Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Lara: Sajnálom. Remélem a mai napotok jobb lesz! Milyen volt az éjszaka?

Bende: Ebben a bontásban már tényleg nem volt nehéz :)

Hettuli: Akkor ez a szoptatási dolog eléggé változó. Egyébként kiszámoltam, Biusom így is napi 470 ml-ert eszik ami tök átlgos mennyiség a súlyáhz képest. Este csinált egy 6 órás dőtartamot, igaz ez fél 7 - hajnal 1-es idszak volt. Nem volt szívem fél 10-kor kelteni enni, nem is tudtam volna nagyon.
Mi is 38 felett reagálunk a lázra. Előbb nem igazán.

Zsófi: Köszi :) Megy a drukk Neked ezerrel! :) Nemsokára itt a nagy nap? Kinek szólsz mikor megszülsz?
Én is így voltam vele, hogy kicsit korán jött a dolog, node ez van :) Mondjuk két gyermekkel otthon... Le a kalappal előtted!!!

Gégéé: Sajnálom a rossz éjszakát. Pihizz amennyit csak tudsz!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Trundike:Én is remélem hogy ma jobb napunk lesz mert délután 4-töl hajnali 3-ig fennt volt Hannus és csak sirt,közbe kétszer elaludt 10 percre,már olyan fáradt volt.Nekem a doki néni javasolta a fél kúpot oltás után ezért adtam neki de egy picit igy is hőemelkedése lett.Most még mindig alszik édesem úgy sajnáltam tegnap de semmire nem akart megnyugodni aztán csak nézett rám pici gombszemeivel :( aztán nagy nehezen a kezembe elaludt aztán bevittem az ágyába.Én sem szoktam Hannust keltegetni pedig van amikor 12 órát is átalszik bár ha szopizna akkor biztos nem lenne mindegy.Örülök hogy elég a tejcsi Biusnak :D
Vendég
 


bende!
föl a fejjel! a karácsonyi ajándékok meg igenis ráérnek még. ennyi erővel karácsonyfát is vehetnél. egyébként meg inkább a holnapra koncentrálj. fontosabb is mint a karácsony- szerintem. no meg a tejcsi is!!!

tündi!
a 470 az jó. megnéztem a jegyzeteimet, Zsófi is annyit evett 17 naposan. biztosan elég ott a tejcsi.

gégéé!
pihenj! pihenj! már közeledsz a finishez! nehéz a pocak! úgyhogy pihenés ezerrel!!!

Zsófia!
neked meg nagyon szorítok, hogy könnyű szülésed legyen! és minden úgy menjen, ahogyan szeretnéd!
Vendég
 

 
 

nálunk is elég lassan mennek a dolgok, a csapjavítás kb 3 hónapig húzódott, az volt a szerencse, hogy letört a tus indítógombja és cserélni kellett mindenestől.
ja meg a párom tegnap kijelentette, hogy nincsen jogom fáradtnak lenni, mert egész nap itthon vagyok és akkor pihenek amikor akarok. nagyon kiakadtam. ajánlottam, hogy fejjen ő napi háromszor, kötött időben...
meg azon is izgulok, ha nem fejek éjszaka, lehet, hogy megjönne, és ha megjön, más a tej íze. még csak az kéne nekem. akkor még úgyse inná meg a lánykám...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ezek a pasik...
Vendég
 


Sziasztok!

A mai éjszakánk nekünk is bömbivel telt :cry: Már este sem volt jó igazán semmi a Manónakde aztán elaludt viszon hajnalban sokat fent voltunk és fél 6kor is csak mellettem aludt el, utánna raktam be az ágyába. Ott viszont fél 10ig aludt és úgy nézem ma talán halkabb lesz gyermekünk :D
Én is igazából fél6tól fél 9ig aludtam, kezdek fáradni. Apa is jó fáradtan ment dolgozni az éjszakai sírásoknál jobban izgul hogy mi baja a gyereknek mint én.

Bende nagyon drukkolok holnapra!!!

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!
Háborgó apákat gyorsan lehűteni ám. Nálunk is voltak ilyen kijelentések. Ilyenkor próbáltam folyton rátukmálni a gyereket, hogy mit kezd vele és utána mondja nekem, hogy egész nap ráérek. Meg elmeséltem neki a napomat reggeltől amíg hazaért. Csak higgadtan, de nem szó nélkül hagyni. Sajnos sok ilyen lesz még.

