A
gátseb nekem se fáj már, sőt, nem is érzem, csak pl. amikor pisilek, nem bírom visszatartani, ha már folyik
Ezért szorítok rá a dolgokra, edzem, amennyire tudom, de valahogy ahogy szorítok, mindig úgy érzem, hogy csak a fenékizmaimat tudom feszíteni.
Pelenka terén nekünk a Libero 1 jött be és a DM-ben kapható Baby love márkájú, a Huggies és a Pampers nem, előbbi szorította, nyomokat hagyott a lábikóján, utóbbi valahogy nem volt igazán jó nedvszívó. Hallottam még, hogy a Lidl-ben van jó vagy Rossmanban, sőt van valami lila színű Tesco pelus is, csak nem jutottunk még el ezekre a helyekre, de szerintem érdemes próbálkozni. Pl. mi a popsitörlővel is próbálkoztunk csomót és a Nivea jött be, sötétkék zacsis, szuper illattal.
Éva - ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem lesz baja egy csepptől. Amúgy ilyenektől félek én is, pl. hogy csomószor alszunk úgy (most du. is sikerült), hogy ő rajtam, hason és bár eddig sosem csúszott-esett le, de mégis bennem van, hogy bár stabilan van rajtam és fogom és ilyenkor is van ösztön, mikor alszik az ember, de mégis, parázok néha, nehogy leessen rólam vagy megnyomjam. Sajna ha az ember fáradt, nem tud 100%-os lenni és nekem is ez a bajom, amióta megszültem, nem aludtam, de tudom, hogy ezzel mindannyian így vagyunk.
Tercsimama - de jó neked, hogy túlvagy a dokin! Én elhúzom jövő hét utánig most már! Úgyis csak keddenként rendel, majd jövő héten bejelentkezek a köv. hétre. Fene se akarja, hogy megturkálják, de hát muszáj, meg kell nézni, hogy minden okés-e ott bent
Clau - megnyugodtam akkor, hogy nektek nem mondták, hogy tömjétek vízzel a gyereket, hogy elmúljon a sárgaság! Nem értem, miért mond mindenki mást, úgyhogy én az ösztöneimre hallgatok, amúgy sem issza meg a vizet cumisüvegből, kanállal meg nehéz adagolni és amúgy sem hiszem, hogy igazán hatékony. Ma sétáltunk és napoztattam az arcát kicsit, remélem segít és hétfőre elmúlik most már ez a sárgaság, mert azért marhára idegesít. Nagyon féltem a gyereket
Á, semmivel sem kenem magam, sőt, olyannyira nincs időm, hogy amikor párom hazaér a melóból (ált. 18 körül), elhúzok gyorsan fürdeni, de arra már nincs időm, hogy pl. szépítkezzek, testápolózzak. Az elején ment, amikor Lotti még nagyon sárga volt, mert minden etetés között aludt simán 1-2-3 órát, de most már nem megy. Még hajat mosni sem volt időm ma
Néha úgy érzem magam, mint egy takarítónő, úgy is nézek ki.
Rajtam van az a sok felesleg, tök nagy és plötty a hasam, csomó pattanás jött ki rajtam, száraz a bőröm... alig várom, hogy végre fodrászhoz eljussak, nem tudom még, hogy hogyan kivitelezzük.
Sensi - én egész nap eszek, de tényleg, mindig ennem kell
Nem bírom megállni, valahogy úgy érzem, mindig éhes vagyok
Most vagyok 64 kiló
72 kilóval mentem szülni...
Drukkolok, hogy múljon mihamarabb a sárgaság!!!
Igen, tudom, hogy kéne szoktatni az ágyába, de annyira parázok betenni éjjel, a bukás miatt is (pedig oldalt fordítom) és amúgy is biztonságban úgy érzem őt, ha ott van mellettem-rajtam, csak tudom, hogy ez nem mehet a végtelenségig, majd próbáljuk szoktatni, csak marha nehéz, imádom ha rajtam alszik, de közben meg nem szeretem, mert nincs nyugodt alvás olyankor, valahogy féléber vagyok vagy ilyesmi
Nyugtonmalac - tényleg odafotóztál???
Ez nagyon jó
Ú, tök jó, hogy te így mész ide-oda, én nem merek elindulni ekkora utakra, még a trolira sem mertem felszállni vele, pedig az új trolira könnyű lenne feltenni a babakocsit, nem is kéne emelni, csak dönteni.
Néha így is parázok, hogy nehogy a séta közepén kezdjen el üvölteni, mondjuk fél óra után, amikor már elég messze vagyunk a házunktól
Amúgy sikerült pénzt költeni?
Mi hétvégén akarunk elmenni a Kenguruba, venni olyan cumit, ami a csomagban volt + még textilpelust, mert most, hogy sokat bukik, állandóan mosok-vasalok és fogyóban van ilyenkor a pelus
Na megyek, végre hazajött párom, mehetek szépítkezni!