Sziasztok!
Én is régen jártam már itt...
Először is Sarkantyúka, gyönyörű a babád, én kifejezetten bolondulok az ici-pici babácskákért! Aztán meg majd megnől idekint, szépen utóléri magát! Szóval szerintem csak büszkén rakosgasd azokat a képeket, igenis fotogén a kiscsaj!!
Hát, ezt az oldalt olvasgattam kicsit vissza. Látom többünknek van hasonló alvásproblémánk...
Roni, mintha az én Danimról írtál volna. Se éjszaka, se nappal nem alszik. Épp tegnap anyukám is megállapította, hogy bizony ahhoz még igen kicsi Dani baba, hogy ennyire keveset aludjon.
Meg is van az eredménye, nagyon sokat sír, sokszor a fáradságtól alig bírja nyitva tartani a szemeit, de ha lerakjuk 20 percen belül éber és óbégat...
Persze ez hozza magával autómatikusan, hogy el is rontjuk, mert ugye még az segít, ha ölben riszáljuk a kis caros popsiját. De meddig lehet ezt így bírni??
Az egyetlen, ahol még jól alszik, a babakocsiban a levegőn. De azért éjszaka meg reggel 6-kor mégsem rakhatom ki a kertbe a gyereket
Emiatt nekem sincs időm semmire, mindennel el vagyok maradva.. A mosás meg a vasalás az amit megcsinálok, mert azt ugye muszáj, sajna nem eldobható egyszer-használatos gönceink vannak...
Párom szerint Danika első hónapja "beetetés" volt. Az első 4 hétben tényleg mintagyerkőc volt, de az csak a sárgaság számlájára volt írható...
Esténként, miután én nem érek el sikert az ágyban altatással, apája atatja el ölben. Ő persze nagyon büszkén és örömmel rója a köröket a babával a karján, de mi lesz ha már súlyosabb lesz az édes kis csomag??? Ha meg elalszik, kb. negyed óra múlva újraébred, és kell egy második altató séta apával...
Egyébként az éjszaka eslő felében még csak -csak alszik, általában 1-ig, de utána most az utóbbi napokban óránként, kétóránként ébred. Én meg mint egy hóldkóros. Sokszor nem is emlékszem, hogy mikor is került mellém a Dani az ágyba, szopiztunk utoljára, nem?? Szóval teljes a káosz. Még nem érzem magam annyira kipurcanva, de ha ez így megy még sokáig, akkor hamarosan ki leszek dögölve rendesen.
Egyébként meg imádnivaló a kis Rosszcsont. Alvás közben, pelenkázás közben és ölben állandóan mosolyog. Már ő is sokat gügyörészik, ennek főleg apukája örül, mert végre ő is tud "beszélgetni" a fiával.
Érdeklődve nézegeti a fali dekorációkat, meg a polcokon lévő tárgyakat. Szóval az alvást leszámítva minden OK vele.
Szopizik szépen, és 1-2 nap kivételével mindig van rendesen tejem. Viszont néha mintha hígabb és kevesebb lenne, ilyennkor rásegítünk egy kicsit, és helyreáll a rend.
Sokat sétálunk, mert ugye legalább olyankor alszik a drága. Szerencsénk is van, a szép idő nekünk kedvez.
Már 4,74 kg, ami a védőnő szerint nagyon szép gyarapodás 1,5 hónap alatt (3,31-el jöttünk haza a kórházból).
Csehi, mázlid van az éjszakával. Irigyellek érte, az nagy dolog, hogy legalább éjjeled van!
Az ide-oda szaladgálással nekem is hasonló gondjaim vannak. Én sem szívesen viszem be magammal boltba, postára, vagy bárhova. Macerás a kitakar, betakar, vetkőztet-öltöztet. Nem is szereti Dani, így én ha muszáj is elmennem valahova, általában a mama jön velünk, és addgi ő sétál Danival. Ez így mindenkinek jobb.
Küldök pár képet, mivel én eddgi nem tettem fel egyet sem a mi szemünk fényéről