Én is nagyon izgulok, hogy mi lesz velem két gyerkőccel. Egyenlőre csak annyit tehetek, hogy kisfiamat edzem, minél önállóbb legyen. Sok apró feladatot adok neki és nagyon megdicsérem amikor jól megcsinálja. Ha majd megszületik a tesó, akkor is élvezze, ha megkérem valamire. Mondjuk még elég messze van, meg addigra már három éves lesz. Igyekszem vele sokat beszélgetni úgy, hogy nem vele játszom, hanem pl mosogatok, pakolok. Majd meglátjuk...

Na látod Tündi!!! Ha belegondolsz, akkor már látod is, hogy tökéletesen működik minden. Ne parázz!!! Ma is szép idő van, irány ki és beszélgetni az ismerősökkel. Nekem az elején az volt a rossz, hogy csak a babával foglalkozott mindenki, de az, hogy velem mi van senkit nem érdekelt. :cry:

Ma voltam védőnéninél és azt mondta, hogy a CSNK-ban anyai vérből csinálnak genetikai szűrést a 12. héten ingyenese. Tudtok róla valamit??? Hol érdeklődjek róla, mikor csinálhatják stb. Én még soha nem voltam ott, szóval elkelne a segítség fehérváriak!!!

Kép

Kép
hettuli
 
 


hahó csajok!

sarmon jelentkezz! :lol:

kicsit jobban vagyok bár délelőtt is fájdogáltam...hol a hasam, hol a derekam, hol a hüvelyem, hol meg mindenem :)

aludtam egész délelőtt....össze-vissza baromságokat álmodtam!!!

most meg felhívom a Gólyafészket időpontért! puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Már a 3. nst-n voltam, de úgy tűnik Babó még nem akar kibújni.

Zsófi gondolok rád, remélem hamar meglesz a babád!
Azért remélem Gégéé és Sarmon nem fog megelőzni! Ti még ne siessetek! Zsófi után én jövök!

Ancsi pancsi, Trundike szépek a lányok! :)

Tündi, mi azt hiszem ismerjük egymást, együtt jártunk kismama tornára. :) Tegnap már a barátnőd sem volt, ő is megszült?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Holnap,holnapután napközben iderendeltem anyumat mert apa nem lessz ithon pesten lessz, így ha van valami a tesómnak csak értem kell jönni nem kell pluszban anyámat is összeszedni gyorsabb.
Bende: szoritunk holnap.
anyany: szerintem anno a párom is igy gondolta de nem mondott ilyet. Egyszer itt hagytam öket reggel 6-tól du 2-ig igaz már 13 hó volt a csaj de azt a káoszt ami ithon volt együtt aludtak ugy kifárasztották egymást akkor közölte hogy nem is érti én ,hogy csinálom gyerek takaritás stb.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


nem szeretnélek megelőzni, hidd el...nekem pont jó lesz utánad egy héttel, vagy másféllel...vagy kettővel...

van olyan, hogy szülés előtti depresszió? ha van, akkor én beleestem...

SARMON jelentkezz :lol: mizu veled? te is beleestél a szülés előtti depibe?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hello Lányok!

Hú ma sűrű napom van. Reggel átmentem apósommal Sárbogárdra az OTP-be, aztán beugrottam a Rossmann-ba pelusért. Akartam venni tőzegáfonya kapszulát, de nem volt, majd hozatnak. Mama vigyázott a bébibogyóra (apa így hívja). Hazaértem, gyors főzés! Bende, én is gulyáslevest főztem! :) Csak én nem csináltam krumplis pogit, pedig az azzal jó! Nyámmm!
Etettem a leányzót 11-kor aztán kitettem a levegőre, még mindíg alszik....közben gyors kitakarítottam, meg kicsit átfutottam a kismamát, meg az anyák lapját, ha felébred megetetem, és megyek eperpalántát ültetni a kertbe. UFFF. Megvan a napi mozgás!
Papa vett a leánynak ma egy rózaszín macit, ami valami éktelen hülye dalt énekel, vagy inkább vernyog, meg egy kisbabát, ami elvileg nevet, gyakorlatilag vihog, mint egy boszorkány, na a gyerek meg megijedt tőle. Mondtam, hogy ezzel még ráért volna kb. 2-3 éves koráig.....
Bende: Igen, látod, jobb, ha túllesztek a szemproblémán. És ilyeneket meg ne tessék írni, hogy elég, hogy én vagyok az anyja. Ahogy itt megismertelek szupi anya vagy, és mindent megteszel Nikiért! Úgyhogy ilyet egy szót se többet! Én is elsírtam magam a levélen. Igen, milyen szépek is voltak azok a pillanatok, és annyira megy az idő, néha megállítanám, hogy hadd legyen még picike, és hadd élhessek át minden pillanatot újra...Amúgy nagyon rendesek, hogy ilyen levelet küldenek neked, meg persze Niki meg kapja majd a karton babaételt! Igazán kevés az ilyen cég manapság. Nagyon szorítok nektek holnap! Ott is kell maradnotok? Vagy az majd csak holnap derül ki. Karácsonyi ajándék??? Hú nekem még semmi karácsonyi hangulatom nincs. Pedig közeleg....

