Hello Lányok!
Hú ma sűrű napom van. Reggel átmentem apósommal Sárbogárdra az OTP-be, aztán beugrottam a Rossmann-ba pelusért. Akartam venni tőzegáfonya kapszulát, de nem volt, majd hozatnak. Mama vigyázott a bébibogyóra (apa így hívja). Hazaértem, gyors főzés! Bende, én is gulyáslevest főztem!
Csak én nem csináltam krumplis pogit, pedig az azzal jó! Nyámmm!
Etettem a leányzót 11-kor aztán kitettem a levegőre, még mindíg alszik....közben gyors kitakarítottam, meg kicsit átfutottam a kismamát, meg az anyák lapját, ha felébred megetetem, és megyek eperpalántát ültetni a kertbe. UFFF. Megvan a napi mozgás!
Papa vett a leánynak ma egy rózaszín macit, ami valami éktelen hülye dalt énekel, vagy inkább vernyog, meg egy kisbabát, ami elvileg nevet, gyakorlatilag vihog, mint egy boszorkány, na a gyerek meg megijedt tőle. Mondtam, hogy ezzel még ráért volna kb. 2-3 éves koráig.....
Bende: Igen, látod, jobb, ha túllesztek a szemproblémán. És ilyeneket meg ne tessék írni, hogy elég, hogy én vagyok az anyja. Ahogy itt megismertelek szupi anya vagy, és mindent megteszel Nikiért! Úgyhogy ilyet egy szót se többet! Én is elsírtam magam a levélen. Igen, milyen szépek is voltak azok a pillanatok, és annyira megy az idő, néha megállítanám, hogy hadd legyen még picike, és hadd élhessek át minden pillanatot újra...Amúgy nagyon rendesek, hogy ilyen levelet küldenek neked, meg persze Niki meg kapja majd a karton babaételt! Igazán kevés az ilyen cég manapság. Nagyon szorítok nektek holnap! Ott is kell maradnotok? Vagy az majd csak holnap derül ki. Karácsonyi ajándék??? Hú nekem még semmi karácsonyi hangulatom nincs. Pedig közeleg....
Anyany: Ezek az apukák milyenek. Nekem is már mondott ilyet, hogy milyen jó nekem itthon vagyok egész nap. Na, csak 1 napra cserélhetnénk.... Én is igyekszem sokszor rátukmálni a gyereket, főleg amikor tévét akar nézni, és akkor egyből rájön, hogy nem is olyan könnyű. Jókat szoktam nevetni, mikor nézné a tévét, gyerek meg ordít, és akkor csitt-csitt, ne sírjál, mi a baj??? Anya gyere!! Én meg azért sem! Hadd tanulja meg ő is, mi is az egész nap készenlétben állni. Amúgy is ritkán van itthon, reggel 5-kor elmegy, és csak este 8-kor ér haza, ráadásul minden második hétvégén szombat vasárnap is dolgozik.
Hettuli:Tetszik a vonalzód!!
Készítsd fel a picifiad előre. Nem baj, ha önálló. Tegnap voltam a barátnőmnél, most lett meg a baba múlt héten. Két éves a nagyobbik kislány, és mikor be akartam menni, ordított kifelé az ajtón, hogy nem mehetek be, nem nézhetem meg az ő kis Andikáját, és menyjek onnan haza! Azt hiszem kicsit féltékeny a kislány. Mondjuk az anyja sem úgy bánik vele ahogy kéne. Sajnáltam szegényt...
Lara: csak a házimunkát! Ne gondolj semmi másra! Se időm, se energiám nem lenne rá, hogy itthon dolgozzak....
Remélem Hannus már jobban van. Dorci egyfolytában aludt az oltástól. Nekem is a dokinéni javasolta a kúpot a szuri után, bár én sem vagyok nagy híve a gyógyszertömködésnek. Aztán volt mikor már nem is adtam neki, hanem kialudta a hőemelkedést.
Gégéé, Sarmon: pihi, pihi, pihi! Gégéé: mikorra kaptál időpontot?
Szsófi: csak egy lány van, Dóra Jázmin, két neve van, azért hívom néha így, néha úgy...várom, hogy küldd az üzit, hogy kibújt Zsófika. Biztos Dórka is örülni fog neki!
Szosz: kösz a bókot, a piros manód mindjárt leszalad a vonalzóról
Winchi: remélem ma jobb napotok lesz. Voltatok sétálni? olyan szép idő van.