és eltávozott e világról. Az életemnél jobban szeretem Őt és legyen is bárhol, Ő mindig az én fiam marad, amíg egy nap utána nem megyek és újratalálkozom vele. Szeretlek Botond, amíg csak élek és még azontúl is. "


:( :( :( :( :( :( :( :(

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz
 
 


:cry: :cry: :cry: Szegény Boti! :cry: :cry: :cry: Sok-sok erőt a szülőknek! :cry: :cry: :cry:
mni
 
 


nagyon sajnálom Botit, iszonyú belegondolni, hogy egyidős volt a mi babáinkkal :( :(


tudom, hogy ilyenkor nehéz vidámat mondani, de képzeljétek Eszter ma elkezdett mászni! még csak pár lépést, de határozottan mászik!
meghallotta, hogy holnap jön a gyógytornász és összekapta magát :)

és voltunk Pumperkánál is! ahol nagyon kellemesen töltöttünk el pár órácskát Zsombival, Nebula Marcijával, aztán megérkezett Fanetta Nimivel és Linocs Fruzsival is
Pumperkék háza igazán szuper, igazi gyerekparadicsom szerintem....
na és a végén még a nyuszit is megsimogat(tam) a rácson keresztül nem mertem Eszternek benyúlni inkább hátha vérszomjas a nyuszi :)

KépKép
judit18
 
 


Panny,
mit mondott a dokitok, miért fontos, hogy be legyen adva a pneumo elleni oltás?

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Csak nagyon csendben merem mondani, az éjjel csak kétszer kelt Nóri........ Abból csak egyszer kellett megszoptatni, az amolyan vigasz cici volt az orrszívás miatt.......... Szóval ha nem a homeo vagy a kimerültség játszott, akkor talántalántalán...... Majd holnap reggel megmondom! Egész szokatlanul kipihent vagyok!
Vendég
 


?????????????????????????????????

Hol van mindenki???
Vendég
 


Monácska!
Én itt vagyok (közben írom rendületlenül a dolgozataimat). Örülök hogy alakul az alvás témátok. Azért nem akartam írni, hogy ne fájdítsam a szíveteket, ugyanis Nimó ma is és tegnap is este 10-től másnap 11-ig aludt (bal kézzel az asztal alatt lekopogva) és eddig sem kellett hozzá éjszakánként egyszer sem felkelni. (kivétel ha beteg). Ma is 7 körül szopott és utána tovább aludt 11-ig. Este 10-től általában csak a reggeli szopira ébred utána alszik...Viszont este bárhogy is próbálom a kiságyba tenni, (úgy ahogy eddig), azonnal felkel és üvölt. Úgyhogy pár napja mellettem alszik. (pedig eddig végig külön aludt). Látszik rajta hogy fél, és zaklatott, amíg ki nem vessszük. A "8 hónapos félelem utolérte". Erről tanultam is. Tudnia kell folyamatosan hogy ott vagyok a közelében...

Mzx!
Örülök a liftnek!

Pepike!
Jobban vagytok???

A szívem nagyon fáj Botiért, gyönyörű kissrác volt, imádták a szülei. (ez látszott). Ma csak rá tudok gondolni és mindig elsírom magam. Hogy csaphat rá a sors ekkora fájdalmat a szülőkre....Nem értem....Kegyetlen, igazságtalanság...Mit szenvedhetett a kisfiú, és mit fognak szenvedni a szülei...Istenem....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Annyit még, hogy azért olyan nagyon kipihent nem vagyok, mert én meg állandóan a dolgozatokat írom, tételeket dolgozok ki, tanulok, a szívemen nagy kő ül - a még el nem kezdett terepgyakorlat miatt, amit kivitelezhetetlennek tartok és gyűlölöm hogy meg kell csinálni és felrobbanok - én ezt nem akarom...De ez az ára a diplomának- mostmár nem hagyhatom abba....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Juditk,
én mindig nagyon felnézek Rád, amiért ezt így végig tudod csinálni két gyerek mellett!!!! Szóval nemistom mit mondjak...kitartás, előbb-utóbb csak meglesz az a diploma!