Anyany: Ezek az apukák milyenek. Nekem is már mondott ilyet, hogy milyen jó nekem itthon vagyok egész nap. Na, csak 1 napra cserélhetnénk.... Én is igyekszem sokszor rátukmálni a gyereket, főleg amikor tévét akar nézni, és akkor egyből rájön, hogy nem is olyan könnyű. Jókat szoktam nevetni, mikor nézné a tévét, gyerek meg ordít, és akkor csitt-csitt, ne sírjál, mi a baj??? Anya gyere!! Én meg azért sem! Hadd tanulja meg ő is, mi is az egész nap készenlétben állni. Amúgy is ritkán van itthon, reggel 5-kor elmegy, és csak este 8-kor ér haza, ráadásul minden második hétvégén szombat vasárnap is dolgozik.

Hettuli:Tetszik a vonalzód!! :D
Készítsd fel a picifiad előre. Nem baj, ha önálló. Tegnap voltam a barátnőmnél, most lett meg a baba múlt héten. Két éves a nagyobbik kislány, és mikor be akartam menni, ordított kifelé az ajtón, hogy nem mehetek be, nem nézhetem meg az ő kis Andikáját, és menyjek onnan haza! Azt hiszem kicsit féltékeny a kislány. Mondjuk az anyja sem úgy bánik vele ahogy kéne. Sajnáltam szegényt...

Lara: csak a házimunkát! Ne gondolj semmi másra! Se időm, se energiám nem lenne rá, hogy itthon dolgozzak....:) Remélem Hannus már jobban van. Dorci egyfolytában aludt az oltástól. Nekem is a dokinéni javasolta a kúpot a szuri után, bár én sem vagyok nagy híve a gyógyszertömködésnek. Aztán volt mikor már nem is adtam neki, hanem kialudta a hőemelkedést.

Gégéé, Sarmon: pihi, pihi, pihi! Gégéé: mikorra kaptál időpontot?

Szsófi: csak egy lány van, Dóra Jázmin, két neve van, azért hívom néha így, néha úgy...várom, hogy küldd az üzit, hogy kibújt Zsófika. Biztos Dórka is örülni fog neki!

Szosz: kösz a bókot, a piros manód mindjárt leszalad a vonalzóról :)

Winchi: remélem ma jobb napotok lesz. Voltatok sétálni? olyan szép idő van.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


hű ancsi te aztán pörögsz :lol:

pénteken megyek 5re...

te mikormész?:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jajj, még mindíg nem tudom. Az a baj, hogy a mama délután megy dolgozni mindíg, és apa meg nem kap szabadságot, így nem tudom, hogy mikor jutok el. De kéne menni, mert bizti kapok már a fejemre!

Ne aggódj nemsokára te is így fogsz pörögni! Kitartás!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


kérj szombatra időpontot...biztos van olyan szombat, amikor mennek 4Dre többen, hátha beférsz....

köszi a bíztatást! elég rossz passzban vagyok ma...


u.i.i.: Sarmon pihizz, mizu? :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Ancsi:Én meg már azt hittem hogy dolgozol is meg tanulsz is meg gyereket is nevelsz meg háztartást is vezetsz :D Én se vagyok híve a gyógyszertömésnek de ettöl az oltástól azért tartottam főleg hogy kettöt kapott,de ma már semmi baja igaz hogy délig aludt de olyan kis vigyori volt mikor ébredt nem volt szivem felébreszteni amúgy próbálunk valami napirend félét betartani és eddig egész jól ment.Én is ott szoktam hagyni Apának a Hannust mondjuk ő tudja hogy nem olyan könnyü vele néha igy ő nem mondta még soha hogy itthon vagyok egész nap van időm mindenre.

