Meri, megnéztem Áron babát a galériában. Látványosan boldog kismaci!!!
Köszönjük Apukám nevében is. Már eljöhetett Szegedről, hál'istennek, lehet, h 7végére a kórházból is hazajöhet.
Esztora, én nem értek hozzá, mert nem voltam még olyan sokszor síelni, de ne mlehet vmit találni amit a 2 fiú szívesen csinálna ott? A férjem pl. szívesen kirándulgata gyerekekkel, persze, ez lehet, h nem kivitelezhető ott. De biztos találtok vmi megoldást, ha nagyon akarod!!
Pinkiné, drukk Petinek a gyors gyógyuláshoz. Az én lányom még mindig nem tudja elviselni az orrszívót, úh. Peti baab nagyon ügyes! Csak mikor magának tette be az orrába, akkor nem bömbölt, de azt meg ritkán van kedve.
Dorónak tegnapo láza volt és hasmenése. Jön ugyan a foga, de nem hiszem, h ez önmagában ezt okozná. Pedig oylan jó lenne, ha nem lenne beteg! Oviszünet van, és mehetnénk jobbra-balra.
Grat a forduláshoz is!!! Édi lehetett, mikor csodálkozott!
Azt meséltem már, h Doró mondja, h "én"? Teljesen el vagyok képedve, mert azt még nagyon nem kéne neki. Az a fixaideám, h azért, mert keveset beszélek E/3. személyben, h Anya azt csinálja, Doró oda megy, és lehet, h a gyerekek azért nem mondják hamarabb, h "én", mert nem hallják sokat. Mint ahogya fiam sem mondta soha, h Apa a dolgozóba megy, mert mindig azt mondtuk, h munkahely.
Meséltem már, mit hallottam egyszer egy apukától a strandtól? "Jön a dörög, menés van!" Nem tudom, megtanult-e azóta a gyreek beszélni...