Nebula,
ez a Marci gyerek gyönyörű! (tudom fiúkra nem szokták ezt mondani, de tényleg hihetetlenül jól sikerült kiskölök :D )

Monácska,
hajrá-hajrá!!!!!!!
de édes vagy, hogy mi jutunk eszedbe a nagy ruhahalmokról!!! :D :D :D Cserébe teszek majd képet, amin Panka "segít", csak perpill nem találom a csatlakozót...talán a legkisebb családtag tüntette el valahová...(hhihi, van kire fogni :D )

Judit18,
Panka pofija is tele van szúnyogcsípéssel, olyan csúnyák, annyira bánt. Már 3 hete nem múlik...Plusz kijött valami allergia is rajta (talán a cukkinitől, de nem 100%), szóval nem túl szép a bőre szegénykémnek. Eszternek hogy állnak a csípései?

Biribon,
nagyon jó ez a piros topánka! Pankó is állandó rojt-bojt-gomb-cipőfűző szerelésben van! :D Mekkora pillái vannak Lucának, édi!!!!
Képeket tegyél csak nyugodtan, csak azért írtam, mert nem akartam, hogy velem legyen tele az oldal.
Én Szabó István filmekben statkóztam anno, amiket itt forgatott a kecskeméti színházban. Hát...nem egy hálás meló szerintem. Végül a színész karrierem itt meg is rekedt, meghagyom azokat a bizonyos deszkákat férjuramnak :D
Biztos nagyon nehéz egyedül, én is megkattanok, mikor Rics bent van állandóan a színházban+rádió+műsorvezetések, stb, szóval csak éjszakára jár haza...Próbálj minél több programot szervezni, ha Lucababa bírja a strapát, és akkor gyorsabban telik az idő (tudom, nem vagyunk közel, de ha van kocsid, bármikor szívesen látunk itt Kecsón, ugye Kacika, Judit :wink: ?)

Nyuszisimizők!!!!! Képeket nem is kapunk????

Eszterxx,
tuti kis járgánya lett Ubulkának!!! :D Annyiért nagyon megérte!

Xien,
alvással kapcsolatban: mi is küszködünk, általában a nappali alvásokkal, de néha éjjel is...Panka napközben sokszor csak 45 perceket alszik, ami neki sem elég, mert iszonyú fáradtan ébred, meg nekem se, mert nem tudok csinálni így tőle szinte semmit...Szóval most próbálom tovább ébren tartani, és néha így többet alszik (tegnap du. például 2,5 órát, már nézegettem, hogy lélegzik-e :roll: )

KépKép
kmanna
 
 


http://www.kismamablog.hu/babazas/alvas ... k-kezelese

én ezt találtam nem alvásra, háááát, nem sokat segít, de hátha valakinek ötletet ad.

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


húúúú, ez nagyon lemaradt - de hát ugye dögrováson voltam...

szóval e heti Hófordulósaink.
Sok-sok Boldog Hófordulót Nekik!

arizona Gréti 2008.04.03 7 hó
marla singer Hanna Nóra 2008.03.05 8 hó
Kölyök Máté 2008.04.05 7 hó
gy.anita Tifani 2008.03.06 8 hó
nebula Márton Balázs 2008.03.06 8 hó
cipo5 Gábor Tamás 2008.03.07 8 hó
kmanna Panka 2008.03.07 8 hó
lusie Péter 2008.03.07 8 hó
mpatr Norton 2008.03.07 8 hó
0bea0 Kristóf 2008.03.08 8 hó
xien Diána 2008.03.08 8 hó
livcsi Dániel 2008.03.09 8 hó
melinda80 Dóra 2008.03.09 8 hó
linocs
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: ... mintha egy szeget vertek volna a szívembe, olyan fájdalmast dobbant olvasva Boti halálát :cry: :cry: :cry: :cry: ......neki már nem fáj semmi.....ő legalább túl van a szenvedéseken.........de a szülei... :cry: :cry: :cry: :cry: ....egy anya számára nem tudok fájdalmasabb dolgot elképzelni :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Sziasztok!

Anno a védőnők ajánlottak egy könyvet, címe: "Aludj jól, gyermekem!"
Én nem tudom milyen, nem olvastam, de nagyon dicsérték. Hátha segít a nem alvós babákon és mamákon... Ismeri valaki?

KépKép
KépKép
mni
 
 


Esztexx: csak neked!!!
Kép

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Az én gyerekeim azé nem nemalvósak, mert tudják, hogy nem lenne türelmem a nemalváshoz :lol: :lol: :lol: (nagyot röhögnék, ha most azt leírom, oszt ma éjjel már.....-na jó, nem biztos, hogy röhögnék)

Judit18: akkor ezután már ti is csak négykézláb kolbászolhattok a lakásban, hogy Efterkének nehogy eszébe jusson a mászáson kívül más közlekedési módszer. :lol:

Egy Ifjúsági Nap rendezvényén képviseltünk ma egy alapítványt, ahol önkénteskedek. Nimród is velem volt - mivel a barátnőm az utolsó pillanatban visszamondta a bébisintérkedést.
Íme a legfiatalabb trénerünk avagy marketing fogásunk :lol: .
Kép
De nem ez a lényeg, hanem, hogy a végén mindenki kapott egy sárga sapit jándékba a részvételért. Niminek nem szorította a fejét az övé.
Kép
Na, ki van a kalap alatt?????????