Anyany:Milyen ügyes Zsófi hogy ennyi almát már megeszik mi is 4 hónaposan kezdjük majd a hozzátáplálást gyümölcslevet is akkor lehet adni neki?

Ancsi Bende! ti mikor kezditek el a hozzátáplálást?Olvastam a szeptemberi fórumba hogy egy babának már 6 hetesen almát adtak az azért még kicsit korai vagy nem?

Szsófia szosz:Kitartás már nincs sok hátra!

Gégéé:Remélem ma jobb éjszakád lesz!
Vendég
 


Sziasztok nagyon fáradt vagyok,csak életjelet adok most magamról.Az ultrahangon 3 órát vártam ma mire sorra kerültem,az NST-én másfelet,meg a dokira egyet.Képzelhetitek hogy érzem magam.Utána két helyen bennt voltam sapit venni,újszülöttre sehol sem volt,na mondom jól van húzok haza.
Ráadásul egyre sűrűbben jelentkeznek jósló fájások...

Magzatom koponyavégűen fekszik,
BPD(feje):89 mm
AC(haskörfogat):279 mm
Becsült súly 2200 gramm
Placenta hátsó fali,II-es
kevesebb magzatviz
AFI:16,10,21,9.(ez fogalmam sincs mi)
Aorta folyamatos,Kzs folyamatos.

Nst rendben(reaktiv),vérnyomi jó(110/70),vizeletfehérje negativ.

Holnap este meg nődokihoz megyek.Remélem már utoljára...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Anyany: Ez nem volt szép a párodtól.

Hettuli: A CSNK azaz a Várkörúton a Nővédelmi Központban a doki veszi le a vért és küldi meg. Szólj a dokinak amikor elmész hozzá.

Szosz: Igen? Igen a Kriszi is megszült nem is tudom pontosan mikor. Vasárnap jöhettek haza azt hiszem. Képet küldesz magadról azonosítás véget? :)

Bende: Köszi a látogatást szupi volt! :) Kemény 20-at tudott enni a két ciciből a Manó :( Ilynekor kicsit nehéz nyugodtnak lenni de igyekszem. 2 óra ennyire volt elég.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sarmon sajnálom! pihenj!!!!

Hogy-hogy utoljára mész? szerinted szülsz nemsokára???
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Trundike! Még sosem bonyolódtam bele, hogyan is lehet képet felrakni, most nem próbálkoznék vele. De egy dokink van, így talán beugrik ki vagyok. :)

Sarmon! Én újszülöttre való sapkát a Brendonban vettem, de láttam az Intersparral szembeni Kenguruban is. Sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott a délelőttöd. Én is NST-n voltam, de szerencsére kevesebb, mint egy óra alatt mindennel végeztem.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sarmon: Sajnálom hogy ennyit kellett várnod :(

SZosz: Azt hiszem igen :) Szia!!! :) Egyszer mintha láttalak is volna nála :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


géggéé,nem szeretnék hanem AKAROK szülni!!! :lol: Na jó ez csak vicc,de nem bánnám 38dik körül meglenne,mert annyira unom már ezt az állandó mászkálást uh-ra nstre védőbe stb.Főleg ez a mai nap nagyon betett elegem van. :roll: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


ancsi_pancsi tudom,hogy csak egy csaj van csak ugy írtam ancsi_pancsi trundike: ...
sarmon én is így voltam vele,hogy már remélem nem kell menem aztán mégis :lol: de mostmár kibirhatná hétvégéig :lol:
az jó nekem hétfön kell menem nst-re a korházba. Ott,hogy megy odaérek be kell jelentkezni? Azt tudom ahogy bemegyek a jobb oldali folyosó legvégén van.
Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Sziasztok!

Csk néhány mondat. Nagyon nagyon köszönjük, hogy holnap ennyien drukkoltok értünk. Nagyon jól esik és mindig meghatódom, hogy mennyien szorítanak így majdnem ismeretlenül is Nikinek.

Ma találkoztam, a fórum ,,depis,, Anyukájával, Trundikével. Lányok! annyira gyönyörű NŐ!!!!! ( irigy-irigy) Az alakján nem látszik, hogy két hete szült, egy tizenéves is megirigyelné a formáit. Bius egy angyal, végigaludta a látogatásunkat, csak néha néha felpillantott. Barnika még oviban volt, de mint tudjuk Ő is nagyon jóképű kis pasi. A lakás is szuper, a család is szuper, Trundikének meg mégis néha lefelé görbül a szája. A látottak után viszont megfenyítem, ha mégis sírni merészel. Egyetlenegy dologra panaszkodhat, a tejhozamra. De abból meg kívánok neki nagyon-nagyon sokat.

Pusz Mindenkinek.
bende
 
 


Trundike drága!

A hormonok nagyon csúnyán el tudnak bánni velünk...olykor minden ok nélkül elkeseredünk, sírunk, mikor magunk sem tudjuk, hogy mi bajunk, vagy nagyon is tudjuk: nem dolgozunk, nem érezzük magunkat szépnek kívánatosnak, babácska csak sír, és nem tudod, hogy miért, vagy nem tudod, hogy segíthetnél rajta...esetleg még az időjárás, és a fáradtság is "lenyom"...

el fognak ezek múlni, és ne keseregj egy pillnataig se; hiszen olvashattad Bendét...bár én nem ismerlek, és nem találkoztunk (még) személyesen, de biztos vagyok benne, hogy szuperanyu, és szuperfeleség vagy, és életed legfontosabb 3 embere; Barnika, Binaka, Férjecskéd nagyon-nagyon szeretnek téged.

Tejcsi is lesz; csak ne parázz rá, ne pörögj rajta (remélem nem veszed okoskodásnak...mert persze én még sosem voltam anyuka....) puszi neked!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt!

Bende: Köszi. A tejhozam tegnap 20 ml két ciciből :( Ekkor tudok nagyon elkeskenyedni mert utána meg még sír hogy éhes.
Meg attól hogy nem látom hogy minden igyekezetem ellenére több lenne a tejem. HA javulna a helyzet akkor jobb lenne, de a teg napi nap szokatlanul nyugodt s klasz volt :)
Gyertek minden nap! :)
Megy mára a nagy DRUKK!!!

Gégéé: Nagyon édi vagy :) Igyekszem nem görcsölni a tejecskén, csak hát amit fenn írtam ha látnám hogy ha kicsit is de több van az azért feldobna.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Zsófi azon a folyosó elején van egy gép,ahol sorszámot kell nyomni,aztán leülsz a popódra és vársz...jó sokat vársz... :lol: Nem ám!Nem mindig ilyen szar.Az 5 ös a legutolsó ajtó az NST.az ha megvan(pisit inkább otthonról vigyél kisüvegben),akkor kinnt még a 4 es ajtónál le kell ülni,oda majd már szólitanak névszerint,ott megnézi egy doki a papirjaidat,vagy kérdezhetsz töle ha valami van.Ennyi.Csak én legelőször a 2esben lévű ultrahanggal szoktam kezdeni úgy a többii.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Tündi azért azt e feledd hogy a szoptatás dolog nagy részben a te agyadban dől el!Ne akard azért annyira görcsösen se hogy több tejed legyen,ha sirdogálsz,idegeskedsz juszt sem lesz több tejed,megmég a baba is azt látja rajtad hogy az ő anyukája mindig ideges meg sirdogál!!!
Nyugodj meg légyszives és ha óránkánt kell mellre tenni Biankát akkor tedd!!!!!ha egy fél órát lóg a melleden akkor hagyd hadd lógjon,alkalmazkodni fog a szervezeted ehhez a nagyétkű kiscsajhoz,és meglátod lesz több tejed!!!Sose figyeld az órát csak Bianka igényeire koncentrálj!puszi. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Szia Trundike!

Én még nem írtam, de remélem hamarosan több tejcsid lesz, és túl leszel a depin is! :D

Tanácsokat nem tudok adni, egyenlőre semmi tapasztalatom babaügyben, de majd nemsokára...

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szosz: Nemsokára - ahogy látom - már te is babázhatsz! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


szösz, zsófia, tessék megszülni :)

aztáááááán mi jövünk máááááááááá :D

én alig bírok mozogni, olyan, mintha k akarna esni a baba alul...plussz tegnap este is fájdogáltam...semmi rendszer, csak folyamatosan fájt alul a pocakom...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Reggel elment a nyákdugó vagyis szerintem az volt ilyen nyálkás barnás véres azota is néha egy pici gondolom a maradék!
Mást még nem érzek.
Félek egybevan a gyomrom.
Ráadásul ma beoltották a csajt idáig nem volt baja az oltástól remélem most sem lessz pláne ha nem vagyok vele.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


az biztos a nyákdugó volt!