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Pumper: egy kicsit Kikóra emlékeztetesz - tényleg hol van Kikóóóóóóóóóóóóó???? Olyan nyugodt, belevaló anyukának tűnsz te is, mint őt amilyennek láttam. Na persze ilyen gyerekekkel könnyűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol:

Biribon: nembaj, nembaj, megverjük!!! De kit is??? :shock: :shock: :shock: és miért??? :shock: :shock: . Nem baj, akkor is megverjük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Keresünk valakit, oszt megverjük :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira angyali az avós kép!!! Azok a szempillák!!!!

Kölyök!!!!!!!!! NEM ÉR ELTÜNNI!!!!! Most, amikor rajtad lóg a topik szeme!!!!! Tessék válaszolni. Tőled függ az ország sorsa!!! :lol: :lol: :lol: Na meg a közös szülinapi bulink!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Nem fogjátok elhinni: most már laptetőre gyúrok (tudjátok-gyakorlok az 1000.-re), úgy hogy felteszek még egy képet
Kép

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta, akkor még legalább 20 ilyen cuki képet kell feltöltened! ;)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Na: melyik maszatnak fér el a lába-bokától térdig anyuci kezében???
Kép

(pedig ez a kép nem is olyan régen készült - volt már vagy 7 napos Nimi :lol: !!!)

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Ne má Niki - hisz ilyen pici már a görgetősávon az az izécske.

2007-ben a bölcsben, Fanniéknál is járt Miku bácsi. Azt mondta, ha jók lesztek, idén is megy hozzátok is. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Na, este még jövök és nem menekültök! :D
Addig is kérjük a további képeket!
Még vagy 17 hsz kell a következő oldalig! :D

biribon
 
 


Biribon: azt miből lehet tudni??????

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Gyorsan én is beteszek képet, hogy segítsek Fanettának! :D :wink:

Rosszcsont! Avagy mi is hajtunk a "szájpenészre"! Csak mi teljes testet betöltőre! :D

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.11.05 22:14-kor.

biribon
 
 


Minden oldalon 50 hsz van! Bonyolult dolgok ezek! :lol: :wink:

biribon
 
 


Persze, ezt én is tudtam :lol: :lol: :lol: -nehogy azt gondolt, hogy ilyen banalitásos...., izé, banális dolgot nem tudok má :lol: :lol: :lol: -, meg azt is, hogy jelzi, hogy hány hozzászólás van már. De mit is tudok, hgy hol is????????
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.11.05 22:51-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


nemér eltünni... :oops: :oops:
sajna, behalt a laptop meg a hullámok csapnak a fejem felett..

most röviden,
nnaaaaggyon tetszett a szülinapi buli ötlet
és könnyes lett a szemem, hogy hozzám igazódna a topik... tényleg meg vagyok hatva, csoki idevagyoda :)

de.... azt kell mondjam, karácsony után várhatóan legeslegkorábban húsvétkor megyünk haza, ami idén április közepe...
szval nagyon nehéz ezt leírnom, de ne hozzám igazítsatok, csináljatok egy hatalmas bulit, és kitudja, mégtalán.... de előre semmitsemtudok...


nem semmi amúgy ilyen hamar elkezdeni a szervezést ;)


na megyek, mert a lakás.... khhhmmm most már engem is zavar a kupi, pedigaztán ha ezt jóanyám hallaná...

mégvalami, :cry: :cry: :cry: adjon Isten soksok erőt Boti szüleinek :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Szia Kölyöööööööööööööööööööök!!!!!!!!!!! Csakhogy megvagy!!!!! Azér köll elkezdeni ilyen korán, hogy mindenki tudja úgy szervezni a következő évét, hogy nehogy ebből kimaradjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És akko most hogy legyen????????????????????

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok!

Nem tudok aludni :x . Megittam az ebédhez két pohár colát, aztán most meg kukorékolok.

A közös buliban én is, azaz mi is benne vagyunk, a zuram, a kislegény és anya :lol: .