ne félj!!!!! veled vagyunk, szorítunk,sok puszi...ha vagy még, írd le nyugodtan a félelmeid, majd megorvosoljuk őket ;)

puszik


u.i.: sarmon feküdj le :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Tündi!
Segííítség!!! Én nem járnék egyébként dokihoz a CSNK-ba, csak a sajátom, meg a védőnéni mondta, hogy most itt ingyenesen csinálnak ilyet. Szóval akkor megnézem mikor van rendelés, mondjuk terhes tanácsadás és szépen lecsüccsenek a seggemre és kivárom a sorom??? Lehet keresek valami telefonszámot, vagy tud valaki nekem ilyenben is segíteni???

Egyébként meg Sarmon szoptatási tanácsadására csak annyit mondanék: ÁMEN! Esetleg azzal kiegészíteném, hogy próbáld meg elhagyni a hozzátáplálást és még most az elején próbálkozni a gyakori szoptatással, mert később már sokkal nehezebb, mert a kiscsaj rájön, hogy cici után mindig van még könnyebben befalható kaja és akkor már hiába küzdesz. Bende meg a saját két szemével látta, hogy minden tökéletes felétek, úgyhogy tessék megnyugodni!!! Nagyon rendes volt tőle, hogy meglátogatott. Az ilyenek mindig segítenek.

A finiselő csajoknak sem idegeskedni ám!!!

Kép

Kép
hettuli
 
 


sarmon
Kitartás, én az utolsó két hétben minden nap jártam nst-re és kétnaponta amnioszkópoztak is... Szóval nyugi, ne siettesd a dolgokat!! És pihi,pihi,pihi!!!

szsófia
Ne idegeskedj, csak nyugi!! Még lehet egy-két napod, azt töltsd pihenéssel és ráhangolódással! Utána már úgysem tudsz pihizni.. :)

gégéé
Neked még van egy kis időd, kitartás! Pihengess, nevelgesd a babót odabenn, had növögessen! Neki egyenlőre még az a legjobb hely!

Trundike
Tejci miatt nyugi, nekem is hol több, hol kevesebb. hallottam egy régi jól bevált tejserkentőről.. és tényleg működik!! Rongyos leves, (rántott leves, tojás leves ki hogy ismeri). Csinálj reggel egy nagy adagot és ha szomjas vagy igyál belőle. Egy-két nap alatt van eredmény! De minden nap enni-inni kell!

Lányok a tegnapi napon kicsi fiam katasztrófális volt. Reggel fél nyolckor ébredt és délután fél hatkor aludt el először.. :? Mondjuk enni eszik annyit, mint egy zabagép. Szopinként 140-160 grammokat.. hízott is egy hét alatt majd negyven dekát.. :shock: De nagyon kellett neki, mert az elején én hülye hallgattam a doktornőre. Ugyanis hasfájás helyett azt közölte velem, hogy túletetem.. :evil: És hogy csökkentsem az etetési időt.. Nagy marha voltam, hogy megtettem.. utána meg csodálkozott, hogy nem hízik a gyerek.. most aztán pótol mindent a manó! :)

Ja és friss képek! Kép Kép
zsula
 
 


Gégéének mondjuk igaza van!!! Ez a hely pont jó panaszkodásra. Inkább itt, mint a férjeinket idegesítsük a paráinkkal...

Kép

Kép
hettuli
 
 


tündéri baba!!!!!!!!!!!!

hettuli hogy vagy?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Na, itt vagyunk.

Próbálok először reagálni néhány dologra, aztán megírom mi volt.

Hettuli!
Nem baj, ha nem jársz a Csnk-ba, terhesgondozásra. Nyugodtan bemehetsz, odaadod a kiskönyved, mondják hányas ajtó és kész. Ha délelőtt mész készülj fel, hogy ezren lesznek+ ezergegyediknek Te. Hogy mikor jutsz be nem tudhatod. Nem érkezési sorrend van, nem is vizsgálatok alapján dől el, hanem a jó ég tudja mi alapján. Délutánra csak úgy mehetsz, hogyha bejelentkezel. Én délután jártam a Schwarzingerhez. Szerintem Ő nagyon rendes. Ott is csak tájékoztató jellegű az időpont, amit adnak, viszont nem lesznek ezren, mert csak adott számú beteget vesznek fel.
Jövök még. Éhes a ded.
bende
 
 


jaj várjuk az infókat

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Na vagyok!

A CSnk-ról még annyit, hogy az egyik dokihoz be nem teszem többé a lábam. A méhen kivüli terhességemre, annyit mondott, hogy rémeket látok, pedig már 3 és fél cm-es volt a pici.
Tavaly mikor vetélés után visszamentem, hogy pozitívat teszteltem, legyintett.
Nem kellett volna ilyen korán, ez sem fog megmaradni....

Múltkor láttam az utcán, toltam a gyerkőcöt, legszívesebben odagurítottam volna elé, hogy nézze...itt van, pedig esélyt sem adott neki!

Trundike! legközelebb mikor megyek túszul ejtem a mérlegedet!!!! Ne méricskéld szegénykémet állandóan, hanem tedd cicire. Ha egy óra múlva akkor egy óra múlva. Sajnálom, hogy nincs tejci...Vigyek?
Ma reggel dobtam be 2,5 decit a fagyóba. Párom meg kijelentette, hogy még egy hűtőt nem vesz!
Még valami. Szöget ütött a fejembe, hogy Bius vajon nem fázik? Én Nikire mindig adok bodyt és ha elalszik be is takarom. Igaz nálunk is nyitva van mindig egy ablak. Mikor mi ott voltunk úgy éreztem pont elegendő rajta a ruha. És egy réteggel több volt rajta, mint Biuson. És tanúim vannak rá, hogy nincs agyonöltöztetve, mert mostanában gatya, body, pulcsi összeállításban megyünk sétálni egy vékony takaróval. ( hűledezve nézem az overálos gyerekeket??? mit adnak rájuk télen???)

S. Zsófi! Nálam is így kezdődött, pár órával később már mentünk a kórházba. Ne félj. Dorottya biztos jól meg lesz és viszel neki haza egy szépséges hugicát!!!!

Zsula! jók a képek. Apája miért ilyen meggyötört?

Gégéé! nagyon virgonc vagy mostanában....
bende
 
 


Zsófi: Micsoda hírekre jövök! Jaj! Mitől félsz? Akkor lehet hogy ma már baba lesz?

Hettuli: Védőnődet kérdezd meg szerintem :) Szólj neki hogy szeretnél egy ilyen vizsgálatot, én is csak hallottam ról ahogy van ilyen.

Zsula: Nagyon édes a Manócska. Legalább este aludni fog! Bianka ma szokatlanul sokat aludt így lehet hgy éjszakázunk?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bende: Ha van neked felesleges szívesen fogadnám! Komolyan!
Mi újság a kicsi szemecskéjével? Nem ma voltatok?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


viiirgoooooonc? :lol:

pedig szülés előtti depibe estem tegnap épp...nem ma voltatok szemvizsgálaton???

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


És akkor a legfontosabb!!!!!

Hurrá!!!! Egyelőre nem kell bántani, mert az utóbbi pár napban meg is állt a növekedés. Nem nyomja a kis szemecskéjét sehol és akkora, amekkorának látszik, nem terjed befelé a szemüregbe. Ha nincs rosszabbodás 3 hónap múlva megyünk vissza.