Köszi Fanetta, de a látszat csal. Pumperka tényleg nyugodt és kiegyensúlyozott, de én nemigazán. Annyi minden volt az elmúlt napokban...
Szépült a házunk, már majdnem kész az emelet, már csak az ajtók hiányoznak, meg Zalánnak a kiszemelt bútorok. Na ez a jövő héten meglesz, de az ajtók csak decemberben. 80%-osan kész a konyhabútor is. Hogy én mit agybajoskodtam össze, mert nem tetszett egy általam is elfogadott megoldás. A felét még az asztalossal szzedettem szét, a másik felét este Endrével, mert nem bírtam nézni. Most meg azon tépelődöm, hogy hogyan is kellene megcsinálni :shock: .

Őszintén, én nem bírtam olvasni a kis Botival történteket. Engem annyira kikészít az ilyen, hogy inkább bele sem néztem abba, amit az anyukája írt. Amit Szilvánusz betett idézetet teljesen felzaklatott, sírtam egy sort :cry: :cry: :cry: . Én nem is akarok belegondolni ebbe, ez a legszörnyűbb dolog, ami történhet egy szülővel. A kicsi babáról már nem is beszélve... Nagyon sajnálom :cry: .


Teszek fel egy pár képet Zalánról. Kép Imádok fürödni... Kép Kép Apával

Kép
kikó70
 
 


[quote="kikó70"]
írta:
kikó70
Köszi Fanetta, de a látszat csal. Pumperka tényleg nyugodt és kiegyensúlyozott, de én nemigazán.


A látszat csal, Kikó tényleg nyugodt, és kiegyensúlyozott, de én nemigazán. :D :D Most ezen mit vigyorgok??

Fanetta!
Kiváncsi lettem, milyen az az alapítvány? De nagyon boldoggá teasz az önkénteskedés az látszik.... A satyek még egy pár évig jó lesz, nem kérdés.

Kikó!
Ezeken a képeken már nem hasonlít annyira Zalán Zsombra. Az Apával kép csúcs! Szoktatok még kendőzni? Gondolom elől már ti se bírjátok Zalánt.



Viszont abban egyezek Kikóval, hogy az első hírek után és se voltam hajlandó bármit is olvasni a kis Botiról. Tudtam, hogy tőletek hallok annyit amennyit még képes vagyok feldolgozni.
Szívem szakad meg azért a kis angyalkáért és a szüleiért....

A gyerekeim a versenyek tömkelegét járják meg a napokban (csak 3), mi meg Zsombbal drukkolunk. Viszont egyhez a Ti :!: :!: :!: segítségetek is elkelne. :oops: :oops: :oops: A rajzpályázatra beadott rajzaikra szavazzatok. (persze csak, ha tetszik!)



http://www.pettson.extra.hu/nalatokvann ... olasok.htm

1-2-osok között a 8-as számúra, a 3-4-esek között a 45-ös számúra szeretnénk, ha szavaznátok.

A megfelelő linken persze meg lehet elötte nézni. :wink:

A fő atrakció nálunk, hogy miután kedden Zsomb elleste a csajoktól,( főleg Eszterkét vizslatta nagyon) a kúszás tudományát, elkezdett kúszni és már egy alsó fiókot ki is rámolt. :lol:

Judit!
Mi volt a gyógytornásszal??? Képzeld Zsomb is tegnap kétszer is macizott, lehet hogy nálunk se lesz mászás térden? :shock:

Biribon!
Luca is nagy csibész.
A nyuszidat nagyon sajnálom. :(

Kölyök!
A kupitól én is ki szoktam készülni időnként. Nálunk a férjem is nagyon szanaszéthagyós a két nagy mellett, és még Zsomb is beállt a sorba. Lehet, hogy el kell fogadnom a megváltoztathatatlant, hogy ne őszüljek.... :lol: :lol:[/b]

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kukkolóknak is szabad szavazni. :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka! Szavaztam. MIndenhol 2. helyen vagytok.
Azért az 1-2. osztályos rajzok között vanank olyanok, amiket én megkérdőjelezek, hogy ki rajzolta. Vagy rajzzsenik járnak ebbe a suliba?

Biribon! Még mindig nagyon szép a lánykád. A papírtépés-evés nálunk is nagyon megy/menne, ha engedném, mert állandóan fuldoklik tőle, de egyből rástartol minden újságra, zsebkendőre.
A cipő aranyos, amit vettetek. Viszont én is csatlakozom, hogy járni tudó gyereknek új cipő kell. Pedig gondolhatod nálunk mennyi kinőtt cipő van. :)Szerencsére nekünk még ráér rendes cipőt venni. Boróka még nem állt fel. Egyelőre az ülésnél tartunk. És pár lépést elkezdett mászni is.