Ennyi és most részletesen, mert tanulságos, szerintem. 7.05-kor értünk oda, még bosszankodtam is hogy túl korán, mert csak 8-kor kezdődik a rendelés. 7.35-kor kijött a doktornő ránézett a Nikire, rögtön elkérte a beutalót. Elmondta milyen vizsgálatok lesznek és rögtön szólt az asszisztensnek, hogy adjon a Niki pupillatágítót. Beírták az adatokat a számítógépbe, öt perc múlva már mehettünk is szemcseppre. ( hű jó sokáig fogok írni, mert közben fel kell ugrálnom a banyához. a kiságyában fekszik és nem tudom rábeszélni, hogy mondja el a hernyónak, hogy mi történt ma vele, helyette inkább engem szólongat )
Szemcseppre Apája vitte be, de az Ő ölében annyira sírt, hogy kihozták a folyósóra, átvettem én és megvárták míg megnyugszik, utána cseppentettek. Mehettünk a vizsgálatra egy emelettel feljebb, már vártak minket! Ultrahanggal nézték meg a szemét, annyira kis hős volt, hogy nem sírt egy kicsit sem. Doki bácsi meg is dicsérte- nagyon kedves volt, ha Niki elfordította a fejét, várt egy kicsit, nem erőszakoskodott, végtelenül finoman bánt vele. Vizsgálat után megírta a lelelet: Írtam egy pár dicsérő szót Nikolettről és mehetnek a Kati nénihez, már várja Önöket.
Lementünk, papírt azonnal elvették, le se tudtam rakni a motyót már hívtak is minket. Párom kint maradt. Doki néni kiment, mondta neki jöjjön be. Párom mondta köszöni nem. Nővérke kiment: -vigyázok a holmira Apuka tessék csak bejönni, bizonyára kiváncsi mi fog történni és kérdései is vannak. Apuka azért kint maradt. Doki néni, újabb vizsgálat, semmi sírás. Utána nagyon nagyon részletesen elmondott mindent, ha kérdeztem valamit, akkor figyelt és kimerítően válaszolt, fényképeket mutatott olyan gyerekről, akiknek szintén volt ilyen. Név szerint emlékezett rájuk és arra, hogy meddig kezelte őket. Lefényképezte Nikit is. Megadta a mobilszámát, az e-mail címét, hogy ha valami van fel tudjuk hívni, illetve ha változás van, tudjunk fényképet küldeni. A következő vizsgálatra már adott időpontot. Januárban lesz 6 hónapos igaz? de nem baj, akkor ne cibálják, mert biztos havazni fog. Február eleje jó lesz? lapozgatja a naptárt- február 13 péntek? ne akkor ne jöjjenek, szerencsétlen nap. Február 16- .De ne keltsék fel ilyen korán, elég ha 10-re jönnek. Nem akarja megszoptatni?? Van itt egy szoba, hozom a kulcsot és elkísérem.
Tudjátok mi volt a legszebb az egészben? Hogy bár rengeteg beteg volt, nem kapkodtak, nem löktek félre, mindenkire annyit időt szántak, amennyit igényelt és senki nem volt fellengzős és pökhendi, hogy_ én vagyok az orvos, majd én megmondom Neked!!! Ne kérdezzél, mert már mondtam mi baja!!! meg ezek társai.

Egyetlen negatívum. Az épület ezer éves, a mosdók ennek megfelelő állapotúak, semmi nincs felújítva, az egyetlen pelenkázómatracra ha rátettem volna tutira a matracot is hoztuk volna haza, mert összeragadtak volna. A Wc-ben ha lehúzó egy darab drót a tartályra kötve, villany nincs... Nagyon nagyon kellett, mikor odaértünk, de mikor bementem mosdóba, annyira ledöbbentem, hogy csak két cseppre futotta. 10 perc múlva, mikor már megbarátkoztam a klímával, visszamentem és könnyebbültem meg.

Kicsi Lányom egy hős! Mint már írtam alig sírt, pedig a pupillatágítás után nagyon szoktak a kicsit, mert alig látnak valamit. Ő meg csak szótlanul kapaszkodott a vállamba. Jutalmul utána nagyot sétáltunk vele az Orczy ligetben.
bende
 
 


Gégéé! ne légy depis!!!!! Mindenkihez nem tudok elmenni! Aztán akkor én is depis leszek! :D
bende
 
 


Bende: Ez szuper hír! De jó! Akkor minden rendben volt és ráadásul még rendesek is voltak!!! :) SZUPER!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bende: Ja! Te sosem leszel depis! Tele vagy jó kedvvel :) !!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


szuper hírek:) én tudtam :) örülök nagyon! puszik! remélem trundike te is jól vagy, és jobb a kedved!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé: Még egy hetet kérek és jól leszek. Jvulok ám! :) Jó éjt! elmegyek aludni :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Mi beleestünk rendesen a pocakfájásba :( :( :(
Nagyon tud sírni szegénykém néha felvisít nekem meg a szívem szakad meg és nem tudok neki igazán segíteni. Hajnalba kezdtük, délelőtt aludt kicsit aztán délután megint pocakfájás a program. Most épp bealudt már a fáradtságtól. Én is tiszta kómás vagyok, félek mi lesz éjszaka.
holnap apa megy Fehérvárra hoz infacolt, védőnő is ajánlotta más megoldást már nem tudok. Meg esetleg ha tud vesz meggymagpárnát is.

Bende ezek fantasztikus hírek!!!! :D :D :D
Mintha egy mesebeli egészségügyi ellátásról írtál volna :D Inkább legyen lerobbant épületben tündéri személyzet mint valami szuper helyen nemtörődöm banda.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Bende! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nap! :D

Winchi! Remélem az éjszakátok jobb lesz! :)

Szösz

KépKép
szosz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?