Kölyök! Azért remélem, ha meglesz a szülinapi időpont felpattantok arra a repülőre. :roll:

Judit18! De jó, hogy elkezdett Eszter mászni. Mondtam én, hogy ne parázz emiatt.

JuditK! Hidd el egyszer véége lesz a sulinak. Hogy van Levi a bölcsivel? Szívesen megy már? Szemüveg? Hordja?

Kikó! Nagyon édes Zalán bébi. Azok a kék szemek! :shock: Jó lenne már titeket is megismernem személyesen.

Fanetta! Látom tegnap képnézegetéssel töltötted azt a rengeteg idődet! :D Nagyon nagy kópénak tűnik Nimi.

Monácska! Milyen volt a mai éjjel?

Eszterxx! Nálatok? Az a link az alvásról nem egy nagy durranás. Legalábbis én nem tudom hasznosítani.

Mzx! De jó, hogy van lift! Végre mehettek ebben a jó időben sétálni.

Most ezt gyorsan elküldöm, mert a gyerekem már kugrik a kezemből. :?

Tegnap este nálunk is megvolt az első ágyról leesés. Esküszöm, hogy 2 mpercre fordítottam hátat, míg becsuktam az ablakot és már csak egy nagy huppanást és éktelen üvöltést hallottam. :oops: Az eredmény piros folt a jobb szeme fölött. Még jó, hogy nagyobb baj nem történt. :oops:

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Pumperka, én már szavaztam is! Nagyon jók a képek, végignéztem mindet. Milyen ügyesek már a pici gyerekek, én nem tudtam volna ilyen jókat rajzolni. :)
Kikó, szia! Örülök, hogy majd Ti is jöttök a talira, nagyon jók a képek! Szuper, hogy már készül a konyha és az emelet is. :)
Kölyök, csak áprilisban jöttök? :cry: Szerintem tartsunk akkor egy pót szülinapi bulit! :wink:
Biribon, édesek a képek! Látom Lucának is jobban tetszenek a nem kifejezetten játéknak való dolgok. :wink:
Fanetta, hol az a sok kép??? Ari a bölcsis csoportkép, de hol a Mikulás? :wink:

KépKép
KépKép
mni
 
 


Pumperka, szavaztam én is!
Vendég
 


Sziasztok!

Az éjjel 3x keltünk, de ebből a középső az egy maratoni visszaaltatás volt (lett volna..... :? ) Aztán fél 3-kor kapott egy nagy adag tápi, mert gyanúsan éhesen zizegett, amiből benyomott 140-et................................... :shock: :shock: Ez nálunk nagy szám, mert kb. 100-120 közt eszik, ez egy adag neki. (Egyszer az életében megevett 150-et, de ez csak egyzser volt) Ennyi anyatejem nincs a két mellben sem éjjel, szóval szerintem éhes lesz ez a gyerek.............. Merthogy utána már nem kelt csak 7-kor, aztán evett ciciből, és visszaaludtunk 8 körül, és fél 10-kor kelt újra.

Lassanlassanlassan talán alakulunk........ Most, hogy kipihentebb vagyok, még gondolkodni is tudok azon, hogy vajh mi lehet a gond, szóval végül még meg is oldom!!! :):):):):):):)
Vendég
 


Most mennem kell, felébredt törpili. Ha újra elaludt jövök!

Sziasztok!
Vendég
 


Pumperka, szavaztam, a 45-ös már első!!!! :)

Kép

Kép
mzx
 
 


Monácska, de jó lenne, ha ez lenne az oka, akkor megoldódna. Laura viszont csak nyammog éjjel, szinte nem is eszik, csak cumizgat rajtam. Vagy attól még lehet éhes, csak túl álmos az evéshez???

Kép

Kép
mzx
 
 


Mzx!
Boróka is alig eszik éjjel. Mégis felkel, 2x,3x,4x, vagy néha többször. És nem elég neki a cumi, ki kell vennem cicizni. Ráadásul fürdés előtt tejpépet kap, fürdés után szopit, így nem hiszem, hogy éhes.
Én most a cumizással kapcsoltam össze az éjjeli keléseit. Azóta kel, hogy elkezdett játszócumival cumizni. De mégsem fogadja el a visszaalváshoz, illetve csak nagyon ritkán. Hm, nem tudom. Majd csak kinővi. csak én bírjam ki addig. :(

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?